yonix4 פורסם יולי 1, 2004 דיווח פורסם יולי 1, 2004 יש לי חבר שרכש את ה FS 2004 והוא הולך להתקין אותו מחר ואני רוצה איך שהוא שתוך שבוע כזה כבר שיוכל להתחיל לעשות הקפות ברשת עכשיו השאלה שלי היא יש לי את החומר ואת היידע כדי ללמד אותו אבל קחו בחשבון שהוא רק מתקין את הפלייט לא יודע כלום, לא טייס אוטומטי ממש כלום. אז השאלה היא ממש להתחיל ללמד אותו? האם להתחיל מהקפות? או להתחיל מטייס אוטומטי? או כל דבר אחר אשמח לתגובות תודה מראש
Ido Rosenthal פורסם יולי 1, 2004 דיווח פורסם יולי 1, 2004 ברור שהקפות, בשביל לטוס VFR לא צריך בכלל טייס אוטומטי, חוצמזה קודם כל שידע לשלוט במטוס לבד (שההקפה היא דרך טובה לזה- יש המראה יש נחיתה ויש פניות) שזה הבסיס אח"כ שיתן למחשב להטיס במקומו
אורח פורסם יולי 1, 2004 דיווח פורסם יולי 1, 2004 תפנה אותו לבי"ס של ה FS, אין עליו בשביל ההתחלה. הוא ילמד את הבסיס כמו שצריך ואז יוכל להתחיל הקפות ניווט וכו'. חוץ מזה מה הלחץ להכניס אותו לאון ליין ??? שילמד לשלוט במטוס קודם כל בלי הלחץ של פיקוח והנחיות של פקחים ולמה לא נכנסת לצלע כמו שצריך וכו'. שילמד אוף ליין ואז כשיהיה מוכן לחטוף בראש מאיתנו הפקחים, אז שיעלה און ליין. בהצלחה, רן.
e_dor פורסם יולי 1, 2004 דיווח פורסם יולי 1, 2004 עוד לפני הבית ספר של ה-FS אני ממליץ לך לתת לו סתם להתרגל לטיסה ולנחות לגמרי לבד בלי להקפיד על חוקים, בסיס רק כדי להרגיש את המטוס.
Itay Zecharia פורסם יולי 1, 2004 דיווח פורסם יולי 1, 2004 אני חושב שכל אחד מאיתנו התחיל שם... או שלא?! :wink:
Eliran-VFS1 פורסם יולי 1, 2004 דיווח פורסם יולי 1, 2004 אפשר גם לשלוח אותו אלי לאחר שיש לו קצת ידע על איך לטוס והוא ילמד אצלנו בבית ספר לטיסה איך לטוס ברשת! בהצלחה לך ולו!
yonix4 פורסם יולי 1, 2004 מחבר דיווח פורסם יולי 1, 2004 תודה רבה לכם אני חושב שהשתמש בהצעה של רן :wink:
Oren Geva פורסם יולי 1, 2004 דיווח פורסם יולי 1, 2004 שמע, יהונתן, יש לי רעיון בשבילך - שמעתי שיש חברה וירטואלית שעוסקת במטוסים קלים. עיט משהו. נדמה לי שיש לך קשר לזה, לא? יש שם כמה מדריכים רשומים, אולי הם יוכלו לעזור?
Or Netzer פורסם יולי 1, 2004 דיווח פורסם יולי 1, 2004 אני חושב שכל אחד מאיתנו התחיל שם... או שלא?! :wink: תאמת.. מהרגע הסימולטור הראשון הרגשתי בבית.. נחיתה ראשונה הצליחה (כוכב כחול כימדומני) ועד עכשיו אני הכל הצלחתי לבד... VOR וכאלה טיפה מדריכים קראתי והנה אני.... למרות שבדקתי את המדריכים פה של המשחק בפלייט משהו אדיר.. למי שאין לו מושג