Ido Buch פורסם אוקטובר 5, 2009 דיווח פורסם אוקטובר 5, 2009 חחח אהבתי את הכתבה מי זה הילד שדיבר בסוף אני
lior oren פורסם אוקטובר 5, 2009 דיווח פורסם אוקטובר 5, 2009 חחח אהבתי את הכתבה מי זה הילד שדיבר בסוף אני חמוד אתה חמוד
moshe elbaz פורסם אוקטובר 5, 2009 דיווח פורסם אוקטובר 5, 2009 קודם כל תודה לקרבל שנית: קשה לי שכל כתבה מקפיצים לנו חיל אויר, אנשים שראו את הכתבה חשבו לעצמם שיש פה ילדים שמשחקים במחשב במטוסי קרב ולא מדמי טיסה מקצועי. חבל שלא צילמו את העמדת הטסה חבל שלא הראו קצת יותר תנועה, לפי דעתי להבא יש להתעקש על זה שלא יהיה חיל האויר.
אורח פורסם אוקטובר 5, 2009 דיווח פורסם אוקטובר 5, 2009 קודם כל תודה לקרבלשנית: קשה לי שכל כתבה מקפיצים לנו חיל אויר, אנשים שראו את הכתבה חשבו לעצמם שיש פה ילדים שמשחקים במחשב במטוסי קרב ולא מדמי טיסה מקצועי. חבל שלא צילמו את העמדת הטסה חבל שלא הראו קצת יותר תנועה, לפי דעתי להבא יש להתעקש על זה שלא יהיה חיל האויר. תמיד יש CASE בהחלט יצאה כתבה טובה, תודה לכל מי שהשתתף, כשהמחשב שלי יחזור לפעולה אני אשתף איתכם את הקבצי גלם של הכתבה, יחד איתה קטעים שלא שודרו
prince869 פורסם אוקטובר 5, 2009 דיווח פורסם אוקטובר 5, 2009 קרבלון יא תותח!! מה הצלחת לארגן!! כתבה מאוד מרשימה, סחטיין עליכום. יישר כוח חברים!
Matan Solomon פורסם אוקטובר 5, 2009 דיווח פורסם אוקטובר 5, 2009 סודרי כבר העלה לפייס בוק: http://www.facebook.com/video/video.php ... 9461311191 קודם כל תודה לקרבלשנית: קשה לי שכל כתבה מקפיצים לנו חיל אויר, אנשים שראו את הכתבה חשבו לעצמם שיש פה ילדים שמשחקים במחשב במטוסי קרב ולא מדמי טיסה מקצועי. חבל שלא צילמו את העמדת הטסה חבל שלא הראו קצת יותר תנועה, לפי דעתי להבא יש להתעקש על זה שלא יהיה חיל האויר. אתה צודק, הכתב הדבע הזה פשוט ממש התעקש שיהיה איזשהו אירוע חריג שקרוב למציאות, רצה משהו חריגגגג... וגם שסימו לצלם בפיקוח אמרנו בואו תצלמו את העמדת הטסה הם אמרו לא לא יש לנו מספיק צילומים כבר... בסופו של דבר הכניסו בקושי שמינית ממה שהם צילמו מן הסתם..
Gilad Brutman פורסם אוקטובר 6, 2009 דיווח פורסם אוקטובר 6, 2009 היתה כתבה מצוינת, חבל שלא נתנו קצת פרסום לVATIL אבל אני מקווה שזה יעזור, תודה ענקים לקרבל על היוזמה. ב"ה בחד"ב הבא ערוץ 2.
אורח פורסם אוקטובר 6, 2009 דיווח פורסם אוקטובר 6, 2009 תותחים תודה לקרבל ושות' על הביצוע. השלב הבא זה בלומנקרץ מדווח על עוד אסון וירטואלי נמנע בזכות פקחי VATIL
אורח Yarden Salvi פורסם אוקטובר 6, 2009 דיווח פורסם אוקטובר 6, 2009 יפה מאוד!! כל הכבוד! פחות הסבירו על מהות הרשת, אבל סה"כ היה מעולה וברור מאוד. אמיר אני חושב שהפחדת את הצופים אלה שלא יודעים מה זה 75 ולימה..
Eldar Sella פורסם אוקטובר 6, 2009 דיווח פורסם אוקטובר 6, 2009 כל הכבוד לכם. אני כל כך מתגעגע לאירועים האלה.. יישר כוח לכל המופיעים בכתבה, מארגני החד"ב וכו'
lior oren פורסם אוקטובר 6, 2009 דיווח פורסם אוקטובר 6, 2009 סתם שאלה זה מכון שכל כתבה שעושים יש איזה מקרה חרום???
