Rubee פורסם יולי 2, 2004 דיווח פורסם יולי 2, 2004 שלום. לפני כמה זמן אני וארז ואיתי הודענו על פתיחת ארקיע וירטואל. אחרי סיפור ארוך שאנשים לא אהבו את הרעיון, לא ידענו מה לעשות. החברה לא הולכת ליפול, אנחנו פשוט רוצים לראות מה אתם תעדיפו שנעשה, אחרי כל מה שקרה אני כבר מעדיף שנעשה חברה חדשה וירטואלית בלי שום קשר לאף חברה מציאותית, אבל אני רוצה לראות מה הרוב רוצה. אזז....תצביעו.
gal_d פורסם יולי 2, 2004 דיווח פורסם יולי 2, 2004 אני לא מבין משהו... ial מספקת את הכול גם ישראייר גם ארקיע וגם אל על אז למה לפתוח את אותם החברות??? ואם כבר אתם פותחים חברות חדשות אולי תרכזו אותם תחת ial כאילו שכולם יהיו קשורות לial. אני לא מבין את הצורך לפתוח חברות...
Rubee פורסם יולי 2, 2004 מחבר דיווח פורסם יולי 2, 2004 למה הכל תחת IAL?? איך הגעת? IAL זו חברה...בערך....ואנחנו נעשה חברה אחרת, לגמרי, לא קשורה לIAL...... !
e_dor פורסם יולי 2, 2004 דיווח פורסם יולי 2, 2004 למה הכל תחת IAL?? איך הגעת?IAL זו חברה...בערך....ואנחנו נעשה חברה אחרת, לגמרי, לא קשורה לIAL...... ! הוא שואל למה זה לא תחת IAL כי ב-IAL יש הכל אז למה צריך לפתוח עוד אם ב-IAL יש גם את ארקיע, גם את ישראייר וגם את אלעל ??
Rubee פורסם יולי 2, 2004 מחבר דיווח פורסם יולי 2, 2004 למה הכל תחת IAL?? איך הגעת?IAL זו חברה...בערך....ואנחנו נעשה חברה אחרת, לגמרי, לא קשורה לIAL...... ! הוא שואל למה זה לא תחת IAL כי ב-IAL יש הכל אז למה צריך לפתוח עוד אם ב-IAL יש גם את ארקיע, גם את ישראייר וגם את אלעל ?? זאתי אחת הסיבות שעשיתי את הסקר
mickey lip פורסם יולי 2, 2004 דיווח פורסם יולי 2, 2004 IAL זו חברה...בערך....ואנחנו נעשה חברה אחרת, לגמרי, לא קשורה לIAL...... ! שיהיה לך בהצלחה בכל אשר תפנה ובכל חברה אשר תפתח , אבל ,למה נחוץ סיגנון הכתיבה הזה? זה נשמע חצי לגלוג וחצי זלזול ,ומאוד לא מתאים ! שיהיה לך שבוע טוב ושוב בהצלחה. מיקי
alon_a פורסם יולי 2, 2004 דיווח פורסם יולי 2, 2004 ארקיע יש... אלעל יש... ישראייר יש... ורק סאן דור אין :cry: אני אישית מעדיף שתהיה סאן דור וירטואלית ולא משנה אם זה דרך IAL או לא
Rubee פורסם יולי 2, 2004 מחבר דיווח פורסם יולי 2, 2004 IAL זו חברה...בערך....ואנחנו נעשה חברה אחרת, לגמרי, לא קשורה לIAL......! שיהיה לך בהצלחה בכל אשר תפנה ובכל חברה אשר תפתח , אבל ,למה נחוץ סיגנון הכתיבה הזה? זה נשמע חצי לגלוג וחצי זלזול ,ומאוד לא מתאים ! שיהיה לך שבוע טוב ושוב בהצלחה. מיקי לא לא! ממש לא! התכוונתי לזה שהיא לא חברה בדיוק היא שילוב של שלושה חברות! היא חברה וירטואלית מצוינת! אני ממש לא התכוונתי לזלזל!
