Izik Bakshi פורסם אוקטובר 11, 2009 דיווח פורסם אוקטובר 11, 2009 הרשימה תתעדכן בסוף כל יום. מיקי ליפ שמוליק לין אילן יונש איציק בקשי רן פינקלס ליאור קסטנר מתן אהרון אסף בריטברד יובל שטרק מתן סולומון יובל פישלר רן בן שמואל עידו רהב אביב קרבל ירדן שלוי רון פאר בר רודוי שמואל לוי תומר עינבר דוד בן דוד רון אטיאס עופר בורשטין רוי סגל אלמוג הלל יובל אדם אמיר גלוזמן מושיקו בילר דורון אנג'ל אהרון דגן נועם חן זיו בוק אוהד חייט בוקי זאב אבי מרקוביץ עומר דנקור רותם גנץ חיים מילרד בן בצלאל אילן לוי אמון שניידר עידו רוזנטל אדם ויזר איתי זכריה מתן נוימרק הדר טישלר אבי גלעד אלעד זיירמן יונתן בן ישראל משה בנסל משה ארגמן חן כהן עומר אפרת עמית דורון אלון אבלסון גלעד ברוטמן ירדן ענתבי עידן טראוב אבנר טראוב דוד כהן שחר שירטו ברק זוהר מיכאל מימודס אריה הלפרין יואב חכמו דוד רוזנפלד תומר חיים טל אובסטבאום אלעד לוי שלומי נצחון דניאל בינדמן דן גרוה אביעד חמלניק ליאור אורן טל אלמשעלי ירדן בן-דור אלעד ברנע משה מזרחי משה אלבז
mickey lip פורסם אוקטובר 11, 2009 דיווח פורסם אוקטובר 11, 2009 רבותי, נא לאשר לנו הגעה. אנו מסתמכים על האישורים שלכם לחישוב תקציב. את הלו"ז לכנס אנו נפרסם עד יום שלישי. אני מזכיר שוב למי שטרם נרשם, תירשמו, אירוע בסדר גודל כזה לא מרימים כל יום.
prince869 פורסם אוקטובר 11, 2009 דיווח פורסם אוקטובר 11, 2009 אני לא מופיע ברשימה הזאת, ונרשמתי וקיבלתי מייל אישור, אך אני לא יוכל להגיע לצערי, אני עדיין לומד בשעה הזאת. תהנו!
Barak Zohar פורסם אוקטובר 11, 2009 דיווח פורסם אוקטובר 11, 2009 איציק קיבלתי ממך את המייל ושלחתי אישור הגעה למייל שצרפת ולא השב למייל שממנו קיבלתי את ההודעה ואני עדיין לא ברשימה אז קח אותי בחשבון!
lior oren פורסם אוקטובר 12, 2009 דיווח פורסם אוקטובר 12, 2009 איציק שלחתי מייל חזרה ולא רשמת אותי ברשימה שים לב!!
Izik Bakshi פורסם אוקטובר 12, 2009 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 12, 2009 איציק שלחתי מייל חזרה ולא רשמת אותי ברשימה שים לב!! המייל לא הגיע ונראה לי שאתם שוכחים להוסיף בסוף IL VATIL2@VATIL.ORG.IL
Tal Elmishali פורסם אוקטובר 12, 2009 דיווח פורסם אוקטובר 12, 2009 קיבלתי מייל חזרה ואני עדין לא ברשימה
Yarden Antebi פורסם אוקטובר 12, 2009 דיווח פורסם אוקטובר 12, 2009 אני שלחתי ל VATIL2, אולי הייתה בעיה בכל מקרה אני מאשר שאני מגיע (באיחור אבל אני אגיע) אם צריך אז ואטסים 933853
אורח Yarden Salvi פורסם אוקטובר 13, 2009 דיווח פורסם אוקטובר 13, 2009 ליאור אתה ברשימה, זה לא חשוב אם הוא קיבל או לא.
Izik Bakshi פורסם אוקטובר 13, 2009 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 13, 2009 הרשימה עודכנה, חברים אשר מגיעים לכנס והשם שלהם לא מופיע ברשימה מתבקשים לאשר הגעה למייל VATIL2@VATIL.ORG.IL או ב SMS לפלאפון 0544641432