Moshe Bensal פורסם אוקטובר 6, 2009 דיווח פורסם אוקטובר 6, 2009 סתם שאלה זה מכון שכל כתבה שעושים יש איזה מקרה חרום??? ברור שכן, כדי לסקרן ולהלהיב את הצופים בהתחלה, עד שבסוף מגלים שזה בס"ה סימולטור. שים לב לדברי הקריין איזו דרמה עשה בהתחלה.
lior oren פורסם אוקטובר 6, 2009 דיווח פורסם אוקטובר 6, 2009 אהה אז זה כאילו טייס ישראלי שדיברו איתו שיעשה את זה?
Matan Solomon פורסם אוקטובר 6, 2009 דיווח פורסם אוקטובר 6, 2009 אהה אז זה כאילו טייס ישראלי שדיברו איתו שיעשה את זה? אני הייתי הRJ וישבתי בחדר ליד חבל שלא שמעו אותי בקשר, עשיתי אחלה מבטא
Elad Zeierman פורסם אוקטובר 6, 2009 דיווח פורסם אוקטובר 6, 2009 כל הכבוד חבר'ה חבל רק שהמילה ואטאיל לא השתרבבה בטעות לכתבה...שיהיה גם ככה אנחנו מונופול היום :-) אמיר לדעתי אחרי מה שאמר על הלימה הוציא כמה צופים שנראים כמו בקומיקס עם בלון של הרבה סימנישאלה (???????) מעל הראש
Tomer Haim פורסם אוקטובר 6, 2009 דיווח פורסם אוקטובר 6, 2009 אחלה כתבה, מברוק! כל הכבוד לכל מי שנטל חלק
zvi rodes פורסם אוקטובר 6, 2009 דיווח פורסם אוקטובר 6, 2009 כל הכבוד חבר'ה חבל רק שהמילה ואטאיל לא השתרבבה בטעות לכתבה...שיהיה גם ככה אנחנו מונופול היום :-)אמיר לדעתי אחרי מה שאמר על הלימה הוציא כמה צופים שנראים כמו בקומיקס עם בלון של הרבה סימנישאלה (???????) מעל הראש מה זאת אומרת צופים עם ??????? מעל הראש ,ברור שחצה אותו ברחובות לימה בירת פרו "לימה בירת פרו, היתה מקום מושבם של הכתר הספרדי אמיר פז את בקשי איציק, עד לעצמאות פרו בראשית המאה ה- 19. לימה נמצאת במרכז החוף של ת"א, על האוקיינוס התיכון. למרות שלימה נמצאת בקוו רוחב 12 דרום, חבריי VATIL נוהגים ומעדיפים לנחות על 12 ממערב." 20 שניות על מה ולמה או לימה :green:
Shireto Shahar פורסם אוקטובר 6, 2009 דיווח פורסם אוקטובר 6, 2009 עשיתי אחלה מבטא מזה אחלה מבטא..אל תשאל :roll:
mickey lip פורסם אוקטובר 6, 2009 דיווח פורסם אוקטובר 6, 2009 כל הכבוד חבר'ה חבל רק שהמילה ואטאיל לא השתרבבה בטעות לכתבה...שיהיה גם ככה אנחנו מונופול היום :-)אמיר לדעתי אחרי מה שאמר על הלימה הוציא כמה צופים שנראים כמו בקומיקס עם בלון של הרבה סימנישאלה (???????) מעל הראש מה זאת אומרת צופים עם ??????? מעל הראש ,ברור שחצה אותו ברחובות לימה בירת פרו "לימה בירת פרו, היתה מקום מושבם של הכתר הספרדי אמיר פז את בקשי איציק, עד לעצמאות פרו בראשית המאה ה- 19. לימה נמצאת במרכז החוף של ת"א, על האוקיינוס התיכון. למרות שלימה נמצאת בקוו רוחב 12 דרום, חבריי VATIL נוהגים ומעדיפים לנחות על 12 ממערב." 20 שניות על מה ולמה או לימה :green: גדול צבי, אהבתי
Elad Levy פורסם אוקטובר 6, 2009 דיווח פורסם אוקטובר 6, 2009 כל הכבוד יש לנו חטיבה מעולה אני שמח להיות חלק ממנה, שראיתי את הכתבה התרגשתי בדיוק כאילו אני שם. מדהים אני מסיר בפניכם את הכובע. כל הכבוד המשיכו כך!
Omer Efrat פורסם אוקטובר 11, 2009 דיווח פורסם אוקטובר 11, 2009 כל הכבוד לכל מי שתרם לנושא! כן ירבו כאלו כתבות!
Yoni פורסם אוקטובר 11, 2009 דיווח פורסם אוקטובר 11, 2009 כל הכבוד קרבל על הביצוע ועל הרעיון! יישר כוח!