Rubee פורסם יולי 2, 2004 מחבר דיווח פורסם יולי 2, 2004 ארקיע יש... אלעל יש... ישראייר יש... ורק סאן דור אין :cry: אני אישית מעדיף שתהיה סאן דור וירטואלית ולא משנה אם זה דרך IAL או לא סאן דור זו חברת בת של אלעל. ו...איזה עוד מטוסים יש לסאן דור חוץ מ757? ו....סאן דור היא לא חברה מיוחדת שכדאי לפתוח בגללה חברה וירטואלית חדשה....אולי אלעל וירטואל תעשה משו עם זה....
Itay Zecharia פורסם יולי 3, 2004 דיווח פורסם יולי 3, 2004 ארקיע יש... אלעל יש... ישראייר יש... ורק סאן דור אין :cry: אני אישית מעדיף שתהיה סאן דור וירטואלית ולא משנה אם זה דרך IAL או לא סאן דור זו חברת בת של אלעל. ו...איזה עוד מטוסים יש לסאן דור חוץ מ757? ו....סאן דור היא לא חברה מיוחדת שכדאי לפתוח בגללה חברה וירטואלית חדשה....אולי אלעל וירטואל תעשה משו עם זה.... קראת כבר את הדיון שלי? :idea:
Rubee פורסם יולי 3, 2004 מחבר דיווח פורסם יולי 3, 2004 ארקיע יש... אלעל יש... ישראייר יש... ורק סאן דור אין :cry: אני אישית מעדיף שתהיה סאן דור וירטואלית ולא משנה אם זה דרך IAL או לא סאן דור זו חברת בת של אלעל. ו...איזה עוד מטוסים יש לסאן דור חוץ מ757? ו....סאן דור היא לא חברה מיוחדת שכדאי לפתוח בגללה חברה וירטואלית חדשה....אולי אלעל וירטואל תעשה משו עם זה.... קראת כבר את הדיון שלי? :idea: כנראה שלא....
Eliran-VFS1 פורסם יולי 3, 2004 דיווח פורסם יולי 3, 2004 לדעתי יש צורך בעוד חברה שתתחרה בIAL כשיהיו לנו לדוגמא 2 דיספאצרים לא נראה לי שיהיה מצב שלא נמצא איזה תוכנית . דבר שני בתחרות כול חברה מנסה למשוך יותר טיסים אליה וכך מציעה יותר אפשריות אני בטוח ששני חברות יגרמו לכולנו להרוח יותר! לדעתי אם תתרכזו באמת בחברה לדוגמא ארקיע ותעשו אותה כך שיהיה בא יעדים חדשים ואולי גם מטוסים וגם תשמרו על אותו סגנון שהם עובדים היום , זה ימשוך אנשים לנסות דברים יותר חדשניים! בהצלחה בכול דרך שתפנו.
Moshico Biller פורסם יולי 5, 2004 דיווח פורסם יולי 5, 2004 לפי דעתי מיותר הארקיע וירטואל כמו שרובכם חושבים כך. מה כבר יעזור? לטוס בואטסים עם ארקיע כולם טסים לטוס בואטסים עם ישראייר כולם טסים אז מה יעזור פה? להכנס לאתר ולרשום שעות? אני רק רוצה בבקשה להבין מה החברה תעשה מיוחד שאין באחרים משהו חדש ומועיל שאין באחרים ועם כן אז סבבה..... אבל אין. רק בלה בלה בלה בלה לרשום? ואין יותר ישראייר וירטואל. תאמינו לי עדיף כבר לפתוח חברה לטיסות ראייה זה הרבה יותר יעזור. תודה.
