עבור לתוכן
Elad Zeierman

קצת להרוג פרות קדושות בעקבות הדיון למעלה

Recommended Posts

פורסם

אוהד בהקשר לנושא הביצה והתרנגולת יש לי איזה רעיון בנושא שבתאוריה יעבוד לא רק באותו כוח אלא יכול גם להביא גם לקיצור משך זמן הקורס שאתם מעבירים כיום או לחילופין יביא לדרישת כוח האדם דבר איתי בפרטי בנושא אם מתחשק לך.

בהקשר לנושא המשטרה איך המשטרה נראית לא קשור לעניין מצד שני מי אמר שביחס לביצה שלנו כאן העסק נראה טוב יותר למרות שאין מה להשוות במובן , זה שיש כאן עוד היבט זה יכול להיות שצריך לקצץ שם במתנדבים ומצד אחד אולי לא לקצץ ולשנות להם את המשימות.

פורסם

בתיאוריה אני יכול להרכיב פצצת מימן... במציאות זה מעט יותר מסובך...

אם תשנה למתנדב את המשימות שלו והוא לא יאהב אותם הפסדת מתנדב... בדיוק אותו הרעיון פה... אתה צריך להבין שאנשים לא עובדים פה ואם הם לא יעשו מה שהם נהנים לעשות כמה שהם נהנים לעשות ומתי שהם נהנים לעשות הם פשוט לא יעשו ואז המקום הזה לא שווה כלום..

פורסם
בתיאוריה אני יכול להרכיב פצצת מימן... במציאות זה מעט יותר מסובך...

אם תשנה למתנדב את המשימות שלו והוא לא יאהב אותם הפסדת מתנדב... בדיוק אותו הרעיון פה... אתה צריך להבין שאנשים לא עובדים פה ואם הם לא יעשו מה שהם נהנים לעשות כמה שהם נהנים לעשות ומתי שהם נהנים לעשות הם פשוט לא יעשו ואז המקום הזה לא שווה כלום..

לא כל כך הבנת את כוונתי זה יותר מתקשר פרקטית לנושא הקורס בסיס שעלה פה כרעיון לביצוע בשביל זה אם מעניין אותך דבר איתי בפרטי .

שאתה אומר בקשר ל-יעשו מה שהם נהנים לעשות אין קשר לעניין כי דיברתי איתך פנימית על IFS ככה שמי שרוצה להיות ב IFS יהיה - אז אין קשר למה שדיברתי עליו בפוסט הזה.

פורסם

מעולה, אז מכל הדיון הענק הזה של ה-7000 הודעות הגענו למסקנה ההתחלתית: "ככה שמי שרוצה להיות ב IFS יהיה" (אני משליך את זה על כל גוף בחטיבה.. משמע כל מי שנמצא בגוף מסויים וטוב לו צריך להישאר בו)...

המממ אז על מה לעזאזל היה כל הדיון ההזוי הזה? כדי ש-IFS תפתח קורס מזורז? כמו שאסף אמר, אנחנו גמישים, תנו רעיונות אנחנו נבחן אם הם ברי ביצוע או לא אם כן מבטיח שנבצע זה גם טוב לנו - זיירמן אתה אופליין אם תתחבר אולי נוכל לדבר לעומק....

עידו, התחושה המוגזמת הזאת של חניכים שמע הם יעשו טעות והפקח הגדול והרשע יצעק עליהם לא מגיעה מ-IFS ולכן אין שום דבר שאנחנו בתור בית ספר יכולים לעשות בנידון למעשה זה לטיפול כבר ברמה מעל בית הספר, זה נקרא תדמית הפקח ועם פקחים IFS לא מתעסקת - נראה לי זה שייך למחלקת הדרכת פקחים..

