Amir Paz פורסם דצמבר 29, 2009 דיווח פורסם דצמבר 29, 2009 חיל האוויר בהחלט לוקח לעצמו מספר לא מבוטל של חברים. בואו לא נשכח שלפני חצי שנה אנשים פה לקחו את הקמת חיל האוויר כעוד משהו שיחלוף עם הרוח ושזה ביזבוז זמן, כיום כשהחיל מבוסס - מתלוננים שהוא גוזל יותר מידי משאבים. כנראה שבמדינת היהודים לעולם לא נמצא את העמק השווה :wink: בסופו של יום חיל אוויר זו תנועה. אם זה F16 שטס קו חוף צפונה ומדבר עם פלוטו או קרנף שטס CVFR. השוני מהתעופה האזרחית בא לידי ביטוי בתרגילים גדולים כמו זה שיש לנו עכשיו - בלו קוברה. לא חושב שהחיל מהווה בעיית כוח אדם מרכזית. מצד שני אני אומר לכם שכן יהיה דילול כוח אדם בחיל האוויר הווירטואלי לטובת מטלות אחרות בחטיבה.
Izik Bakshi פורסם דצמבר 29, 2009 דיווח פורסם דצמבר 29, 2009 עם כל ההערכה לפעילות הענפה של חיל האוויר בואטיל - ויש המון המון הערכה.יש פה משהו קצת בעייתי לדעתי. אם VATIL הפכה להיות בסיס ענק של חיל האויר איפה יתקיימו טיסות אזרחיות? בפאלקון? VATIL לא הופכת להיות בסיס ענק של חיל האויר, וטיסות אזרחיות יתקיימו כסדרן. אני יכול להבין שעקב התרגיל הרחב מאוד שיש כרגע מול האמריקאים נוצרה תחושה שכולם מתכנסים סביב ח"א, והאמת שזו תחושה טובה כי השקיעו כמה חודשים בתכנון, אבל תחושות הם דבר שמתחלף ובעוד חודשיים שמחזור 17 יפרוס כנפיים יהיו כאלה שיגידו הפוך על IFS, ובעוד כמה חודשים יגידו על השת"פ עם... :wink: גם המושג "החטיבה מידרדרת" זה משהו שאני שומע הרבה לאורך השנים, אם כל מי שאמר לי שהחטיבה מידרדרת היה צודק אז אבוי לנו, בדר"כ מדובר בגלים של עליה וירידה, ולנו הישראלים יש גם זיכרון קצר... אולי אתה לא מודע למה שמתרחש, אני רואה את זה יפה מאוד בעיט, ח"א שחט כמעט לגמרי את הפעילות שהצלחנו לייצר, כנראה שבחטיבה שלנו אין מקום ליותר מחברה וירטואלית אחת, לא משנה מה ה"THEME" שלה... מה שבאופנה לוקח ומה שלוקח הורג את כל השאר, פשוט כי אין מספיק אנשים לצערי, אין לי שום דרך לדעת את הנתונים האלה לבד, זה פעם ראשונה שאני שומע על זה. אם אתה זוכר, בזמנו דיברנו על אישור לעיט עבור טיסות באופי צבאי (חילוצים, כיבוי אש וכו'), עלה לי רעיון איך כן להוציא את זה לפועל, אשתף אותו איתך במייל.
אורח פורסם דצמבר 29, 2009 דיווח פורסם דצמבר 29, 2009 עידו, אולי הגיע הזמן להעלות את עיט מרמת הססנות לריג'ונל קצת יותר גדול. לפתוח קוים פנימיים למטוסי נוסעים כגון ATR, דאש אולי איזה EMB190 ? לתת עיניין לטייסים בשילוב BB3. לדעתי תמיד יש מקום ליותר מחבר וירטואלית אחת ואם תספקו עיניין וגיוון, תמיד יהיה לטייסים שלכם מה לעשות. כן אני מודע לנושא שהחברים הצעירים רצים אחרי טרנדים, אבל בסופו של דבר חוזרים לבייסיקס ותמיד מגהצים .
Baruch Spiegel פורסם דצמבר 29, 2009 דיווח פורסם דצמבר 29, 2009 אני לא חושב כי הבעיה נובעת מטיסות חיל האויר ,לפי דעתי יש נפילה אולי זמנית (אני מקווה) בפעילות התעופה האזרחית והיא נובעת ממיעוט האירועים , יש ליזום אירועים באופן רציף ,לא לקיים אירוע אחד ולאחר מכן לנוח חודש.מה שעושים כרגע אלון וניסים מאוד מבורך ובא אולי לשנות את המצב הקיים אבל כפי שזה נקרא "לסגור עשור עם כבוד" ומה יהיה בעשור הבא? מה צפי הפעילות ברשת ב-2010 ? כאן המקום לפנות למנהלים השונים של החטיבה ולבקש תוכנית שנתית ,כל שיתופיי הפעולה עם הגורמים השונים מצויינים הם ,אין ספק שנעשתה עבודה פוריה לשיתוף פעולה זה אבל אין להרפות את העשייה .תמיד חייבים לבדוק את מדד העשייה ומה ניתן עוד לעשות .שיתוף פעולה עם גופים אחרים,רצוי מאוד אבל חייב להיות מראש מוסכם על עבודה "בראש אחד" תחת כללים מאוד ברורים .יש עליות וגם ירידות וזה טבעי, כמו בכל דבר, לא כל שכן בגוף המרכז מס' לא מבוטל של חברים,אבל טוב וחשוב לזכור תמיד לכבד איש את הזולת כי רק כך אפשר לקיים חברה המאגדת חברים שלעיתים לא מכירים האחד את השני .לסיום, שמונה שנים החטיבה סוגרת בעוד כיומים ,תקופה לא קצרה אבל גם לא ארוכה ,אם רוצים פעילות רבת שנים חייבים לחשוב אולי על דרך שונה אולי יותר מחייבת את החברים ,אולי להוסיף כללים בהסכמה כללית כמובן על מנת לשמר על "אש קטנה" את הפעילות לאורך כל השנה .כפי שציינת כבר בעבר הגיבוש החברתי שיווצר ע"י כנסים אולי פעמיים בשנה יתרמו להבנה יותר טובה בקרב החברים , יתקיימו דיונים הנוגעים לכל חבר וחבר כי רק כך אפשר להמשיך ולקיים קהילה ,העיסוק בתעופה נכון שהוא וירטואלי אך חשוב לזכור כי האנשים העומדים מאחורי זה אינם וירטואלים כלל.בחטיבה רשומים 1526 חברים ,איפוא הם? כמה מהם באמת פעילים ,כמה מהם טסים או מפקחים ?האם כל אדם שנרשם כחבר וכתב בפורום ,שלום אני חדש כאן ולאחר מכן נעלם כי לא מצא עיניין או סתם בא להגיד שלום האם הוא נקרא חבר עד סוף כל הדורות? גם על זה צריך להקדיש מחשבה.