David Bendavid פורסם ינואר 4, 2010 דיווח פורסם ינואר 4, 2010 שלום לכולם, נושא זה מהווה נושא לעידכון הצפי ליום שבת הקרוב (ה-9.1.2010) באירוע האונליין דיי. שימו לב לשים דגש על טיסה בצפון עקב בחינה על עמדת פלוטו באותו התאריך. אין לרשום הודעות אשר לא קשורות להרשמה, שאלות, הערות, הארות וכיו"ב בהודעה פרטית! הנהלת הפורום תערוך או תמחק הודעות שאינן קשורות להרשמה (BOOKING) שאמורה להתבצע בדף זה ההודעות יהיו במתכונת הבאה: דיווח על טיסה: מוצא: יעד: אות קריאה: שדה מוצא-שעת המראה: שדה יעד-שעת נחיתה: דיווח על פיקוח: שם מלא: מספר ואטסים: עמדת הפיקוח: טווח שעות הפיקוח: שימו לב, הדיווחים הינם בגדר המלצה בלבד, ויש לכם יד חופשית לעלות לטוס / לפקח, אך שימו לב לא לקחת אותות קריאה / עמדות של אנשים שתכננו מראש ע"מ לא להרוס להם את התכנונים, וכנ"ל, להודיע על ביטולים. שיהיה אירוע מהנה לכולם! בברכה, מחלקת אירועים.
4X-OYK פורסם ינואר 4, 2010 דיווח פורסם ינואר 4, 2010 מוצא:LLBG יעד:LLET אות קריאה:ELY050/4X-OYK שדה מוצא-שעת המראה:לא ידוע כרגע שדה יעד-שעת נחיתה:'' '' אין לי מיקרופון עובד כרגע אני מחפש את האוזניות שלי.
Amir Gluzman פורסם ינואר 4, 2010 דיווח פורסם ינואר 4, 2010 אני לא אדווח לפי הקריטריונים שציינת אבל בין השעות האלה אעלה להקפות בר"פ.
lior oren פורסם ינואר 5, 2010 דיווח פורסם ינואר 5, 2010 מוצא:LLBG יעד:LLET אות קריאה:4X-LOI שדה מוצא-שעת המראה:לא בטוח בין 7-ל8 שדה יעד-שעת נחיתה:10-9
Idan Traub פורסם ינואר 5, 2010 דיווח פורסם ינואר 5, 2010 **נערך על ידי אדם תקרא שוב מה מהות השרשור הזה - זו לא הודעה שלא יכלת לכתוב בפרטי**
Moshe Mizrahi פורסם ינואר 5, 2010 דיווח פורסם ינואר 5, 2010 מתי הבחינה? אם תפרסמו שעה יהיה נוח לתכנן לבוא ולתת תנועה, או לפחות להגיד מראש אם כן או לא. אצלי למשל 9 וצפונה זו אפשרות ריאלית להגיע.
lior oren פורסם ינואר 8, 2010 דיווח פורסם ינואר 8, 2010 אני מבקש למחוק את הודעתי בסוף אני לא יטוס תודה.
Liaz Kamper פורסם ינואר 8, 2010 דיווח פורסם ינואר 8, 2010 סולו הקפות ראש-פינה. כנראה החל מ-19:00. בהמשך ייתכן ניווט קצרצר לק. שמונה
Or Bahtari פורסם ינואר 8, 2010 דיווח פורסם ינואר 8, 2010 דיווח על טיסה: מוצא:LLBG יעד:LTAI אות קריאה:ELY269 שדה מוצא-שעת המראה:20:00 שדה יעד-שעת נחיתה:21:00 הערה:שעות משוערות בלבד!
אורח פורסם ינואר 8, 2010 דיווח פורסם ינואר 8, 2010 חבר'ה, עצוב לי לראות את זה, יש בחינה על פלוטו מחר וכולם פה טסים לאנטליה ואילת, עצוב מאוד..
zvi rodes פורסם ינואר 8, 2010 דיווח פורסם ינואר 8, 2010 חבר'ה, עצוב לי לראות את זה, יש בחינה על פלוטו מחר וכולם פה טסים לאנטליה ואילת, עצוב מאוד.. ואחר כך יש 30000 שירשורים למה אין מספיק פקחים והרשת "יבשה",חברים,קחו אחריות עצמית בואו לטוס ולתת לבחור שנבחן על פלוטו הזדמנות לבצע את הבחינה ,לטוס לאילת ,אנטליה ,קפריסין וכו' אפשר לעשות במועד אחר.בהצלחה לנבחן.
Nadav פורסם ינואר 8, 2010 דיווח פורסם ינואר 8, 2010 שדה מוצא: ראש פינה עצירה בחיפה שדה יעד: הרצליה אות קריאה: 4X-CGD שעת המראה: 19:30 תודה רבה על היוזמה. מקווה לראות את כולם בצפון.
4X-OYK פורסם ינואר 9, 2010 דיווח פורסם ינואר 9, 2010 אני מבטל את הטיסה שלי אני לא יהיה במחשב בשעות האלה
Nadav פורסם ינואר 9, 2010 דיווח פורסם ינואר 9, 2010 היה איזה ביטול גורף ליוזמת ה-ONLINE DAY? 19:45 ואין שום פיקוח בצפון/פלוטו. פיספסתי משהו? חבל. אנשים מפנים זמן כדי לטוס ולתת תנועה ובסוף אין שום אירוע... לפחות אפשר להודיע (?) בכל מקרה אני כן מבצע את הטיסה שהתחייבתי אליה, מקווה שיצטרפו אלי עוד טייסים כדי לעשות תנועה בצפון. שבוע טוב
Liaz Kamper פורסם ינואר 9, 2010 דיווח פורסם ינואר 9, 2010 מצטרף לאכזבה. חיכיתי עד שמונה, ניסיתי לחתוך לבן-גוריון, אך ללא הועיל. במקום זאת אני מקריא לבן שלי את הספר "איה פלוטו?" אפשר לחכות עם דלי המים לסולו בפעם הבאה.
David Bendavid פורסם ינואר 9, 2010 מחבר דיווח פורסם ינואר 9, 2010 חברים, אני מאוד מאוכזב. המון טייסים ותנועות לפי מה שאני רואה, אבל הענות של הפקחים ממש לא מרשימה, היו המון ימים "רגילים" בלי אירוע שבהם הפיקוח היה מרשים ביותר. כשהגעתי הביתה היו באוויר רק מגדל ב"ג ופלטוו, כרגע יש רק קרקע מערב, מאוד מאכזב. האונליין דיי חזר בעיקר עקב בקשת חברים בחטיבה, ולכן חשבתי שתהיה הענות גדולה, לפחות בפעמים הראושונות, כנראה שטעיתי. אני מקווה מאוד שבשבוע הבא תהיה הענות גדולה בהרבה יותר, בעיקר מצד הפקחים!