רון, בנושא הזה יש צורך להפריד רשויות מעט כי בסופו של דבר הכל חלק מ-VATIL וכדי למצוא את שורש הבעיה צריך לשים את האצבע על הבעיה ועל המקור שלה, אני לא רואה איך זה שטייס מפחד לטוס ברשת לפני שהוא בכלל התחיל קורס ב-IFS קשור ל-IFS וזה מתקשר לתשובה שלי לעידו למעלה, בנוסף למה טייסים לא ממשיכים לטוס ברשת אחרי שהם סיימו קורס ב-IFS גם זה אני לא רואה איך קשור לרשות ב-VATIL שנקראת IFS, IFS לא בא לבדר טייסים ולגרום להם לטוס ברשת, IFS בא ללמד את הטייסים שרוצים ללמוד איך טסים AS REAL AS ITS GETS ברשת ובזה זה מסתכם. על-מנת לשמור על טייסים צריכים להיות אטרקטיביים ולא טובעניים - מחלקת אירועים לטיפולכם.

אני מתנצל אם אני "מפיל" פה תיקים על כל מיני מחלקות בחטיבה אבל אני רק רוצה שתבינו שלא הכל קשור ל-IFS ולא הכל נוגע ל-IFS ורוב ה"אשמות" שהדבקתם ל-IFS בכלל לא לעניין... יש תהליכים שמתרחשים גם בלי שום קשר ל-IFS או לחברות וירטואליות אחרות וזה באחריות גופים אחרים בחטיבה לטפל.

פורסם

מה באמת מטריד כמה מזקני השבט? מה גורם לאנטיגונניזם הזה, לישיבה על הטריבונות והטחת ביקורת

מה שמטריד אותם באמת זה תגובות כאלה:

לדעתי הבעיה היא בדיוק הבעיה של הטייסים האמיתיים

אין בשטחי הארץ לאיפה לטוס

כמה פעמים אפשר לחרוש אילת בן גוריון - בין גוריון אילת

ראש פינה שדה דב שדה דב ראש פינה

אחרי כמה עשרות פעמים זה משעמם

וטיסה לחו"ל מבן גוריון לוקחת שעות - הכנה לטיסה ושעות טיסה ארוכות מעל לים

הפיתרון לא פשוט

אוהו כמה שאפשר

בטח שכשעושים את זה מעל העננים ובחושך עם FMC או טיס אוטומטי כלשהו זה מצ'עמם (אתמול דווקא הייה מגניב כי ביצעתי IFR - ידני לגמרי כולל סחיפה של רוח ותיקונים+חיתחותים מעל יממלח - מאילת לבן גוריון והגעתי בזריחה והיה די משובב נפש לראות פתאום את בנגו מבצבץ מבעד לענני הבוקר...)

אבל אני חורש את הארץ כבר קרוב לשנתיים בתנאי CVFR ובמשימות מוסקות שאני ממציא או במטוסי ריסוס כולל ריסוס כל שדה אפשרי בגזרת עמק החולה/יזראעל, מה אני אגיד לך עוד לא הגיע השלב שהתחיל לשעמם לי...

אתה מוזמן לעלות איתי לטוס פעם בשמי הארץ ולראות חדוות טיסה מהי...

כל כך נכון.... טיסות שהכל מתוכנת לתוך מחשב טיסה, המראה כמעט אוטומטית, ניווט כל הדרך אוטומטי, APR אוטומטי, נחיתה אוטומטית, ואם לא הולך אז גם GO AROUND / MISSED אוטומטי.... אוטומטי משעמם.... (לא לקפוץ עליי.... כל אחד וטעמו... :wink: )

צ'מע, עד שקראתי את מה שכתבת (IFR ידני) חשבתי שאני הדפקט היחידי שאשכרה מחפש ומחשב תדרים ורדיאלים לניווט.... :drinking:

זה מערר לחלוטין את המונופול על החכמה שכמה מזקני השבט טועים לחשוב שיש להם.

הם למדו המון על תעופה ויודעים הרבה. אבל מה לעשות, הם התחילו לקרוא מהפרק האחרון...

מה שעשתה IFS ב3 שנים האחרונות גורמת להם להרגיש אולי קצת לא רלוונטיים ומתוסכלים.

הם יעשו הכל כדי להחזיר את הגלגל אחורה, ולכן באותה נשימה גם הזמינו אתכם לקורס זרימת טיסה ב767

אנחנו נמשיך במה שאנחנו יודעים לעשות הכי טוב. למרות הכל.

מעניין כמה זמן ייקח עד שיערכו לי את התגובה.

