עבור לתוכן
David Bendavid

*LLBG-LIMC* 1700-2200UTC 27.10.2009

Recommended Posts

אורח Yarden Salvi
פורסם

יש נתיב שאל על מבצעת אותו במציאות, שעובר דרך הנקודה: VERCE, אבל היא מעל איטליה ובסביבת השדה של מילאנו.

באף תוכנית טיסה לא הצלחתי למצוא את הנקודה הזאת, ואני זוכר שראיתי ושהפקח בקוקפיט אמר את הנקודה הזאת.

VOR FRZ אני חושב שגם היה, והוא מופיע בתוכניות טיסה.

פורסם
קרקע תפוס על ידי כרגע נכון?

לא, לא ראלי שאני אשמור מקום כשאתה לא בטוח תוכל לעלות לפקח, ואז אם לא תוכל אני אתקע בלי פיקוח :roll:

תוכל לקחת דליברי.

אחר הצהריים אני אפרסם נתיב מומלץ.

פורסם
היי,

3 שאלות לארוע?

יש נתיב ספציפי? או שכל אחד בוחר מה נוח לו?

יש נתיב מעודכן ב VROUTE?

מחוייב לעשות BOOKING או סלוטים או שזה חופשי מי שבא ברוך הבא..

עריכה:

מה דעתכם על זה:

DEENA H1 TIBBI UH1 PURLA UH1B SUVAS/N460F360 UL53 KRK UL995 FRZ UW706 KALIK

LLBG DEENA TIBBI PURLA SUVAS KAROL ABILO PERIM LATMO MASES SOTIX TIPAS MADEX LIKNI AKORO KOR PIKAD IXONI ELVAS GARTA PARNA KRK TIGRA BRD ROBOT LUXIL TOPNO DOGUS EKTOL AMSOR AKAMO TEA ALAXI PEMAR TIBER BOL AMTEL KUGIX FRZ KALIK LIMC

אגב זה לקוח מאתר החטיבה האיטלקית...

פורסם

יש לי את הנתיב של אלעל עד רומא..אולי אפשר לשנות אותו באמצע(בטח עד מתישהו זה אותו דבר).

LLBG DEENA1 SUVAS UL53 KRK UL995 TEA UZ803 SIPRO SIPR3B LIRF

פורסם

חבר'ה, אני בשוק כמה יש פה אנשים חסרי התחשבות.

בן אדם מגיע ואומר ראשון שהוא רוצה לקחת קרקע, אבל תרד לו ההשגחה עד אז.

אז וואלה, לא קיבלתי כי אי אפשר להסתמך על זה, סבבה, מסכים.

אבל אז שדויד אומר לי שאני יכול לקחת קלירנס, ורואים פה שיש ביקוש לקלירנס, ככה שאם אני לא יוכל אז אחרים יוכלו במקומי, ופתאום עוד כמה חברים "טובים" בלי השגחה אומרים שהם לוקחים זה חוסר התחשבות ואכפתיות לחברים שלכם.

אני ממש לא מתרגש מקטעים כאלה, אבל אם כמה חברים פה לא ישפרו את הרמה הסוציומטית שלהם, המקום הזה יגיע למקומות רעים.

אני אומר זאת כדי למנוע את זה.

כולנו פה יודעים, שאם יש כמה חבר'ה שרוצים לעשות קרקע, ואחד מהם (שהציע ראשון את עצמו) בעל השגחות שיסתיימו עד אז, צריך לקבל את העמדה, ואם הוא לא יוכל כי לא ירדו לו ההשגחות אז הבא שהציע אחריו יקבל.

תיהיו הוגנים כלפי החברים שלכם.

ועוד משהו, אני מבקש שהדיון הזה לא יהפוך למה שאני מציג, אז שכל אחד יסתכל על עצמו במראה (בהדגשה לחברים שהציעו דברים שאני הצעתי אחריי), ויתקן את עצמו.

פורסם
חבר'ה, אני בשוק כמה יש פה אנשים חסרי התחשבות.

בן אדם מגיע ואומר ראשון שהוא רוצה לקחת קרקע, אבל תרד לו ההשגחה עד אז.

אז וואלה, לא קיבלתי כי אי אפשר להסתמך על זה, סבבה, מסכים.

אבל אז שדויד אומר לי שאני יכול לקחת קלירנס, ורואים פה שיש ביקוש לקלירנס, ככה שאם אני לא יוכל אז אחרים יוכלו במקומי, ופתאום עוד כמה חברים "טובים" בלי השגחה אומרים שהם לוקחים זה חוסר התחשבות ואכפתיות לחברים שלכם.

אני ממש לא מתרגש מקטעים כאלה, אבל אם כמה חברים פה לא ישפרו את הרמה הסוציומטית שלהם, המקום הזה יגיע למקומות רעים.

אני אומר זאת כדי למנוע את זה.

כולנו פה יודעים, שאם יש כמה חבר'ה שרוצים לעשות קרקע, ואחד מהם (שהציע ראשון את עצמו) בעל השגחות שיסתיימו עד אז, צריך לקבל את העמדה, ואם הוא לא יוכל כי לא ירדו לו ההשגחות אז הבא שהציע אחריו יקבל.

תיהיו הוגנים כלפי החברים שלכם.

ועוד משהו, אני מבקש שהדיון הזה לא יהפוך למה שאני מציג, אז שכל אחד יסתכל על עצמו במראה (בהדגשה לחברים שהציעו דברים שאני הצעתי אחריי), ויתקן את עצמו.

אני רק רוצה להבהיר את העניין.

אין לי שום כוונה להסתמך על אנשים ש"אולי" יגיעו לפקח.

האיטלקים כבר ארגנו פיקוח מלא, ואני לא מוכן שיגיע יום האירוע ויהיו חסרים לי פקחים רק כי שמרתי למישהו מקום, שיכול להיות שלא תהיה לו אפשרות לפקח בכלל.

אין לך מה להתרגש, אני מבטיח לך שיהיו עוד המון אירועים שתוכל לקחת בהם חלק.

המשך הדיון מולי בפרטי אם אתה מעוניין.

פורסם

אני שמח לבשר כי כל העמדות מאויישות ביום האירוע!

פרסמתי את הטבלה של הפקחים המשובצים בהודעה ראשית, כל מי שלא בטוח ב100% שיוכל להגיע, יש ליצור איתי קשר כמה שיותר מהר כדיי שאני אוכל לתאם לו מישהו על סטנד-ביי.

במידה ויהיה עומס, מי שמעוניין יכול לעלות בן גוריון מזרח.

המון תודה לכל הפקחים שלוקחים חלק באירוע, לא היינו מצליחים לעשות את זה בלעדיכם!

בתודה,

מחלקת אירועים.

פורסם
אז אני אקח מזרח.

דניאל, אני מעדיף שתאייש את עמדת דליברי, אם לדוגמא לרז ירדו ההשגחות, תוכל להתחלף איתו.

עמדת מזרח זה רק בנוסף, במידה וכל העמדות מחוברות.

פורסם

רז, גם אני חושב שאתה קצת מגזים עם התגובה, המטרה היא באמת לסגור עמדות מראש כמה שיותר מוקדם, יהיו עוד אלפי אירועים שתוכל לפקח, אז בו נרגע ונתרכז בעיקר.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...