אורח פורסם נובמבר 10, 2009 דיווח פורסם נובמבר 10, 2009 http://www.leveldsim.com/forums/forum_posts.asp?TID=20886&PN=1
Idan Traub פורסם נובמבר 10, 2009 דיווח פורסם נובמבר 10, 2009 :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: WOW JUST WOW
Bob Klein פורסם נובמבר 10, 2009 דיווח פורסם נובמבר 10, 2009 אם לא הייתי יודע, הייתי יכול להשבע שזה נראה בדיוק, אבל בדיוק כמו איזה 767 שמסתובב בשוק כבר מה שנים טובות רן, יש איזו אינפורמציה לגבי חידושים או פיצ'רים מעבר לצג נתוני מנוע ירוק?
4x-dor פורסם נובמבר 10, 2009 דיווח פורסם נובמבר 10, 2009 לא לפי מה שאני הבנתי.. 777 לא בתכנון.. ה 757 כבר בתכנון הרבה שנים באמת חבל שאין מוצר ברמה הזו ל 777.
Doron_Angel פורסם נובמבר 10, 2009 דיווח פורסם נובמבר 10, 2009 ממש חבל ש-LDS או PMDG לא מרימים את הכפפה הזו. ה-PSS אשר רכשתי עוד בתקופת ה-FS2K2 (או אולי זה היה FS2K) לא מתפקד לגמרי עם ה-FS9, ומה להגיד, לאחר שמתרגלים לרמה אשר 2 חברות אלו הביאו לביטוי במוצריהן, ממש לא בא לי להתעסק עם ה-PSS (למרות שהפאנל שלו וה-FMC מצויינים לטעמי).
Idan Traub פורסם נובמבר 10, 2009 דיווח פורסם נובמבר 10, 2009 אם אני לא טועה בסקר שנערך ליפני חצי שנה בפורום של LDS בנושא פיתוחים עתידים הטריפל 7 זכה למירב קולות הבוכרים . נקווה שבזמן שאנחנו מדברים על הנושא בLDS כבר מרימים את הכפפה .
Bob Klein פורסם נובמבר 10, 2009 דיווח פורסם נובמבר 10, 2009 דורון, אם הפאנל מצוין אז איפה הבעיה? בעניין LDS, אני בספק אם LDS יעשו משהו מעבר ל757. אני בכלל לא בטוח שוויד צ'אפה נחמד ומוכשר ככל שיהיה, מסוגל להרים לבדו פרויקט כזה. אינני מזלזל חלילה, אבל לשפצר ולשדרג מוצר שקיים עוד משנת 2000 זה דבר אחד ולבנות מאפס מוצר חדש שמיישם טכנולוגיה שמעולם לא מודלה עד כה זה סיפור אחר לגמרי בוב
אורח פורסם נובמבר 11, 2009 דיווח פורסם נובמבר 11, 2009 דורון, ה PSS 777 מוצר לא רע בכלל, אפילו קיבל תשבוחות באלעל על מידול מערכות. בזמנו על ה P4 המסכן שלי עבד מצוין. אולי באמת נוציא אותו מהאחסון היבש לבדיקה. LDS עובדים על מטוס אחד בכל פעם. זה לא PMDG עם מספר צוותי פיתוח. זה צוות פיתוח אחד שמצטרפים אליו כל פעם כוכבים חדשים. הפעם אדנראה פולקרס, יוצר פנלים מוכשר ביותר (ורואים בתמונה כמה). לפני כן הם יבאו את הצבעי של POSKY מי יודע אולי אחרי שה 75 יצא, יקח להם 4-5 שנים לייצר T7 ברמה עם SDK
Yarden Ben-Dor פורסם נובמבר 11, 2009 דיווח פורסם נובמבר 11, 2009 הגיע הפאקינג זמן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bob Klein פורסם נובמבר 11, 2009 דיווח פורסם נובמבר 11, 2009 אנדרה פולקרס וצביעות של אופן סקאי זה טוב ונחמד אבל זה לא מה שעושה את מטוס. לאנדרה זה יש גם פאנל נחמד ל767 ובכל זאת 99% מהעסק טמון בקוד, כלומר בתכנות המערכות. הקוד ל767 כבר קיים 8 שנים, הרבה לפני שמישהו חשב על הגלגול הנוכחי שנקרא LDS. המערכות ב757 עקרונית זהות לאלו של ה767 כלומר גם כאן עיקר העבודה כבר נעשתה. להתחיל הכל מאפס ולצפות למוצר כמו T7 המקביל באיכותו ל76 גובל לדעתי בנאיביות או נובע מחוסר הבנה בסיסי של מה שעומד מאחורי הסימולציה. לצער כולנו, הכשלון האחרון של איירסימר רק תומך בעמדה זו. בוב קליין
