עבור לתוכן
אלעד ברנע

תודה רבה לכולם!

Recommended Posts

פורסם

כל הכבוד על ארגון הכנס הנהדר הזה.

אני אישית שזה היה הכנס הראשון שלי נהנתי לראות את כולם, זה היה מוזר מאוד לראות את מי שמאחורי המיקרופון והכל היה לטובה =]

תודה רבה לכל המארגנים שאירגנו את החולצות,השיתוף הפעולה החדש,וההרצעה המעניינת של פקח תל אביב.

תודה רבה =]

פורסם

תודה! היה מאוד מעניין וכיף לפגוש את כולם.

ותודה גדולה גם על המפות של ג'פסן. ד"א , מישהו יודע איפה אפשר להשיג עוד מפות כאלה בארץ?

פורסם

היה כנס מעולה לדעתי, מאוד מאוד מהנה,

כל הכבוד לכל החטיבה וכל האנשים שהגיעו וגרמו לכנס הזה להיות מהנה ביותר. :mrgreen: :P

אני כבר לא יכול לחכות למחר ושבת שאני ושחר הולכים לחרוש את ישראל :)

פורסם

תודה רבה לכולם, כנס מרשים ומהנה. בהצלחה לשת"פ החדש עם שירגל, בהחלט הישג אדיר ל- VATIL ותודה לשילה על המחמאות והיחס. מרגש לראות את חזון ה- Virtual is the new reality קורם עור וגידים. הרצאת בקרה מדהימה, כל שניה זהב ותודה מיוחדת על התודה לדוד רוזנפלד, היה מאד חשוב לסגור את המעגל הזה. מיקי יקירי כל הכבוד, אני מאחל לך מכל הלב שתדע לשמור על האיזון הנכון של משפחה - פרנסה - חטיבה, ומכאן השמיים הם כבר לא הגבול.

פורסם

למיקי , איציק , שמוליק ,כל השאר

כנס מדהים , ארגון למופת כולל הרצאה של רון , שילו משירגל

כיף היה להכיר את הפקחים ושאר טייסים' ומדריכי IFR וכול השאר

תודה בשם זקני שבט

שמואל לוי 4x-slb

פורסם

חברים, נשמח לשמוע (לקרוא) סיכומים = תקציר של מה שהיה בכנס, (תעלו גם תמונות לפורום המתאים). כל זה לטובת אלו שלא הצליחו להגיע, בראש ובראשונה, וגם להציג את החטיבה לאנשים מתעניינים וחדשים.

פורסם

תודה על הכנס הארגון הרצאות האורח..

היה נחמד לראות את כולם..את הדור הצעיר יחד עם זקני השבט..שצעירים בראש לפחות כמו הצעירים :mrgreen:

פורסם

היה כנס מרשים ותודה למי שעזר בהכנה ובעיקר לשמוליק לין שנותן לנו מידי שנה את המקום שלו.שמחתי לפגוש את כולם צעירים וזקנים כאחד אז שנמשיך יחד להנות ולהפגש בתחביב הנפלא שלנו.

ולבקשת טייסים רבים שפנו אלי בכנס אז אני מבטיח לכנס הבא להביא גם את ה"דיילת" שלי...

בוקי זאב:4X-MJB

פורסם

זו הפעם השלישית שאני משתתף בכנס ובכל פעם אני נהנה מחדש.

ממש כיף לפגוש את כל החברה מאחורי ה-TS, ומאוחרי הפיקוח המושלם של כל הפקחים,

והפעם היה לי העונג להכיר את צוות המדריכים של קורס ה-IFR ב-IFS.

אין לי מה להוסיף על כל התשבחות שנאמרו כאן על אירגון הכנס, ההתנהלות, וכל מה שמסביב.

תודות ענקיות כמובן לשמוליק לין שכל פעם מחדש מנדב את החצר שלו, וכמובן גם לטייסיר מגיע תודות.

תודה לרוני מירון על ההרצאה המעניינת, תודה לשילה על השת"פ עם שירגל.

וכמובן תודות לכל הפנל שישב מולנו ונתן תשובות לכל השאלות שנשאלו.

עכשיו מה שנשאר הוא, להמתין בסבלנות עד לכנס הבא, כדי לפגוש עוד חברה חדשים.

מקווה שזה באמת יהיה בעוד חצי שנה, כפי שמיקי מקווה.

פורסם

jcחברה זה היה המיפגש הראשון שלי בכלל אני אישית עבר לי הזמן כמו דקה ,ממש היה מדהים, מענין ומאוד מרגש לפגוש את החברה מעבר למקרופון ,תודה לכולפ גם הקפה והעוגות ,בורקסים ,לא יצאנו רעבים ,

הטייס טס על קיבתו לבריאות לכולם שבת שלום מוטי טולדנו טבריה .

פורסם

תודה רבה לכל מארגני הכנס, היה באמת יפה. לדעתי הפעם הכנס אפילו אורגן יותר טוב מכל 3 הכנסים שקדמו לו עד כה.

היה יפה לראות שכל שנה רואים פרצופים חדשים בנוסף על כל הפרצופים הותיקים, מי יודע? אולי עוד שנתיים כבר החצר של שמוליק תהיה צרה מלהכיל :lol:

מקווה שבאמת עוד חצי שנה יהיה כנס נוסף עפ"י המתכונת החדשה, ויאללה הגיע הזמן לחזור למציאות, סליחה... לוירטואל, ולהרביץ טיסות ברעל.. ובשבילי אולי קצת לקחת את השפכטל והצבע מידי פעם :wink: :D

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...