Itai Ganor פורסם יוני 28, 2004 דיווח פורסם יוני 28, 2004 הרבה טיסות פנימיות! עכשיו טייסים יותר מפקחים [/img]
Almog Atar פורסם יוני 28, 2004 דיווח פורסם יוני 28, 2004 אהבתי את ה745 שעות בהחלט לנצל את זה ואני 008 כרגע רושם הודעה בRIMON
Itay Zecharia פורסם יוני 28, 2004 דיווח פורסם יוני 28, 2004 חבר'ה בואו לעשות עלינו קצת לחץ... אני מזמין את כולם לראש פינה :wink:
Oren Geva פורסם יוני 28, 2004 דיווח פורסם יוני 28, 2004 או וואה! אני רואה שפיספסתי יום עתיר פיקוח וטיסות! כן ירבו. מה דעתכם על אירוע יום שני קבוע? שמתי לב שזה תמיד קורה בימי שני... אירוע קבוע שיפורסם עשוי להזמין אליו טייסים מחו"ל...
×�פיק פורסם יוני 28, 2004 דיווח פורסם יוני 28, 2004 או וואה!אני רואה שפיספסתי יום עתיר פיקוח וטיסות! כן ירבו. מה דעתכם על אירוע יום שני קבוע? שמתי לב שזה תמיד קורה בימי שני... אירוע קבוע שיפורסם עשוי להזמין אליו טייסים מחו"ל... אולי זה קשור לזה שלאלעד נוח ביום שני קבוע? :?: :shock: כי בדרך כלל הוא מכריז על פיקוח כמה שעות לפני זה, וזה קורה ת'אמת, ביום שני בדר"כ... :wink:
alon_a פורסם יוני 28, 2004 דיווח פורסם יוני 28, 2004 או וואה!אני רואה שפיספסתי יום עתיר פיקוח וטיסות! כן ירבו. מה דעתכם על אירוע יום שני קבוע? שמתי לב שזה תמיד קורה בימי שני... אירוע קבוע שיפורסם עשוי להזמין אליו טייסים מחו"ל... אם כבר טייסים מחו''ל היום שהסתכלתי בסרב אינפו לראות מה מצב השמים ראיתי טייס צ'כי שהיה בדרכו לבן גוריון \:D/ כן ירבו כמוהו
mic פורסם יוני 28, 2004 דיווח פורסם יוני 28, 2004 למען האמת תמיד יום שבת היה היום עם העומס הגדול ביותר בשבוע... משום מה בשבועות האחרונים זה כבר לא קורה.
Or Netzer פורסם יוני 28, 2004 דיווח פורסם יוני 28, 2004 למען האמת תמיד יום שבת היה היום עם העומס הגדול ביותר בשבוע...משום מה בשבועות האחרונים זה כבר לא קורה. איציק בצבא .. מה לעשות
Elad Zeierman פורסם יוני 28, 2004 דיווח פורסם יוני 28, 2004 או וואה!אני רואה שפיספסתי יום עתיר פיקוח וטיסות! כן ירבו. מה דעתכם על אירוע יום שני קבוע? שמתי לב שזה תמיד קורה בימי שני... אירוע קבוע שיפורסם עשוי להזמין אליו טייסים מחו"ל... אולי זה קשור לזה שלאלעד נוח ביום שני קבוע? :?: :shock: כי בדרך כלל הוא מכריז על פיקוח כמה שעות לפני זה, וזה קורה ת'אמת, ביום שני בדר"כ... :wink: מקרי לחלוטין ככה יצא...