mickey lip פורסם ינואר 18, 2010 דיווח פורסם ינואר 18, 2010 שלום לכולם. קורס הטייס הראשון של השת"פ יוצא לדרך. המחזור הראשון יחל ב 1-2-10 חברים שנרשמו וטרם הגיעו לשירגל לאסוף את החומר, נא לעשות זאת עד סוף החודש. מי שבכלל לא נרשם , זה הזמן לעשות זאת, זהו פיילוט ראשוני חברים, והכל תלוי במידת העינות והרצון שלכם. שירגל מתכננת גם קורס מכשירים , מסחרי, ALTP ו ATC הכל תלוי בכם. יש לנו הזדמנות להתמקצע בתחביב שכולנו אוהבים וללמוד את כל החומר בליוי מדריכים של ואטיל אשר עברו את הקורס והוסמכו לכך בחודשים האחרונים. טיסות בסימולטור , ניווטים , ימי עיון , רק תגידו..... אנו נקבל כיתה רק עבורינו שבה נוכל להעביר גם שיעורים פרונטליים, מפגשים חברתיים ועוד.... לכו להירשם, ולא לשכוח 2 תמונות פספורט ( כדי שתקבלו גם תעודת חבר מועדון ורישיון טייס בסיום הקורס). תבלו.....
moshe elbaz פורסם ינואר 20, 2010 דיווח פורסם ינואר 20, 2010 במידה ואני חניך של שירגל ללימודי תאוריה. ויהיו שיעורים של ואטיל, מותר להצטרף??? או שזה כרוך בתשלום שאתם שלמתם
mickey lip פורסם ינואר 25, 2010 מחבר דיווח פורסם ינואר 25, 2010 משה , אני צריך לבדוק מול שילה, כעיקרון, לא נראה לי שתהיה בעיה, אבל שווה בירור מול שילה. יהב ?
yahavl פורסם ינואר 25, 2010 דיווח פורסם ינואר 25, 2010 מספר הבהרות בנושא כל חניך SWV שילמד בשירגל יקבל עזרה אישית מחונך\מדריך בנושאים שבהם יתקשה. בנוסף ובמידת הצורך צוות המדריכים של ואטיל יעביר הרצאות העשרה בנושאים שידועים לנו כבעייתיים. מדריכי ואטיל יקבלו גישה לכל אמצעי ההדרכה של המכללה ויעבירו הרצאה שתואמת את תוכנית הלימודים של המכללה. מכיוון שהרצאות יבוצעו בהתנדבות על ידי מדריכי ואטיל, יהיו אלה מדריכי ואטיל שיאשרו את רשימת המשתתפים. במידה ומדריך ירצה לאפשר ללקוח של שירגל להשתתף בהרצאה ובתנאי שיהיה מקום בכיתה לחניכי SWV שנרשמו, לא תהיה התנגדות מצד המכללה. תודה!
moshe elbaz פורסם ינואר 27, 2010 דיווח פורסם ינואר 27, 2010 תודה רבה. תשובה משמחת. עכשיו אני רק צריך שיהיו הרצאות ואני מבסוט