עבור לתוכן
אורח

אין פיקוח?! אין תנועה?! פרות קדושות?! איפה אתם ואטיל?

Recommended Posts

פורסם

זיירמן אני רושם אותך לנביאים ג' בתור האבא של נביאי הזעם

טרנדים לא טרנדים

אנשים טסים ברשת לא משנה מה הווריאציה ותחת איזה אות קריאה, חלאס לנסות להוציא את הרוח מהמפרשים בכל הזדמנות. מי שמנהל חברה וירטואלית משקיע את הלב ואת הנשמה ואני מאמין שבסוף גם מקבל את התודה וההערכה שלה הוא ראוי בדמות אותם האנשים שכן באים לטוס אצלו ואיתו - חצי הכוס המלאה.

ואני אגלה לך סוד יש כאלה שחברים גם בעיט וגם בחה"א וגם באלעל ומשלבים יפה מאד בין כל הדברים פשוט כי הם אוהבים לטוס נקודה. פעם זה עם F16 ופעם עם ססנה שגורר פרסומת של סמי אווירונים ופעם זה עם 767 לפריז.

ככה היה וככה יהיה

הללויה

פורסם

היי אביב ועידו..

אני רק יכול להצטער שהארוע נסגר..

דווקא התכוונתי בכל הרצינות להשתתף אבל!! כן אני בין אלו העסוקים רק השבוע הגשתי סופסוף את הפרוייקט של סיום התואר! :D

עכשיו יש לי כמה שעות פניות ביום לחזור לטוס וגם להתכונן לארוע שלכם..

חבל - כי כבר היה לי בראש מי ה 3 שיצטרפו אליי ( אחד מהם כבר נתן הסכמתו למרות שלא סופית - אביב אתה יודע במי מדובר )

לגבי בעיית המטוסים בהחלט.. ( אגב אני סבור שלא הסימולטור זה הבעיה אלא הטסת מסוק - אין הרבה כאלה שיודעים )

לגבי גודל קבוצה..אוליי היה עדיף בזוגות..או מקסימום שלישיות? נק' למחשבה אביב.

לגבי תזמון הארוע והרעיון שלו - רעיון מגניב מחדש ומעניין..אוליי כפי שדובר פה התזמון לא מתאים כרגע לארוע כזה.

אני הייתי רק דוחה אותו לא מבטל ומשאיר אופציה לעתיד זה יכול להיות להיט!

נ.ב.

הפרוייקט היתה הסיבה למשל למה לא התפניתי לטוס בבחינה של רב"ש וגם כזכור לי בשלך אביב :cry:

ככה שכן לצערי חלקנו מאוד עסוקים.

פורסם
זיירמן אני רושם אותך לנביאים ג' בתור האבא של נביאי הזעם

טרנדים לא טרנדים

אנשים טסים ברשת לא משנה מה הווריאציה ותחת איזה אות קריאה, חלאס לנסות להוציא את הרוח מהמפרשים בכל הזדמנות. מי שמנהל חברה וירטואלית משקיע את הלב ואת הנשמה ואני מאמין שבסוף גם מקבל את התודה וההערכה שלה הוא ראוי בדמות אותם האנשים שכן באים לטוס אצלו ואיתו - חצי הכוס המלאה.

ואני אגלה לך סוד יש כאלה שחברים גם בעיט וגם בחה"א וגם באלעל ומשלבים יפה מאד בין כל הדברים פשוט כי הם אוהבים לטוס נקודה. פעם זה עם F16 ופעם עם ססנה שגורר פרסומת של סמי אווירונים ופעם זה עם 767 לפריז.

ככה היה וככה יהיה

הללויה

אדם זאת מציאות שהיא רעה ויותר מיזה זאת מציאות שלא הייתה קיימת ב VATIL הישנה והטובה שאני מכיר תזכיר לי איפה קבור היום ארגון LSA?

יש כאן מרכז כובד שמדלג ממקום למקום רואים את זה יפה מאוד באופי הטיסות גם שהיה בבחינה האחרונה וגם ממה שקורה לעיט .