שתהיה לנו שנה אזרחית חדשה טובה ,יותר פעילות והתלהבות. צבי העלת כאן את הנקודות החשובות שבהם צריך לטפל. קמים כל מיני ארגונים ויוזמות בחטיבה. כל ארגון כזה, או שהוא מצליח וסוחף את כולם או שהוא נופל באותה מהירות שהוא עולה. כל ארגון כזה מקים לעצמו תשתיות: אתר, מערך הדרכה, מנגנון רישום טיסות וביצועים של חברים. כל זה דורש המון מאמץ ומשאבים. התוצאה: המון עבודה כפולה והמון בזבוז משאבים. צריך לדעתי יד מכוונת מטעם ההנהלה. צריך לדאוג לשתופי פעולה בין הארגונים ולמנוע מצב של כפילויות של פונקציות ותפקידים. כמו למשל מה שאיציק הציע לגבי פעילות צבאית דרך עיט. וכמו שרן הציע להרחיב את מגוון המטוסים בעיט. כשהייתי בתפקיד בחטיבה לשם ניסיתי לדחוף - בתחום שאני הייתי אחראי עליו: - הדרכת טיסה. להגיע למצב שבו יש גוף אחד שמרכז את כל נושא הדרכת טיסה בחטיבה מתאם ונותן שירותים לחברות VA השונות במקום שכל חברה כזאת תקים לעצמה מערך הדרכה משלה. רק בתחום הזה יש המון המון המון עבודה. לא כולם היו תמימי דעים לגבי המהלך הזה ובכל זאת התחלתנו בקטן באמצעות IFS. כרגע קיים דוגמא לשת"פ כזה רק בין עיט ל IFS וחבל. לגבי חיה"א: זה אחלה פעילות זה מגניב וזה מהנה. בהחלט יש לפעילות הזאת מקום ברשת. עם זאת, לדעתי חשוב מאוד שנזכור מה היא המטרה המקורית של רשת ואטסים ככלל ורשת ואטיל בפרט ומה השימוש העיקרי של הסימולטור שלבו אנו משתמשים. אולי זה עניין של טרנדים ותקופות אבל לדעתי צריך להיות עם יד על הדופק ולראות אם אנחנו לא משנים לחלוטין את מהות התחביב הזה למשהו אחר לגמרי - ועל סמך זה גם מגיעים לכאן חברים חדשים שאולי טועים בהבנת המטרה שלשמה נוסדה ואטסים. וזה לדעתי כן מתקשר אולי לנושאים של רמה כללית. אם הכותרת של הקבוצה הזאת היא משחק מלחמה - האנשים שמגיעים לכאן הם אנשים שזה מה שמעניין אותם. אם הכותרת של הקבוצה הזאת היא טיסה ופיקוח הכי מקצועי והכי קרוב למציאות שאפשר - יגיעו לכאן אנשים שזה מה שמעניין אותם. גם כאן לדעתי מה שנדרש זה יד מכוונת ואיזון מטעם ההנהלה. ו...אדון פז אני עדיין מחכה למדריך\קורס דו מנועי שהבטחת. יאללה יאללה צא כבר לחפש"ש. אתה כבר ילד גדול.
Ido Rosenthal פורסם דצמבר 29, 2009 דיווח פורסם דצמבר 29, 2009 שלא תבינו אותי לא נכון, אני לא יוצא נגד ח"א וירטואלי, להיפך, אני חושב שמה שעשיתם זה מעשה מבורך ולהזכירכם אני אפילו הצעתי לכם לארח את האתר שלכם על השרת שלנו (מה שעד היום לא ראיתי שממומש כ"כ). אני פשוט אומר שנוצר מצב שכרגע הפוקוס כמעט כולו הוא על ח"א, ואם עד לפני חודש עיט תרמה משהו כמו 100-130 שעות של טיסה ברשת בדצמבר אנחנו עומדים על 20 שעות. וכנראה שאין לנו מספיק חברים בחטיבה כדי שנראה פעילות במגוון תחומים, יש גרעין קטן מאוד שעובר את החודשיים בחטיבה ועדיין נשאר פעיל, רוב בוגרי IFS פשוט נעלמים אחרי תקופה מסויימת וזה נראה לי מוזר אחרי כל ההשקעה שלהם. ארועים? לא חושב שזו הסיבה בטח לא בירידה כזו דרסטית, ואם כבר בפעם האחרונה שארגנו ארוע ועבדנו עליו כ"כ קשה אז הפקח ירה לארוע בגלגלים, דברים כאלה מוציאים רוח מהמפרשים, בטח שאנחנו לא מקבלים שום התייחסות בסופו של דבר. רן - ה"תוכנית מתאר" שלנו כרגע היא להגיע לאיזושהי יציבות עם עיט לפני שאנחנו ממשיכים קדימה ולצערי בגלל הירידה בפעילות הכל קפא, אי אפשר לבדוק דברים חדשים שהוכנסו למערכת כשאף אחד לא טס. אבל בהחלט יש לנו תוכנית להחיות את עיט עסקים ולדעתי מהרגע שנתחיל לעבוד על זה אפשר יהיה לראות תוך חודשיים את טיסת הבכורה, צברנו המון ידע בשנה האחרונה וכבר יש לנו כיוון איך ליישם את המערכת עצמה שתהיה הרבה יותר יציבה מהבטא שאתה זוכר בנסיון הקודם, אגב אתה מוזמן להצטרף לסיעור מוחין שלנו בנושא, כנראה בסופ"ש הקרוב לצערי, אין לי שום דרך לדעת את הנתונים האלה לבד, זה פעם ראשונה שאני שומע על זה.אם אתה זוכר, בזמנו דיברנו על אישור לעיט עבור טיסות באופי צבאי (חילוצים, כיבוי אש וכו'), עלה לי רעיון איך כן להוציא את זה לפועל, אשתף אותו איתך במייל. כבר מזמן אמרתי שלדעתי צריך להיות בחטיבה בנאדם שהתפקיד שלו זה לעשות מעקב אחרי הפעילות ולהוציא דוחות, כמה שעות פיקוח, כמה טיסות פנים ארציות כמה טיסות לחול, להוציא מידע מהחברות הוירטואליות ולראות מה המצב שם, בנאדם שידע להגיד באמת מה המצב בחטיבה, תפקיד עם בשר במקום כל תפקידי הקש כמו "אחראי יחסי ציבור"... אגב יהיה נחמד אם יסדרו כבר את עניין הגלילה כשעורכים הודעה עם אקספולורר 8 בפורום... :roll:
אורח פורסם דצמבר 29, 2009 דיווח פורסם דצמבר 29, 2009 אשמח לסייע לכם בכל דרך שאוכל אם אני לא טועה בסופ"ש הזה חיל האויר קורע את השמים (1.1-2.1) אם אפשר שלא יתנגש יהיה אחלה
