nuriel77 פורסם נובמבר 29, 2009 מחבר דיווח פורסם נובמבר 29, 2009 ואו נוריאל זה שיפר אצלי משמעותית את הסינרי של נתב"ג תודה רבה!מחכה לסינרי של אילת שלך....ועוד משהו אני לא מוצא את הקובץ LLBG_CT.BGL איפה הוא נמצא? ליאור, אני מתנצל. היה בלבול קטן בהוראות אותן צירפתי. אני עובד על החלפה של קובץ ההוראות. בינתיים אנא התייחס להוראות המעודכנות: שלושה קבצי BGL שהגעו עם ה"תיקון" שהורדת אנא שים ב C:\Program Files\Microsoft Games\Microsoft Flight Simulator X\Addon Scenery\Ben Gurion Scenery\Ben Gurion Airport\Scenery ושם גם תוכל לעשות RENAME ל LLBG_CT.BGL שיהיה LLBG_CT.BAK ....
nuriel77 פורסם נובמבר 29, 2009 מחבר דיווח פורסם נובמבר 29, 2009 זה בעיות בגלל שזה לFS9. הסינרי הזה לא נוצר עם SDK של FSX ובגלל זה יש איתו בעיות. בגלל זה גם הפריימים ממש נמוכים יחסית לסינרים אחרים. לאיזה סינרים אתה משווה? לרוב השדות הקטנטנים שבארץ? אני לא יודע מה הסיפור הזה של פריימים ירודים. כפי שכבר דיווחו כאן, יש כבר שיפור בפריימים לעומת מה שהיה מקודם אם התקנת את נתב"ג. אני מקבל 22-24 פריימים ממוצע אם מישהו חושב כאן ש 24-30 זה פריימים ירודים אז יש לכם טעות. אם יש לכם שדות כמו LONDON או KJFK (גרסאות קנויות) אתם תחוו שם 5 פריימים עם אותם SETTINGS כמו שיש לכם עכשיו בנתב"ג. וכך זה עם רוב שדות התעופה שנמכרים ל FSX, הורדת פריימים מטורפת. אז כל דיבור על כך שהסינרי הזה של נתב"ג מוריד פריימים לרמה בלתי נסבלת (תחת קו ה 18 פריימים), יתקבל אצלי כמערכת לא מוגדרת נכון. אני מזמין כאן את כל מי שירצה, (בהתחשב בזמן הפנוי שיהיה לי) לשלוח לי עותק של מפרט מחשב מלא, גרסת FSX, רשימה של TWEAKS ("שיפצורים") שאולי כבר עשיתם, עותק של FSX.CFG. רשימה של הגדרות גרפיות ב FS ומהי גרסת וינדוס. אני אנסה לראות אם יש לי במה לעזור או לייעץ. אם המערכת שלכם מותקנת נכון, כל ה SETTINGS כמו שצריך, על מערכת פחותה משלי אפשר לקבל בקלות 24 פריימים שזה יפה לשדה כזה. אני רק רוצה להזכיר שבכדי לקבל תמונה רציפה העין האנושית צריכה לפחות 24 פריימים לשניה.
nuriel77 פורסם נובמבר 29, 2009 מחבר דיווח פורסם נובמבר 29, 2009 אני אעלה מחר תמונה נוספת למה התכוון המשורר, אבל כרגע התמונה הזו מספקת תשובה על הנושא. שוב, תודה רבה על התיקון. אני מתנצל מראש, שיניתי את ההוראות התקנה שהגיעו עם הקובץ תיקון שעשיתי. היו שם כמה דברים לא מדוייקים, אני מקוה שמי שכבר התקין יוכל לבדוק אם אצלו אכן מותקן כך: שלושה קבצי BGL שהגעו עם ה"תיקון" שהורדתם אנא שימו ב C:\Program Files\Microsoft Games\Microsoft Flight Simulator X\Addon Scenery\Ben Gurion Scenery\Ben Gurion Airport\Scenery ושם גם תוכל לעשות RENAME ל LLBG_CT.BGL שיהיה LLBG_CT.BAK .... מצטער אם למישהו יצא בלבול לפני כן לגבי ההתקנה הזו.
