Amit Doron פורסם פברואר 7, 2010 דיווח פורסם פברואר 7, 2010 אל על שוקלת שמסלול הטיסה לאילת יעבור מעל ירדן לשם הארכת זמן הטיסה כך שיספיק למכירת דיוטי פרינראה קצת מוגזם... http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3845265,00.html אני חושב שהטיסה מעל ירדן נובעת גם מהליכים בירוקרטיים בנושא מכירת המוצרים...,
4X-OYK פורסם פברואר 8, 2010 דיווח פורסם פברואר 8, 2010 מה יהיה עם דלתא? ''מטוס נוסעים נחת ביפן: גופה נמצאה בין הגלגלים'' http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3846049,00.html
orioh פורסם פברואר 16, 2010 דיווח פורסם פברואר 16, 2010 התושבים ליד נתב"ג מאימים לפנות לבגץ בגלל הכוונה לפתיחת השדה בלילות "המאבק על שנת הלילה: "נתב"ג לא מוקף מדבר"" http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3849825,00.html
תומר עינבר פורסם פברואר 16, 2010 דיווח פורסם פברואר 16, 2010 התושבים ליד נתב"ג מאימים לפנות לבגץ בגלל הכוונה לפתיחת השדה בלילות"המאבק על שנת הלילה: "נתב"ג לא מוקף מדבר"" http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3849825,00.html בעיה שלהם, נתב"ג היה לפניהם!
Baruch Spiegel פורסם פברואר 16, 2010 דיווח פורסם פברואר 16, 2010 התושבים ליד נתב"ג מאימים לפנות לבגץ בגלל הכוונה לפתיחת השדה בלילות"המאבק על שנת הלילה: "נתב"ג לא מוקף מדבר"" http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3849825,00.html בעיה שלהם, נתב"ג היה לפניהם! מאחל לך שתישן טוב כל לילה.
moshe elbaz פורסם פברואר 16, 2010 דיווח פורסם פברואר 16, 2010 ברוכי אתה יודע איפה אני גר. בין d1 לils האמת שלי דוקא די נחמד אבל זה לא כזה נורא לסביבה סתם אנשים מחפשים פיצוים לנדלן שלהם
Baruch Spiegel פורסם פברואר 16, 2010 דיווח פורסם פברואר 16, 2010 אני גר במרחק של כ-6 קילומטרים מהשדה בגזרה האחורית פחות או יותר של 26. ואני יכול לדעת מתי 001 ממריא בזמן ומתי הוא מתעכב. מי שגר בבני עטרות למשל שומע את זה חזק אולי פי 20 יותר. אולי לנובתור חובבי תעופה זה נחמד. אבל לא כולם כאלה. תאר לך אמא שמנסה להרדים תינוק והוא מתעורר כל 10 דקות בגלל מטוס שמתחיל להתגלגל על המסלול.
תומר עינבר פורסם פברואר 16, 2010 דיווח פורסם פברואר 16, 2010 חלק סובלים כי אינם מצליחים להרדם עם רעש. חלק מהאנשים מחפשים פיצויים לנדל"ן. וחלק יכולים למכור את הבית ולעבור למקום מרוחק יותר. אין שום סיבה להפסיק את הפעילות של מיליוני הדולרים בגלל כמה אנשים שלא מצליחים להרדם בלילה.
Baruch Spiegel פורסם פברואר 16, 2010 דיווח פורסם פברואר 16, 2010 המליונים של חברת תעופה X מעניינים את האזרח הפשוט כקליפת השום. הרבה הרבה פחות מההפרעה לזכותו הבסיסית לישון בלילה. לא מדובר בלהפסיק פעילות נוכחית. זה מאבק נגד הכוונה להגביר את הפעילות גם לשעות הקטנות של הלילה. הדרישה של התושבים לגיטימית מאוד ומקובלת בהרבה מאוד שדות תעופה בעולם, גם עמוסים ובינלאומיים. במדריד למשל השדה נסגר ב23:00. תעביר לילה אחד בבני עטרות ואחר כך נראה אותך מדבר על נדל"ן. אם תצליח בכלל לדבר.
