Raz Gueta פורסם יולי 8, 2004 דיווח פורסם יולי 8, 2004 כבר דיי הרבה מאוד זמן שלא יצא לי לטוס ברשת ו\או לטוב בכלל...מפאת אילוצי הצבא.... אני כרגע ברגילה ויש לי קצת זמן להשקיע בעניין ואני מתכוון לנצל אותו גם. לבעייה עצמה: אני מנסה להתחבר ואחרי שאני עושה את כל השלבים של ההתחברות תכלס אני מגיע לסקווקבוקס וכשאני לוחץ על connect הוא רושם לי את ההודעה הבאה: "the attempt to connect was forcefully rejected" מישהו יודע מה הבעייה? או יכול לעזור...? *אני יודע שיש כאלה שירימו גבה ויאמרו מה אתה מחפש בפורום הזה לך לפורום תמיכה...אבל לפי מה ששמתי לב תנועת הגולשים בפורום תמיכה היא יחסית דלילה לעומת הפורום הראשי וזמני יקר מפז....(רגילה!!!!) אז אני מבקש את זה כאן... תודה לעוזרים רז גואטה.
golan73 פורסם יולי 8, 2004 דיווח פורסם יולי 8, 2004 שלום לך, כל החברים קוראים את השאלות בפורום תמיכה. ולשאלתך: זו הודעה שמופיעה כאשר אתה לא בוחר סרבר מתאים. ברשימת הסרברים תבחר UK1 (אם אני לא טועה), רשימת הסרברים נמצאת בחלון של ה- CONNECT). בהצלחה. :wink:
Danm פורסם יולי 8, 2004 דיווח פורסם יולי 8, 2004 רז שלום, לא מצאה חן בעיניי צורת הכתיבה שלך "כאן יש יותר תנועה" אני לא יודע איך זה אצלך אבל כאן מנסים לשמור על הסדר אז זה לא בסדר שאתה תבוא לכאן ותשנה אותו פורום תמיכה נועד לתמיכה" בקשר לשאלה תעדכן תשרתים דרך ה SERVINFO