Itay Zecharia פורסם יוני 27, 2004 דיווח פורסם יוני 27, 2004 האם ישנו תדר מיוחד למטוסי ארקיע במציאות? אם כן מהו התדר? והאם מישהו יכול לספר על הנושא קצת? עלה בדעתי ובדעת אדם נוסף לנסות ליישם זאת ברשת. מה דעתכם?
Ben Bogin פורסם יוני 28, 2004 דיווח פורסם יוני 28, 2004 יש תדר מיוחד לארקיע, משתמשים בו לקבלת אישור ליציאה וגם להעברת בדיחות בטיסה...
Moshico Biller פורסם יוני 28, 2004 דיווח פורסם יוני 28, 2004 אתם יודעים שבשדה דוב לא מבקשים מרשה? החברה נותנת את המרשה למגדל והטייס יש מבקש מרשה להנעה בחנייה כנ"ל ישראייר
yuval_el פורסם יוני 28, 2004 דיווח פורסם יוני 28, 2004 כנ"ל גם לגבי טייסים פרטיים בכל השדות הקטנים בארץ...
Itay Zecharia פורסם יוני 28, 2004 מחבר דיווח פורסם יוני 28, 2004 אתם יודעים שבשדה דוב לא מבקשים מרשה? החברה נותנת את המרשה למגדל והטייס יש מבקש מרשה להנעה בחנייהכנ"ל ישראייר אני דיברתי על בן גוריון. איך מה שאמרת מתקשר לנושא שלי?
Moshico Biller פורסם יוני 28, 2004 דיווח פורסם יוני 28, 2004 כי הזכרת ארקיע אז דיברתי על זה ואני לא יפתח אשכול בשביל "בשדה דוב מבקשים ישר מרשה להנעה" מי יגיב כבר אין צורך אז סתם הזכרתי את זה
×�פיק פורסם יוני 28, 2004 דיווח פורסם יוני 28, 2004 אתם יודעים שבשדה דוב לא מבקשים מרשה? החברה נותנת את המרשה למגדל והטייס יש מבקש מרשה להנעה בחנייהכנ"ל ישראייר אני דיברתי על בן גוריון. איך מה שאמרת מתקשר לנושא שלי? איתי, ועל זה בדיוק דיברו, סבלנות... קצת יותר רגיעות ביחס לכולם. הוא כולה הוסיף משהו שהתקשר לנושא, למה לתקוף? אני יכול למצוא כמה פעמים שאני פתחתי נושא, ואתה הוספת משהו שהיה אולי קצת על הנושא אבל ממש לא קשור, אני אמרתי משהו? לא! זה היה בסדר גמור, לגוון את הנושא בלי לפתוח עוד אשכול! תודה.
Oren Geva פורסם יוני 28, 2004 דיווח פורסם יוני 28, 2004 אפשר לקבל אישור לפתיחת תדר בVATSIM? לא. למה? כי השרתים והקישוריות של כל רשת ואטסים הם תרומות של אנשים שהתחביב שלנו חשוב להם. אתה לא תיקח את זה ותבנה על זה שכונה. אתה רוצה לקשקש עם חברים שלך? תפתח ערוץ ווילקו אצלך במחשב.
Almog Atar פורסם יוני 28, 2004 דיווח פורסם יוני 28, 2004 אפשר לקבל אישור לפתיחת תדר בVATSIM? לא. למה? כי השרתים והקישוריות של כל רשת ואטסים הם תרומות של אנשים שהתחביב שלנו חשוב להם. אתה לא תיקח את זה ותבנה על זה שכונה. אתה רוצה לקשקש עם חברים שלך? תפתח ערוץ ווילקו אצלך במחשב. חוץ משכונה עושים שם עוד דברים אורן .... ככה ZFW אני גם שמעתי פעם METAR שהם נותנים עוד כמה נתונים לFMC אישור לצאת (לדחיפה כי את הקלירנס מבקשים לפני מהקפח ואז קוראים לפקח לדחיפה )
Oren Geva פורסם יוני 28, 2004 דיווח פורסם יוני 28, 2004 כן, כן כל מיני קישקושים. בדלתא פעם היינו פעילים דיסצאצ'ר של החברה שישב על תדר משלו ונתן למטוסים אישורי יציאה וכו' (אבל זה היה ב-IVAO או VATSIM כמובן לא הסכימה לדבר כזה). אבל מי יעשה כאן דיספ'צאר? הרי מדובר פה על תדר שכונתי בלבד.
Eliran-VFS1 פורסם יוני 28, 2004 דיווח פורסם יוני 28, 2004 זה מזכיר לי שאנשים תיכננו ורצו לפתוח ערוץ יונקום של ישראל בלבד..... (גם לי לא היה חסר כמה רעיונות שהצעתי )