בטוח יהיו תגובות כאלה ואחרות.

אבל תזכרו מה אמרתי לכם, למי שיספיק לקרוא.

זו הסיבה האמיתית לכל הבלאגן הזה.

פורסם
זה מערר לחלוטין את המונופול על החכמה שכמה מזקני השבט טועים לחשוב שיש להם.

הם למדו המון על תעופה ויודעים הרבה. אבל מה לעשות, הם התחילו לקרוא מהפרק האחרון...

א. מאיפה הההכללה שכל אותם "זקני שבט" התחילו מהפרק האחרון?

ב. גם אם הם התחילו מהפרק האחרון ובכל זאת הגיעו לפרק הראשון מה רע בזה? בכלל מי החליט שהפרק הראשון בהחלט ראוי להיות ראשון?

לא נראה לי שרמי הוא היחיד שמחפש לחשב רדיאלים ותדרים ואני בטוח שגם מקרב "זקני השבט" יש לא מעט כאלה שעדיין עושים זה ....ולא מעט

פורסם

רבותי המלומדים, נראה לי שמיצינו את הנושא עד תום.

למען הסר ספק , IFS הינה הגוף הרשמי של VATIL אשר מספקת לימודי טייס .

היא אינה גוף חיצוני אלא חלק אינטגרלי ממערך ההדרכה בחטיבה.

לעניות דעתי היא אינה גורמת ל"פקק" , אולי יש צורך להדגיש את נושא החיבור לרשת לפני, ובמהלך קורס אשר מתקיים תחת בית הספר.

הנושא יטופל.

( אמיר- לטיפולך).

בנוגע לקורס מזורז, אני לא פוסל זאת,

ברוכי, אסף, נא להכין נקודות לקורס כזה ולהעביר אלי לאישור.

קורסי 767, 737 ימשיכו להתקיים, הם אינם מתנגשים עם IFS אלא רק מעשירים את הידע של כולם , ואני שמח על כך.

ברוכי ואלעד, כנראה שלא תגיעו לעמק השווה פה , תפיסות העולם שלכם שונות, זה מותר, לגיטימי , רק עשו לי טובה, את המלחמות שלכם תעשו מחוץ לכותלי הפורום .

אני בטוח שאחרי שיחה אישית מעמיקה ובלי עקיצות מיותרות תצליחו להסתדר ( לראיה, אני וברוכי).

ציינתי בעבר ואציין זאת שוב, טיסות ברשת תמיד היו עניין של גלים או תקופות, לא צריך להיבהל אם במהלך חודש מסויים יצא במקרה שלא הרבה טסים, יש לימודים, עבודה ועוד הרבה סיבות, יעבור , אני בטוח בכך.

צוות החטיבה ממשיך לעמול על תוכנית "הבראה" / שינוי , אשר אני מאמין שתגרום ליותר זמן פנוי , ופחות עומס על העוסקים במלאכה.

כל שאר הגופים , עיט, אלעל, ח"א , שירגל ממשיכים כרגיל .

הכי קל זה לסגור הכל, להגיד דיי, ולהשקיע את הכל רק בטיסה ברשת, ללא הדרכה, מי שרוצה שיטוס איך שבא לו,

אני לא מאמין שלכיוון הזה איש מאיתנו רוצה להגיע.

נושא המקצועיות היה תמיד חרוט על דגלנו, והוא ישאר כך,

לזה יש את מערך הדרכת פקחים ( שידוע גם בחיל האויר וברש"ת במקצועיות שלו), מערך הדרכת טייסים ( IFS שהיא ספינת הדגל , וכיום גם את שירגל למי מאיתנו שרוצה בכל זאת להעמיק ולהעשיר את הידע שלו , בשיתוף עם מדריכים מתנדבים מהחטיבה כמו ברוכי ,שמי שטרם למד אצלו מטארולוגיה לא ילמד כנראה לעולם, או שמוליק למי שממש רוצה ללמוד ATC , זריימן , פינקלס , ואסף , חומר לימוד אמיתי , טיסות בסימולטור ועוד).

שת"פ אלעל שנותן את האפשרות ללמוד איך מטיסים מטוסי נוסעים כמו באמיתי, כולל אימוני סימולטור .

