Alon Abelson פורסם דצמבר 26, 2009 דיווח פורסם דצמבר 26, 2009 שלום לכולם, אומנם בתקופה האחרונה יש הרגשה של ירידה בכמות הפיקוח והטיסות בארץ אז החלטתי לקחת על עצמי להביא לסיום שנה מתוקה של החטיבה. לכן אני אעלה בכל ערב בשבוע הקרוב לפקח על עמדת בקרה כלשהי. כל פקח שרוצה להצטרף למטרה החשובה הזו מוזמן לפנות אלי בפרטי ולעדכן את העמדה והשעות עליהם יפקח. בסוף כל יום אני אפרסם בפורום את העמדות ושעות הפעילות ליום הבא!! המטרה: הגברת כמות הפיקוח בשבוע האחרון של השנה תוך משיכה של כמה שיותר טייסים לטיסות פנים וחוץ ארציות. היעד: פיקוח מלא בארץ ביום ערב החל מיום שבת ועד יום רביעי הקרוב. השיטה: כפי שצויין, פקח המעוניין לקחת חלק מוזמן לפנות אלי במסנג'ר או בפרטי ולהעביר לי את עמדת הפיקוח והשעות עליהם יפקח. אני אפרסם בפורום בכל ערב את העמדות הפעילות ליום שלמחרת. התקווה: אני מקווה שנוכל ליחד לשנות את הגלגל ובכך שניתן פיקוח כל ערב, תוך ידוע על העמדות הפעילות יום קודם תאפשר לטייסים להגיע ללא תירוצים להציף את שמי הארץ. ובנימה אישית זאת אני מקווה שנצליח בספונטניות זאת ליצור עומס יפה בסוף השנה שתכניס אותנו לשנה חדשה ופעילה עוד יותר. בואו תנו יד, אם כל פקח יתן יום אחד של פיקוח העמדות יהיו מאויישות כל השבוע. בהצלחה :drinking:
Alon Abelson פורסם דצמבר 26, 2009 מחבר דיווח פורסם דצמבר 26, 2009 יום שבת: פיקוח דרום- ניסים שובל 20:00 - 23:00 פלוטו - אלון אבלסון 19:00-22:00 פקחים נוספים שרוצים לקחת חלק נשמח לעזרתכם. שנה טובה :drinking:
Izik Bakshi פורסם דצמבר 26, 2009 דיווח פורסם דצמבר 26, 2009 =D> =D> כל הכבוד אלון, זו רק הוכחה שעם קצת יוזמה והתמדה אפשר להשפיע.
zvi rodes פורסם דצמבר 26, 2009 דיווח פורסם דצמבר 26, 2009 סוף סוף יוזמה ברוכה ,תודה לאלון וניסים ,כנראה שלא רק לי היה נדמה ש VATIL הפכה ליפיפיה הנרדמת שלא בא לה להקיץ מהחלום ,אז בבקשה מכולם קחו מטלית נקו את האבק מהגו'יסטיק תגרגרו בגרון וקדימה רוצים לראות את סרוואינפו קם לתחייה,בואו נחזיר את "האקשן" כפי שהיה לפני שנה שנתיים,לא נעים לראות גן נעול :wink:
Adam Waiser פורסם דצמבר 26, 2009 דיווח פורסם דצמבר 26, 2009 אלון כל הכבוד מקווה מאד להספיק להגיע היום עד 22:00 תודה תודה ושוב תודה =D> =D> =D>
Eldar Sella פורסם דצמבר 26, 2009 דיווח פורסם דצמבר 26, 2009 המטרה: הגברת כמות הפיקוח בשבוע האחרון של השנה תוך משיכה של כמה שיותר טייסים לטיסות פנים וחוץ ארציות. היעד: פיקוח מלא בארץ ביום ערב החל מיום שבת ועד יום רביעי הקרוב. השיטה: כפי שצויין, פקח המעוניין לקחת חלק מוזמן לפנות אלי במסנג'ר או בפרטי ולהעביר לי את עמדת הפיקוח והשעות עליהם יפקח. אני אפרסם בפורום בכל ערב את העמדות הפעילות ליום שלמחרת. התקווה: אני מקווה שנוכל ליחד לשנות את הגלגל ובכך שניתן פיקוח כל ערב, תוך ידוע על העמדות הפעילות יום קודם תאפשר לטייסים להגיע ללא תירוצים להציף את שמי הארץ. בבקשה בבקשה אל תכניס את הפורמט הצבאי לוואטיל כל הכבוד על היוזמה, יישר כוח
