Doron_Angel פורסם ינואר 25, 2010 דיווח פורסם ינואר 25, 2010 חברים, הג'ט לג עוד חלף, לכן יש הזדמנות להתגבר עליו. ברשותכם אדחה את התדריך וטיסת ה-TFC לשבוע הבא. להת',
AaronDagan פורסם ינואר 26, 2010 דיווח פורסם ינואר 26, 2010 בקר טוב, ברוח הימים האלה ובעקבות קיפול המתקנים של צה"ל בטהיטי, וגם במסגרת "המומנטום" האוניברסלי, אני מקווה לבצע "טיסת פינוי ציוד" חזרה מטהיטי למיאמי במקום TFC השבוע. כל מי שמעוניין - תנו סימן כאן ונתאם משהו. יום טוב.
AaronDagan פורסם ינואר 26, 2010 דיווח פורסם ינואר 26, 2010 אוקיי, נעשה את קצר ותמציתי: 1. הנתיב (לפי VROUTE): OBNOR UA315 JOSES A315 HODGY כ-630 NM, גובה שיוט זוגי 2. דפיות: אני מניח שלכולם יש עדיין מהשבוע שעבר גם ל-KMIA וגם ל-MTPP 3. סינרי: כנ"ל. 4. פיקוח: MTPP - בשאיפה כמו בשבוע שעבר במהלך הטיסה - פיקוח של Miami Oceanic KMIA - לפי המצב בשטח 5. המראה-נחיתה: MTPP - עפ"י הפיקוח בשטח KMIA - כנראה 27 או 26 ימין או שמאל המראה כרגיל - 2130 ז.מ. להשמע.
4x-dor פורסם ינואר 26, 2010 דיווח פורסם ינואר 26, 2010 היי יש לי הצעה נוספת.. כבר הרבה זמן אני חושב לבדוק עד כמה מאתגרת באמת הנחיתה המפורסמת בסנט מרטין עכשיו שאנחנו כבר חונים בפורטו פרינס, מרחק של 540 מייל.. חשבתי אולי אפשר יהיה לקפוץ לשם. אם זה מקובל אני יעלה את הנתיב שכבר שלחתי לאישור ב VROUTE ואוסיף לינקים לדפיות/סנרי. אם כבר הודעתם למשפחה במאימי שאתם מגיעים ביום חמישי, אז זה גם בסדר. נמצא הזדמנות אחרת.
Amon Schneider פורסם ינואר 26, 2010 דיווח פורסם ינואר 26, 2010 ממה שאני רואה, התנועה (ובעיקר הפיקוח) בקו מיאמי-האיטי מידללים מערב לערב. אני אשמח לעשות אתכם את סט. מרטין. נחיתה בהחלט מאתגרת...
אורח פורסם ינואר 26, 2010 דיווח פורסם ינואר 26, 2010 לפי דעתי החיתה בג'וליאנה לא מרתגרת אלא אם אתה 747. המסלול מספיק ארוך בשביל 737 , 757 ו767.
AaronDagan פורסם ינואר 26, 2010 דיווח פורסם ינואר 26, 2010 כדי להשלים את המשימה שלי מהשבוע שעבר, אני מתכנן לבצע את הטיסה חזרה לנקודת המוצא, קרי למיאמי. פיקוח או לא. כל מי שמעדיף את סן-מרטין - בהצלחה והנאה.
Amon Schneider פורסם ינואר 26, 2010 דיווח פורסם ינואר 26, 2010 בקשר עם היעד - אתיישר עם הרוב. ביחס לאתגר שבנחיתה, הרצתי נתונים ב TOPCAT: עם 744 - אין ויכוח. צריך להיות מדוייק מאד או ללכת סביב. 763 עם ZFW של 262 א' ליברות (238 נוסעים מאושרים עם בגדי ים ושנורקלים) ודלק חוקי, המגיע לנחיתה בסט. מרטין במשקל כולל של 275 א' ליברות (כולל 12א' ליברות דלק חרום שלא נוצל) זקוק ל 6760 רגל מסלול מתוך ה 7154 שיש לסט. מרטין להציע. זה משאיר 360 רגל במידה והמטוס נגע בדיוק בזברה, וזה עם AUTO BRAKE במקסימום. מאחר וסף המסלול נושק לשפת הים, והמטוס לא תמיד מגיע מדוייק (במיוחד שהאפקט הפסיכולוגי של החוף הקרוב והחתיכות בביקיני שעושות ספוטינג משפיע), הרי שחלק ניכר מה"ספייר" של המסלול מנוצל כבר, ונשאר מעט מאד לטעות. אני בהחלט חושב שזה מאתגר גם עם 763.