ברגע שילד זב חוטם פותח כאן איזה חברה וירטואלית כל שני וחמישי מרכז הכובד לא משתנה כי אין לו את היכולת ברגע שזה בא מגופים שמנהיגים את החטיבה הזאת מרכז הכובד משתנה והתוצאה היא מה שאתה רואה כאן.

עכשיו בוא תספור לי באמת את הסופרמנים שחברים גם כאן וגם שם וגם פה ? לא קונה את זה. ולפי מה שדיברתי עם עידו מדובר בבודדים מאוד.

זה המצב להגיד שיש טיסות ולא משנה איזה פפסדר אל שכח שמי שמרכיב את אותו מרכז כובד מחרתיים ייזרוק את הסימולטור לפח ייקנה WII וייחרוש על גיטר הירו וחברת עיט לא תיהיה בסופו של דבר ואולי גם ח"א הוירטואלי לא אבל אגודת נהגי המירוצים של 26 .....יקבלו קצת פירורים.

פורסם

אדם זאת מציאות שהיא רעה ויותר מיזה זאת מציאות שלא הייתה קיימת ב VATIL הישנה והטובה שאני מכיר

אחחח ואטיל הישנה והטובה....

מי הזיז את הגבינה שלי?

ואיפה לעזאזל השארתי את השיניים?

פורסם

אלעד אותי אישית מעליבה ההתייחסות שלך לחברות הוירטואליות ולדור הצעיר בעיקר

להגיד משפט כמו "ילד זב חוטם שפותח חברה וירטואלית" רק מראה שאתה מנסה בכוח להתנתק מהמציאות הקיימת זו שבה הצוות מעודד יוזמות אבל גם מנסה לעשות מהלכים שונים על מנת לנתב את המאמץ וההשקעה של אנשים בדרך נבונה יותר.

אתה מנותק מכל זה ומחובר לואטיל הישנה והטובה שבה למיטב הבנתי היו כ10 אנשים שגיהצו בן גוריון פריז או קנדי בן גוריון וכו'

אנשים מנסים להביא כאן את היצירתיות שלהם וערך מוסף כל שהוא לעשייה ומי אתה שתבוא אליהם בביקורת ועוד תכנה אותם ילדים זבי חוטם?

תן להם לנסות, תן להם ללמוד מהטעויות, להצליח לפעמים וליפול לפעמים, סך הכל הם כאן ועסוקים בפעילות חיובית התנדבותית מבורכת ביותר אפילו אם בעיניך הם ימצאו את הגיטר הירו ויעזבו יום אחד

עדיין לדעתי כל שניה שהם משקיעים כאן נשארת אצלם כהתנסות חיובית ושעור לחיים ואני מבקש ממך לא לבוא אליהם בטענות. אלי אתה יכול לבוא בטענות וגם לאמיר פז לברוכי ולאיציק בקשי ולכל החברים שלך מימי "ואטיל הישנה והטובה" כי הם ידעו מה לעשות עם הטענות שלך

אבל את אלו שאתה מכנה "ילדים זבי חוטם" תעזוב במנוחה ותן להם לגדול ואל תוציא להם את הרוח מהמפרשים בכל הזדמנות

וברוכי מה זה התגובה הזו?

לא לעניין בכלל ואני קורא אותך דחוף לסדר!

פורסם
אלעד אותי אישית מעליבה ההתייחסות שלך לחברות הוירטואליות ולדור הצעיר בעיקר

להגיד משפט כמו "ילד זב חוטם שפותח חברה וירטואלית" רק מראה שאתה מנסה בכוח להתנתק מהמציאות הקיימת זו שבה הצוות מעודד יוזמות אבל גם מנסה לעשות מהלכים שונים על מנת לנתב את המאמץ וההשקעה של אנשים בדרך נבונה יותר.

אתה מנותק מכל זה ומחובר לואטיל הישנה והטובה שבה למיטב הבנתי היו כ10 אנשים שגיהצו בן גוריון פריז או קנדי בן גוריון וכו'

אנשים מנסים להביא כאן את היצירתיות שלהם וערך מוסף כל שהוא לעשייה ומי אתה שתבוא אליהם בביקורת ועוד תכנה אותם ילדים זבי חוטם?

