עבור לתוכן
אורח windshear1

הזמנת מוצרים מ- FLIGHTSIM CENTRAL

Recommended Posts

אורח windshear1
פורסם

היי,

אז ככה לפני כיומיים קניתי את ה- JOYSTICK של LOGITECH FORCE FEEDBACK 3D משהו כזה.. וממש לא הייתי מרוצה (הייתה בעיה עם הכיול וסתם באופן כללי סטיק לא מגיב ככה שזה העיב לי על חווית הטיסה).

אז אמרתי לעצמי עוד 300 שח ויש לך את ה- CH YOKE שזה מה שאני באמת רוצה.

עכשיו לשאלה

מישהו קנה כבר ב- FLIGHT SIM CENTRAL יש להם את היוק ב 119 + 65 דולר משלוח ( יוצא לי 200 דולר שזה לפי חישוב מהיר כ- 850 שח...) זה שווה ?

האם בכלל ה- CH YOKE הוא אמין ומוסיף ראליסטיות ל- FLIGHT SIM 2004

אה ומה קורה עם המוצר מגיע פגום לארץ מה אז ? (שאלתי אותם והם אמרו שזה מבוטח אבל מה בדיוק זה אומר ?? )

מחכה לתשובה,

WINDY

פורסם

אחי, אני עם הFLIGHTSIM YOKE שלהם שעשיתי לו ייבוא עצמי מארה"ב כולל הפלדים, יש לי ג'וייסטיקים אחרים חוצמזה, ואני חייב להגיד שמאותו יום שקיבלתי את היוק אני לא עוזב אותו, הוא כל כך "חרוש" אצלי ויש לי עדים (יונתן שהיה אצלי וראה חח) ועוד מלא דברים... זה בהחלט מומלץ אבל הכי מומךץ זה הUSB שלהם בדגם עם 3 הידיות ולא האחת... עוד מעט הם מוציאים גם סט של מצערות, אבל יש מקום שאפשר לקנות ממנו סט מצערת בול כמו של 757/767 שהוא אפילו זז לך שאתה בAUTO THROTTLE! הוא עולה כ350$ ושוקל כ10ק"ג ארוז, ואני מאמין שזה יכול להגיע אפילו ל1000$ בגלל המכס.. אבל למי שיש לב לבזבז כ"כ הרבה אז כדאי לו כי זה ממש אמיתי..

אורח windshear1
פורסם

טוב אני לא יכול לעשות לו יבוא עצמי אז אני חושב שאני אקנה את הזה מ FLIGHT SIM CENTRAL..

תודה על ה- TIP..

אורח windshear1
פורסם

שומע שומע שומע..

יש לי עוד שאלה

לגבי המכס אם אני צריך לשלם מכס אני אצטרך לבוא לשדה"ת או משהו כזה?

איך זה הולך שם ?

ועוד דבר

אם הייתה לך בעיה עם ה YOKE כאילו הוא לא עובד וכו'

מה אז היית עושה ?

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...