עבור לתוכן
Aeroflot

G940 קבוצת רכישה

Recommended Posts

פורסם

שלום חברים

כפי שכבר רבים ראו יצא ה-G940 של LOGITECH

הוא יקר קצת 300$ לפי AMAZON אבל כולל מלא מלא דברים טובים ולדעתי שווה וכמובן מרכיב חשוב לכל SIMER

http://www.engadget.com/2009/06/04/logitechs-high-end-flight-system-g940-hands-on/

עכשיו לפי מה שאני ראיתי בארץ אין לקנות חוץ מכמה שמוכרים אותו ב3000 שקל !!! (להזכירכם 300$, ממתי דולר 1:10) ו-AMAZON לא נותנים לשלוח

מה דעתכם על קבוצת רכישה ? אני לא יודע למי לפנות חוץ מלכאן ו-LOGITECH אז תגידו לי מה דעתכם בנושא :D

פורסם
עכשיו לפי מה שאני ראיתי בארץ אין לקנות חוץ מכמה שמוכרים אותו ב3000 שקל !!! (להזכירכם 300$, ממתי דולר 1:10) ו-AMAZON לא נותנים לשלוח

תשלח לארץ דרך Mustop.co.il או אחת החברות שנותנות את שירות המשלוח לארץ דרך כתובת בארה"ב שאתה מקבל מהם. תבדוק עלויות ותחליט על בסיס כדאיות כלכלית. האפשרות לשלוח לארץ קיימת.

בד"כ בכל מה שקניתי מאמזון ושלחתי לארץ דרך Mustop יצא לי בסיכום זול יותר משמעותית מהמחיר בארץ. אני משתמש ב-Mustop אבל יש עוד חברות שנותנות את אותו שירות שאני לא זוכר את שמן (אולי EasyBuyUS היא אחת מהן)

דרך אגב אני לא בטוח ב-100% שדוקא Logitech G940 הוא "וכמובן מרכיב חשוב לכל SIMER" ששווה להוציא דווקא עליו את תקציב הבקרים לסימולטור.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...