Or Netzer פורסם יולי 7, 2004 דיווח פורסם יולי 7, 2004 אני התכוונתי עם הפיקוח יהיה בלי הפסקה יעני 4 בבוקר אני מתחבר יש פיקוח? אבל בסדר 55 זה אומר משהו :wink: תתחבר ב4 תתחבר ב5 תתחבר בב3 אנחנו שם מחמישי אחה"צ עד שבת בלילה נון סטופ 24\7 רק תטוסו כמו שצריך בלילה כי בשעות האלה אני מסטול טוטאלית ולא כדאי לעשות שטויות אני צריך כוס שוקו חם ומישהו לדבר איתו ואני ער כמו פנתר.. מה גם שאני יהיה אחרי מכון כושר אני תמיד חי כאילו לא עשיתי כלום
Elad Zeierman פורסם יולי 7, 2004 מחבר דיווח פורסם יולי 7, 2004 אני התכוונתי עם הפיקוח יהיה בלי הפסקה יעני 4 בבוקר אני מתחבר יש פיקוח? אבל בסדר 55 זה אומר משהו :wink: תתחבר ב4 תתחבר ב5 תתחבר בב3 אנחנו שם מחמישי אחה"צ עד שבת בלילה נון סטופ 24\7 רק תטוסו כמו שצריך בלילה כי בשעות האלה אני מסטול טוטאלית ולא כדאי לעשות שטויות אני צריך כוס שוקו חם ומישהו לדבר איתו ואני ער כמו פנתר.. מה גם שאני יהיה אחרי מכון כושר אני תמיד חי כאילו לא עשיתי כלום אגב שוקו מרדים בטירוף...
Or Netzer פורסם יולי 7, 2004 דיווח פורסם יולי 7, 2004 אני התכוונתי עם הפיקוח יהיה בלי הפסקה יעני 4 בבוקר אני מתחבר יש פיקוח? אבל בסדר 55 זה אומר משהו :wink: תתחבר ב4 תתחבר ב5 תתחבר בב3 אנחנו שם מחמישי אחה"צ עד שבת בלילה נון סטופ 24\7 רק תטוסו כמו שצריך בלילה כי בשעות האלה אני מסטול טוטאלית ולא כדאי לעשות שטויות אני צריך כוס שוקו חם ומישהו לדבר איתו ואני ער כמו פנתר.. מה גם שאני יהיה אחרי מכון כושר אני תמיד חי כאילו לא עשיתי כלום אגב שוקו מרדים בטירוף... תלוי את מי אצלי שוקו + תנועה = טרוף bring it on
Almog Atar פורסם יולי 7, 2004 דיווח פורסם יולי 7, 2004 אור לפי מה שהבנתי אני ושיר איתך במשמרת יהיה טוב יהיה טוב
Izik Bakshi פורסם יולי 7, 2004 דיווח פורסם יולי 7, 2004 שלום חברים יקרים לפני 3 שבועות השארתי לאילן קובץ טקסט עם השם של האירוע ונוסח ההודעה ומשם נעלמתי לצבא (את ההודעה אני רושם מהבסיס) ובמקרה הזדמנה לי פה עמדת אינטרנט כרגיל קפצתי לפורום ונדהמתי, אני חייב להגיד לכם שנעשתה פה עבודה פשוט מדהימה ואת התוצאות המעולות נראה באירוע. אז רק להגיד תודה לאנשים המדהימים: אמיר, אילן, קובי, אלעד, בן, שאדי ונימרוד...והרשימה רק גודלת וגודלת ולצערי אין לי פה זמן לציין את כולם. אז תודה לכם, אני מוריד את הכובע ובוכה מרוב אושר. דבר נוסף ואחרון זו תגובה קצרה לנושא שעופר העלה (לא יכולתי שלא להתייחס, אך גם אני קצר בזמן בכדי לרשום תגובה ארוכה) אז דעתי בנושא היא פשוט משפט יפה שאמרו לי פעם, "חכם לומד מנסיון (טעויות) היותר חכם לומד מנסיון של אחרים" אז תהיו היותר חכמים ותלמדו מהנסיון של האיש היקר הזה, בלי לקחת אישית.
Or Netzer פורסם יולי 7, 2004 דיווח פורסם יולי 7, 2004 אור לפי מה שהבנתי אני ושיר איתך במשמרת יהיה טוב יהיה טוב יהיה אחלה.. מואואו :twisted: אם תרדם אני יעיר אותך :twisted: סתם.. יהיה כיף בינינו.. סתם שאלה מותר להביא ששבש אם יהיה משעמם? בלילה נגיד איציק נראה אותך באירוע נכון? חסר לך ולא!! :wink:
Itay Zecharia פורסם יולי 7, 2004 דיווח פורסם יולי 7, 2004 אור לפי מה שהבנתי אני ושיר איתך במשמרת יהיה טוב יהיה טוב
Ilan Cohen פורסם יולי 7, 2004 דיווח פורסם יולי 7, 2004 בקיצור, מעט דיאטה, וסתם לצום שום דיאטה קובי,יש שם שיפודיה קרוב לבית נועם ,תכין את עצמך מבפנים,אם אתה מבין למה אני מתכוון :wink: חוץ מזה,הכל מובן! בהצלחה לכולם! בלי נדר בורקס חם מאנג"ל עלי ביום שישי . מגיע לכם. אילן כהן.
Elad Zeierman פורסם יולי 7, 2004 מחבר דיווח פורסם יולי 7, 2004 שלום לכולם אני אמיר וקובי חזרנו עכשיו מנמרוד אחרי שהזרמנו לשם ציוד והחלטנו ש-חובה להביא מדונות בנוסף המלצה להביא מי שיכול כסא שנוח לו (רעיון של קובי) מחר בבוקר נתחיל לבנות את הרשת...להערך לארוע ב- 18:00 העמדות עולות לאוויר עם הציוותים שנקבעו. שיהיה לכולם ארוע מהנה
Opher Ben Peretz פורסם יולי 8, 2004 דיווח פורסם יולי 8, 2004 הרשו לי להודות למארגנים ולמשתתפים באירוע, התרשמתי כי הושקעו מחשבה, מאמץ ואמצעים ביוזמת חברי הפורום ועל חשבונם. זו דוגמא יפה לתרומת היחיד לרווחת הכלל. לבסוף תודות לנמרוד שבאדיבותו איפשר את קיום האירוע. אני אטוס, אפקח ואצפה מהגלות הרחוקה אך גם קרובה ולצערי לא אוכל להגיע הפעם לביקור. עלו והצליחו! :wink:
Or Netzer פורסם יולי 8, 2004 דיווח פורסם יולי 8, 2004 שלום לכולם אני אמיר וקובי חזרנו עכשיו מנמרוד אחרי שהזרמנו לשם ציוד והחלטנו ש-חובה להביא מדונותבנוסף המלצה להביא מי שיכול כסא שנוח לו (רעיון של קובי) מחר בבוקר נתחיל לבנות את הרשת...להערך לארוע ב- 18:00 העמדות עולות לאוויר עם הציוותים שנקבעו. שיהיה לכולם ארוע מהנה אני לא חושב שהכסא מנהלים האהוב עליי מעור יעלה איתי בהסכמת האבטחה לרכבת.. ובטח שאני לא יסחוב אותו יאלה אנשים היום זה היום.... בהצלחה לכולם טייסים ופקחים כאחד.. בוא נראה לכולם את גודלה ומקצועיותה של החטיבה הישראלית! VATIL