אורח פורסם פברואר 16, 2010 דיווח פורסם פברואר 16, 2010 מסכים עם הנאמר ע"י ברוכי, השדה אצלנו נסגר ב01:40 ונפתח שוב ב05:00 (תקנו אותי אם אני טועה) אכן זמן מועט מאוד שהשדה סגור, מה שגם הוא עדיין פועל בשעות השינה. בנוסף נתב"ג לא כזה שדה עמוס אני לא רואה שום סיבה להפעיל אותו במשך הלילה. לסגור אותו ב23:00 יהיה מצוין לפי דעתי.
Idan Traub פורסם פברואר 16, 2010 דיווח פורסם פברואר 16, 2010 כל מי שהולך לספוטינג במהלך השבוע יודע טוב מאוד על בשרו שיש שעות לגמרי מתות בשדה . אין שום סיבה להדחף לשעות הלילה שאפשר להכניס את כולם בעשות מתות במשך היום .
אורח פורסם פברואר 16, 2010 דיווח פורסם פברואר 16, 2010 שעות העומס של השדה לא סתם נקבעו. רוב הטיסות לאירופה יוצאות מוקדם כדי להספיק להגיע לאירופה על הבוקר. כל טיסות הלילה ברובן הן טיסות שחוצות את האטלנטי וזו השעה שגם הטיסות מגיעות לארה"ב על הבוקר. באמצע יש את שאר הטיסות הסדירות ובעיקר צ'ארטים שמקבלים את השעות הכי מתות ולכן גם עולות פחות כולל סלוטים פחות רצויים שעולים פחות. בשעות הערב יש את הטיסות שמגיעות מאירופה בסוף היום, אוספות את אלו שהגיעו בבוקר ומחזירות אותם הביתה.
Lufthansa פורסם פברואר 16, 2010 דיווח פורסם פברואר 16, 2010 לצלמים שביניכם, מטוס תובלה צבאי של חיל האוויר האמריקני בואינג C-17 מגיע הלילה, ימריא מחר בתשע בבוקר. לאחרונה הוא מגיע הרבה (גם הרקולס, ולירג'יט) עקב ביקור של הרמטכ"ל אמריקאי. בתאריך 8.3.10 יגיע סגן הנשיא אובאמה לישראל כאייר פורס 2, ככל הנראה מטוס 757 צבאי, בואינג C-32B כמו זה: http://www.jetphotos.net/viewphoto.php? ... 95&nseq=24 תהנו.
Amir Paz פורסם פברואר 17, 2010 מחבר דיווח פורסם פברואר 17, 2010 עזבו אתכם - אכיפת הרעש בישראל ידועה כביזיונית. 01:40 עד 0500 ?? תושבי חולון הם יוצאי סיירת מטכ"ל ? תומר עינבר, כשהילד שלך יקבל 45 במבחן בבית ספר בגלל שהוא לא ישן טוב בלילה אחרי שחיל אוויר הוציא את שימי 1 ו 2.. 707... לעבודה בים והרעידו את כל קרית ב"ג בחולון על הדרך.. נראה אם עדיין תגיד שאותם מילונים רלוונטים יותר :wink:
אורח פורסם פברואר 17, 2010 דיווח פורסם פברואר 17, 2010 עזבו אתכם - אכיפת הרעש בישראל ידועה כביזיונית. 01:40 עד 0500 ?? תושבי חולון הם יוצאי סיירת מטכ"ל ? תומר עינבר, כשהילד שלך יקבל 45 במבחן בבית ספר בגלל שהוא לא ישן טוב בלילה אחרי שחיל אוויר הוציא את שימי 1 ו 2.. 707... לעבודה בים והרעידו את כל קרית ב"ג בחולון על הדרך.. נראה אם עדיין תגיד שאותם מילונים רלוונטים יותר :wink: ביקרת הרבה אצלנו, אה