zvi rodes פורסם דצמבר 29, 2009 דיווח פורסם דצמבר 29, 2009 חברים יקרים,התחלנו את השירשור בנושא "השעיית חבר לצמיתות מהפורום" התגלגלנו בתגובות לגרעין הבעיות הפוקדות כרגע את החטיבה ,יש מי שרואה את המצב כבר חלוף ויש מי שרואה את המצב הנוכחי כסימן לבאות ,לא ניתן להתעלם מהעובדה שיש בעיה ,אני מניח שאנשים הטסים ב-F16 אומרים לעצמם "נהדר ,מתאים לי,אני טס מהר גבוה ,אני חי את חיי טייס הקרב" ,אני גם מניח שהעוסקים בטיסות אילו הם אנשים צעירים בעליי תגובות מהירות שלא מוצעים עיניין לטוס בצסנה 172 במהירות 100 קשרים,ומהצד השני ישנם את האנשים שמאוד אוהבים לטוס טיסה אזרחית שלווה ואם אני לא טועה הם גם בגיליים יותר מבוגרים ,כמוני למשל (58),אותי למשל לא מעניין לעשות באזים באוויר,אני בטוח שיש כמוני נוספים.לשאלתי הקודמת איפוא באים לידי ביטוי 1526 חברים שהם רשומים ומוצהרים כחבריי החטיבה ,עוד לא קבלתי תשובה.אני מציע לכל אחד כאן להכנס שנייה לסרוואינפו בשעות הערב וללחוץ על דגל אנגליה למשל ,אני מבטיח לכם תמונה שרק בחלום הרטוב שלכם תקבלו מצב כזה אצלנו,לאחר מכן לחצו על דגל ישראל,רק לשם החוויה. חפשתי בקרב אותם 1526 חברים אולי משהו נמצא בסביבה האנגלית ,לא, לא מצאתי ,חברנו עידו כתב " יש אנשים שבאים ללמוד אצלנו משקיעים מאמץ ללמד אותם ולאחר מכן נעלמים" ,לאן נעלמים?למה נעלמים? ואני חוזר ואומר ,יש סיבה ושלא תבינו לא נכון לא מפני שהחטיבה כאן גרועה ביחסיי אנוש או בחוסר תשומת לב לחבר ,להפך, כאן נמצא תמיד אחד שיתן מעצמו לכלל ,ובכל זאת יש בעייה .אני מציע בחום לאנשים שלקחו את "מושכות"ניהול החטיבה להפיק מכל התגובות כאן את העיקר והדורש טיפול והסבר מיידי כי זה לא מובן מאליו " יהיה בסדר " ,גוף קטן נניח יאכל את "יהיה בסדר" אבל גוף גדול (1526 חברים) זה כבר משהו אחר.
אורח פורסם דצמבר 29, 2009 דיווח פורסם דצמבר 29, 2009 צבי, מה עם אלה שקמים בבוקר אומרים, איזה יום יפה היום, יאללה נעשה בנמוך לחיפה. בערב אומרים, יש אחלה מז"א בציריך יאללה לג עם ה 76. נוחתים שם מקבלים טלפון מהטסה, יש אימון טיסות לילה כולל תדלוק לקראת בלו קוברה. יורדים מהסרבל ישר למסך המכ"מ יש ארוע סגירת השנה של אלון קיצר, צריך לדעת להנות מכל מה שניתן להנות ממנו ולא להגביל את עצמיך למשהו ספציפי.
zvi rodes פורסם דצמבר 29, 2009 דיווח פורסם דצמבר 29, 2009 צבי, מה עם אלה שקמים בבוקר אומרים, איזה יום יפה היום, יאללה נעשה בנמוך לחיפה.בערב אומרים, יש אחלה מז"א בציריך יאללה לג עם ה 76. נוחתים שם מקבלים טלפון מהטסה, יש אימון טיסות לילה כולל תדלוק לקראת בלו קוברה. יורדים מהסרבל ישר למסך המכ"מ יש ארוע סגירת השנה של אלון קיצר, צריך לדעת להנות מכל מה שניתן להנות ממנו ולא להגביל את עצמיך למשהו ספציפי. רן,אתה מתאר מצב אידיאלי,נהדר.אולי לא באמת הסברתי את המצב מנקודת ראותי ,אבל בכל זאת אולי יש שותפים נוספים שמבינים אותי ,בסך הכל בכל מה שכתבתי במהלך השירשור והעיקר שבו הוא שבראייה מקצועית לרוחב חייבים למצוא את האיזונים הנכונים לכלל החברים ,אני רוצה להדגיש שעיני לא צרה בפעילות חיל האוויר למי שזה מתאים וטוב אחלה לו,לא אני צריך לספק את האיזונים.
Ron Peer פורסם דצמבר 29, 2009 דיווח פורסם דצמבר 29, 2009 צבי ועידו כל הכבוד!! כל אחד לדעתו ובצורת הבעתו נגעתם בלב הבעיה שאני בעצמי לא יכלתי להסביר טוב יותר.. ( אני בעצמי כבר הצקתי למשל לאיציק בנושא הפעלת ONLINE DAY מחדש..) כל נושא פעילות - מי מה 1526.. כל נושא פיקוח וטיסה השוואה לאירופה בכלל לאו דוואק ללכת רחוק לאנגליה.. אחת החטיבות הפעילות ביותר!! ברוכי - לגבי כל מה שכתבת בהחלט נכון לדעתי בזבוז משאבים ולא רק זה זה בהחלט יכול להפוך ל" חטיבת הטרנדים" אוי ואבוי לנו!!!זה יקרוס את החטיבה !!!צריך קודם כל פעילות שוטפת זה הבסיס...ולא כל פעם לחפש פתרון יצירתי שעל פניו יפה מהנה מביא גיוון ומביא פעילות רגעית לאותו ארוע ואח"כ שוב שקט ברשת במרחב ישראל לגבי אדם שירכז את תפקיד הסטיסטיקות..הצעה מעולה...להוסיף התפקיד למישהו קיים או להוציא מכרז. אגב יש אתרים כמו VATWARE שישר נותנים מידע לפי טייס, שדה יעד וכו..זה כבר בסיס שאפשר להשתמש בו לא? עידו - IFS ונושא הפרישה ( חלק גם מנושא השהיה זמנית שהיתה ) זאת בעיה חשובה מאוד..חייבים לנסות להבין התופעה.. כאלו שמתייאשים באמצע סיפור אחד אבל אלו שסיימו ואחרי חודש נעלמים סיפור אחר שרצוי לחקור אותו.. אוליי ליצור קשר עם אותם אנשים לנסות להבין תשובה מעמיקה לסיבה למה? איציק אני ראיתי שאתה קורא את השרשור וגם מגיב.. אומנם היו כבר שרשורים קשורים לנושא שאליו התגלגלנו, אך לדעתי חשוב ( ואני לא טוען שלא נעשה כבר - רק מביע דעה ) להעביר ישירות לשאר ההנהלה מה שנדון כאן בעמוד וחצי אחרונים.
Ido Rosenthal פורסם דצמבר 29, 2009 דיווח פורסם דצמבר 29, 2009 עידו - IFS ונושא הפרישה ( חלק גם מנושא השהיה זמנית שהיתה )זאת בעיה חשובה מאוד..חייבים לנסות להבין התופעה.. כאלו שמתייאשים באמצע סיפור אחד אבל אלו שסיימו ואחרי חודש נעלמים סיפור אחר שרצוי לחקור אותו.. אוליי ליצור קשר עם אותם אנשים לנסות להבין תשובה מעמיקה לסיבה למה? אני לא חושב שיש פה מה לחקור, יש אנשים שתעופה זה חידק אצלם והם החבר'ה שנשארים, יש כאלה שנשארים בגלל החברויות שמתפתחות עם אנשים מהקהילה. ויש כאלה שכמו כל משחק מחשב העניין ממצה את עצמו והם יזכרו בו עוד איזה שנה כשיראו שיצא איזה תוסף חדש או שישעמם להם בבית, בזמן שאתה בIFS אז יש עניין, יש איזה מטרה שאליה אתה שואף וברגע שאתה סיימת את הקורס אתה מתלהב איזה חודש חודשיים עד שנמאס ומוצא משחק מחשב אחר להעביר בו את הזמן. לגבי VATAWARE, זה לא חדש, תמיד היה משהו בסגנון לVATSIM, אבל לדעתי צריך להיות מישהו מוגדר בצוות החטיבה שהתפקיד שלו יהיה להשתמש בכלים האלה כדי באמת לתת דו"ח מצב על מה קורה בקהילה... כמה טסו פנים ארצי כמה יצאו לחול, כמה VFR וכמה IFR? כמה זרים הגיעו לפה, כמה טיסות היו לאלעל, ח"א ועיט החודש, כמה שעות פיקוח היו ואיפה? דוחות מעקב כאלה יכולים לתת תמונה אמיתית של מה שנעשה ולבטל סיסמאות כמו "החטיבה הולכת ומתדרדרת" או לחילופין לאמת אותן, קל מאוד לראות מגמות בצורה הזו ולראות גם איזה סוג של פעילות או ארועים כן גורם להתעוררות ואיזה סוג של פעילות פחות תורם
zvi rodes פורסם דצמבר 29, 2009 דיווח פורסם דצמבר 29, 2009 אולי אחרי 35 תגובות ו 656 צפיות יואיל החבר מס' 1 בחטיבה ידידי מיקי ליפ להביע את השקפת עולמו בהתייחס לנאמר בשירשור ולתת תשובות ? שוב כדי למנוע אי הבנות לנאמר מצידי אני מכבד ומוקיר כל פעילות שנעשת בהתנדבות כגון מנהל חטיבה ואין בדבריי כדי " לנגח " איש.אבל ברור שלכל תפקיד יש מחיר ואם נאמרת ביקורת הרי היא נשמעת אך ורק כביקורת בונה.
Ron Peer פורסם דצמבר 29, 2009 דיווח פורסם דצמבר 29, 2009 אולי אחרי 35 תגובות ו 656 צפיות יואיל החבר מס' 1 בחטיבה ידידי מיקי ליפ להביע את השקפת עולמו בהתייחס לנאמר בשירשור ולתת תשובות ? שוב כדי למנוע אי הבנות לנאמר מצידי אני מכבד ומוקיר כל פעילות שנעשת בהתנדבות כגון מנהל חטיבה ואין בדבריי כדי " לנגח " איש.אבל ברור שלכל תפקיד יש מחיר ואם נאמרת ביקורת הרי היא נשמעת אך ורק כביקורת בונה. ברור לי, הכל כביקורת בונה - מצדנו הטייסים / פקחים וכו' שלוקחים חלק בפעילות VATIL.. ונראה לי שגם לחברי ההנהלה עידו לגבי VATWARE או מקבילו ב VATSIM אוליי לא הסברתי ברור אז אני מתקן: ברור שלזה התכוונתי שהזכרתי כהשלמה - ככלי להשתמש בו בהרחבה למה שאתה כתבת מקודם
Izik Bakshi פורסם דצמבר 29, 2009 דיווח פורסם דצמבר 29, 2009 לגבי כמות המשתמשים בפורום, הנושא כבר נמצא בדיון בפורום צוות והתחילו גם צעדים בנושא. בשלב הראשוני יוזרים כפולים צפויים להימחק (ראו הודעתו של מיקי בפורום), השלב השני עוד נמצא בסיעור מוחות וככל הנראה יכלול דילול משתמשים לא פעילים (החלטה מסודרת מפי אדם בהמשך - לאחר סוף הדיון) זכרו שלא כולם חולקים את אהבה והמחויבות ל-VATIL כמו רבים מהכותבים בשרשור הזה, בכל שנותי כאן נתקלתי בלא מעט כאלה שלקחו והלכו. בנושא ניהול כוח האדם (מה שברוכי העלה), אומר כבר שבחמישי האחרון התקיים דיון בנושא והתקבלו מספר החלטות, בימים הקרובים אנוכי ואמיר פז נעבור על רשימת החברים ששלחו מייל עם רצון להתנדב ונתחיל לחלק דברים.
