Amir Paz פורסם דצמבר 17, 2009 דיווח פורסם דצמבר 17, 2009 מדובר בגל שחוזר על עצמו. אחרי שעברנו את הברדק של אמש בפורום, ביצעתי בדיקה קטנה בקרב הפקחים הצעירים ונדהמתי לגלות שקיימות "נקמות רשת" כאלו ואחרות. זה מתבטא ב: 1.מתן שירות פיקוח טיסה לקוי למשתמשים "לא רצויים", דוגמא: פקח קרקע מחליט לתת קלירנס לטייס "שלא אהוב עליו" רק אחרי מספר דקות ללא שום סיבה. 2.התחברות לפרק זמן קצר עבור קבוצות פרטיות - לא מקובל. הנושא בטיפול שלי אל מול VATSIM ואני מוודא את חוקיות העניין. במידה וניתן - תגביל VATIL משמרת פיקוח למינימום של 30 דקות. 3.ליקוי בתאום בין עמדות בגלל סיכסוכים לדוגמא: פקח קלירנס לא יתאם כראוי אל מול פקח קרקע במידת הצורך 4.ירידות והתנקלויות אישיות בין חברים דרך שיחות פרטיות בתוכנת הפיקוח. אני מפקח בערך משנת 99 , ואני חייב לציין - מעולם לא ראיתי כזו תת רמה. קחו את עצמכם בידיים, מעולם לא הגענו למצב של נקמות אישיות על גבי הרשת (אני כבר לא מדבר על פורום אני מדבר על לפקח ברשת). הבא שיעבור על החוקים יטופל משמעתית אל מול DCRM באופן חריף ובמקביל תהליך ההסמכה שלו כפקח בחטיבה יוקפא אוטומטית למשך 6 חודשים - ללא יוצאי דופן. ראו הוזהרתם לא יתקבל מצב של חריגת משמעת אל תוך משמרת הפיקוח!