עבור לתוכן
ramimz

שיעמום לפעמים מניב תוצאות נחמדות.

Recommended Posts

פורסם
נחמד.

ברור לך שאתה מפר כאן זכויות יוצרים של הצלמים אם לא קיבלת רשות לפרסם אותן?

אורן, אני לא חושב שהוא מפר ממש זכויות יוצרים.

הם הופיע באתר של איירלנס, והוא פשוט ריכז אותם לדף אחד.

אבל אולי אני טועה.

פורסם

אפיק, יש הרבה שירים של יוצרים בדיסקים שלהם. לפי מה שאתה אומר, אם אני יצרוב דיסק אוסף של שירים מהרבה אומנים שונים - זה מותר! הרי הם מופיעים ממילא בדיסקים אחרים.. :?

פורסם

אחלה רעיון.

ובקשר לבעיה. עמרי אם אתה קנית את הדיסקים האלה ואתה רוצה לעשות לך אוסף (שיר מפה שלושה משם) זה מותר וזה חוקי. אבל אם אתה לוקח מחבר שלך וקצת מהרשת ועוד מדיסק אחד שלך זה כבר בעיה שונה לחלוטין

פורסם
נחמד.

ברור לך שאתה מפר כאן זכויות יוצרים של הצלמים אם לא קיבלת רשות לפרסם אותן?

אין כאן הפרה של זכויות יוצאים כתוב למטה שכל הזכויות שמורות לצלם ולאיירלינרס....לפי דעתי זה בסדר :wink:

פורסם

http://www.airliners.net/usephotos/

מסבירים שם בדיוק מה מותר ומה אסור לעשות עם התמונות.

אגב, כל אחד יכול בחופשיות להשתמש בתמונות כרקע לשולחן העבודה הפרטי שלו ללא בעיה! אבל לא מעבר לזה.

פורסם

אורן, אני אענה לשאלתך במרומז.

ותשובתי היא: כל התוכנות שיש לכולנו במחשב הן חוקיות, ואף אחד מאיתנו לעולם לא הוריד תוכנות או MP3 מהחמור, מהפרד, ומהסוס של אליהו הנביא. :wink:

פורסם
אפיק, יש הרבה שירים של יוצרים בדיסקים שלהם. לפי מה שאתה אומר, אם אני יצרוב דיסק אוסף של שירים מהרבה אומנים שונים - זה מותר! הרי הם מופיעים ממילא בדיסקים אחרים.. :?

עומרי, לא הבאת דוגמא טובה, האמת שלשימוש עצמי זה מותר, אם קנית את הדיסקים המקוריים

אין בעיה שתצרוב כמה גיבויים שאתה רוצה, סה"כ אם הולך לך דיסק לאיבוד או שהוא מתבלה זה

לא אומר שאתה צריך לקנות אותו מחדש... כנ"ל אם קנית כמה דיסקים ואתה רוצה לעשות לעצמך

דיסק אוסף מכל מה שקנית זה מותר...

פורסם
אורן, אני אענה לשאלתך במרומז.

ותשובתי היא: כל התוכנות שיש לכולנו במחשב הן חוקיות, ואף אחד מאיתנו לעולם לא הוריד תוכנות או MP3 מהחמור, מהפרד, ומהסוס של אליהו הנביא. :wink:

ברגע שפרסמת אותם מחדש באינטרנט, זה נהיה להפרה של זכויות יוצרים.

בסך הכל זאת החלטה שלך מה אתה עושה עם התמונות, ובאותה מידה גם אחריות שלך לתוצאות.

הרבה מאיתנו כאן יוצרים, בונים ונותנים כל מיני מוצרים ושירותים בחינם באינטרנט, ואם מישהו בא מחר ומשתמש בדברים אלה ללא רשות ובניגוד לזכויות, זה פוגע. ולכן העניין הזה בא לידי ביטוי בחלק מהתגובות.

שיהיה לכולם לבריאות 8) התמונות עצמן נחמדות מאד.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...