mickey lip פורסם דצמבר 29, 2009 דיווח פורסם דצמבר 29, 2009 אולי אחרי 35 תגובות ו 656 צפיות יואיל החבר מס' 1 בחטיבה ידידי מיקי ליפ להביע את השקפת עולמו בהתייחס לנאמר בשירשור ולתת תשובות ? שוב כדי למנוע אי הבנות לנאמר מצידי אני מכבד ומוקיר כל פעילות שנעשת בהתנדבות כגון מנהל חטיבה ואין בדבריי כדי " לנגח " איש.אבל ברור שלכל תפקיד יש מחיר ואם נאמרת ביקורת הרי היא נשמעת אך ורק כביקורת בונה. מתנצל צבי, עוברים עלי ימים מטורפים ( אני כרגע בתהליכים של הקמת חברה חדשה שאני שותף בה, ובין לבין מוצא גם זמן לחטיבה, בעיקר בשעות הקטנות של הלילה ואז גם בקושי מגיב כי אני רואה את המסך מטושטש ). לנושא, עקבתי אחרי השרשור, כולכם כותבים דברים יפים, נכונים , אשר באים מתוך הלב. לרוב הטענות שלכם , ואני ארשה לעצמי לומר 90 אחוז מהן , כבר התחלנו בתהליך טיפול כבר בשבועות האחרונים, נערכים דיונים ותהיה בטוח שצוות החטיבה לא ישן שנת ישרים, כולם עובדים ובמרץ. אני שמח לקרוא את התגובות, מאושר לקרוא את הביקורת ( גם את זו המעליבה ומזלזלת), וללמוד. תמיד היו תקופות של עליות ומורדות בכל הנוגע לטיסה ברשת, עניין של גלים, גיוסים לצבא ושאר אירועים. אנו מנסים לפתח את החטיבה בכל כיוון אפשרי, כולל הפאן המקצועי ( עיין ערך שירגל ו IFS). וגם בנוגע לפיקוח טיסה, כל העסק יקבל תפנית ומחלקת הדרכה עובדת ימים כלילות על מנת לבצע את הכל בזמן הקצר ביותר. ישנם הרבה אנשים שמעבירים ביקורת, מדברים , ו...זהו, לא עושים כלום. אני רואה זאת יום יום. ההמלצה הכי טובה שלי, תעבירו ביקורת מנומקת , מבטיח לטפל אישית בכל פנייה, אבל מאידך, תעלו לטוס, לפקח ולהיות שותפים פעילים בתחום. תזמו פעילות, לא רק מה שמחלקת אירועים מעבירה, עיט,אלעל, וכל מי שרוצה , יותר ממוזמן ליצור קשר עם צוות אירועים ולתאם אירועים במרחב, אנו נעשה הכל על מנת לסייע לכם בכל דבר. רק ככה תעלה רמת הפעילות ברשת. לסיום, עידו, לקחתי לתשומת ליבי את ההצעה שלך, מקובל, מצד שני, אחראי יחסי ציבור זה תפקיד שאני מיניתי, יש לו סיבה ויש לו המון המון בשר לדבריך, אם אינך יודע מה תפקידו אשמח להסביר לך בפרטי, אני רואה אותו כחשוב ביותר, והזלזול שלך לא במקום בכלל, בטח לא על מישהו שתורם שעות רבות למען הכלל. הזלזול של חברים פה בחברי צוות מאוד, אבל מאוד לא מוצא חן בעיני, זאת מתחילה להיות תופעה, יש דרך להעביר ביקורת, זאת בהחלט לא הדרך. לשבת על הטריבונה בטדי ולצעוק על המאמן גם אני יודע, זה ספורט לאומי.
Ido Rosenthal פורסם דצמבר 29, 2009 דיווח פורסם דצמבר 29, 2009 מיקי, אני לא בא לזלזל באף אחד, אני אפילו לא יודע מי זה אחראי יחסי ציבור היום ויכול להיות שאתה באמת נתת בשר לתפקיד, אבל בזמן שאני בVATIL זה לא היה נראה לי כמו איזה תפקיד שבשבילו צריך איש צוות, בשביל הפעם בחצי שנה שיש איזה כתבה בעיתון או לכתוב ערך בWIKIPEDIA על VATIL (ויסלח לי אסף ) זה משהו שמנהל החטיבה היה יכול לדאוג לו ובמקום זה לארגן תפקידים עם עשייה אמיתית ולא תפקידי קש, סתם נדבקתי ליחסי ציבור היו עוד כל מני "תפקידי קש" לאורך ההסטוריה הקצרה של החטיבה.
mickey lip פורסם דצמבר 29, 2009 דיווח פורסם דצמבר 29, 2009 מיקי, אני לא בא לזלזל באף אחד, אני אפילו לא יודע מי זה אחראי יחסי ציבור היום ויכול להיות שאתה באמת נתת בשר לתפקיד, אבל בזמן שאני בVATIL זה לא היה נראה לי כמו איזה תפקיד שבשבילו צריך איש צוות, בשביל הפעם בחצי שנה שיש איזה כתבה בעיתון או לכתוב ערך בWIKIPEDIA על VATIL (ויסלח לי אסף ) זה משהו שמנהל החטיבה היה יכול לדאוג לו ובמקום זה לארגן תפקידים עם עשייה אמיתית ולא תפקידי קש, סתם נדבקתי ליחסי ציבור היו עוד כל מני "תפקידי קש" לאורך ההסטוריה הקצרה של החטיבה. יכול להיות שלאורך השנים היה, הפעם ההגדרה היא שונה. יחסי הציבור של החטיבה נעשים גם מול VATSIM ומול מספר רב של גורמים , כגון חברות תעופה ויאטואליות וגם לא וירטואליות, גופים שונים שעוסקים בתעופה, לא רק לחכות לכתבה בעיתון זה או אחר.
Ron Peer פורסם דצמבר 29, 2009 דיווח פורסם דצמבר 29, 2009 היי עידו ומיקי, איני יודע אם אני הייתי אחד מהמעליבים ואם כן אז סליחה.. פשוט אוליי אני פסימי אבל בהחלט לדעתי אם לא יעשה משהו ( מיקי, קראתי את תגובתך שאתם לא אדישים ואכן מתכננים שינויים - יפה מאוד אני שמח ) החטיבה תחל להצטמק - שוב דובר הרבה לאחרונה ( גם אם לא בפורום עצמו אלא ככה בשיחות בין חברים ): אוליי זה באמת תקופת השפל עכשיו - אם כן אז דווקא טוב יש למה לצפות לשפר ולתקן אך נקווה שזה כך ולא תחילת הצטמקות. אגב.. אני לא צועק מהטריבונה אני מתכוון לתרום - הכוונה הראשונה שלי לאחר IFR2 ללכת לכיוון הדרכת פקחים או ב IFS - יש חוסר ענק כרגע בפקחים ומדריכים ב IFS, אם יש משהו שהוכיח את הטענה שפקחים מביאים מטוסים זה השבוע האחרון.. בכל מקרה אלעד זיירמן פרסם בשרשור אחר הנחה שאני חושב שהיא דיי מדוייקת לאור ההסבר שלו שיש יחס 2:1 של בעלי תפקידים מדריכים וכו' לאלו שמפקחים טסים. במידה וזה כך זאת אכן בעיה לדעתי..לכן צריך גם לחשוב ( אוליי זו חלק מהעשייה שלכם לאחרונה ) כיצד להגדיל את החטיבה אך לשמור על איכות, אני מניח שלאור מקרה IFS האחרון יש לחשיבה זו אף יותר תוקף! באמת לכל אחד יש את העניינים האישיים והשילוב לעתים מאוד בעייתי, אך באמת רואים הרבה חברה טייסים ופקחים שפשוט נעלמו בזמן האחרון. דווקא בגלל זה - אני טוען שבמקום עכשיו לתכנן ולהשקיע שעות בתכנון בלו קוברה 2 עדיף להשקיע כאמור בתפעול שוטף. להרוויח בפועל בממוצע עוד כמה שעות פעילות בשבוע במקום ארוע יפה מאוד ומגוון אבל חד פעמי עד לארוע הבא!! מה שקרה כפי שאני רואה שמאז חד"ב ו REALOPS אחרונים והמצויינים!! ישנה הדרדרות :cry: שלפחות נראית למראית עיין לנו ה"חפשים" אני רק יכול לומר שאכן כל הביקורת שאני נותן באה מהלב ורק מהלב ומחשבה לדעתי להציע לאלה שכן "בעלי תפקידים" מה אפשר לשפר ולתקן. אכן ברצוני לראות את VATIL גדלה ומצליחה ופועלת.. מהכמה חברה בחטיבה שמכירים אותי ואפילו קצת אישית יודעים שאם אחשוב בעתיד שאני יכול לתרום מעבר לטיסה ו/או פיקוח אהיה הראשון שאעשה זאת - בתנאי ואמצא דרך לשילוב עם "החיים אישיים".