orioh פורסם פברואר 17, 2010 דיווח פורסם פברואר 17, 2010 המליונים של חברת תעופה X מעניינים את האזרח הפשוט כקליפת השום. הרבה הרבה פחות מההפרעה לזכותו הבסיסית לישון בלילה. לא מדובר בלהפסיק פעילות נוכחית. זה מאבק נגד הכוונה להגביר את הפעילות גם לשעות הקטנות של הלילה.הדרישה של התושבים לגיטימית מאוד ומקובלת בהרבה מאוד שדות תעופה בעולם, גם עמוסים ובינלאומיים. במדריד למשל השדה נסגר ב23:00. תעביר לילה אחד בבני עטרות ואחר כך נראה אותך מדבר על נדל"ן. אם תצליח בכלל לדבר. לפי מה שמסבירים שם זה נגרם בגלל שיפוצים. אם למדריד הייתה קיבולת כמו של נתבג ואם היו צריכים לשפץ הם גם היו עושים ככה. הענין הזה הוא השוואה בין בטיחות לבין נוחות. שכל אחד יעשה את ההעדפות שלו..בכל מקרה אנחנו לא נשפיע
תומר עינבר פורסם פברואר 17, 2010 דיווח פורסם פברואר 17, 2010 עזבו אתכם - אכיפת הרעש בישראל ידועה כביזיונית. 01:40 עד 0500 ?? תושבי חולון הם יוצאי סיירת מטכ"ל ? תומר עינבר, כשהילד שלך יקבל 45 במבחן בבית ספר בגלל שהוא לא ישן טוב בלילה אחרי שחיל אוויר הוציא את שימי 1 ו 2.. 707... לעבודה בים והרעידו את כל קרית ב"ג בחולון על הדרך.. נראה אם עדיין תגיד שאותם מילונים רלוונטים יותר :wink: יופי של דוגמה, אך היא לא כל כך רלוונטית אלי. אני להבדיל משאר האנשים שם, במידה ואקים משפחה אני אוודא את כל הגורמים אשר עלולים לגרום לאי נוחות באיזור מגוריי, חבל שהאנשים שגרים סביב נתב"ג לא עשו את זה, כך היו פחות מתלוננים.
prince869 פורסם פברואר 17, 2010 דיווח פורסם פברואר 17, 2010 תומר, תרשה לי להגיד לך דבר אחד וזה משפט לחיים, אל תשפוט אדם כאשר אינך יודע על בשרך את מצבו. קח את זה לעצמך... אבל בואו נמשיך עם מטרת השירשור...אני מציע לכם אם זה ממש מעניין לפתוח שירשור חדש על זה בOFF TOPIC.
moshe elbaz פורסם פברואר 17, 2010 דיווח פורסם פברואר 17, 2010 המליונים של חברת תעופה X מעניינים את האזרח הפשוט כקליפת השום. הרבה הרבה פחות מההפרעה לזכותו הבסיסית לישון בלילה. לא מדובר בלהפסיק פעילות נוכחית. זה מאבק נגד הכוונה להגביר את הפעילות גם לשעות הקטנות של הלילה.הדרישה של התושבים לגיטימית מאוד ומקובלת בהרבה מאוד שדות תעופה בעולם, גם עמוסים ובינלאומיים. במדריד למשל השדה נסגר ב23:00. תעביר לילה אחד בבני עטרות ואחר כך נראה אותך מדבר על נדל"ן. אם תצליח בכלל לדבר. לפי מה שמסבירים שם זה נגרם בגלל שיפוצים. אם למדריד הייתה קיבולת כמו של נתבג ואם היו צריכים לשפץ הם גם היו עושים ככה. הענין הזה הוא השוואה בין בטיחות לבין נוחות. שכל אחד יעשה את ההעדפות שלו..בכל מקרה אנחנו לא נשפיע וזה בדיוק השורה התחתונה. כיום מסוכן לנחות בנתב"ג כמו בהרבה מקומות בארץ והמושג ההזוי "תת תיקני " מופיע בפמ"ת יותר מפעם אחת. ברגע שיקרה אסון ישתיקו את תושבי מגשימים ודרומה ויתחילו לעבוד 24 שעות מסביב לשעון. המצב כיום בלתי נסבל. ועדיף ילד שיתרץ למורה שהוא קיבל 45 בגלל רעש של מטוס מילד שקיבל 45 כי הוא בדיוק ישב שבעה על אמא שלו שנהרגה בהתרסקות...