רפאל פורסם יולי 5, 2004 דיווח פורסם יולי 5, 2004 ארקיע וישראייר וסאן-דור הם צ'רטרים ישראליים, לא צריך לפתוח להם בכלל חברה וירטואלית. החברה הרישמית הישראלית שלנו היא אל-על,ולה פתחו כבר שתי חברות. אל-על וירטואל,ואל-על "נתיבי אויר וירטואליים לישראל". ביום שישי שעבר מטוס של חברת צ'רטר ספרדית נחת בנתב"ג. אישתו של דוד שלי הייתה על המטוס,שם החברה הייתה פורטוגנה. חרשתי את האינטרנט כדי למצוא את האתר של החברה ולא מצאתי. לסיכום: לא צריך את ארקיע וירטואל ועוד חברות מספיק את ישראל איירלינס שממנו אני נהנה. אני מקווה שהתגובה שלי לדיון זה לא תעורר ויכוחים. זה רק בא להבהיר כמה שלא צריכים עוד חברות. זה רק וירטואלי ולא אמיתי.... יום טוב!
e_dor פורסם יולי 5, 2004 דיווח פורסם יולי 5, 2004 ארקיע וישראייר וסאן-דור הם צ'רטרים ישראליים, לא צריך לפתוח להם בכלל חברה וירטואלית. החברה הרישמית הישראלית שלנו היא אל-על,ולה פתחו כבר שתי חברות. אל-על וירטואל,ואל-על "נתיבי אויר וירטואליים לישראל". ביום שישי שעבר מטוס של חברת צ'רטר ספרדית נחת בנתב"ג. אישתו של דוד שלי הייתה על המטוס,שם החברה הייתה פורטוגנה. חרשתי את האינטרנט כדי למצוא את האתר של החברה ולא מצאתי. לסיכום: לא צריך את ארקיע וירטואל ועוד חברות מספיק את ישראל איירלינס שממנו אני נהנה. אני מקווה שהתגובה שלי לדיון זה לא תעורר ויכוחים. זה רק בא להבהיר כמה שלא צריכים עוד חברות. זה רק וירטואלי ולא אמיתי.... יום טוב! א. בעולם האינטרנט יש אתר אינטרנט כמעט לכל החברות. ב. זה לא משנה אם זה צ'רטר או לא, בא לי לעשות טיסה מסודרת בחברה וירטואלית ב-EBM, מותר לי והפתרון הוא שתהיה ישראייר וירטואלית. לדעתי הרעיון שקיים IAL זה מעולה, ככה יש לך הכל מהכל ואתה יכול לבחור. ג. כשחושבים על זה ...... אולי תחרות בין חברות וירטואליות באמת יכולה לתרום לטייסים ....
alon_a פורסם יולי 5, 2004 דיווח פורסם יולי 5, 2004 רפאל תבין יש שתי אל על וירטואל נכון אבל רק אחת מהם טסה בVATSIM והם שייכים אלינו ולא החברה השניה שלא שייכים לכלום ולמה שלא יהיה ישראייר וארקיע? ואם בא לי להטיס ישראייר או ארקיע? ולהקים סאן דור זה אחלה רעיון משום שאין את זה בIAL או במקום או להוסיף לIAL ולגבי החברה הזאתי ששאלת השם הוא פורטוגנה? אתה בטוח שזו לא חברה פורטוגזית? יש חברה פורטוגליה בכל מקרה החברות שטסות לספרד וחזרה הם: איבריה אל על ארקיע פוטורה FUTURA ספאנאייר SPANAIR Travel Service Spain LTE AIR EUROPA וזהו
Moshico Biller פורסם יולי 5, 2004 דיווח פורסם יולי 5, 2004 ולמה שלא יהיה ישראייר וארקיע? ואם בא לי להטיס ישראייר או ארקיע? מישהו מונע ממך להטיס ישראייר או ארקיע? :roll:
