Alon Abelson פורסם דצמבר 27, 2009 דיווח פורסם דצמבר 27, 2009 קודם כל אני רוצה לומר תודה לכל הפקחים שהגיעו ביומיים האחרונים. שיחקתם אותה והבאתם פיקוח מדהים כמו שרק אתם יודעים. לטייסים שבינינו אנחנו עדיין מחכים לכם. בואו לקחת חלק בשמחה.... ואלו העמדות הזוכות למחר, יום שני ה 28/12: פיקוח תל אביב - רן פינקלס 20:00-23:00 פלוטו - רן בן שמואל 20:30-23:00 פיקוח דרום - אלון אבלסון 20:00-23:00 גישה בן גוריון - אביב קרבל 21:00-23:00 מגדל בן גוריון - בן בצלאל 19:00-22:00 אז יותר מזה באמת שאי אפשר לבקש. מחכים לכם במבצע סוף שנה, קבל עמדה 1 + 1. שנה טובה לכולם
Moshe Mizrahi פורסם דצמבר 27, 2009 דיווח פורסם דצמבר 27, 2009 כל הכבוד לכם! אני התכוונתי לצאת הערב לוינה עם ה- MD11 ולחנוך את ה- FS PASSENGER בטיסה ראשונה. התחלתי את טיסת ה- FSPX ככל הנראה מוקדם מדי והסתבכתי עם הטעינה של הדלק, המטען והנוסעים כאשר ה- FMC שלי מראה בעצבנות נתוני CG מחוץ לתחום הגיוני. הצטערתי מאד אבל נאלצתי לוותר על ה- FSPX עד שאלמד אותה יותר טוב וכבר הייתי עייף מדי להתחיל מחדש. סליחה על שלא ניצלתי את הקלירנס שקיבלתי, ננסה שוב מחר...
lior kestner פורסם דצמבר 27, 2009 דיווח פורסם דצמבר 27, 2009 אלון פשוט להצדיע לך! יוזמה מבורכת. באמת כל מי שיכול לטוס עם זה קרב אזרחי עפיפונים או כל דבר אחר בואו ניתן טעם טוב לשנה החולפת ולזאתי שתבוא עלינו לשלום..D: באמת צפוי לנו מחר פיקוח משובח מטובי פקחנו D: שיהיה לילה טוב לכולם. עריכה : מחר* היום חח
Ron Peer פורסם דצמבר 28, 2009 דיווח פורסם דצמבר 28, 2009 סבבה פצצות לגבות!!! רק נותר להשלים פקחי מגדלים ראש פינה חיפה הרצליה עובדה ואילת גם שדה דב ושדה תימן יתקבלו בברכה
4X-OYK פורסם דצמבר 28, 2009 דיווח פורסם דצמבר 28, 2009 אני מקווה שיהיה איזה הרצליה או שדה דוב מגדל אני רוצה לטוס קצת בערב אחרי הרופא שיניים
Ron Peer פורסם דצמבר 28, 2009 דיווח פורסם דצמבר 28, 2009 היי חברה.. סלחו על ההערה אבל שוב לפי מה שראיתי באתר חטיבה אף אחד לא עשה בוקינג להיום.. חבל..
Ron Peer פורסם דצמבר 28, 2009 דיווח פורסם דצמבר 28, 2009 אני מקווה שיהיה איזה הרצליה או שדה דוב מגדל אני רוצה לטוס קצת בערב אחרי הרופא שיניים נקווה שנשמע אותך ברור עם פה רדום.. :wink:
4X-OYK פורסם דצמבר 28, 2009 דיווח פורסם דצמבר 28, 2009 אני יעלה עם טקסט אני לא רוצה אחרי הרופא שיניים לדבר הרבה. עם מגדל שדה דוב לא יתחבר אז אני צריך ליצור קשר עם פלוטו או תל אביב?
אורח פורסם דצמבר 28, 2009 דיווח פורסם דצמבר 28, 2009 אני יעלה עם טקסט אני לא רוצה אחרי הרופא שיניים לדבר הרבה.עם מגדל שדה דוב לא יתחבר אז אני צריך ליצור קשר עם פלוטו או תל אביב? כדי שתיכנס לכאן: http://www.ifschool.net/fs/course10pdf/lesson2.pdf עמוד 4 הוא בשבילך.
WalKMaN` פורסם דצמבר 28, 2009 דיווח פורסם דצמבר 28, 2009 יאוווו דווקא אתמול הלך המחשב!!! אני לא מאמיןן..
