עבור לתוכן
nimig

SUMMER TIME 2004-תמונות מהארוע

Recommended Posts

פורסם

הראשון זה שמסתכל בסטריפים עם כחול זה שגיא ינאי.. השני לא מכיר ומצטער אני חושב שזה בן בוגין.. תקנו אותי אם אני טועה .. זה שמכין סטריפים ומרכיב אותם עם הכחול ושער אפרו כזה זה אביב גלעדי.. עם האדום הקטנצ'יק זה אלמוג אטר שלא נתן לי לנוח במהלך קצת במהלך היותי בחדר הבקרה :twisted: ( אתר או אטר?) זה שיש לו שרשרת כזאת וכתוב עליה אמיר פז זה לא אמיר פז :wink: סתם זה כן זה

זה עם הלבן והסמל של 101 על החולצה זה איציק ... לידו עם שער ארוך אנאטולי ...

זה עם הדפים הלבנים בצבע אפור עם שחור זה המדפסת סטריפים.. תכירו לידה נמצא מחשב המנהלה... שמראה טיסות בדרך \ יוצאות\ TMA \ עוברות מעל.. תכירו גם...

פורסם
הראשון זה שמסתכל בסטריפים עם כחול זה שגיא ינאי.. השני לא מכיר ומצטער אני חושב שזה בן בוגין.. תקנו אותי אם אני טועה .. זה שמכין סטריפים ומרכיב אותם עם הכחול ושער אפרו כזה זה אביב גלעדי.. עם האדום הקטנצ'יק זה אלמוג אטר שלא נתן לי לנוח במהלך קצת במהלך היותי בחדר הבקרה :twisted: ( אתר או אטר?) זה שיש לו שרשרת כזאת וכתוב עליה אמיר פז זה לא אמיר פז :wink: סתם זה כן זה

זה עם הדפים הלבנים בצבע אפור עם שחור זה המדפסת סטריפים.. תכירו לידה נמצא מחשב המנהלה... שמראה טיסות בדרך \ יוצאות\ TMA \ עוברות מעל.. תכירו גם...

זה עטר

ומי ישמע אדון 3 מטר

פורסם

זה עטר

ומי ישמע אדון 3 מטר

עטר :) חח אוקיי עכשיו אני יודע

אני לא 3 מטר אני יודע .. וחוץ מזה קטנצ'יק זה שם חיבה...

פורסם
זה שבתמונה הראשונה השמאלי זה אורן לימוני לפי דעתי :roll:

זה לא :wink:

אהבתי את המתקן של הסטרפים! נראה כאילו פשוט תפסתם אחד מאיזה מגדל בשני הצדדים ותלשתם אותו החוצה כמו שהוא..!

פורסם
אני חייב לציין שהקטנצי'ק אלמוג עטר, הוא פקח גבר גבר

לא אמרתי שלא

אגב כן אם הייתם רואים מה אמיר הביא בשביל זה .. כמה פסי סטריפים הביא.. הייתי באמת בטוח שהוא שדד את ב"ג

פורסם

לא אמרתי שלא

אגב כן אם הייתם רואים מה אמיר הביא בשביל זה .. כמה פסי סטריפים הביא.. הייתי באמת בטוח שהוא שדד את ב"ג

אם אני לא טועה הביאו לו את זה מבן גוריון

פורסם

לא אמרתי שלא

אם אני לא טועה הביאו לו את זה מבן גוריון

נדמה לי..

אמיר ממזר עם הקשרים שלו :wink:

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...