עבור לתוכן
prince869

טקס סיום קורס חניכי קרב 001 ה"נשרים" בחיל האוויר הווירטואלי

Recommended Posts

פורסם

הקשב!

שלום חברי חטיבת ואטיל הנכבדים,

אני גאה ושמח לבשר כי חניכי קורס חניכי קרב 001 "הנשרים" בטייסת קרב של חיל האוויר הווירטואלי ביום שלישי הזה ה- 9.2.10 מקבלים דרגות וכנפי טיסה!

ביום שלישי ה-9.2 2010 בשעה 21:00 יתקיים טקס מסדר הכנפיים של קורס חניכי קרב 001 "הנשרים" בטימספיק של IFS.

החניכים הצעירים עברו סדרה של מבדקים ושורה של מבחני טייס וצ'קים שבהם נבדקו יכולותיהם של המועמדים לקורס, הם למדו על מבנה המערך הקרבי, מבנה המטוס, בדח''ים, מצבי טיסה, המראות ונחיתות, נדב''ר צבאי, טיסה קרבית בוואטסים, ניווטים באיזורי אימון, קרבות אוויר בסיסיים ושמירות מבנה מסובכות.

הטייסים המסיימים, לאחר סיום הקורס, יכנסו לשלב הקא''מ והקאמ''מ (קורס אימון מבצעי) שבו הם ילמדו על כל מושגי טייסת הקרב ובניהם- מבנה מטוס הקרב, תידלוקים, אוויר-אוויר, אוויר-קרקע, מבנים, ניווטים, כוננויות, וכו'.

מפקד החיל, דרג החיל הבכיר, מפקד הטייסת וצוות המדריכים מתכבדים להזמינכם להגיע ולתת כבוד של סיום לטייסים החדשים של חיל האוויר הישראלי הווירטואלי.

מהלך הטקס:

- התכנסות בחדר הטימספיק של טקס הסיום בשרת הטימספיק של IFS באייפי: ts.ifschool.net:8136 (נא לשמור על חוקי הטימספיק)

- כניסת החניכים המסיימים לחדר וקבלתם לאחר טיסת הניווט האחרונה שלהם בקורס

- נאומים של צוות הקהילה, צוות חיל האוויר הווירטואלי, וצוות הטייסת

- קבלת דרגות הקצונה, תעודת הסיום וכנפי הטייס.

תנו מכם חצי שעה- שעה לבוא ולתת כבוד לטייסים החדשים שעבדו כל כך הרבה כדי לסיים את הקורס הזה!

החניכים המסיימים:

אופיר פריג

דניאל פולק

זמר יצחק

ירדן גוטליב

ליאור פדר

ניב סולומון

כמו כן- מזל טוב לליאור קסטנר שנכנס לטייסת בתפקיד טייס. וכמו כן, מזל טוב ליאור ליום הולדתך!

בהצלחה! ובואו בהמוניכם לתת להם כבוד!

400px-154_cadet_graduation.jpg

נעוץ: עד ל- 10.1.10 תודה.

פורסם

הצעה שלי לירחון ואטיל, תגיעו!

זאת יכולה להיות אחלה כתבה לירחון הנחמד שלכם, פלוס ראיון עם החניך המצטיין שיבחר. (כרגע זהותו חסויה)

פורסם

יאללה חבר'ה בואו בהמוניכם!!

למקרה שתרצו לעקוב ב VRC:

אופיר פריג- עפרוני 5

דניאל פולק- עפרוני 3

זמר יצחק- עפרוני 2

ירדן גוטליב- עפרוני1

ליאור פדר- עפרוני 6

ניב סולומון- אחי תעדכן אותי מה המספר שלך<

פורסם

בהזדמנות זו אני רוצה לומר תודה למדריכים ולמפקדים של החניכים שעבדו כ"כ קשה כדי להגיע לרגע הזה..

ברק זוהר שהחל את הקורס הזה והעביר את מרביתו. תודה.

שובל כהן שהיה מדריך לכל אורך הקורס ומצפה לו עתיד מזהיר בחיל. תודה

יובל שטרק, שעזב ללימודים אולם עד לעזיבתו השקיע בצורה מטורפת.תודה.

אדר לוטן שהצטרף באמצע אבל ידע להשתלב יפה ונתן ערך מוסף ענק לחניכי הקורס. תודה.

ולאחרון חביב רז פרינס שלקח את המושכות מברק ונתן דחיפה עצומה לקורס תוך עמידה בכל הדרישות והיעדים שהצבנו לו בנחישות ובאמביציה, בלעדיו טקס זה לא היה מתרחש. תודה

כפיים להם ולבוגרים

פורסם

כמו כן שיהיה בהצלחה לכולנו

לכל מסימי הקורס החדשיים שממש עוד מעט יכנסו אל נעלי לוחמי צוות אוויר!!

שיכנסו אל מערך המבצעיות שבחייל ..!!

מה גם נאחל לרז הצלחה בהמשך הדרך הארוכה שמצפה לו בתור מפקד הטייסת ..!!

וגם כמובן לברק זוהר שהיה בשביל כולם שמה שצריך ומפקד לדוגמא !!

שיהיה בהצלחה לכולם בהמשך הדרך

ושבת שלום

ליאור

פורסם

חניכים יקרים!

אני גאה לומר שהייתי ואשאר חלק נכבד מתחילת הדרך שלכם בחייל ועד לסיום הקורס הנ"ל. כל הכבוד על המסירות ועל ההתמדה בקורס,

אני יודע שבהתחלה לא עשינו לכם חיים קלים, אך כרגע אני מאמין ואני מקווה שגם אתם יודעים שזה היה רק לטובתכם והוכחתם זאת

בכך שסיימתם את הקורס הבסיסי של ח"א בהצלחה!

שוב, תודה לכל מי שעזר לי בתחילת הדרך, שובל, יובל, רז, אוהד ועוד הרבה שנרתמו למשימה הזו והניבו הצלחה יפה מאוד!

אני מאמין שנתראה כמה פעמים בקורס המתקדם של הקרב ושם נעביר לכם שיעורים הרבה יותר מסיבים ומעניינים...

שוב, שיהיה בהצלחה ונשתמע בטקס סיום שלכם!

פורסם

לרובכם שלא יודעים, שם הקורס הוא "הנשרים" מהסיבה האירונית שלא היה להם חלק של טיסה על מטוס הנשר שחיל האויר הוירטואלי קנה.

לכן החלטנו לשם האירוניה לקרוא להם כך.

סיבה נוספת היא, החדות, העוצמה והכוח שיש לנשר, המחזור הזה בעל התכונות הללו.

תזכרו לבוא, הטקס ביום שלישי הזה!

פורסם

ברק, תודה רבה לך על הכל, אני בטוח שתלווה אותנו עוד הרבה במהלך הדרך!!!

קסטנר, מזל טוב גם לך על הקבלה לטייסת אני כבר מחכה לטוס איתך עם הF-15, וואלה אני בטוח שאנחנו (הקורס הראשון) נגיע רחוק! אל תחשבו שנפטרתם מאיתנו בטקס סיום הזה אנחנו עוד נעשה לכם צרות עם פטרולים מול הסורים בצפון ולשמור על הגבולות בדרום.

יאללה נתראה בטקס

פורסם

כל הכבוד על הביצוע

החברים נפגשים על בסיס שבועי ועוברים הדרכות מקצועיות בתחום הטיסה הצבאית ומבצעים תרגולים מעשיים בשטח.

למרות כל הקשיים הטכנים והמכשול המשמעותי שתמיד צף ברקע - כוח אדם - הצלחתם לבצע כמו שצריך.

תודה ענקית לכל המובילים ותודה לכם הבוגרים על שיתוף הפעולה!

נתראה בשלישי

פורסם
העלבת אותו.

גבעתי הבחור. עוד מעט עם הליכון מיד שרה, אבל גבעתי :)

בינתיים השאלתי מיד שרה עריסה לתינוק ומשאבת הנקה. אבל גם תור ההליכון יגיע...

פורסם

חבר'ה, תודות יתאפשרו ויהיו בטקס עצמו.

בכל מקרה, ברוכי, זה יהיה נחמד מאוד אם תכבד אותנו בנוכחותך.

ולכולם,

חניכי הטייסת המסיימים עולים לטיסת ניווט אחרונה בקורס על העפרוני ויעשו מעבר נמוך מאוד של שיירת המטוסים שלהם מעל חצרים. מי שמעוניין לראות אותם, יכול להתחבר באותו זמן שאנחנו בטימספיק בשעה תשע לוואטסים בחצרים בחניות ולראות את השיירה שלהם. הם עושים מטס כבוד למכובדי הקהילה שיגיעו!

שיהיה להם המון בהצלחה, ואני מקווה שתיהיה נוכחות נכבדת של חברי הקהילה! אני לא מאמין שתיהיה בעיה לכל אחד לבוא לחצי שעה ככה ולתת כבוד!

שיהיה שבוע טוב :)

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...