Asaf Brietbard פורסם דצמבר 2, 2009 דיווח פורסם דצמבר 2, 2009 שלום לכולם, בתקופה האחרונה החלנו ברענון ושינוי הערכות במסגרת בית הספר לטיסה IFS. במסגרת זו, מספר בעלי תפקידים התחלפו וקודמו, נקלטו מדריכים חדשים לבית הספר ומספר אחרים סיימו את תפקידם. אנו מתכננים שינויים נוספים בתהליכי ההכשרה בכדי לענות על צורך גובר של קורס מזורז לחניכים אשר מעוניינים לבצע את רוב הלימוד בעצמם, ועל כך תשלח הודעה נפרדת. בהזדמנות זו אני רוצה להפרד ממספר אנשי צוות שפעלו במסגרת בית הספר בתפקידים שונים, ולהודות, בשם צוות הניהול של IFS, לכולם על עשייה מתמשכת ותרומה משמעותית להדרכת הטייסים בחטיבה: הראשון - חן כהן !! שסיים לא מזמן את תפקידו כאחראי קורס הגדר מכשירים, לאחר שהיה פעיל כמתרגל, מדריך, אחראי קורס ועוד במסגרת בית הספר. חן פרש לקראת סיום לימודיו והגיוס לצה"ל. תודה רבה חן! ! =D> אמיר אביטן ! שסייע רבות בהקמת מערך השיעורים של קורס הגדר מכשירים, ושימש כמדריך בחלקו הראשון של המחזור הראשון. אמיר פרש לעסקיו המקצועיים. תודה אמיר! ! =D> עידן טראוב ובר רודוי שפעלו כמדריכים ומתרגלים במסגרת בית הספר, אשר פורשים לקראת תקופת מבחנים ובגרויות. תודה רבה! ! =D> יוני בירון !! שפעל רבות במסגרת בית הספר כמתרגל, מדריך, אחראי הכשרה ועוד במסגרת בית הספר. יוני משאיר אחריו בסיס נהדר למתרגלים של בית הספר. תודה רבה יוני! ! =D> ואחרון חביב - הגדול מכולם - אביב קרבל!! שמסיים תקופה ארוכה ארוכה של תרגול, הדרכה ואחריות על קורסים ותרומה בלתי נתפסת לבית הספר. אביב פורש לשם השקעה בלימודים ורענון, וכולנו מקווים לראותו שוב בבית הספר. תודה רבה אביב!! =D> צוות בית הספר וההנהלה מאחלים לכולכם הצלחה רבה בלימודים, בצבא ובכל אשר תבחרו לעשות בעתיד ומותיר דלת פתוחה לכולכם ברגע שתוכלו לשוב. תודה רבה לכולכם!!
Izik Bakshi פורסם דצמבר 2, 2009 דיווח פורסם דצמבר 2, 2009 מצטרף לדברי אסף. המון תודה לכם על עשייה מרובה במסגרת בית הספר וגם מעבר, צריך לומר בגוואה שבזכותכם רבים מהטייסים בחטיבה השתלבו ברשת בהצלחה רבה וזהו הישג אדיר! אז המון תודה, בהצלחה בכל אשר תבחרו, וכמובן שהדלת פתוחה. תודה רבה!!!
Moshe Mizrahi פורסם דצמבר 2, 2009 דיווח פורסם דצמבר 2, 2009 תודה רבה לכם על ההשקעה בחברים! לפחות לגבי מי שיצא לי לעבוד אתו מכם, יאמר לזכותכם שכיבדתם את כולנו בכך שדאגתם להגיע תמיד מוכנים, ומורגש שהשקעתם בהכנה המון. לצוות המחודש יש נעליים גדולות להכנס לתוכן עם הרבה אחריות, אז שיהיה בהצלחה לכולם.
zvi rodes פורסם דצמבר 2, 2009 דיווח פורסם דצמבר 2, 2009 לכל האנשים הנפלאים שעוזבים ,הייתם גדולים ,דוגמא ומופת לרוח ההתנדבותית שבאה מכל הלב ,אז גם אני מודה לכם לכולכם על עבודתכם למען VATIL ,יישר כוח והצלחה בהמשך הדרך,בהצלחה לצוות החדש.
Moshe Bensal פורסם דצמבר 2, 2009 דיווח פורסם דצמבר 2, 2009 מצטרף לכל הברכות והתודות, ולכל החברה שיוצאים ונכנסים, בהצלחה בהמשך לכולם.