עיט, שהיא חברה ורטואלית המספקת את הצד הכיפי של המשחק, עם משימות ומערכת נתונים מהמתקדמות שיש.

רש"ת אשר מאפשרת לנו ביקורים וסיורים במגדלים.

ובשורה התחתונה , הכרה אמיתית ביכולות של VATIL ( למי שלא יודע , אפילו הליך מכשירים החדש ל 30 נולד פה ונבדק בVATIL לפני שהוצג לאישור רת"א ).

ניתן להעביר משוב לכל אחד מהגורמים הנ"ל, אך יש לעשות זאת בצורה מסודרת הכוללת נימוקים והצעות.

ולא על ידי התקפה רבתי , זו לא הדרך לתקן ולשפר וגם להגיד תודה באותו זמן, רוצי לתחקר כל דבר, אך ישנה דרך לעשות זאת

אני אנחה את הצוות להקים עמוד משוב על הפעילות בחטיבה אשר יופיע באתר החדש.

המשוב יכלול גם את תפקוד הצוות וגם את תפקוד כל הגופים בחטיבה.

המשך פעילות פורה ומפרה

כבוד הדדי

ואחריות אישית

שבוע טוב וטיסה נעימה

פורסם

וואו WTF מה הולך פה.....

אני הרבה זמן לא פעיל בפורום ובפיקוח מטעמי חרא מחשב!!!!!!! ועוד מעט צבא

אני עוקב אחרי הפורום אבל לצערי לא יכול לעשות יותר מזה..

אבל ויכוח כזה לא ראיתי בחיים שלי.

בתור אחד שהיה פקח מדריך ב-IFS חבר בשת"פ וטייס עם הרבה שעות ברשת ונהנה מכל רגע בחטיבה...

אני חושב שכל אחד יתרום איפה שנוח לו וזה הכל.

חברה זה סך הכל תחביב של כולנו ויש כאלה שאוהבים אותו בנקודות שונות ומשונות יותר ופחות ולכן אי אפשר לקבוע תכלס.

מסיבה זאת לא רציתי להיכנס לפוליטקה בחטיבה מה שחלק מחברי לפורום כן עשו..

פורסם

**עריכה**

וואי אמיר אני רואה שעוד תנצח בהתערבות...

חברה אם השרשור הזה יגיע לעמוד 10 אמיר פז יקבל ארוחת בשרים על טהרת הפרות הקדושות. אתם באמת רוצים לתת לזה לקרות? אני פונה ללב שלכם... :mrgreen:

פורסם

*עריכה דודי משגע לי את השכל *

אמיר פילה לך אני כניראה אשאר עם הצלעות של אישתי :roll:

פורסם
הלו אני פשוט אנעל... לא יפה

ואמיר יפתח ואתה תנעל ואמיר יפתח :lol:

מציע להגביל את ההתערבות לעשרה עמודים ענייניים לנושא... בקצב הזה בעמוד 9 וחצי השרשור הזה עף ל- off topic :mrgreen:

פורסם
אמיר פילה לך אנטריקות לי ? :D

מתישהו השבוע (או שעבר) יצא לי לראות את אמיר בחזרה מסין לנתב"ג. מה היה כתוב לו בהערות בתוכנית טיסה?? (אמת לאמיתה....)

"PAROT KDOSHOT CARGO DELIVERY"

:mrgreen:

פורסם
אמיר פילה לך אנטריקות לי ? :D

מתישהו השבוע (או שעבר) יצא לי לראות את אמיר בחזרה מסין לנתב"ג. מה היה כתוב לו בהערות בתוכנית טיסה?? (אמת לאמיתה....)

"PAROT KDOSHOT CARGO DELIVERY"

:mrgreen:

ואני שגרתי אותו .לסין.. זה ה LOAD SHEET שהוא קיבל ממני -מבצעי לחלוטין :mrgreen:

Capture.jpg

פורסם

אדם בחד"ב הבא אל גאוצ'ו עליך

ב 100 שקל אפשר גם להכניס את בקשי לארוחה עסקית לעסקית

אל תחשיב את ההודעה הזו בדרך לעמוד 10 :wink:

:lol:

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר