Idan Traub פורסם ינואר 18, 2010 דיווח פורסם ינואר 18, 2010 נראה נחמד, רק כנראה שמישהו שכח מכביש 1 ומסילת הרכבת. עושה רושם שקצה מסלול 03 יגיע בדיוק לכביש מה שיעשה את הגישה בעייתית, אלא אם כן ישתמשו ב displaced threshold. כמו כן אני בספק שכל האירגונים הירוקים למיניהם "יסכימו" עם התוכנית הזו, שכן מטוסים שינחתו על 03 (אם וכאשר) יעשו הרבה מאוד רעש מעל איזור ראשל"צ. לא יודע מה איתך, אבל כל ההמראות כל היום כבר עושים רעש מעל ראשל"צ.... בידיוק ממריא כבד על 26 עושה הרבה יותר ראש מכל מטוס אחר שבא לנחות בשדה.
אורח פורסם ינואר 18, 2010 דיווח פורסם ינואר 18, 2010 נראה נחמד, רק כנראה שמישהו שכח מכביש 1 ומסילת הרכבת. עושה רושם שקצה מסלול 03 יגיע בדיוק לכביש מה שיעשה את הגישה בעייתית, אלא אם כן ישתמשו ב displaced threshold. כמו כן אני בספק שכל האירגונים הירוקים למיניהם "יסכימו" עם התוכנית הזו, שכן מטוסים שינחתו על 03 (אם וכאשר) יעשו הרבה מאוד רעש מעל איזור ראשל"צ. לא יודע מה איתך, אבל כל ההמראות כל היום כבר עושים רעש מעל ראשל"צ.... בידיוק ממריא כבד על 26 עושה הרבה יותר ראש מכל מטוס אחר שבא לנחות בשדה. יש לי משפחה בתל אביב שגרים ממש על מגדל שלום מאיר ויש לי משפחה בראשון שגרה לפני six והרבה יותר גהנום להיות בראשון בהמראה מאשר בתל אביב בנחיתה זאת ועוד שבתל אביב המטוס עובר הרבה יותר נמוך !
Yoav Hahamo פורסם ינואר 18, 2010 דיווח פורסם ינואר 18, 2010 אני לא יודע מה איתכם , אני דווקא אוהב את ההמראות שמעל ראשון, במיוחד ש081 יוצאת בלילה כבדה ונמוכה
Yarden Antebi פורסם ינואר 18, 2010 דיווח פורסם ינואר 18, 2010 אז בטח אתה גר במרכז-מזרח אני גר במערב והכי נהנה כשה 744 הכבדים יוצאים בלילה על PURLA1E (ממש מעל הבית שלי) ומגיעים מאוד מאוד נמוך
Noy Farhi פורסם ינואר 18, 2010 דיווח פורסם ינואר 18, 2010 אז בטח אתה גר במרכז-מזרחאני גר במערב והכי נהנה כשה 744 הכבדים יוצאים בלילה על PURLA1E (ממש מעל הבית שלי) ומגיעים מאוד מאוד נמוך מסכים 100% גם אני גר ליד SIX ואני נהנה ש744 יוצאים PURLA1E (איפה אתה גר במערב)?
אורח פורסם ינואר 18, 2010 דיווח פורסם ינואר 18, 2010 אז בטח אתה גר במרכז-מזרחאני גר במערב והכי נהנה כשה 744 הכבדים יוצאים בלילה על PURLA1E (ממש מעל הבית שלי) ומגיעים מאוד מאוד נמוך מסכים 100% גם אני גר ליד SIX ואני נהנה ש744 יוצאים PURLA1E (איפה אתה גר במערב)? נוי אתה גר לייד נווה ים נכון ?
Noy Farhi פורסם ינואר 18, 2010 דיווח פורסם ינואר 18, 2010 אז בטח אתה גר במרכז-מזרחאני גר במערב והכי נהנה כשה 744 הכבדים יוצאים בלילה על PURLA1E (ממש מעל הבית שלי) ומגיעים מאוד מאוד נמוך מסכים 100% גם אני גר ליד SIX ואני נהנה ש744 יוצאים PURLA1E (איפה אתה גר במערב)? נוי אתה גר לייד נווה ים נכון ? תבדוק הודעות פרטיות.