moti פורסם יולי 5, 2004 דיווח פורסם יולי 5, 2004 תוספת קטנה לאלון: יש חברה שקוראים לה VISIG וגם היא טסה לספרד- היא טסה לברצלונה, מדריד, מלאגה, איביזה, פלמה דה מיורקה וראוס עם מטוסי 737-800
alon_a פורסם יולי 5, 2004 דיווח פורסם יולי 5, 2004 יש לי הצעה או אופציה אחרת שחשבתי עליה: היום שהסתכלתי מעט על שנת 92 לברר טיפה יותר ממה שאני יודע על התאונה הנורא באמטרדם התחלתי להסתכל על שנות ה מעניין ואחרי זה זה התגלגל למטוסי 707 ועכשיו אני מגיע לעניין: בשנות ה הייתה חברת צ'ארטר ישראלית ושמה מעוף נתיבי אויר אין לי הרבה מידע על החברה והייתי רוצה להרחיב את המידע שלי לגבי החברה ושחשבתי על זה אז אם כבר יש כאן רוב שרוצה חברת תעופה משלנו לא מציאותית אז אולי אפשר לשחזר את אותה חברה להיום בFS ולהוסיף לה עוד מטוסים לצי החברה מלבד מטוסי ה707 האגדיים
Moshico Biller פורסם יולי 6, 2004 דיווח פורסם יולי 6, 2004 אני לא רוצה שתבכה עם תדע כמה מטוסים היו לחברה "מעוף" אז.......
רפאל פורסם יולי 6, 2004 דיווח פורסם יולי 6, 2004 רפאל תבין יש שתי אל על וירטואל נכוןאבל רק אחת מהם טסה בVATSIM והם שייכים אלינו ולא החברה השניה שלא שייכים לכלום ולמה שלא יהיה ישראייר וארקיע? ואם בא לי להטיס ישראייר או ארקיע? ולהקים סאן דור זה אחלה רעיון משום שאין את זה בIAL או במקום או להוסיף לIAL ולגבי החברה הזאתי ששאלת השם הוא פורטוגנה? אתה בטוח שזו לא חברה פורטוגזית? יש חברה פורטוגליה בכל מקרה החברות שטסות לספרד וחזרה הם: איבריה אל על ארקיע פוטורה FUTURA ספאנאייר SPANAIR Travel Service Spain LTE AIR EUROPA וזהו כניראה שדגנית (אישתו של דוד שלי) התבלבלה. אם אתה אומר .... ממתי ארקיע טסים לספרד ??
e_dor פורסם יולי 6, 2004 דיווח פורסם יולי 6, 2004 רפאל תבין יש שתי אל על וירטואל נכוןאבל רק אחת מהם טסה בVATSIM והם שייכים אלינו ולא החברה השניה שלא שייכים לכלום ולמה שלא יהיה ישראייר וארקיע? ואם בא לי להטיס ישראייר או ארקיע? ולהקים סאן דור זה אחלה רעיון משום שאין את זה בIAL או במקום או להוסיף לIAL ולגבי החברה הזאתי ששאלת השם הוא פורטוגנה? אתה בטוח שזו לא חברה פורטוגזית? יש חברה פורטוגליה בכל מקרה החברות שטסות לספרד וחזרה הם: איבריה אל על ארקיע פוטורה FUTURA ספאנאייר SPANAIR Travel Service Spain LTE AIR EUROPA וזהו כניראה שדגנית (אישתו של דוד שלי) התבלבלה. אם אתה אומר .... ממתי ארקיע טסים לספרד ?? מאז שנפתח הקו של ארקיע לספרד :roll: באתר של נתב"ג כתוב שהם טסים לברצלונה.
