ramimz פורסם יולי 1, 2004 דיווח פורסם יולי 1, 2004 אלבום תמונות נחמד ל- 737, 777, 747 של אל-על. כמובן שאת רוב התמונות אספתי מ- airliners.net http://www.iarc.org/~4z5rm/boeing/elal/index.htm
×�פיק פורסם יולי 1, 2004 דיווח פורסם יולי 1, 2004 קבל ח"ח על הרעיון הנחמד להפסקת השיעמום. וחח"מ (חיזוק חיובי מאוד) על ההשקעה! יפה!
Itay Zecharia פורסם יולי 1, 2004 דיווח פורסם יולי 1, 2004 יפה מאוד רמי... כל הכבוד. תגיד, אפשר לצפותת בתמונות בצורתן המקורית?
ramimz פורסם יולי 1, 2004 מחבר דיווח פורסם יולי 1, 2004 צורתן המקורית ? אתה מתכוון לתמונות כפי שהורדתי אותן מהאתר לפני שינוי גודלן ?
Oren Geva פורסם יולי 3, 2004 דיווח פורסם יולי 3, 2004 נחמד. ברור לך שאתה מפר כאן זכויות יוצרים של הצלמים אם לא קיבלת רשות לפרסם אותן?
×�פיק פורסם יולי 3, 2004 דיווח פורסם יולי 3, 2004 נחמד.ברור לך שאתה מפר כאן זכויות יוצרים של הצלמים אם לא קיבלת רשות לפרסם אותן? אורן, אני לא חושב שהוא מפר ממש זכויות יוצרים. הם הופיע באתר של איירלנס, והוא פשוט ריכז אותם לדף אחד. אבל אולי אני טועה.
OmriSoudry פורסם יולי 3, 2004 דיווח פורסם יולי 3, 2004 אפיק, יש הרבה שירים של יוצרים בדיסקים שלהם. לפי מה שאתה אומר, אם אני יצרוב דיסק אוסף של שירים מהרבה אומנים שונים - זה מותר! הרי הם מופיעים ממילא בדיסקים אחרים.. :?
Gal פורסם יולי 3, 2004 דיווח פורסם יולי 3, 2004 אחלה רעיון. ובקשר לבעיה. עמרי אם אתה קנית את הדיסקים האלה ואתה רוצה לעשות לך אוסף (שיר מפה שלושה משם) זה מותר וזה חוקי. אבל אם אתה לוקח מחבר שלך וקצת מהרשת ועוד מדיסק אחד שלך זה כבר בעיה שונה לחלוטין
GILG פורסם יולי 3, 2004 דיווח פורסם יולי 3, 2004 נחמד.ברור לך שאתה מפר כאן זכויות יוצרים של הצלמים אם לא קיבלת רשות לפרסם אותן? אין כאן הפרה של זכויות יוצאים כתוב למטה שכל הזכויות שמורות לצלם ולאיירלינרס....לפי דעתי זה בסדר :wink:
Itay Zecharia פורסם יולי 3, 2004 דיווח פורסם יולי 3, 2004 צורתן המקורית ?אתה מתכוון לתמונות כפי שהורדתי אותן מהאתר לפני שינוי גודלן ? חיובי שיהיה אפשר לשים בדסקטופ
Shadi Abo Ahmad פורסם יולי 3, 2004 דיווח פורסם יולי 3, 2004 http://www.airliners.net/usephotos/ מסבירים שם בדיוק מה מותר ומה אסור לעשות עם התמונות. אגב, כל אחד יכול בחופשיות להשתמש בתמונות כרקע לשולחן העבודה הפרטי שלו ללא בעיה! אבל לא מעבר לזה.
ramimz פורסם יולי 3, 2004 מחבר דיווח פורסם יולי 3, 2004 אורן, אני אענה לשאלתך במרומז. ותשובתי היא: כל התוכנות שיש לכולנו במחשב הן חוקיות, ואף אחד מאיתנו לעולם לא הוריד תוכנות או MP3 מהחמור, מהפרד, ומהסוס של אליהו הנביא. :wink:
Ido Rosenthal פורסם יולי 3, 2004 דיווח פורסם יולי 3, 2004 אפיק, יש הרבה שירים של יוצרים בדיסקים שלהם. לפי מה שאתה אומר, אם אני יצרוב דיסק אוסף של שירים מהרבה אומנים שונים - זה מותר! הרי הם מופיעים ממילא בדיסקים אחרים.. :? עומרי, לא הבאת דוגמא טובה, האמת שלשימוש עצמי זה מותר, אם קנית את הדיסקים המקוריים אין בעיה שתצרוב כמה גיבויים שאתה רוצה, סה"כ אם הולך לך דיסק לאיבוד או שהוא מתבלה זה לא אומר שאתה צריך לקנות אותו מחדש... כנ"ל אם קנית כמה דיסקים ואתה רוצה לעשות לעצמך דיסק אוסף מכל מה שקנית זה מותר...
Itai Ganor פורסם יולי 3, 2004 דיווח פורסם יולי 3, 2004 כל הרקעים שלי למחשב רק של ארליינס נט לא צריך אישור לא כלום
Shadi Abo Ahmad פורסם יולי 3, 2004 דיווח פורסם יולי 3, 2004 אורן, אני אענה לשאלתך במרומז.ותשובתי היא: כל התוכנות שיש לכולנו במחשב הן חוקיות, ואף אחד מאיתנו לעולם לא הוריד תוכנות או MP3 מהחמור, מהפרד, ומהסוס של אליהו הנביא. :wink: ברגע שפרסמת אותם מחדש באינטרנט, זה נהיה להפרה של זכויות יוצרים. בסך הכל זאת החלטה שלך מה אתה עושה עם התמונות, ובאותה מידה גם אחריות שלך לתוצאות. הרבה מאיתנו כאן יוצרים, בונים ונותנים כל מיני מוצרים ושירותים בחינם באינטרנט, ואם מישהו בא מחר ומשתמש בדברים אלה ללא רשות ובניגוד לזכויות, זה פוגע. ולכן העניין הזה בא לידי ביטוי בחלק מהתגובות. שיהיה לכולם לבריאות התמונות עצמן נחמדות מאד.