Yarden Gotlib פורסם דצמבר 28, 2009 דיווח פורסם דצמבר 28, 2009 אלון- כמו שקסטנר אמר באמת להצדיע לך ולכל הפקחים שלוקחים חלק במיני אירוע לא מתוכנן מראש הזה. ולהערה של רון לגבי בוקינג אני יכול להבטיח לך עכשיו שיהיה ייצוג של חיל האוויר, אני עוד לא יודע כמה ואיפה אבל אני מבטיח שיהיה
אורח Yarden Salvi פורסם דצמבר 28, 2009 דיווח פורסם דצמבר 28, 2009 מצטער אך מעכשיו לא אוכל לטוס או לפקח בימים הקרובים עקב מבחן השבוע. בכל זאת, המון תודה לאלון שוב!
lior kestner פורסם דצמבר 28, 2009 דיווח פורסם דצמבר 28, 2009 סבבה פצצות לגבות!!!רק נותר להשלים פקחי מגדלים ראש פינה חיפה הרצליה עובדה ואילת גם שדה דב ושדה תימן יתקבלו בברכה רון אי אפשר תמיד להנות מכל הדברים.. בואו, ניקח את מה שכבר יש. ונפיק ממנו את המיטב , ומיותר לציין שהרי כל עמדה שתעלה רק תיתן לנו בתור קהילה . תחושה טובה יותר לקראת סוף השנה ותחילתה של הבאה D: שוב בואו כולם נהנה ממה שכבר יעלה היום, תטוסו נשמע אותכם ברשת גם אתם תהנו ובטוח שגם הפקחים. אני יבוא גם ב"ה לטוס אזרחי וכמובן גם בתור קורסיסט בחיל האוירD:
Ron Peer פורסם דצמבר 28, 2009 דיווח פורסם דצמבר 28, 2009 סבבה פצצות לגבות!!!רק נותר להשלים פקחי מגדלים ראש פינה חיפה הרצליה עובדה ואילת גם שדה דב ושדה תימן יתקבלו בברכה רון אי אפשר תמיד להנות מכל הדברים.. בואו, ניקח את מה שכבר יש. ונפיק ממנו את המיטב , ומיותר לציין שהרי כל עמדה שתעלה רק תיתן לנו בתור קהילה . תחושה טובה יותר לקראת סוף השנה ותחילתה של הבאה D: שוב בואו כולם נהנה ממה שכבר יעלה היום, תטוסו נשמע אותכם ברשת גם אתם תהנו ובטוח שגם הפקחים. אני יבוא גם ב"ה לטוס אזרחי וכמובן גם בתור קורסיסט בחיל האוירD: לא טענתי שלא אבוא ולא אהנה... רק אמרתי שמגדלים נוספים יהיה בונוס נחמד.. אגב מגדלים יש מלא פקחים!! שלא היו הרבה זמן ולא אתמול או היום..קדימה חברה זאת ההזדמנות שלכם... קרבל אוליי נראה אותך מגדל ראש פינה לזכר הימים הטובים? :wink:
Ben Bezalel פורסם דצמבר 28, 2009 דיווח פורסם דצמבר 28, 2009 סבבה פצצות לגבות!!!רק נותר להשלים פקחי מגדלים ראש פינה חיפה הרצליה עובדה ואילת גם שדה דב ושדה תימן יתקבלו בברכה רון אי אפשר תמיד להנות מכל הדברים.. בואו, ניקח את מה שכבר יש. ונפיק ממנו את המיטב , ומיותר לציין שהרי כל עמדה שתעלה רק תיתן לנו בתור קהילה . תחושה טובה יותר לקראת סוף השנה ותחילתה של הבאה D: שוב בואו כולם נהנה ממה שכבר יעלה היום, תטוסו נשמע אותכם ברשת גם אתם תהנו ובטוח שגם הפקחים. אני יבוא גם ב"ה לטוס אזרחי וכמובן גם בתור קורסיסט בחיל האוירD: לא טענתי שלא אבוא ולא אהנה... רק אמרתי שמגדלים נוספים יהיה בונוס נחמד.. אגב מגדלים יש מלא פקחים!! שלא היו הרבה זמן ולא אתמול או היום..קדימה חברה זאת ההזדמנות שלכם... קרבל אוליי נראה אותך מגדל ראש פינה לזכר הימים הטובים? :wink: אולי תעלה לטוס קצת..?
Ron Peer פורסם דצמבר 28, 2009 דיווח פורסם דצמבר 28, 2009 ברור שאבוא !! נראה לך כזה פיקוח ולא אבוא היום? אגב, הייתי גם בשבת..