Ido Rosenthal פורסם פברואר 17, 2010 דיווח פורסם פברואר 17, 2010 המליונים של חברת תעופה X מעניינים את האזרח הפשוט כקליפת השום. הרבה הרבה פחות מההפרעה לזכותו הבסיסית לישון בלילה. לא מדובר בלהפסיק פעילות נוכחית. זה מאבק נגד הכוונה להגביר את הפעילות גם לשעות הקטנות של הלילה.הדרישה של התושבים לגיטימית מאוד ומקובלת בהרבה מאוד שדות תעופה בעולם, גם עמוסים ובינלאומיים. במדריד למשל השדה נסגר ב23:00. תעביר לילה אחד בבני עטרות ואחר כך נראה אותך מדבר על נדל"ן. אם תצליח בכלל לדבר. לפי מה שמסבירים שם זה נגרם בגלל שיפוצים. אם למדריד הייתה קיבולת כמו של נתבג ואם היו צריכים לשפץ הם גם היו עושים ככה. הענין הזה הוא השוואה בין בטיחות לבין נוחות. שכל אחד יעשה את ההעדפות שלו..בכל מקרה אנחנו לא נשפיע וזה בדיוק השורה התחתונה. כיום מסוכן לנחות בנתב"ג כמו בהרבה מקומות בארץ והמושג ההזוי "תת תיקני " מופיע בפמ"ת יותר מפעם אחת. ברגע שיקרה אסון ישתיקו את תושבי מגשימים ודרומה ויתחילו לעבוד 24 שעות מסביב לשעון. המצב כיום בלתי נסבל. ועדיף ילד שיתרץ למורה שהוא קיבל 45 בגלל רעש של מטוס מילד שקיבל 45 כי הוא בדיוק ישב שבעה על אמא שלו שנהרגה בהתרסקות... עדיף שלאף ילד לא יהיה תרוץ לעובדה שהוא קיבל 45
Amir Paz פורסם פברואר 17, 2010 מחבר דיווח פורסם פברואר 17, 2010 עזבו אתכם - אכיפת הרעש בישראל ידועה כביזיונית. 01:40 עד 0500 ?? תושבי חולון הם יוצאי סיירת מטכ"ל ? תומר עינבר, כשהילד שלך יקבל 45 במבחן בבית ספר בגלל שהוא לא ישן טוב בלילה אחרי שחיל אוויר הוציא את שימי 1 ו 2.. 707... לעבודה בים והרעידו את כל קרית ב"ג בחולון על הדרך.. נראה אם עדיין תגיד שאותם מילונים רלוונטים יותר :wink: יופי של דוגמה, אך היא לא כל כך רלוונטית אלי. אני להבדיל משאר האנשים שם, במידה ואקים משפחה אני אוודא את כל הגורמים אשר עלולים לגרום לאי נוחות באיזור מגוריי, חבל שהאנשים שגרים סביב נתב"ג לא עשו את זה, כך היו פחות מתלוננים. צודק צריך לקחת את חולון אזור יהוד אור יהודה חלק ממערב ראשון ופשוט לבנות שם מגרש חניה - ככה נפתור את בעית החניה בת"א. באשר לתושבים? - יש שכונת מגורים חדשה שנבנת ע"י הקבלן "האחים סמי" דרומית לרומא.. בחיאאת רבק שחרר :wink:
dash-7 פורסם פברואר 18, 2010 דיווח פורסם פברואר 18, 2010 חבר חדש יגיע בקרוב לצי מטוסי אל על....744F.. http://www.calcalist.co.il/local/articl ... 43,00.html
Noy Farhi פורסם פברואר 18, 2010 דיווח פורסם פברואר 18, 2010 ארה"ב: מטוס התרסק לתוך בניין משרדים באוסטין טקסס: http://news.walla.co.il/?w=//1644909
Omer D פורסם פברואר 19, 2010 דיווח פורסם פברואר 19, 2010 חבר חדש יגיע בקרוב לצי מטוסי אל על....744F..http://www.calcalist.co.il/local/articl ... 43,00.html לפי שמועות הרישום יהיה ELF