Zeev Bucki פורסם דצמבר 26, 2009 דיווח פורסם דצמבר 26, 2009 כל הכבוד אלון. אני גם הצעתי את זה מזמן לפרסם מראש לוח זמנים לפיקוח שיתן לטייסים מוטיווציה לטוס. תשאלו את בקשי. חברים בואו בהמוניכם גם אני אעזוב את אשתי והנכדים בערב ואבוא לטוס ואם היא תקטר לי שזה לא יפה אז אני אתגרש ממנה ואתחתן עם ה"דיילת"... בוקי זאב:4X-MJB
Barak Zohar פורסם דצמבר 26, 2009 דיווח פורסם דצמבר 26, 2009 אלון, יוזמה מבורכת אחי, תודה רבה ואני אדאג לכך שתהיה לך תנועה גם מח"א ברוב ימות השבוע!
zvi rodes פורסם דצמבר 26, 2009 דיווח פורסם דצמבר 26, 2009 כל הכבוד אלון.אני גם הצעתי את זה מזמן לפרסם מראש לוח זמנים לפיקוח שיתן לטייסים מוטיווציה לטוס. תשאלו את בקשי. חברים בואו בהמוניכם גם אני אעזוב את אשתי והנכדים בערב ואבוא לטוס ואם היא תקטר לי שזה לא יפה אז אני אתגרש ממנה ואתחתן עם ה"דיילת"... בוקי זאב:4X-MJB חדשות לא נעימות בוקי,הדיילת כבר לא שלך תשאל את קוקי,לא בטוח שאישתך תרצה שתחזור אבל בטוח שרונדלים באויר מעל בן גוריון לא יחסר לך ,אז למה להתגרש ?תביא את האישה והנכדים לעשות איתך שמייח
moshe elbaz פורסם דצמבר 26, 2009 דיווח פורסם דצמבר 26, 2009 לא יכול להתחייב על שעות אני אנסה לעלות כמה שיותר מגדל נתב"ג
Elad Zeierman פורסם דצמבר 26, 2009 דיווח פורסם דצמבר 26, 2009 נכנס כדלתא 3449 מפריז ואולי אצטרף אחר כך על אחת העמדות.
WalKMaN` פורסם דצמבר 26, 2009 דיווח פורסם דצמבר 26, 2009 מבורך, אני בטוח שחיל האוויר יבוא ויעשה כבוד!
Amir Gluzman פורסם דצמבר 26, 2009 דיווח פורסם דצמבר 26, 2009 תודה רבה רבה רבה אלון וכל שאר הפקחים שיישתתפו ביוזמה זאת :!: כל החטיבה מעריכים מאוד את האכפתיות שלכם.
Alon Abelson פורסם דצמבר 26, 2009 מחבר דיווח פורסם דצמבר 26, 2009 פקחים שלום, כל הרעיון הוא לאפשר לטייסים לדעת מראש (לפחות 24 שעות לפני) על העמדות שיהיו פעילות ביום שלמחרת. כל מי שיוכל לעלות השבוע פיקוח שיצור איתי קשר על מנת שנשריין עבורו עמדה. כמובן שמדובר על כל העמדות בארץ החל מקרקע ועד פיקוח תל אביב. מחכים לראות אתכם.
אורח פורסם דצמבר 26, 2009 דיווח פורסם דצמבר 26, 2009 פרט ליום ראשון (עסוק במפעלי MRD), אשתדל לעלות כל יום במהלך השבוע כת"א או גישה או מגדל או קרקע או דליברי ... או קרקע מגידו
Moshe Mizrahi פורסם דצמבר 26, 2009 דיווח פורסם דצמבר 26, 2009 מצטרף ליוזמה בצד של הטייסים תודה רבה על ההשקעה אלון.
