David Bendavid פורסם נובמבר 24, 2009 דיווח פורסם נובמבר 24, 2009 במוצ"ש הקרוב (28.11.2009) בשעה 19:30 מקומי, נקיים מטס לזכרו של נימרוד גרשוני ז"ל (שנהרג בתאונת מטוס לפני 4 שנים). כפי שחלקיכם יודעים, טיסתו האחרונה של נימרוד היתה טיסת ניווט לחיפה, לכן נבצע את אותה הטיסה, אבל עם שינוי קל - מבצרה נמשיך ישירות לNAT VOR ומשם לנתיב הרגיל לחיפה. הנתיב באירוע יהיה: הרצליה, בצרה, NAT VOR, חדרה, פורדיס, עתלית, בת גלים, *נגיעה בחיפה*, בת גלים, משם על קוו החוף, 2 מייל בתוך הים דרך הנתיב עתלית, פורדיס, אולגה, וינגייט, שפיים, הרצליה ונחיתה מלאה בשדה דוב. המטס יחל מהשעה 19:30 ועד השעה 22:00 מקומי שלנו. יהיה פיקוח מלא לאורך כל הדרך. כולם מוזמנים להגיע לפני האירוע לשרת הטימספיק שכתובתו: ts.ifschool.net:8136 , שעות ופרטים נוספים יפורסמו בהמשך. מתוכנן לספר את הסיפור על נימרוד גרשוני ע"י אחד מצוות החטיבה, מומלץ להגיע ולשמוע! שיהיה אירוע מוצלח, מחלקת אירועים.
אורח פורסם נובמבר 24, 2009 דיווח פורסם נובמבר 24, 2009 דוד, תודה על הארגון. אם אני לא טועה זה 5 שנים. הטיסה האחרונה של נמרוד כטייס היתה טיסת ניווט לחיפה וחזרה. נמרוד נהרג בטיסת אימון עם אצטק, כאשר הוא היה נוסע במטוס. המטוס תרגל הליכה סביב על מנוע אחד והתרסק לא רחוק מ VOR נתניה. ליאור, אני מניח שאתה נהנה גם מאורעי יום הזכרון לחללי מערכות ישראל וביום השואה ?
mickey lip פורסם נובמבר 24, 2009 דיווח פורסם נובמבר 24, 2009 lior oren כתב: אירוע מהנה לכולם יפה מאוד שאתם עושים מטס לזכרו כל הכבוד! ליאור, אני בדרך כלל לא נוהג לפנות ככה לחברים, אבל מכיוון שאתה מתעלם ממני ( שלחתי לך מספר הודעות בפרטי ולא טרחת אפילו להגיב, שזה כשלעצמו מראה על חוסר כבוד ), אני אומר את זה פה לפני כולם: 1- אני מציע לך לנשום 100 פעם לפני שאתה מגיב להודעות. 2- לא על כל הודעה אתה חייב להגיב ( יש לך עוד מעט כמות הודעות כמעט כמו שלי ). 3- נמרוד היה חבר אישי וחבר חטיבה , זהו אירוע לזכרו, אף אחד , אבל אף אחד לא נהנה באירוע לזכרו. אנו עולים לטיסה לזכרו עם דמעות בעיניים וברגשות קשים. טיפה אמפטיה והתחשבות בחברי החטיבה לא תזיק לך, לא חייב ישר להגיב , אם אין לך מה לומר עדיף לפעמים לא לומר כלום. 4- אם לא הבנת, זה היה כרטיס צהוב . לתשומת ליבך דוד - מסיר את הכובע על הארגון וההשקעה הרבה.
lior oren פורסם נובמבר 24, 2009 דיווח פורסם נובמבר 24, 2009 Ran56 כתב: דוד, תודה על הארגון.אם אני לא טועה זה 5 שנים. הטיסה האחרונה של נמרוד כטייס היתה טיסת ניווט לחיפה וחזרה. נמרוד נהרג בטיסת אימון עם אצטק, כאשר הוא היה נוסע במטוס. המטוס תרגל הליכה סביב על מנוע אחד והתרסק לא רחוק מ VOR נתניה. ליאור, אני מניח שאתה נהנה גם מאורעי יום הזכרון לחללי מערכות ישראל וביום השואה ? מיקי אוקי בסדר רן אני לא מבין את כל פעם מחפש אותי אתה לא מנהל פה כלום למיקי אני מקשיב כי הוא מנהל החטיבה אבל לך אני יותר לא מקשיב וסליחה על זה שאמרתי "אירוע מהנה"מצטער מכל הלב
uvdude פורסם נובמבר 24, 2009 דיווח פורסם נובמבר 24, 2009 ליאור זה לא עניין של "סמכות", זה עניין של כבוד בסיסי לאנשים. בכל מקרה - אני מציע שתקחו את הנושא הזה אופליין, זה לא מכבד את השרשור.
mickey lip פורסם נובמבר 24, 2009 דיווח פורסם נובמבר 24, 2009 uvdude כתב: ליאור זה לא עניין של "סמכות", זה עניין של כבוד בסיסי לאנשים.בכל מקרה - אני מציע שתקחו את הנושא הזה אופליין, זה לא מכבד את השרשור. יובל , אתה יותר מצודק , בהחלט לא מכבד.