alon_a פורסם יולי 6, 2004 דיווח פורסם יולי 6, 2004 אני לא רוצה שתבכה עם תדע כמה מטוסים היו לחברה "מעוף" אז....... 3 מטוסים :-$ 4X-BMA 4X-BMB N778PA ומה שאני התכוונתי זה לשחזר את החברה בסימולטור כולל צי מטוסים חדש
Almog Atar פורסם יולי 6, 2004 דיווח פורסם יולי 6, 2004 [quote name=> רפאל מנצור רפאל תבין יש שתי אל על וירטואל נכוןאבל רק אחת מהם טסה בVATSIM והם שייכים אלינו ולא החברה השניה שלא שייכים לכלום ולמה שלא יהיה ישראייר וארקיע? ואם בא לי להטיס ישראייר או ארקיע? ולהקים סאן דור זה אחלה רעיון משום שאין את זה בIAL או במקום או להוסיף לIAL ולגבי החברה הזאתי ששאלת השם הוא פורטוגנה? אתה בטוח שזו לא חברה פורטוגזית? יש חברה פורטוגליה בכל מקרה החברות שטסות לספרד וחזרה הם: איבריה אל על ארקיע פוטורה FUTURA ספאנאייר SPANAIR Travel Service Spain LTE AIR EUROPA וזהו כניראה שדגנית (אישתו של דוד שלי) התבלבלה. אם אתה אומר .... ממתי ארקיע טסים לספרד ?? סבא וסבתא שלי טסו לפני שבוע עם ארקיע לברצלונה וחזרו לפני יומיים עם ארקיע מברצלונה
Itai Ganor פורסם יולי 6, 2004 דיווח פורסם יולי 6, 2004 רפאל כל החברות האלה טסות לנתב"ג אז שתתעדכן ולא תתפלא כל הזמן הינה כל החברות שטסות לנתבג(לוקח מהאתר של של נתב"ג) A ADRIA AIRWAYSI AEGEAN CRONUS AIRLINES AEROFLUT DON AEROSVIT AIR ADRIATIC AIR CANADA AIR EUROPA LINEAS AEREAS S.A.U AIR FRANCE AIR MEDITERRANEE AIR SINAI AIR SLOVAKIA AIRZENA GEORGIAN AIRLINES ALITALIA AMERICAN AIRLINES ARKIA ISRAELI AIRLINES ASTRAEUS ATLAS INL. AIRWAYS AURELA AIR AUSTRIAN AIRLINES AXIS AIRWAYS AZERBAIJAN B BELAVIA AIRLINE BH AIR BRITISH AIRWAYS PLC BRUSSELS AIRLINES BULGARIAN AIR (BALKAN AIR TOUR BULGARIAN AIR CHARTER C CONTINENTAL AIRLINES CROATIA AIR CYPRUS AIRWAYS CZECH AIRLINES D DALAVIA-FAR EAST AIRWAYS DELTA AIRLINES - קווד שייר E EL AL ISRAEL AIRLINES ETHIOPIAN AIRLINES EURFLY EXCEL AIRWAYS F FINNAIR FLY AIR FREE BIRD AIRLINES FUTURA H HELIOS AIRLINES HEMUS AIR I IBERIA INTER EXPRESS ISRAAIR ISRAELI A.F J J.A.T. K K.L.M. KAVMINVODYAVIA L LITHUANIAN LOT POLISH AIRLINES LTE INTERNATIONAL LUFTHANSA GERMAN AIRLINES M MACEDONIAN AIRLINES MALEV MNG AIRLINES MONARCH AIRLINES N NEOS O OLYMPIC AIRLINES ONURAIR P PULKOVO AVIATION ENTERPRISE R ROYAL JORDANIAN RUSSIA AIRLINE S SAMARA SIBERIA AIRLINES SKY AIRLINES SKYSERVICE AIRLINES, INC. SLOVAK AIRLINES INC. SOUTH AFRICAN SPANAIR STAR AIRLINES SUN DOR INTL AIRLINES SWISS INT`L AIRLINES T TANDEM AERO TAROM - RUMANIAN AIR TRANSPORT THAI AIRWAYS TRANSAERO TRANSAVIA TRAVEL SERVICE BUDAPEST TRAVEL SERVIS TURKISH AIRLINES U UNITED AIRLINES - קוד שייר URAL AIR UZBEKISTAN AIR V VISIG AIRLINE