Alon Abelson פורסם דצמבר 26, 2009 מחבר דיווח פורסם דצמבר 26, 2009 עודכן חברים עידכון לגבי הפיקוח הצפוי היום בערב: פיקוח דרום- ניסים שובל 20:00 - 23:00 פלוטו - אלון אבלסון 19:00-22:00 גישה בן גוריון - איתי ארנון 19:00-22:00 מגדל בן גוריון - עידו בוך 20:00-23:00 קרקע בן גוריון מערב - נוי פרחי 19:00-22:00 * לגבי המשך השבוע נראה ורוד.... תהיו מוכנים לפיקוח בכל הארץ כל השבוע. מה שנותן זה רק מטוסים. בהצלחה
Barak Zohar פורסם דצמבר 26, 2009 דיווח פורסם דצמבר 26, 2009 פרט ליום ראשון (עסוק במפעלי MRD), אשתדל לעלות כל יום במהלך השבוע כת"א או גישה או מגדל או קרקע או דליברי ... או קרקע מגידו או כטייס רן, לא לשכוח!!! :wink:
Yarden Gotlib פורסם דצמבר 26, 2009 דיווח פורסם דצמבר 26, 2009 כל הכבוד על השקעה והרצינות, אני בטוח שזה ישתלם לכולם בזמן הקרוב בכל מקרה אני בטוח אעלה הערב לטיסת קרב ואשתדל לעבור בכמה שיותר נקודות, בכל מקרה אם תהיה השגחה השבוע אני אשתדל לעלות כמה שיותר בתור קרקע מערב מזרח או קלירנס... תודה רבה!!!
Ittai Arnon פורסם דצמבר 26, 2009 דיווח פורסם דצמבר 26, 2009 אני אעלה גישה ב"ג. החל משעה 1900. אלון שלחתי לך הודעה.
Alon Abelson פורסם דצמבר 26, 2009 מחבר דיווח פורסם דצמבר 26, 2009 נכון לעכשיו דרום, פלוטו, גישה, מגדל בן גוריון, קרקע מזרח ומערב מחוברים!!!! יותר מזה לא ניתן לבקש....
Alon Abelson פורסם דצמבר 26, 2009 מחבר דיווח פורסם דצמבר 26, 2009 חברים אין ספק שהיה שינוי בשבת הזאת. באמת היה יפה לראות את השמיים שוב עם מטוסים. כל הארץ הייתה תחת פיקוח וזה אחד היעדים.... מקווה לראות את כולכם מחר (פירסום עמדות למחר בדקות הקרובות בשירשור נפרד) תודה לכל מי שבא וכן ירבו
Zeev Bucki פורסם דצמבר 26, 2009 דיווח פורסם דצמבר 26, 2009 חברים טסתי ונהנתי כל הכבוד לפקחים אבל מעט מאוד טייסים מה קרה לכם כבר אין תירוצים יש פיקוח ואתם לא באים. בוקי זאב:4X-MJB
Nisim Shoval פורסם דצמבר 26, 2009 דיווח פורסם דצמבר 26, 2009 אז למדנו שיעור קטן פיקוח מביא טייסים פרסום בזמן מביא גם טייסים אולי זאת פתיחה טובה יותר של השנה האזרחית לתנועה רבה יותר ברשת היה ייצוג יפה של חברי "עפרוני" שטסו ברחבי הארץ. שבוע נפלא לכולנו.
Ron Peer פורסם דצמבר 26, 2009 דיווח פורסם דצמבר 26, 2009 אז למדנו שיעור קטןפיקוח מביא טייסים פרסום בזמן מביא גם טייסים אולי זאת פתיחה טובה יותר של השנה האזרחית לתנועה רבה יותר ברשת היה ייצוג יפה של חברי "עפרוני" שטסו ברחבי הארץ. שבוע נפלא לכולנו. זה גם מה שאני טענתי תמיד.. תודה על הפיקוח היה נחמד מאוד..( חבל שגישה התנתק קצת מוקדם..עד שהמראתי אבל תודה לכולם המשיכו כך..