nuriel77 פורסם נובמבר 29, 2009 מחבר דיווח פורסם נובמבר 29, 2009 שאלה,ה AFCAD המתוקן, האם גם הזיזו את המסלולים, או שרק סידרתם את ה LLZ של ה ILS ? האם תוכל לעזור ולבדוק לנו את עניין ה LLZ? לראות אם הכל בסדר לדעתך? אם יש צורך אעשה מה שצריך. תודה. נוריאל.
nuriel77 פורסם נובמבר 29, 2009 מחבר דיווח פורסם נובמבר 29, 2009 הכל כמו שצריך, כולל ההתקנה כולל הסידור. שים לב שזה קורה לי ולתומר בנוסף.לא מחקתי את הסינרי הזמני של תומר חיים אם הזכרת את זה באמת. טוב, ספר אם יש שיפור לגבי הבעיה שיש לכם שם. התייחס בבקשה לתגובות האחרונות שלי כאן בשרשור, שהיה בלבול בהוראות, ולוודא את המקומים של הקבצים וכמו שציינת, האם יש הבדל לאחר שהסרת את ה AFCAD של ת. חיים?
Ido Rosenthal פורסם נובמבר 29, 2009 דיווח פורסם נובמבר 29, 2009 נוריאל, אני לא משווה שום דבר לשום דבר. כל אובייקט שמודל עם SDK של FS9 זולל פריימים יחסית לאובייקט הרבה יותר מסובך שממודל עם הSDK של FSX, תתקין למשל צסנה 182 דיפולטית של FS9 ואיזה מטוס מתוחכם יותר שנעשה לFSX ותראה את ההבדלים.
nuriel77 פורסם נובמבר 30, 2009 מחבר דיווח פורסם נובמבר 30, 2009 נוריאל, אני לא משווה שום דבר לשום דבר.כל אובייקט שמודל עם SDK של FS9 זולל פריימים יחסית לאובייקט הרבה יותר מסובך שממודל עם הSDK של FSX, תתקין למשל צסנה 182 דיפולטית של FS9 ואיזה מטוס מתוחכם יותר שנעשה לFSX ותראה את ההבדלים. חוץ מהבעיות הקלות שנוצרות בגלל חוסר התאימות של FSX\FS9, מסתמן שרוב מי שהחליט להתקין את הסינרי\ההתאמה יצא מרוצה.
Ofir Lavi פורסם נובמבר 30, 2009 דיווח פורסם נובמבר 30, 2009 נוריאל יא תותח!!! :smilecolros: :smilecolros: סוף סוף..לפחות עד שיצא הסינרי בתשלום.. אתם יודעים איפה אפשר למצוא עוד מידע על הסינרי בתשלום של אירוסופט ועל הסינרי שהולך להיות חינמי?! בדקת באתר של AEROSOFT? או ב GOOGLE? כן
Gregory Verba פורסם דצמבר 10, 2009 דיווח פורסם דצמבר 10, 2009 תודה רבה נוריאל! נראה מרשים. חוץ מבעיית ריצודים קלה שמופיע לפעמים, הכל עובד מצויין! לי אישית היתה בעיה כמו בתמונה שתומר צירף אך אחרי שהתקנתי SP2 הכל עובד חלק.
Moshe Mizrahi פורסם דצמבר 15, 2009 דיווח פורסם דצמבר 15, 2009 תודה רבה נוריאל, עבודה יפה ונקייה. עם LVLD ו- REX יש ביצועים יפים ואין בעיות עם הטקסטורות. בהחלט נראה שניתן להסתפק במוצר כזה (שהקרדיט עליו הוא של דוד רוזנפלד כמובן) עם ההתאמה הגאונית שלך עד שיבנו לנתב"ג את טרמינל 4 יישר כוח בהמשך תרומתך לחטיבה ולקהילת הסימולטורים!