Yarden Gotlib פורסם דצמבר 2, 2009 דיווח פורסם דצמבר 2, 2009 פיייה קשה לדמיין את IFS בלי יוני קרבל וחן (בר אמיר ועידן אני מצטער- לא הכרנו מספיק) היו המדריכים הראשונים שלי, בלעדיהם לא בטוח שהייתי פה היום, אחרי הרבה שיחות ארוכות עם חן וקרבל נשארתי בקורס וסיימתי בהצלחה, אבל לא הייתי מצליח לעבור בלי ההדרכות של יוני, אמנם הוא קטן אבל כמה ידע יש לו!!! תודה רבה לכולכם, בהצלחה בהמשך הדרך ובהצלחה לצוות IFS החדש!!!
Baruch Spiegel פורסם דצמבר 2, 2009 דיווח פורסם דצמבר 2, 2009 לחן, לאמיר, לעידן, ליוני, ואיך לא: לאביב היקר. תודה רבה רבה על התרומה וההשקעה שלכם בפעילות בית הספר ובתרומה לקהילה כולה - רק מתוך אהבה לתחביב וללא תמורה. שתי קוריוזים קטנים: זכרונות מהעבר של שתי חברים יקרים: אביב: השרשור שאביב פתח שבעקבותיו (או בזכותו, תלוי את מי שואלים...) התחלתי אני בפעילות ב IFS: viewtopic.php?f=1&t=16237 יוני, כן יוני מעמודי התווך מבין חברי הצוות של IFS. גם הוא התחיל כילדון סקרן (וקצת נודניק...) שהפציץ אותנו בשאלות בלי סוף בתחילת דרכו בואטיל: viewtopic.php?f=13&t=19345 תודה רבה לכם. מקווה שבתרומתכם גם קיבלתם תמורה כלשהיא - דברים שקשורים לבגרות, אחריות, בניית אישיות, יכולות הדרכה פיתוח מנהיגות ושאר מילים מפוצצות... בהעידר משכורות בונוסים ותנאים סוציאליים בIFS, זו התמורה שיש לנו להציע למתנדבים לשרת כאנשי צוות בIFS... תודה רבה רבה, ברוכי.
mickey lip פורסם דצמבר 3, 2009 דיווח פורסם דצמבר 3, 2009 רבותי. ואטיל בנויה על רוח ההתנדבות, הרצון להעניק לזולת ללא תמורה, אהבת התעופה והארץ. אתם מייצגים זאת בכבוד רב. זה לא מובן מאילו לעזוב הכל ולהשקיע במישהו שברוב הפעמים אינך מכיר אותו אישית, והמכנה המשותף בינכם הוא האהבה לתעופה. אתם דוגמא ומופת לרוח ההתנדבות, העזרה לזולת , וכל אותם ערכים אשר לצערי הולכים ונעלמים בדור החדש. גאותי היחידה היא שכאן, עדיין ניתן למצוא את אותם ערכים בכל פינה. אתם בהחלט " ארץ ישראל היפה". תודה לכם , מכל הלב. בהצלחה בכל אשר תפנו.
Yoav Hahamo פורסם דצמבר 3, 2009 דיווח פורסם דצמבר 3, 2009 בידיוק כמו שלומי, אין יותר מה להוסיף. תודה רבה לכם חבר'ה, כן ירבו כמותכם ובהצלחה בהמשך הדרך!!!
ליאור פדר פורסם דצמבר 3, 2009 דיווח פורסם דצמבר 3, 2009 לא פחות חשוב זה שבזכותכם VATIL זה הדבר הכי קרוב למציאות לרובנו, בהצלחה רבה חברים,
Omer Efrat פורסם דצמבר 3, 2009 דיווח פורסם דצמבר 3, 2009 תודה רבה לכולכם על התרומה הגדולה! שיהיה בהצלחה בהמשך.
Gilad Brutman פורסם דצמבר 3, 2009 דיווח פורסם דצמבר 3, 2009 תודה רבה על התרומה של כולם! בהצלחה לכל חברי הצוות האחרים החדשים!
david cohen פורסם דצמבר 19, 2009 דיווח פורסם דצמבר 19, 2009 חן,אביב,יוני,עידן,אמיר ובר היקרים ! המון תודות על תרומתכם ועזרתכם לבל אחד מאתנו חובבי הטיס. היום בעידן של תרבות "הריטינג" טוב לדעת ולהיווכח שיש בקרבנו צעירים מוכשרים שכמותכם המקדישים ותורמים מזמנכם ומהידע שלכם , בסבלנות כה רבה ובאהבה אין קץ כדי להכשיר ולקדם את אהבת הטיס לכל אחד מאתנו!! יישר כח !! תודה !!