zvi rodes פורסם דצמבר 29, 2009 דיווח פורסם דצמבר 29, 2009 אולי אחרי 35 תגובות ו 656 צפיות יואיל החבר מס' 1 בחטיבה ידידי מיקי ליפ להביע את השקפת עולמו בהתייחס לנאמר בשירשור ולתת תשובות ? שוב כדי למנוע אי הבנות לנאמר מצידי אני מכבד ומוקיר כל פעילות שנעשת בהתנדבות כגון מנהל חטיבה ואין בדבריי כדי " לנגח " איש.אבל ברור שלכל תפקיד יש מחיר ואם נאמרת ביקורת הרי היא נשמעת אך ורק כביקורת בונה. מתנצל צבי, עוברים עלי ימים מטורפים ( אני כרגע בתהליכים של הקמת חברה חדשה שאני שותף בה, ובין לבין מוצא גם זמן לחטיבה, בעיקר בשעות הקטנות של הלילה ואז גם בקושי מגיב כי אני רואה את המסך מטושטש ). לנושא, עקבתי אחרי השרשור, כולכם כותבים דברים יפים, נכונים , אשר באים מתוך הלב. לרוב הטענות שלכם , ואני ארשה לעצמי לומר 90 אחוז מהן , כבר התחלנו בתהליך טיפול כבר בשבועות האחרונים, נערכים דיונים ותהיה בטוח שצוות החטיבה לא ישן שנת ישרים, כולם עובדים ובמרץ. אני שמח לקרוא את התגובות, מאושר לקרוא את הביקורת ( גם את זו המעליבה ומזלזלת), וללמוד. תמיד היו תקופות של עליות ומורדות בכל הנוגע לטיסה ברשת, עניין של גלים, גיוסים לצבא ושאר אירועים. אנו מנסים לפתח את החטיבה בכל כיוון אפשרי, כולל הפאן המקצועי ( עיין ערך שירגל ו IFS). וגם בנוגע לפיקוח טיסה, כל העסק יקבל תפנית ומחלקת הדרכה עובדת ימים כלילות על מנת לבצע את הכל בזמן הקצר ביותר. ישנם הרבה אנשים שמעבירים ביקורת, מדברים , ו...זהו, לא עושים כלום. אני רואה זאת יום יום. ההמלצה הכי טובה שלי, תעבירו ביקורת מנומקת , מבטיח לטפל אישית בכל פנייה, אבל מאידך, תעלו לטוס, לפקח ולהיות שותפים פעילים בתחום. תזמו פעילות, לא רק מה שמחלקת אירועים מעבירה, עיט,אלעל, וכל מי שרוצה , יותר ממוזמן ליצור קשר עם צוות אירועים ולתאם אירועים במרחב, אנו נעשה הכל על מנת לסייע לכם בכל דבר. רק ככה תעלה רמת הפעילות ברשת. לסיום, עידו, לקחתי לתשומת ליבי את ההצעה שלך, מקובל, מצד שני, אחראי יחסי ציבור זה תפקיד שאני מיניתי, יש לו סיבה ויש לו המון המון בשר לדבריך, אם אינך יודע מה תפקידו אשמח להסביר לך בפרטי, אני רואה אותו כחשוב ביותר, והזלזול שלך לא במקום בכלל, בטח לא על מישהו שתורם שעות רבות למען הכלל. הזלזול של חברים פה בחברי צוות מאוד, אבל מאוד לא מוצא חן בעיני, זאת מתחילה להיות תופעה, יש דרך להעביר ביקורת, זאת בהחלט לא הדרך. לשבת על הטריבונה בטדי ולצעוק על המאמן גם אני יודע, זה ספורט לאומי. מיקי ,סליחה לא ידעתי איזה ימים קשים עוברים עליך ולדברך מטורפים ובין לבין מוצא גם זמן לחטיבה ועוד בשעות הלילה המאוחרות ,אני מאמין לך בהחלט שלא קל לך בתקופה זו,אולי תשקיע את מלוא הזמן בהקמת החברה החדשה שלך ותפקיד למשמרת את ניהול החטיבה לאיש צוות פנוי יותר ולאחר שתתפנה והלחץ יקטן תחזור ב 100 % להנהיג את החטיבה.ראה זאת כהמלצה חברית.
