עבור לתוכן
אלעד ברנע

מי ראה את הכתבה

Recommended Posts

פורסם

קודם כל תודה לקרבל

שנית: קשה לי שכל כתבה מקפיצים לנו חיל אויר, אנשים שראו את הכתבה חשבו לעצמם שיש פה ילדים שמשחקים במחשב במטוסי קרב ולא מדמי טיסה מקצועי.

חבל שלא צילמו את העמדת הטסה חבל שלא הראו קצת יותר תנועה, לפי דעתי להבא יש להתעקש על זה שלא יהיה חיל האויר.

פורסם
קודם כל תודה לקרבל

שנית: קשה לי שכל כתבה מקפיצים לנו חיל אויר, אנשים שראו את הכתבה חשבו לעצמם שיש פה ילדים שמשחקים במחשב במטוסי קרב ולא מדמי טיסה מקצועי.

חבל שלא צילמו את העמדת הטסה חבל שלא הראו קצת יותר תנועה, לפי דעתי להבא יש להתעקש על זה שלא יהיה חיל האויר.

תמיד יש CASE :lol:

בהחלט יצאה כתבה טובה,

תודה לכל מי שהשתתף,

כשהמחשב שלי יחזור לפעולה אני אשתף איתכם את הקבצי גלם של הכתבה, יחד איתה קטעים שלא שודרו :lol:

פורסם

סודרי כבר העלה לפייס בוק:

http://www.facebook.com/video/video.php ... 9461311191

קודם כל תודה לקרבל

אתה צודק, הכתב הדבע הזה פשוט ממש התעקש שיהיה איזשהו אירוע חריג שקרוב למציאות, רצה משהו חריגגגג...

וגם שסימו לצלם בפיקוח אמרנו בואו תצלמו את העמדת הטסה הם אמרו לא לא יש לנו מספיק צילומים כבר...

בסופו של דבר הכניסו בקושי שמינית ממה שהם צילמו מן הסתם..

פורסם

תותחים

תודה לקרבל ושות' על הביצוע.

השלב הבא זה בלומנקרץ מדווח על עוד אסון וירטואלי נמנע בזכות פקחי VATIL :D

אורח Yarden Salvi
פורסם

יפה מאוד!! כל הכבוד!

פחות הסבירו על מהות הרשת, אבל סה"כ היה מעולה וברור מאוד.

אמיר אני חושב שהפחדת את הצופים אלה שלא יודעים מה זה 75 ולימה.. :)

פורסם
סתם שאלה זה מכון שכל כתבה שעושים יש איזה מקרה חרום???

ברור שכן, כדי לסקרן ולהלהיב את הצופים בהתחלה, עד שבסוף מגלים שזה בס"ה סימולטור.

שים לב לדברי הקריין איזו דרמה עשה בהתחלה.

פורסם

כל הכבוד חבר'ה חבל רק שהמילה ואטאיל לא השתרבבה בטעות לכתבה...שיהיה גם ככה אנחנו מונופול היום :-)

אמיר לדעתי אחרי מה שאמר על הלימה הוציא כמה צופים שנראים כמו בקומיקס עם בלון של הרבה סימנישאלה (???????) מעל הראש

פורסם
כל הכבוד חבר'ה חבל רק שהמילה ואטאיל לא השתרבבה בטעות לכתבה...שיהיה גם ככה אנחנו מונופול היום :-)

אמיר לדעתי אחרי מה שאמר על הלימה הוציא כמה צופים שנראים כמו בקומיקס עם בלון של הרבה סימנישאלה (???????) מעל הראש

מה זאת אומרת צופים עם ??????? מעל הראש ,ברור שחצה אותו ברחובות לימה בירת פרו "לימה בירת פרו, היתה מקום מושבם של הכתר הספרדי אמיר פז את בקשי איציק, עד לעצמאות פרו בראשית המאה ה- 19. לימה נמצאת במרכז החוף של ת"א, על האוקיינוס התיכון. למרות שלימה נמצאת בקוו רוחב 12 דרום, חבריי VATIL נוהגים ומעדיפים לנחות על 12 ממערב." 20 שניות על מה ולמה או לימה :green:

פורסם

מה זאת אומרת צופים עם ??????? מעל הראש ,ברור שחצה אותו ברחובות לימה בירת פרו "לימה בירת פרו, היתה מקום מושבם של הכתר הספרדי אמיר פז את בקשי איציק, עד לעצמאות פרו בראשית המאה ה- 19. לימה נמצאת במרכז החוף של ת"א, על האוקיינוס התיכון. למרות שלימה נמצאת בקוו רוחב 12 דרום, חבריי VATIL נוהגים ומעדיפים לנחות על 12 ממערב." 20 שניות על מה ולמה או לימה :green:

גדול צבי, אהבתי :)

פורסם

כל הכבוד

יש לנו חטיבה מעולה

אני שמח להיות חלק ממנה, שראיתי את הכתבה התרגשתי בדיוק כאילו אני שם.

מדהים אני מסיר בפניכם את הכובע.

כל הכבוד המשיכו כך! :)

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...