AaronDagan פורסם נובמבר 25, 2009 דיווח פורסם נובמבר 25, 2009 למארגנים, רוב תודות על הארגון והכוונות הטובות. רעיון ראוי ונאה, המכבד את זכרו של חברנו נמרוד ז"ל ואת כל בני משפחתו. אשתדל מאד לקחת חלק במטס. בשורות טובות.
David Bendavid פורסם נובמבר 28, 2009 מחבר דיווח פורסם נובמבר 28, 2009 שימו לב! הסיפור של נימרוד יועבר היום בTS בשעה 19:00, מומלץ מאוד להגיע ולשמוע!
Izik Bakshi פורסם נובמבר 28, 2009 דיווח פורסם נובמבר 28, 2009 חברים, בבקשה צלמו תמונות ותעלו לפורום כדי שנוכל לשתף גם את משפחת גרשוני.
yuvalshtark פורסם נובמבר 28, 2009 דיווח פורסם נובמבר 28, 2009 היה אירוע ממש טוב! הרבה פיקוח הרבה מטוסים. כל הכבוד על החשיבה ואני חושב שצריך להמשיך את זה. תודה רבה לכל המארגנים!!
Shoval Cohen פורסם נובמבר 28, 2009 דיווח פורסם נובמבר 28, 2009 תודה לפקחים שתרמו לאירוע. אירוע חשוב לחטיבה.
Ran Ben Shmuel פורסם נובמבר 28, 2009 דיווח פורסם נובמבר 28, 2009 אהלן היה אירוע מכבד ומוצלח מאוד. פיקוח איכותי של קרבלאט, אלון ושלומי. הערה קטנה לחלק מהטייסים: הטיסה שטסנו היא טיסת לילה. אם אתם לא מסתדרים בלילה, סתם רוצים לטוס באור יום או כל דבר אחר, בבקשה אבל - תדליקו את אורות הניווט כנדרש בטיסת לילה למען אלו ששמים את הזמן האמיתי. אחרת - פשוט לא ניתן לראות אתכם. (אגב לחשו לי שעם SB בכל מקרה אי אפשר לראות תאורות, אבל לפחות בהנחה שכן אפשר או עם FSINN שבטוח אפשר אז תדליקו).
Amir Gluzman פורסם נובמבר 28, 2009 דיווח פורסם נובמבר 28, 2009 Izik - VATIL2 כתב: חברים, בבקשה צלמו תמונות ותעלו לפורום כדי שנוכל לשתף גם את משפחת גרשוני. בוצע.
Yuval Fishler פורסם נובמבר 28, 2009 דיווח פורסם נובמבר 28, 2009 היה אירוע מוצלח מאוד! השיחה שלפניי מאוד נגעה לליבי ואני חושב שצריך לעשות אותה בכל שנה, זה נתן משמעות אחרת לטיסה שאחר כך טסתי. תודה לאמיר על השיחה, ולאביב אלון ושלומי על הפיקוח!
Alon Abelson פורסם נובמבר 28, 2009 דיווח פורסם נובמבר 28, 2009 חברים היה אירוע שמכבד את המעמד. שיחת הפתיחה איפשרה להכיר את נימרוד דרך אנשים שהכירו אותו באופן אישי. נוכחות רבה של משתתפים וטיסה מסודרת ומאורגנת שנתנה כבוד לאירוע. כל הכבוד למארגנים, הטייסים והפקחים שלקחו חלק. וכמובן כבוד לחטיבה שיודעת להנציח חבר חטיבה. ועל כן זהו כבוד עבורי לקחת חלק באירוע מסוג זה.
Ron Peer פורסם נובמבר 28, 2009 דיווח פורסם נובמבר 28, 2009 אני מצטער שלא יכלתי לטוס..לא הייתי נגיש היום למחשב שלי - אני בכלל לא בבית שלי עד סופש הבא.. סחטיין לכם על הארגון כל הכבוד, דרך מכובדת מאוד לכבד ולהזכיר אדם למרות שאני אישית לא הכרתי אותו. האם יש מישהו שהקליט ב TS? אשמח לקבל אם אפשר..