תן להם לנסות, תן להם ללמוד מהטעויות, להצליח לפעמים וליפול לפעמים, סך הכל הם כאן ועסוקים בפעילות חיובית התנדבותית מבורכת ביותר אפילו אם בעיניך הם ימצאו את הגיטר הירו ויעזבו יום אחד

עדיין לדעתי כל שניה שהם משקיעים כאן נשארת אצלם כהתנסות חיובית ושעור לחיים ואני מבקש ממך לא לבוא אליהם בטענות. אלי אתה יכול לבוא בטענות וגם לאמיר פז לברוכי ולאיציק בקשי ולכל החברים שלך מימי "ואטיל הישנה והטובה" כי הם ידעו מה לעשות עם הטענות שלך

אבל את אלו שאתה מכנה "ילדים זבי חוטם" תעזוב במנוחה ותן להם לגדול ואל תוציא להם את הרוח מהמפרשים בכל הזדמנות

וברוכי מה זה התגובה הזו?

לא לעניין בכלל ואני קורא אותך דחוף לסדר!

תודה אדם, חסכת לי זמן מקלדת יקר.. :)

עידו וקרבל, כבר מתארגנת קבוצת מרוץ מצוות החטיבה.

נשמח אם תשקלו להחזיר את האירוע.

פורסם

בינתיים תומר ענבר היה היחיד שאמר שארוע מהסוג הזה הוא לא לרוחו אז מה עם שאר האנשים? איפה אתם? אם הרעיון עצמו היה כושל ואולי יומרני מדי אז תגידו לנו, אם לא אז מה זו האדישות הזו?

פורסם
בינתיים תומר ענבר היה היחיד שאמר שארוע מהסוג הזה הוא לא לרוחו אז מה עם שאר האנשים? איפה אתם? אם הרעיון עצמו היה כושל ואולי יומרני מדי אז תגידו לנו, אם לא אז מה זו האדישות הזו?

נראה לך הגיוני שאתה משתמש בשם שלי באופן ישיר על גבי הפורום?

לא נתתי לך שום אישור להשתמש בשם שלי בכל נושא שהוא.

2. יש להימנע מהתקפות אישיות בפורום VATIL. בויכוח אנו מבקרים רעיונות ונושאים, לא אנשים.

פורסם

אדם המציאות היום שחברה וירטואלית וותיקה על סף סגירה בגלל תרבות הטרנדים הזאת וכל זה כמו שאתה אומר בעידוד הצוות אז סבבה שיהיה לבריאות את המחיר יש מי שמשלם על זה וזה לא הצוות.

פורסם

2. יש להימנע מהתקפות אישיות בפורום VATIL. בויכוח אנו מבקרים רעיונות ונושאים, לא אנשים.

מה בדיוק הבעיה שלך? איפה ההתקפה האישית ולמה אסור לו להשתמש בשם שלך ועוד על מה שכתבת? יש לך הבנת הקרא בסיסית?

פורסם

מה בדיוק הבעיה שלך? איפה ההתקפה האישית ולמה אסור לו להשתמש בשם שלך ועוד על מה שכתבת? יש לך הבנת הקרא בסיסית?

אתה צודק, אין לי על מה לבזבז אנרגיה.

פשוט מיותר.

פורסם

חברים בואו נשמור על רמה תרבותית הוגנת בויכוחים ביננו.

לגופו של עניין אכן הפעילות בוואטיל ממש ירדה בצורה חמורה וזה תהליך שנמשך כבר זמן רב.אני הצעתי בזמנו תמריצים כספיים לתגמל אנשים שיתרמו או יטוסו או יפקחו כראוי וכמו כן לגבות דמי חברות סמליים על מנת לממן זאת והבנתי שהמנהלים נגד.אז מה הן שאר ההצעות על מנת לצאת מהמצב הזה עדיין לא שמעתי...לפי דעתי חייבים דחוף להפגש באיזה מקום עם "ראש טוב" רצוי על בירה טובה והמבורגרים ולהחליט איך יוצאים מהמצב.

