Nir Gonen פורסם דצמבר 11, 2009 דיווח פורסם דצמבר 11, 2009 שלום לכולם אני בעזרת השם הולך להתחיל להטיס בקרוב פייפר סנקה PA34 ורציתי לדעת אם יש תוסף לFS9 ברמה גבוהה ומציאותית למטוס הזה שאני אוכל לתרגל עליו את תפעול המטוס מישהו מכיר? חווה? התנסה? בתוסף שכזה ואם כן עד כמה הוא מציאותי ואמין? ובנוסף אם יש מישהו שמוכר תוסף שכזה אשמח לשמוע גם כן! ראיתי שיש תוסף של חברת קרנדו (?!?!) איך הם? תודה רבה חג חנוכה שמח!
Nir Gonen פורסם דצמבר 11, 2009 מחבר דיווח פורסם דצמבר 11, 2009 ארצה לציין שהדגם החיצוני לא מעניין אותי בכלל ולא מהווה שיקול, אלא רק מערכות והתנהגות המטוס תודה
אורח Yarden Salvi פורסם דצמבר 11, 2009 דיווח פורסם דצמבר 11, 2009 המודל של קרנדו, לפחות כפי שחרשתי עליו בFSX, מדהים גם מבחוץ וגם מבפנים. מדויק מאוד, מגיב כמו שצריך, ישנו גם תיקון של תומר למטוס, ותיקונים של קרנדו שמשפרים את הדיוק. מטוס נוח מאוד, גם לטיסת ראיה וגם למכשירים.
Amir Paz פורסם דצמבר 11, 2009 דיווח פורסם דצמבר 11, 2009 קרנדו מעולה יש גם את: http://www.justflight.com/flyingclub-home.asp אני שיחקתי עם הקרנדו בתקופה שעשיתי את הדו מנועי. ממליץ לך לרכוש מצערת שיש בה 2 ידיות מכל סט (שחור כחול אדום). אחד הדברים שמאוד עזרו לי בסימ זה לתרגל קט מנועי והרצת בד"ח. בהצלחה!
Nir Gonen פורסם דצמבר 11, 2009 מחבר דיווח פורסם דצמבר 11, 2009 תודה רבה חברים! אמיר אשתדל לקנות סט מצערות, מקווה שזה יכנס לתקציב בדקתי את הJUST FLIGHT אבל הקרנדו נראה לי קצת יותר רציני עוד שאלה קטנה ברשותכם, אם אני קונה את זה מהאתר של קרנדו אני יכול להוריד את המוצר רק פעם אחת והמחשב שאליו אני מוריד את המוצר הוא היחיד שיוכל להריץ אותו?! או שהם שולחים דיסק התקנה?! פשוט אין לי ווירלס בבית פה בישראל ואני רוצה את המוצר על הלפ טופ שלי לפני שאני טס בחזרה שוב תודה
Tomer Haim פורסם דצמבר 15, 2009 דיווח פורסם דצמבר 15, 2009 לעניות דעתי המוצר של קרנדו ובכלל כל הדו מנועיים בסימולטור מתפקדים רע. (כשמדובר על טיסה אסימטרית). FS2004 היה רע מאוד FSX רק רע בשלב הראשון הכל מגיב אחלה, בשלב הבא ה-BALL הולך לאן שבא לו ובלי קשר לאיך שהמטוס צריך להתנהג. עכשיו בקשר לקרנדו. ראוי לציין שהמטוס מגיע עם VC בלבד ואם אתה צריך אותו לתרגול בד"ח ופחות לכיף אז אולי יהיה לך קצת קשה. את התנהגות המטוס כמטוס נאלצתי לתקן בעצמי
Nir Gonen פורסם דצמבר 16, 2009 מחבר דיווח פורסם דצמבר 16, 2009 תודה על הסקירה תומר אני עדיין מעדיף שיהיה לי איזה משהו לשחק איתו כדי לשמור על הרגש ולתרגל דברים ספיצפיים כשאני על הקרקע, במיוחד לשלב של רישיון המכשירים יהיה מצב לקבל את הקובץ שתיקנת לסנקה של קרנדו?! תודה מראש