4X-OYK פורסם דצמבר 28, 2009 דיווח פורסם דצמבר 28, 2009 אני לא מאמין גם המיקרופון בדיוק לא עובד וגם קרס לי הסימ' בפנייה לעם הרוח בשדה דוב. נקווה לטובות מחר
Adam Waiser פורסם דצמבר 28, 2009 דיווח פורסם דצמבר 28, 2009 אין אין כמו לחזור לטוס אחרי חודש על הקרקע ולגלות תקלה ביניקה באמצע הדרך בין שדה דב לחיפה (איזור פרדיס) 4X-KCA: "פלוטו מקילו צ'רלי אלפא יש לי תקלה ביניקה, לידיעתך" פלוטו: "לא נורא מקסימום כמה מכשירים לא יעבדו לך" פלוטו: "KCA אתה מעונין לעזוב את הנתיב ולהכנס ישירות ל16?" 4X-KCA "שלילי אני אמשיך על הנתיב כרגיל רק בלי מצפן ג'יירו ואופק מלאכותי" פלוטו: "אז תמשיך 1500 בנתיב קרא לי בת גלים" ממש AS REAL AS IT GETS אם כי נראה לי משום מה שכל טייס במציאות היה כבר נוחת בהבונים. בכל מקרה תודה רבה לרן בן שמואל על הליווי והתמיכה בשעות הקשות ולכל הפקחים שעלו היום, היה כיף לא נורמלי נתראה מחר
Yarden Gotlib פורסם דצמבר 28, 2009 דיווח פורסם דצמבר 28, 2009 תשמעו היה מדהים היום, המראנו שני עפרוני מחצרים לכיוון רמת דוד, הפיקוח היה מעולה, הנתיב מדהים והכל היה מעולה!!! תודה רבה לכולם!!!
Ran Ben Shmuel פורסם דצמבר 28, 2009 דיווח פורסם דצמבר 28, 2009 אין אין כמו לחזור לטוס אחרי חודש על הקרקע ולגלות תקלה ביניקה באמצע הדרך בין שדה דב לחיפה (איזור פרדיס) 4X-KCA: "פלוטו מקילו צ'רלי אלפא יש לי תקלה ביניקה, לידיעתך" פלוטו: "לא נורא מקסימום כמה מכשירים לא יעבדו לך" פלוטו: "KCA אתה מעונין לעזוב את הנתיב ולהכנס ישירות ל16?" 4X-KCA "שלילי אני אמשיך על הנתיב כרגיל רק בלי מצפן ג'יירו ואופק מלאכותי" פלוטו: "אז תמשיך 1500 בנתיב קרא לי בת גלים" ממש AS REAL AS IT GETS אם כי נראה לי משום מה שכל טייס במציאות היה כבר נוחת בהבונים. בכל מקרה תודה רבה לרן בן שמואל על הליווי והתמיכה בשעות הקשות ולכל הפקחים שעלו היום, היה כיף לא נורמלי נתראה מחר אף אחד לא היה מאשר נחיתה בבונים על תקלה כזאת
Adam Waiser פורסם דצמבר 28, 2009 דיווח פורסם דצמבר 28, 2009 אין אין כמו לחזור לטוס אחרי חודש על הקרקע ולגלות תקלה ביניקה באמצע הדרך בין שדה דב לחיפה (איזור פרדיס) 4X-KCA: "פלוטו מקילו צ'רלי אלפא יש לי תקלה ביניקה, לידיעתך" פלוטו: "לא נורא מקסימום כמה מכשירים לא יעבדו לך" פלוטו: "KCA אתה מעונין לעזוב את הנתיב ולהכנס ישירות ל16?" 4X-KCA "שלילי אני אמשיך על הנתיב כרגיל רק בלי מצפן ג'יירו ואופק מלאכותי" פלוטו: "אז תמשיך 1500 בנתיב קרא לי בת גלים" ממש AS REAL AS IT GETS אם כי נראה לי משום מה שכל טייס במציאות היה כבר נוחת בהבונים. בכל מקרה תודה רבה לרן בן שמואל על הליווי והתמיכה בשעות הקשות ולכל הפקחים שעלו היום, היה כיף לא נורמלי נתראה מחר אף אחד לא היה מאשר נחיתה בבונים על תקלה כזאת אל תהיה קטנוני, אז על כביש החוף...
Baruch Spiegel פורסם דצמבר 29, 2009 דיווח פורסם דצמבר 29, 2009 אין אין כמו לחזור לטוס אחרי חודש על הקרקע ולגלות תקלה ביניקה באמצע הדרך בין שדה דב לחיפה (איזור פרדיס) 4X-KCA: "פלוטו מקילו צ'רלי אלפא יש לי תקלה ביניקה, לידיעתך" פלוטו: "לא נורא מקסימום כמה מכשירים לא יעבדו לך" פלוטו: "KCA אתה מעונין לעזוב את הנתיב ולהכנס ישירות ל16?" 4X-KCA "שלילי אני אמשיך על הנתיב כרגיל רק בלי מצפן ג'יירו ואופק מלאכותי" פלוטו: "אז תמשיך 1500 בנתיב קרא לי בת גלים" ממש AS REAL AS IT GETS אם כי נראה לי משום מה שכל טייס במציאות היה כבר נוחת בהבונים. בכל מקרה תודה רבה לרן בן שמואל על הליווי והתמיכה בשעות הקשות ולכל הפקחים שעלו היום, היה כיף לא נורמלי נתראה מחר אף אחד לא היה מאשר נחיתה בבונים על תקלה כזאת למה? אם אני לא מרגיש בטוח בטיסה מאיזה סיבה כל שהיא, מי צריך לאשר לי איפה לנחות ולמה?