אתמול בערב ב 20.30 נחתתי בבן גוריון כ ELY316 מהיתרו והיה לי מאוד עצוב לראות שדה בלי פיקוח רק עם נוי פרחי בקרקע.אז ביצעתי HOLDING ב RIMON במשך כחצי שעה שאני ממתין אולי יבוא איזה פקח שינחית אותי ולבסוף התיאשתי ונחתתי לבד.

בוקי זאב:4X-MJB

פורסם

אני מרים להנחתה רעיון שאולי יעזור להכניס קצת צבע ללחיים של האירוע המתוכנן:

מכיוון שמבחינתי איך שאני רואה את זה יש סוג של זיקה בין הפעילות שלנו בIFS לבין הפעילות בעיט. שהיא לפי דעתי ההמשך הטבעי למי שסיים קורס, אני מציע להפוך את התחרות לסוג של מפגש בוגרים. כאשר הקבוצות יתחלקו לפי המחזורים שסיימו קורס ב IFS. כל אחד ומחזורו הוא.

זה יהיה סוג של מפגש נוסטלגי כל אחד עם חברי המחזור שלו וגם תחרות על יוקרה בין המחזורים.

אם תרצו נוכל גם להשתמש במערכת הפצת הדואר של IFS כדי לעודד חברים להגיע, גם כאלה מהעבר שלא רואים את הפורום ביום יום.

כמובן כמובן כמובן, ושלא יובן אחרת: אני לא מציע שהתחרות תהיה סגורה אך ורק לבוגרי IFS. זה רק כדי לנסות לעזור ולעורר עניין.

פורסם

בעבר הלא רחוק התייחסתי לחוסר פעילות ברשת בחודשים האחרונים,לצערי היו מי שהבינו לא נכון את כוונותיי שבאו באמת מתוך דאגה לעתידה של VATIL ,אין בכוונתי לחזור שוב על הדרך שבה אני רואה את פיתרון "היובש" הקיים כרגע אבל אולי מילה אחת אבהיר את כונותיי,גיבוש,לדעתי על מנת לקיים מסגרת חברתית לאורך זמן חייבים להפגש להכיר טוב יותר האחד את השני לא רק הכרות וירטואלית ,מנהל החטיבה חייב להיות יוזם ופעיל ( מילים אילו לא אישיות כנגד איש זה או אחר חלילה) צוות החטיבה חייב להיות עם היד על הדופק כל הזמן ,כשאין דופק בדרך כלל מכריזים על מוות והרי אין איש בחטיבה המעונין שואטיל תוכרז כגוף מת חלילה.המפגשים החברתיים לדעתי חשובים לקיומה של ואטיל כגוף חי ונושם.נכון,ישנם אילוצים אשר מונעים השתתפות ולקיחת חלק בפעיליות ונאמר כבר קודם ,לימודים ,מבחנים,עבודה,חופשה,מחשב לא תקין,רשת אינטרנטית בעייתית וכו' וכו' כל אלה בתוך החבילה והיא מורגשת או לא מורגשת למעשה בפעילות היום יומית ,רק אתמול בהצצה ב-S.I היו מחוברים כ-10 חברים אבל פיקוח כלל לא היה ,אני מציע לכל חבר בחטיבה להכנס יום יום ל S.I ולהשוות מה קורה אצלנו ומה קורה בחטיבות האחרות ,אנגליה למשל ,אז באמת תשאל השאלה למה זה קורה לנו ? איפוא ואטיל שלפני שנה ,שנתים ויותר ,מתגעגעים אליה נכון? אז לא היו מבחנים,עבודה ,תקלות וכו' ? היו ,אז מה קורה לנו? כל זה לדעתי ניתן לבחון אך ורק בדיון מעמיק בין החברים לא על גבי הפורום כי לא כולם שותפים לדיון אלה במפגשים ,שנראה האחד את השני נכיר את הפקח ,איש הצוות,איש ההנהלה ,ואולי גם נזמין חברים שלנו שעזבו את ואטיל נחזיר אותם למשפחה.בתחילת כתיבת השורות ציינתי כי אני לא רוצה לחזור על מה שכתבתי בעבר אך לא יכולתי שלא והינה אני חוזר על זה שוב כי דאגה גדולה בליבי לעתידה של הקהילה שלנו כאן,כשאין קרשים לזרוק למדורה אז נשארים רק גחלים וגם הם כבים בסופו של דבר ולא נותר דבר.

פורסם
אני מרים להנחתה רעיון שאולי יעזור להכניס קצת צבע ללחיים של האירוע המתוכנן:

מכיוון שמבחינתי איך שאני רואה את זה יש סוג של זיקה בין הפעילות שלנו בIFS לבין הפעילות בעיט. שהיא לפי דעתי ההמשך הטבעי למי שסיים קורס, אני מציע להפוך את התחרות לסוג של מפגש בוגרים. כאשר הקבוצות יתחלקו לפי המחזורים שסיימו קורס ב IFS. כל אחד ומחזורו הוא.

זה יהיה סוג של מפגש נוסטלגי כל אחד עם חברי המחזור שלו וגם תחרות על יוקרה בין המחזורים.

אם תרצו נוכל גם להשתמש במערכת הפצת הדואר של IFS כדי לעודד חברים להגיע, גם כאלה מהעבר שלא רואים את הפורום ביום יום.

כמובן כמובן כמובן, ושלא יובן אחרת: אני לא מציע שהתחרות תהיה סגורה אך ורק לבוגרי IFS. זה רק כדי לנסות לעזור ולעורר עניין.

אני מההתחלה חשבתי שבגלל אחוות הבוגרים של IFS נראה קבוצות על בסיס המחזורים האלה והתבדתי

פורסם

טוב אז ככה כמה דברים:

1) אם מישהו מבחוץ היה קורא את האשכול הזה הוא היה בטוח שהבן אדם הכי מבוגר בפורום הזה הוא בן 12 בלחץ אז יאללה די להאשים אחד את השני ולהוריד את הרמה של השיחה פה מתחת לאפס.

2) שכחתי להוסיף את זה מקודם אבל העניין הזה של הקבוצות הוא לא ממש נכון לעשות כי בכל זאת יש פערים בין הטייסים בחטיבה לכן יש לי הצעה: כל אחד שירצה להשתתף ירשם וימסור את השם שלו ואיזה מטוס הוא רוצה להטיס באירוע ובתאריך מסוים תסגרו את ההרשמה ותרכיבו קבוצות מעניינות, לא של חברים שהתאגדו בינם לבין עצמם אלא ותיק עם צעיר או כל שיטה אחרת וככה יהיה יותר עניין בתחרות, יהיה גם יותר כיף להכיר חברי חטיבה שלא הכרת.

הצעה...

אבל קודם שיחזירו את האירוע אח"כ נעלה הצעות.

מה אתה אומר קרבל?

פורסם
טוב אז ככה כמה דברים:

1) אם מישהו מבחוץ היה קורא את האשכול הזה הוא היה בטוח שהבן אדם הכי מבוגר בפורום הזה הוא בן 12 בלחץ אז יאללה די להאשים אחד את השני ולהוריד את הרמה של השיחה פה מתחת לאפס.

2) שכחתי להוסיף את זה מקודם אבל העניין הזה של הקבוצות הוא לא ממש נכון לעשות כי בכל זאת יש פערים בין הטייסים בחטיבה לכן יש לי הצעה: כל אחד שירצה להשתתף ירשם וימסור את השם שלו ואיזה מטוס הוא רוצה להטיס באירוע ובתאריך מסוים תסגרו את ההרשמה ותרכיבו קבוצות מעניינות, לא של חברים שהתאגדו בינם לבין עצמם אלא ותיק עם צעיר או כל שיטה אחרת וככה יהיה יותר עניין בתחרות, יהיה גם יותר כיף להכיר חברי חטיבה שלא הכרת.

הצעה...

מה אתה אומר קרבל?

אין אפשרות כבר להרים את הארוע בתאריך שנקבע, אם יצא מהדיון הזה משהו קונסטרוקטיבי שנוכל לנסות ולהעלות אותו שוב במתכונת שתהיה יותר אטרקטיבית אז נשקול לקבוע תאריך חדש, נכון לעכשיו יש לנו את הנקודות של רון, את הנקודות שלך ואת תומר שאומר שזה בכלל לא משנה מה יהיה אני לא מאמין שזה מספיק בשביל להעיד על איזשהו עניין

פורסם
היי אביב ועידו..