AaronDagan פורסם נובמבר 19, 2009 דיווח פורסם נובמבר 19, 2009 בקר טוב, כולם, נעדרתי לרגל חופשה ותראו מה קורה..... סוף סוף רואים משהו שמגביר את כמות האדרנלין לרמות בלתי שפויות, ורק מי שהתנסה בסוג כזה של "טריפ" יבין על מה אני מדבר. כידוע לרובכם, אני חובב וותיק של PSS מאז ימי ה- FS2K, וה-75 וה-77 שלהם נמצאים במקום של כבוד במחסן המטוסים הפרטי שלי זה זמן רב. כנראה יש מוצרים אשר לא דועכים לספרי ההיסטוריה עם הזמן והקידמה הטכנולוגית. אני אישית מקווה ש-PSS ישובו בשלב כלשהו - כפי שהובטח לא פעם - ונראה מהם מוצרים חדשים ומשופרים, וזה לא אומר שמה שיש כיום לא טוב אלא פשוט קצת "נשאר מאחור". לעניין LDS וכו: אני מודה שאני ממעט להשתמש ב-767 ולכן כעת, עם יציאתו הקרובה של ה-757 ולאחר מבחני השטח המקובלים על ידי יודעי דבר מנוסים ממני, ייתכן מאד שמוצר זה ישמש חלופה ראוייה ל-PSS.
Yarden Ben-Dor פורסם נובמבר 19, 2009 דיווח פורסם נובמבר 19, 2009 השאלה היא מתי הוא ייצא- לפי הערכה גסה שלי יש עדיין עוד כשנה לפחות עד ליציאה.. נקווה רק שהם יתעשתו וכן יוציאו גירסה לFS9.. מבחינה שיווקית וכלכלית אני חושב שזה מהלך נבון כי עם גירסה ל-FS9, הרווחים שלהם יהיו כפולים מגירסה ל-FSX בלבד
AaronDagan פורסם נובמבר 19, 2009 דיווח פורסם נובמבר 19, 2009 השאלה היא מתי הוא ייצא- לפי הערכה גסה שלי יש עדיין עוד כשנה לפחות עד ליציאה..נקווה רק שהם יתעשתו וכן יוציאו גירסה לFS9.. מבחינה שיווקית וכלכלית אני חושב שזה מהלך נבון כי עם גירסה ל-FS9, הרווחים שלהם יהיו כפולים מגירסה ל-FSX בלבד אני מעט יותר אופטימי ממך, לכן מאד מקווה לראות את המוצר על המדף במהלך החודשים הקרובים, בהתבסס על קצב השדרוגים של LDS. אני מסכים איתך לגבי גרסה אפשרית ראשונית ל- FS9 ואולי אח"כ ל-FSX (שדרוג). ואגב, הנה עובדה סטטיסטית מהשטח: כיום, מחירה של גרסת FSX דה-לוקס בארה"ב - 3 שנים אחרי ההנפקה של MS - משהו כמו 30 $ + Tax בלבד, פחות ממחצית ממה שהם ביקשו ברוב החנויות הגדולות בחודש ספטמבר 2006 (המחיר אז היה 70 דולר).
אורח פורסם נובמבר 19, 2009 דיווח פורסם נובמבר 19, 2009 שכחו מגירסה ל FS9, כמעט סופי. הם חוזרים על המנטרה הזאת מעל שנתיים כשיצאה גירסת FSX ל 76. אחרי ש ה75 נכנס לבטא, הם יבצעו כמה תיקונים ל 76X. הסיבה העיקרית שהם לא נוגעים יותר ב FS9 היא המוגבלות של הסימולטור הזה לאומת FSX. FSX יצא עם SDK שמאפשר למפתחים לספק ראליזם הכי קרוב שניתן. ומאחר וצוות הפיתוח של LDS הוא פנטי בתחום הראליזם, הם לא ילכו אחורה. נכון ש FS9 מספק יותר ביצועים, אבל בסופו של יום לא תיהיה ברירה ונעבור ל X. היום בו אני עובר סופית ל X יהיה כאשר ה LDS75X יוצא \ סינרי נורמלי של ב"ג ל FSX. הימור שלי לתאריך יציאה ל 75X, שנה הבאה לקראת קריסטמס.