4x-dor פורסם ינואר 28, 2010 דיווח פורסם ינואר 28, 2010 אהרון, ברשותך אני לפחות אנצל את ההזדמנות לטיסה לסנט מרטין. למי שרוצה להצטרף: MTPP SID ETBOD UG633 LECKY UA319 CDO UB520 ANTEX B520 JUICE STAR TNCM אורך נתיב 533NM דפיות (זה מה שמצאתי) מוגבלות של סנט מרטין http://flight.philippbayer.info/TF%20-% ... n/TNCM.pdf סינרי טוב בתשלום שk סנט מרטין ניתן למצוא ב flytampa.com הנחיתה לפי בדפיות שמצאתי היא ללא ILS. גישת VOR DME לנחיתה על מסלול 09. מתוך הדפית: Final approch track is ofset 3 deg. from runway centerline נשמע מעניין. בכל מקרה כולנו נפגש בשדה בפורטו פרינס היום בערב. להתראות
AaronDagan פורסם ינואר 28, 2010 דיווח פורסם ינואר 28, 2010 בר וכל "שרוטי" TFC, שלום, אין לי, לא היה לי ובוודאי גם לא יהיה לי מונופול על TFC. הרשות ניתנת לכל אחד מאיתנו לטוס לאן שנושאת אותו הרוח (או ליתר דיוק: ה- FMC .... ) הערת אגב שלי: את "נחיתת חוף הביקיני" בסן-מרטין עשיתי כבר לפחות בין 4-8 פעמים בכל מיני פורומים, תוך שימוש בכמה סוגי מטוסים - קלים וכבדים לפי המקרה. אין ספק שבכל פעם זה מאתגר מחדש וכמובן לא להסס "ללכת סביב" כשצריך, עם טיפוס חד ופנייה חזקה ימינה (וכן, למי ששאל: גם קיפול גלגלים מיידי ומדפים הדרגתי...). למשתמשי FSX: אתם הרי יודעים שיש לכם אפשרות לתרגול נחיתה שם עם ה-CRJ200 הדיפולטי...נכון? להשמע בטוב.
E.Z פורסם ינואר 28, 2010 דיווח פורסם ינואר 28, 2010 הנחיתה בסן מרטין מבחינת הליך לא מאתגרת גישת VOR בקו דיי ישר למסלול היא כן מוגבלת משקלית גם להמראה וגם לנחיתה גם 76 וגם 74 יכולים לצלוח אותה בלי בעיות מיוחדת עם תכנון משקל נכון.
Yarden Antebi פורסם ינואר 29, 2010 דיווח פורסם ינואר 29, 2010 בקר טוב,ברוח הימים האלה ובעקבות קיפול המתקנים של צה"ל בטהיטי, וגם במסגרת "המומנטום" האוניברסלי, אני מקווה לבצע "טיסת פינוי ציוד" חזרה מטהיטי למיאמי במקום TFC השבוע. כל מי שמעוניין - תנו סימן כאן ונתאם משהו. יום טוב. טהיטי זה מקום אחר לגמרי שמצא באוקיינוס השקט, עדיין בשליטה צרפתית אגב. איפה שהיה את הבלאגן זה האיטי
AaronDagan פורסם ינואר 29, 2010 דיווח פורסם ינואר 29, 2010 בקר טוב,ברוח הימים האלה ובעקבות קיפול המתקנים של צה"ל בטהיטי, וגם במסגרת "המומנטום" האוניברסלי, אני מקווה לבצע "טיסת פינוי ציוד" חזרה מטהיטי למיאמי במקום TFC השבוע. כל מי שמעוניין - תנו סימן כאן ונתאם משהו. יום טוב. טהיטי זה מקום אחר לגמרי שמצא באוקיינוס השקט, עדיין בשליטה צרפתית אגב. איפה שהיה את הבלאגן זה האיטי לא טהיטי, תעיתי......... חוצמזה, מה זה כבר משנה לחברי TFC? אנחנו משוטטים בכל מקום, גם בטהיטי........