mickey lip פורסם דצמבר 30, 2009 דיווח פורסם דצמבר 30, 2009 אולי אחרי 35 תגובות ו 656 צפיות יואיל החבר מס' 1 בחטיבה ידידי מיקי ליפ להביע את השקפת עולמו בהתייחס לנאמר בשירשור ולתת תשובות ? שוב כדי למנוע אי הבנות לנאמר מצידי אני מכבד ומוקיר כל פעילות שנעשת בהתנדבות כגון מנהל חטיבה ואין בדבריי כדי " לנגח " איש.אבל ברור שלכל תפקיד יש מחיר ואם נאמרת ביקורת הרי היא נשמעת אך ורק כביקורת בונה. מתנצל צבי, עוברים עלי ימים מטורפים ( אני כרגע בתהליכים של הקמת חברה חדשה שאני שותף בה, ובין לבין מוצא גם זמן לחטיבה, בעיקר בשעות הקטנות של הלילה ואז גם בקושי מגיב כי אני רואה את המסך מטושטש ). לנושא, עקבתי אחרי השרשור, כולכם כותבים דברים יפים, נכונים , אשר באים מתוך הלב. לרוב הטענות שלכם , ואני ארשה לעצמי לומר 90 אחוז מהן , כבר התחלנו בתהליך טיפול כבר בשבועות האחרונים, נערכים דיונים ותהיה בטוח שצוות החטיבה לא ישן שנת ישרים, כולם עובדים ובמרץ. אני שמח לקרוא את התגובות, מאושר לקרוא את הביקורת ( גם את זו המעליבה ומזלזלת), וללמוד. תמיד היו תקופות של עליות ומורדות בכל הנוגע לטיסה ברשת, עניין של גלים, גיוסים לצבא ושאר אירועים. אנו מנסים לפתח את החטיבה בכל כיוון אפשרי, כולל הפאן המקצועי ( עיין ערך שירגל ו IFS). וגם בנוגע לפיקוח טיסה, כל העסק יקבל תפנית ומחלקת הדרכה עובדת ימים כלילות על מנת לבצע את הכל בזמן הקצר ביותר. ישנם הרבה אנשים שמעבירים ביקורת, מדברים , ו...זהו, לא עושים כלום. אני רואה זאת יום יום. ההמלצה הכי טובה שלי, תעבירו ביקורת מנומקת , מבטיח לטפל אישית בכל פנייה, אבל מאידך, תעלו לטוס, לפקח ולהיות שותפים פעילים בתחום. תזמו פעילות, לא רק מה שמחלקת אירועים מעבירה, עיט,אלעל, וכל מי שרוצה , יותר ממוזמן ליצור קשר עם צוות אירועים ולתאם אירועים במרחב, אנו נעשה הכל על מנת לסייע לכם בכל דבר. רק ככה תעלה רמת הפעילות ברשת. לסיום, עידו, לקחתי לתשומת ליבי את ההצעה שלך, מקובל, מצד שני, אחראי יחסי ציבור זה תפקיד שאני מיניתי, יש לו סיבה ויש לו המון המון בשר לדבריך, אם אינך יודע מה תפקידו אשמח להסביר לך בפרטי, אני רואה אותו כחשוב ביותר, והזלזול שלך לא במקום בכלל, בטח לא על מישהו שתורם שעות רבות למען הכלל. הזלזול של חברים פה בחברי צוות מאוד, אבל מאוד לא מוצא חן בעיני, זאת מתחילה להיות תופעה, יש דרך להעביר ביקורת, זאת בהחלט לא הדרך. לשבת על הטריבונה בטדי ולצעוק על המאמן גם אני יודע, זה ספורט לאומי. מיקי ,סליחה לא ידעתי איזה ימים קשים עוברים עליך ולדברך מטורפים ובין לבין מוצא גם זמן לחטיבה ועוד בשעות הלילה המאוחרות ,אני מאמין לך בהחלט שלא קל לך בתקופה זו,אולי תשקיע את מלוא הזמן בהקמת החברה החדשה שלך ותפקיד למשמרת את ניהול החטיבה לאיש צוות פנוי יותר ולאחר שתתפנה והלחץ יקטן תחזור ב 100 % להנהיג את החטיבה.ראה זאת כהמלצה חברית. צבי, מכיוון שהמלצתך הינה "חברית", הרשה לי בצורה "חברית" לא להתייחס אליה, או לסגנון שאתה מעביר בהודעותיך.(יש לי הרגשה שמאז הכנס האחרון הן לא ממש "טהורות"). לגופו של עניין- אם אתה או עוד אנשים כמותך, לא מקבלים את היותי מנהל חטיבה , אתם מוזמנים לפנות אלי או למנהל האיזור, במידה וארגיש שאני לא רצוי, אחזיר את המפתחות , לא כופה את עצמי על אף אחד,בטח שלא עליך. יום נעים.
zvi rodes פורסם דצמבר 30, 2009 דיווח פורסם דצמבר 30, 2009 quote="Mickey - VATIL1"] אולי אחרי 35 תגובות ו 656 צפיות יואיל החבר מס' 1 בחטיבה ידידי מיקי ליפ להביע את השקפת עולמו בהתייחס לנאמר בשירשור ולתת תשובות ? שוב כדי למנוע אי הבנות לנאמר מצידי אני מכבד ומוקיר כל פעילות שנעשת בהתנדבות כגון מנהל חטיבה ואין בדבריי כדי " לנגח " איש.אבל ברור שלכל תפקיד יש מחיר ואם נאמרת ביקורת הרי היא נשמעת אך ורק כביקורת בונה. מתנצל צבי, עוברים עלי ימים מטורפים ( אני כרגע בתהליכים של הקמת חברה חדשה שאני שותף בה, ובין לבין מוצא גם זמן לחטיבה, בעיקר בשעות הקטנות של הלילה ואז גם בקושי מגיב כי אני רואה את המסך מטושטש ). לנושא, עקבתי אחרי השרשור, כולכם כותבים דברים יפים, נכונים , אשר באים מתוך הלב. לרוב הטענות שלכם , ואני ארשה לעצמי לומר 90 אחוז מהן , כבר התחלנו בתהליך טיפול כבר בשבועות האחרונים, נערכים דיונים ותהיה בטוח שצוות החטיבה לא ישן שנת ישרים, כולם עובדים ובמרץ. אני שמח לקרוא את התגובות, מאושר לקרוא את הביקורת ( גם את זו המעליבה ומזלזלת), וללמוד. תמיד היו תקופות של עליות ומורדות בכל הנוגע לטיסה ברשת, עניין של גלים, גיוסים לצבא ושאר אירועים. אנו מנסים לפתח את החטיבה בכל כיוון אפשרי, כולל הפאן המקצועי ( עיין ערך שירגל ו IFS). וגם בנוגע לפיקוח טיסה, כל העסק יקבל תפנית ומחלקת הדרכה עובדת ימים כלילות על מנת לבצע את הכל בזמן הקצר ביותר. ישנם הרבה אנשים שמעבירים ביקורת, מדברים , ו...