אני רק יכול להצטער שהארוע נסגר..

דווקא התכוונתי בכל הרצינות להשתתף אבל!! כן אני בין אלו העסוקים רק השבוע הגשתי סופסוף את הפרוייקט של סיום התואר! :D

עכשיו יש לי כמה שעות פניות ביום לחזור לטוס וגם להתכונן לארוע שלכם..

חבל - כי כבר היה לי בראש מי ה 3 שיצטרפו אליי ( אחד מהם כבר נתן הסכמתו למרות שלא סופית - אביב אתה יודע במי מדובר )

לגבי בעיית המטוסים בהחלט.. ( אגב אני סבור שלא הסימולטור זה הבעיה אלא הטסת מסוק - אין הרבה כאלה שיודעים )

לגבי גודל קבוצה..אוליי היה עדיף בזוגות..או מקסימום שלישיות? נק' למחשבה אביב.

לגבי תזמון הארוע והרעיון שלו - רעיון מגניב מחדש ומעניין..אוליי כפי שדובר פה התזמון לא מתאים כרגע לארוע כזה.

אני הייתי רק דוחה אותו לא מבטל ומשאיר אופציה לעתיד זה יכול להיות להיט!

נ.ב.

הפרוייקט היתה הסיבה למשל למה לא התפניתי לטוס בבחינה של רב"ש וגם כזכור לי בשלך אביב :cry:

ככה שכן לצערי חלקנו מאוד עסוקים.

רון מה שכתבת אני חייב להגיב.

אתה כל הזמן מתלונן שאין פיקוח או אונלין day.

אתה נזכר להירשם לאירוע מאוחר מידי אפילו שאתה יודע על זה הרבה לפני.

כמו שאתה דואג כל הזמן להגיד שאין פיקוח ושיש פיקוח אתה אפילו לא בה לטוס.

אני זוכר שהגעתי לVATIL היה הרבה מאוד תנועה והרבה מאוד פיקוח.

:lol: אני מקווה שזה תקופה ללא פיקוח ותנועה ואני מקווה שהיא תחלוף אותנו והחטיבה תתחיל להתאושש :P .

פורסם
טוב אז ככה כמה דברים:

הצעה...

מה אתה אומר קרבל?

אני לא מכיר אותך אבל שמח שיש לנו אותך ובכל זאת אם אתה כל כך רוצה להעלות את הרמה כאן מעל האפס כדבריך ,אז רצוי מאוד שסעיף 1 תמחק למען כל אלה שקוראים את האשכול מבחוץ.

פורסם

אני לא יכול שלא להרגיש את האכזבה הגדולה של אנשי עיט מאנשי VATIL והטייסים. אם זה משנה משהו, אז אני שותף מלא להרגשה הקשה ואני לא חושב שמישהו יוכל להבין את ההרגשה עד שלא עמד במקום שלכם. משאר ה"יועצים" לדעתי פשוט להתעלם.

אני חושב שפיקוד החטיבה צריך להתעורר קצת ולעשות מעשה. יש פה משבר מתמשך, ולא נראה שמישהו עושה משהו כדי לצאת מזה, ולו באופן סימלי (למשל - להרשם למירוץ הזה). אל תשכחו שמעבר להכל, האדישות שלכם למצב מכניסה (בצורה ישירה או עקיפה) לייאוש ואדישות את האנשים שכן עושים פה משהו עבור החטיבה, ויכול להיות שיגיע הרגע שתאבדו גם אותם. חבל.

עידו - כפי שכבר מישהו כתב, אתה מוזמן לעשות שימוש ברשימות הקשר של IFS כדי לעורר חניכים לשעבר של IFS. אני לא בטוח שהם בכלל קוראים פה בפורום. אישית פשוט כבר התייאשתי מהם, אבל לנסות תמיד אפשר.

פורסם
2.2.2010 שעה 17.20 ,ברשת 5 טיסות פנים ,5 טיסות חוץ ,0 פקחים.

אולי זה לא נותן הרבה אבל עליתי קרקע.

צבי בוא לטוס IFR בבן גוריון תקבל קלירס והסעה :P

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...