OmriSoudry פורסם יולי 10, 2004 דיווח פורסם יולי 10, 2004 נמרוד או מי שהיה שם, תכתבו מעל התמונות מי בתמונה ככה נבין לא את כולם אני מכיר בפרצוף..
Or Netzer פורסם יולי 10, 2004 דיווח פורסם יולי 10, 2004 הראשון זה שמסתכל בסטריפים עם כחול זה שגיא ינאי.. השני לא מכיר ומצטער אני חושב שזה בן בוגין.. תקנו אותי אם אני טועה .. זה שמכין סטריפים ומרכיב אותם עם הכחול ושער אפרו כזה זה אביב גלעדי.. עם האדום הקטנצ'יק זה אלמוג אטר שלא נתן לי לנוח במהלך קצת במהלך היותי בחדר הבקרה :twisted: ( אתר או אטר?) זה שיש לו שרשרת כזאת וכתוב עליה אמיר פז זה לא אמיר פז :wink: סתם זה כן זה זה עם הלבן והסמל של 101 על החולצה זה איציק ... לידו עם שער ארוך אנאטולי ... זה עם הדפים הלבנים בצבע אפור עם שחור זה המדפסת סטריפים.. תכירו לידה נמצא מחשב המנהלה... שמראה טיסות בדרך \ יוצאות\ TMA \ עוברות מעל.. תכירו גם...
Almog Atar פורסם יולי 10, 2004 דיווח פורסם יולי 10, 2004 הראשון זה שמסתכל בסטריפים עם כחול זה שגיא ינאי.. השני לא מכיר ומצטער אני חושב שזה בן בוגין.. תקנו אותי אם אני טועה .. זה שמכין סטריפים ומרכיב אותם עם הכחול ושער אפרו כזה זה אביב גלעדי.. עם האדום הקטנצ'יק זה אלמוג אטר שלא נתן לי לנוח במהלך קצת במהלך היותי בחדר הבקרה :twisted: ( אתר או אטר?) זה שיש לו שרשרת כזאת וכתוב עליה אמיר פז זה לא אמיר פז :wink: סתם זה כן זהזה עם הלבן והסמל של 101 על החולצה זה איציק ... לידו עם שער ארוך אנאטולי ... זה עם הדפים הלבנים בצבע אפור עם שחור זה המדפסת סטריפים.. תכירו לידה נמצא מחשב המנהלה... שמראה טיסות בדרך \ יוצאות\ TMA \ עוברות מעל.. תכירו גם... זה עטר ומי ישמע אדון 3 מטר
Or Netzer פורסם יולי 10, 2004 דיווח פורסם יולי 10, 2004 הראשון זה שמסתכל בסטריפים עם כחול זה שגיא ינאי.. השני לא מכיר ומצטער אני חושב שזה בן בוגין.. תקנו אותי אם אני טועה .. זה שמכין סטריפים ומרכיב אותם עם הכחול ושער אפרו כזה זה אביב גלעדי.. עם האדום הקטנצ'יק זה אלמוג אטר שלא נתן לי לנוח במהלך קצת במהלך היותי בחדר הבקרה :twisted: ( אתר או אטר?) זה שיש לו שרשרת כזאת וכתוב עליה אמיר פז זה לא אמיר פז :wink: סתם זה כן זהזה עם הלבן והסמל של 101 על החולצה זה איציק ... לידו עם שער ארוך אנאטולי ... זה עם הדפים הלבנים בצבע אפור עם שחור זה המדפסת סטריפים.. תכירו לידה נמצא מחשב המנהלה... שמראה טיסות בדרך \ יוצאות\ TMA \ עוברות מעל.. תכירו גם... זה עטר ומי ישמע אדון 3 מטר עטר חח אוקיי עכשיו אני יודע אני לא 3 מטר אני יודע .. וחוץ מזה קטנצ'יק זה שם חיבה...
Boeing744 פורסם יולי 10, 2004 דיווח פורסם יולי 10, 2004 אני חייב לציין שהקטנצי'ק אלמוג עטר, הוא פקח גבר גבר
Itai Ganor פורסם יולי 10, 2004 דיווח פורסם יולי 10, 2004 זה שבתמונה הראשונה השמאלי זה אורן לימוני לפי דעתי :roll:
×œ×™×ž×•× ×™ פורסם יולי 10, 2004 דיווח פורסם יולי 10, 2004 זה שבתמונה הראשונה השמאלי זה אורן לימוני לפי דעתי :roll: זה לא :wink: אהבתי את המתקן של הסטרפים! נראה כאילו פשוט תפסתם אחד מאיזה מגדל בשני הצדדים ותלשתם אותו החוצה כמו שהוא..!
Boeing744 פורסם יולי 10, 2004 דיווח פורסם יולי 10, 2004 חבל על הזמן של הניחושים של כולם, דבר אחד בטוח, אני לא נמצא באף תמונה חחחחחח
Or Netzer פורסם יולי 11, 2004 דיווח פורסם יולי 11, 2004 אני חייב לציין שהקטנצי'ק אלמוג עטר, הוא פקח גבר גבר לא אמרתי שלא אגב כן אם הייתם רואים מה אמיר הביא בשביל זה .. כמה פסי סטריפים הביא.. הייתי באמת בטוח שהוא שדד את ב"ג
Itai Ganor פורסם יולי 11, 2004 דיווח פורסם יולי 11, 2004 בתמונה של אביב גילעדי חשבתי שהוא משחק דוקים שמה לא הבנתי מה הוא עושה אחראי ששמתי לב שזה כמו בנתבג אז זה היה ברור :wink:
Almog Atar פורסם יולי 11, 2004 דיווח פורסם יולי 11, 2004 אני חייב לציין שהקטנצי'ק אלמוג עטר, הוא פקח גבר גבר לא אמרתי שלא אגב כן אם הייתם רואים מה אמיר הביא בשביל זה .. כמה פסי סטריפים הביא.. הייתי באמת בטוח שהוא שדד את ב"ג אם אני לא טועה הביאו לו את זה מבן גוריון
Or Netzer פורסם יולי 11, 2004 דיווח פורסם יולי 11, 2004 אני חייב לציין שהקטנצי'ק אלמוג עטר, הוא פקח גבר גבר לא אמרתי שלא אגב כן אם הייתם רואים מה אמיר הביא בשביל זה .. כמה פסי סטריפים הביא.. הייתי באמת בטוח שהוא שדד את ב"ג אם אני לא טועה הביאו לו את זה מבן גוריון נדמה לי.. אמיר ממזר עם הקשרים שלו :wink:
Izik Bakshi פורסם יולי 15, 2004 דיווח פורסם יולי 15, 2004 התמונות צולמו אחרי 14 שעות על תל אביב כל קשר בין התמונה למציאות הוא מקרי בהחלט....