עבור לתוכן
Nir Portal

מחר טסים לאילת איזה כיף!!

Recommended Posts

פורסם

טוב תקשיבו מחר אני יוצא לאילת בטיסת ארקיע IZ845 שיוצאת מחר בשעה 1400 משדה התעופה בן גוריון לכיוון אילת.

רציתי לשאול אותכ כמה שאלות...

מישהו מפה יהי על הטיסה???

תמליצו לי על דרכים להתנחל בקוקפיט (למרות שאני חשוב שבקושי יש מקום לזוז ב ATRים המסכנים שיש להם)...

אני חשבתי לנגן לטייסים על הקרקע את כל ההליך שאנחנו הולכים לבצע ואז הם יבינו שאני מבין עניין ואולי יתנו לי גם להתנחל בקוקפיט...

מה דעתכם?

פורסם

אממ... לנגן להם את התהליך...?

hey everybody, lets sing the TALMI2E song!

אני אומר קצת דמעות ולזרוק "החלום שלי" בין משפט למשפט לא יזיקו :roll:

או שתדפיס את מה שאלמוג כתב פעם ותשנה את המספר כסא, זה חייב לעבוד...

אה ותהנה באילת!

פורסם

חחחח לא לא תקשיב אני אל הולך לבכות להם שם בסדר? פאדיחות...

עכשיו אני לא יודע ארקיע בכלל מרשים לבקר בקוקפיט??? על הקרקע אני מניח שכן אבל באוויר...

אני לא יודע עכשיו אולי אני יכול לסחוב את הקלסר דפיות שלי לשם ולהראות להם שני רציני זה אמור לעבוד לא? צריך לחשוב... אני אשאל אותם אם הם ראו א תהמה שאלמוג צייר להם תלוי באצלהם אם כן אני אגיד להם שאני מכיר אותו :roll: לא יודע... אניח חשוב שאני אנסה את הכל ביחד...

פורסם

א. תעשה חיים ואם אתה יכול תצלם.

ב. אם אתה נער יש סיכוי טוב שירשו לך על הקרקע אם תגיד שאתה מת על זה, זה החלום שלך ותמיד רצית להיות בקוקפיט - כמובן הרבה נימוס = ביקור רטוב בקוקפיט !

שיהיה בהצלחה ;)

ג. גם אני אהיה באילת אבל רק בסוף אוגוסט וכנראה שרק כיוון אחד יהיה בטיסה, כנראה.

פורסם

חבל מאוד ......

טוב, אם תצליח אז יופי ואם לא אז לא, ואם יצא לך למצוא לא דיגיטלית אני לא בטוח שזה שווה מכיוון שסריקות כיום הם די מחורבנות ... (זו עמדתי, אם מתחשק לך משהו אחר - תעשה כרצונך)

פורסם

כן כן אם אין דיגיטלית אני יורד מזה אין לי סורק וגם אם יהיה לי אני לא חושב שאני אתחיל לפתח ולסרוק אבל לא נורא...

אני כמעט בטוח שאני אטוס לחו"ל בהמשך החופש הזה ואז תקבלו את התמונות שלכם.

וגם ביאוס שאני מפסיד את כל האירוע אבל גם ככה הלך לי הסטיק.... ומה שעוד יותר מבאס שה שהיום הייתה לי בר מצווה כל הצ'קים עומדים פה ומחכים שאני אפתח אותם אבל נעשה את זה מחר ומחר אין זמן! בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע אני לא יכול לחכות יותר!

פורסם
כן כן אם אין דיגיטלית אני יורד מזה אין לי סורק וגם אם יהיה לי אני לא חושב שאני אתחיל לפתח ולסרוק אבל לא נורא...

אני כמעט בטוח שאני אטוס לחו"ל בהמשך החופש הזה ואז תקבלו את התמונות שלכם.

וגם ביאוס שאני מפסיד את כל האירוע אבל גם ככה הלך לי הסטיק.... ומה שעוד יותר מבאס שה שהיום הייתה לי בר מצווה כל הצ'קים עומדים פה ומחכים שאני אפתח אותם אבל נעשה את זה מחר ומחר אין זמן! בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע אני לא יכול לחכות יותר!

סריקה עושים בחנויות צילום בדר"כ אבל כל חנות צילום והפאק שלה בסריקה :lol:

תהנה בחו"ל, קודם תשמור על עצמך ותהנה ואז תדאג שנקבל את התמונות שלנו :wink:

ומשתתף בצערך, כדאי לך לנצל כל זמן קטן כדי לפתוח כמה 8)

וכשאני אהיה באילת אני אצלם בפוג'י הדיגיטלית שלי בלי בעיה, בתקווה שהתמונות יגיעו לאתרי תמונות ולא אצטרך סתם להעלות אותן לפה אלא שתראו באתרים - הלוואי !

פורסם

קודם כל תדאג שתהנה בטיסה ולא כל הזמן תנסה לרדוף אחרי הטייסים והדיילות :wink:

דבר שני אני לא יודע איך זה בחברות הישראליות, אבל כשאני טסתי עם חברה זרה לחו"ל עליתי מהמדרגות של הדלת הקדמית ונכנסתי לתא וכמובן- קיבלו אותי יפה מאוד ואפילו הסכימו להצטלם-אם הדלת נעולה תבקש מאחת הדיילות לעשות ביקור קטן- אפילו אחרי שנחתתם :wink:

פורסם
(למרות שאני חשוב שבקושי יש מקום לזוז ב ATRים המסכנים שיש להם)...

לך תיראה מה יש לישראייר יותר גרוע....... אבל איך אתה קורא לATR מסכן :) ???? אחלה מטוס של ארקיע של ישראייר דוחה ATR 42 300

תהנה!

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...