x0xorena פורסם דצמבר 22, 2009 דיווח פורסם דצמבר 22, 2009 ראשית כל תודה רבה נוריאל על השירות והתרומה הברוכה שלך... לידעתך בדקתי אמש את מידת הביצעים לאחר ביצוע השינוי - אציין שחל שיפור מבחינת ה FPSעל אותו Display Setup קיים בטיסות יום - אולם כאשר מתבצעת טיסת לילה רמת הFPS יורדת לרמה מדאיגה של 3-5 FPS... שאלתי היא: האם ניתן לאפיין זאת כמצב נורמאלי ? או שמה משהו בהגדרות אינו תקין (הבדיקה נוסתה עם ובלי nHancer) אגב LLSD ן LLHZ אינם מושפעים כלל בין טיסות יום ולילה.
nuriel77 פורסם דצמבר 22, 2009 מחבר דיווח פורסם דצמבר 22, 2009 ראשית כל תודה רבה נוריאל על השירות והתרומה הברוכה שלך... לידעתך בדקתי אמש את מידת הביצעים לאחר ביצוע השינוי - אציין שחל שיפור מבחינת ה FPSעל אותו Display Setup קיים בטיסות יום - אולם כאשר מתבצעת טיסת לילה רמת הFPS יורדת לרמה מדאיגה של 3-5 FPS... שאלתי היא: האם ניתן לאפיין זאת כמצב נורמאלי ? או שמה משהו בהגדרות אינו תקין (הבדיקה נוסתה עם ובלי nHancer) אגב LLSD ן LLHZ אינם מושפעים כלל בין טיסות יום ולילה. שלום x0xorena! לא רשמת שם או חתימה אז אני לא יודע איך קוראים לך :-) זה לא נשמע לי כמו מצב נורמלי שיורד לך ה FPS בלילה בצורה כה חריפה. הבה נתחיל מכאן, אנא צרף בהודעתך הבאה את הנתונים הללו: 1. מפרט חומרה (כמה מסכים, מעבד, זכרון, כרטיס מסך...) 2. מערכת הפעלה (והאם זה 32או 64 ביט) 3. גרסת FSX והאם התקנת SERVICE PACK 1 או 2 4. האם אתה רואה אורות כפולים של המסלולים בלילה? 5. אם תוכל לשלוח לי את ה FSX.CFG שלך זה יעזור מאוד לראות את הגדרות ה FSX שלך nuri (at) de-bar.com 6. גרסת דרייבר כרטיס גרפי שלח את אלו ואשתדל לחזור עם פתרון כמה שיותר מהר.
x0xorena פורסם דצמבר 22, 2009 דיווח פורסם דצמבר 22, 2009 שלום נוריאל לבקשתך להלן נתוני המחשב שברשותי: Intel E6700 4GB RAM מסך Samsung 226BW כ.מסך EVGA GTX280 1GB Windows XP SP3 (32bit FSX SP2 Nvidia Driver - 195.62 לשאלתך איני מבחין באורות כפולים במסלול - יחד עם זאת אציין שבגירסה הדיפולתית של ב"ג לא ניתקלתי בתופעה הנ"ל. מבחינת סדר הימצאות בטבלת ה Secenery ב"ג ממוקם עליון ביותר. קובץ ה FSX.GFG ישלח אליך בהמשך
nuriel77 פורסם דצמבר 22, 2009 מחבר דיווח פורסם דצמבר 22, 2009 שלום נוריאל לבקשתך להלן נתוני המחשב שברשותי: Intel E6700 4GB RAM מסך Samsung 226BW כ.מסך EVGA GTX280 1GB Windows XP SP3 (32bit FSX SP2 Nvidia Driver - 195.62 לשאלתך איני מבחין באורות כפולים במסלול - יחד עם זאת אציין שבגירסה הדיפולתית של ב"ג לא ניתקלתי בתופעה הנ"ל. מבחינת סדר הימצאות בטבלת ה Secenery ב"ג ממוקם עליון ביותר. קובץ ה FSX.GFG ישלח אליך בהמשך שלחתי חזרה אליך עם שינויים. תגבה את הישן... מקוה שיעזור.