זהו, לא עושים כלום. אני רואה זאת יום יום. ההמלצה הכי טובה שלי, תעבירו ביקורת מנומקת , מבטיח לטפל אישית בכל פנייה, אבל מאידך, תעלו לטוס, לפקח ולהיות שותפים פעילים בתחום. תזמו פעילות, לא רק מה שמחלקת אירועים מעבירה, עיט,אלעל, וכל מי שרוצה , יותר ממוזמן ליצור קשר עם צוות אירועים ולתאם אירועים במרחב, אנו נעשה הכל על מנת לסייע לכם בכל דבר. רק ככה תעלה רמת הפעילות ברשת. לסיום, עידו, לקחתי לתשומת ליבי את ההצעה שלך, מקובל, מצד שני, אחראי יחסי ציבור זה תפקיד שאני מיניתי, יש לו סיבה ויש לו המון המון בשר לדבריך, אם אינך יודע מה תפקידו אשמח להסביר לך בפרטי, אני רואה אותו כחשוב ביותר, והזלזול שלך לא במקום בכלל, בטח לא על מישהו שתורם שעות רבות למען הכלל. הזלזול של חברים פה בחברי צוות מאוד, אבל מאוד לא מוצא חן בעיני, זאת מתחילה להיות תופעה, יש דרך להעביר ביקורת, זאת בהחלט לא הדרך. לשבת על הטריבונה בטדי ולצעוק על המאמן גם אני יודע, זה ספורט לאומי. מיקי ,סליחה לא ידעתי איזה ימים קשים עוברים עליך ולדברך מטורפים ובין לבין מוצא גם זמן לחטיבה ועוד בשעות הלילה המאוחרות ,אני מאמין לך בהחלט שלא קל לך בתקופה זו,אולי תשקיע את מלוא הזמן בהקמת החברה החדשה שלך ותפקיד למשמרת את ניהול החטיבה לאיש צוות פנוי יותר ולאחר שתתפנה והלחץ יקטן תחזור ב 100 % להנהיג את החטיבה.ראה זאת כהמלצה חברית. צבי, מכיוון שהמלצתך הינה "חברית", הרשה לי בצורה "חברית" לא להתייחס אליה, או לסגנון שאתה מעביר בהודעותיך.(יש לי הרגשה שמאז הכנס האחרון הן לא ממש "טהורות"). לגופו של עניין- אם אתה או עוד אנשים כמותך, לא מקבלים את היותי מנהל חטיבה , אתם מוזמנים לפנות אלי או למנהל האיזור, במידה וארגיש שאני לא רצוי, אחזיר את המפתחות , לא כופה את עצמי על אף אחד,בטח שלא עליך. יום נעים. מיקי,עכשיו אני לא אקרא לך מיקי חברי כי בטח בהמלצה שמאוד מאוד הייתה חברית מצידי עבורך הפכתי לאוייב שלך , אבל טעות חמורה יש לך לגביי , אם כך אתה חש אז יש לך בעייה , הסיגנון בו אני בוחר להביע את דעותיי כאן מעולם לא היו פוגעות,מעליבות ולא מזלזלות ואם כך הרגשת צר לי אם לא הבנת את המסר האמיתי אליך שבאמת יצא מהלב בתקווה שגם יכנס לליבך אך לצערי הרב בחרת להגיב כפי שלא ציפיתי ממך.אולי תסביר גם לי מה קרה מהכנס האחרון שהודעותיי לא ממש "טהורות"? איך בדיוק הגעת למסקנה שאני לא מקבל את היותך מנהל החטיבה ? גם הפעם אציין שוב כי אין לי חבר'ה (ברנג'ה) שלוחשים לי באוזן ,אין לי קשרים ולא מתכנן מהפכות ודבר נוסף תהיה בטוח שאתה לא כופה את עצמך עלי. דבר נוסף מיקי, מנהלים כמוך ואחרים חייבים לשמוע ביקורת כשהיא מגיעה ממקום של כנות לב וביקורת בונה. בכל אופן אני מאחל לך בכנות שתצליח להוביל את החטיבה לשיאים חדשים,יום נעים לך.
mickey lip פורסם דצמבר 30, 2009 דיווח פורסם דצמבר 30, 2009 צבי היקר, לעניות דעתי אין לי אוייבים, אני לא שומר טינה לאף אחד פה, אפילו עם ברוכי אני מסתדר אחרי מלחמת עולם שהיתה ביננו, בשורה התחתונה זה תחביב ויותר חשוב, אנשים. ביקורת אני יודע לקבל, גם לתחקר, אני נוהג לומר זאת בכל הזדמנות. אם תקרא שוב את הודעותיך, תראה למה הגבתי כפי שהגבתי, והייתי עדין רק בגלל שמדובר בך ואנו מכירים שנים. אתה יותר מבוגר ממני ביומיים , ואני רוחש כבוד למבוגרים ( כך חונחתי), לכן אם תרצה ללבן את הנושא עד תום, או בפרטי או על קפה אצלי ( שמזמן הבטחת שתגיע), לא מכובד מעל דפי הפורום. יום נעים גם לך.
zvi rodes פורסם דצמבר 30, 2009 דיווח פורסם דצמבר 30, 2009 צבי היקר, לעניות דעתי אין לי אוייבים, אני לא שומר טינה לאף אחד פה, אפילו עם ברוכי אני מסתדר אחרי מלחמת עולם שהיתה ביננו, בשורה התחתונה זה תחביב ויותר חשוב, אנשים. ביקורת אני יודע לקבל, גם לתחקר, אני נוהג לומר זאת בכל הזדמנות. אם תקרא שוב את הודעותיך, תראה למה הגבתי כפי שהגבתי, והייתי עדין רק בגלל שמדובר בך ואנו מכירים שנים. אתה יותר מבוגר ממני ביומיים , ואני רוחש כבוד למבוגרים ( כך חונחתי), לכן אם תרצה ללבן את הנושא עד תום, או בפרטי או על קפה אצלי ( שמזמן הבטחת שתגיע), לא מכובד מעל דפי הפורום. יום נעים גם לך. אני מבטיח לך ביקור אישי (מקווה להגיע ללא עו"ד ) רק לא החלטתי מה להביא למפגש את הקפה או העוגה ,תהיה לי בריא.
Barak פורסם ינואר 2, 2010 דיווח פורסם ינואר 2, 2010 שבת שלום לכם חברים, לצערי אני לא מצליח להיכנס בזמן האחרון יותר מדי לפורום אבל קראתי עכשיו בעיון את כל השרשור הזה. יש משהו אחד שאני רוצה להתייחס אליו בהתחשב בזה שאני קצת מכיר מקרוב את עניין החברות בוירטואליות. אנחנו החטיבה הישראלית ואין לנו כוח אדם של ארה"ב או בריטניה, לכן אף אחד לא יצליח לשכנע אותי שנשתווה אליהם בכמות. מצד שני אני די בטוח שאנחנו יותר איכותיים וזה חשוב יותר. אולי דווקא נסתכל רגע על הצד המלא יותר. נכון ללפני חודש, אולי חודש וחצי בעיקר בסופי שבוע הייתי רואה בסרבאינפו משהו כמו 4-5 טיסות אלעל במקביל בממוצע. קחו את רוב מדינות אירופה כמעט כולן ולא תמצאו כמות כזו. וזה גם מתקשר בשאלה "האם יש מקום ליותר מחברה וירטואלית אחת בואטיל", התשובה היא כן. אבל, אנחנו צריכים לצאת מנק' הנחה שכל חברה מתקיימת ממס' טייסים לא גבוה במיוחד אבל איכותי. כל חברה פונה לסקטור קצת שונה בחטיבה וזה גורם לסוג של מיון בצורה טבעית. לסיכום, חברים תסתכלו על הצד המלא, אני מרגיש שאנחנו טובעים פה קצת יותר מדי במה שאין מאשר במה שיש וזה בהחלט לא אמור להיות ככה. לתשומת לבכם ! * ועוד משהו קטן, הזכירו שבאים אנשים ועוזבים נורא מהר. אני חושב (זיירמן אתה בטח יודע על מה אני מדבר) שהרבה אנשים מתחברים ומבינים שיש חוקים אבל מתעצלים לשבת וללמוד את הדברים שצריך ללמוד. לאותם אנשים יש עוד פלטפורמה שנקראת IFS שהיא פשוט פריווילגיה חסרת תקדים אבל מעדיפים שלא לנצל גם אותה. האמת היא שאנשים כאלה לא בטוח שאנחנו רוצים ו/או צריכים בחטיבה. עוד נק' למחשבה.