עבור לתוכן
mickey lip

קבלת החלטות תחת השם VATIL.

Recommended Posts

פורסם

רבותי,

מרגע זה,

כל סיור או מפגש הנערך תחת השם VATIL חייב להיות מתואם דרכי.

האחריות היא שלי ברגע שאתם מארגנים סיור תחת השם VATIL.

אם חס וחלילה יקרה למישהו משהו, למי שיבואו עם אצבע מאשימה היא רק אלי.

לא מקובל עלי שאנשים מארגנים פה סיורים ומשתמשים בשם החטיבה מבלי לתאם זאת איתי קודם.

סיורים פרטיים, מפגשי ILS , או סתם פגישות בבית קפה , מאושרים ואינם צריכים אישור שלי כל עוד הם לא תחת חסות החטיבה.

מי שיפר זאת יטופל באופן משמעתי על ידי.

אני בעד סיורים, ומפגשים, אבל בצורה מסודרת ולא פירטית.

בעיות משמעת נוספות בחטיבה , יטופלו בצורה מחמירה החל מהיום.

זהו תחביב וכולנו פה על מנת להינות ממנו, אל תתנו לי להתעסק עם בעיות משמעת , אני לא גננת ולא מתכוון לעשות הסבה מקצועית.

כולם פה טייסים, תתחילו להתנהג בהתאם, גם כלפי איש לחברו וגם כלפי החטיבה.

פורסם

תודה מיקי. לא יודע אם זה אמור להיות קשור להתארגנויות או לא, רק רוצה להזכיר שיש קבוצה תחת השם של החטיבה בקהילה של Vroute, יש גרסה חינמית של התוכנה ככה שההרשמה היא חופשית. שובל כהן יצר אותה, היום הקבוצה מונה 21 חברים וניתן להמשיך ולהרשם באופן חופשי. אני לא ארחיב על היתרונות, כיסינו את זה בשרשורים אחרים, רק שתדעו שקיים. נכון שזה לא מפגש פיזי אבל אולי תרצו לזכור גם את זה תחת משהו ייצוגי שלנו שאנחנו מראים בו נוכחות.

פורסם

שמע מיקי,

זה שצוות החטיבה לא מעודכן אחד מהשני זה לא אשמתי ולא אשמת שום חבר חטיבה,

זה שהתקשורת בצוות לקויה זה בעיה שלכם שלדעתי צריך לבדוק לפרטים.

אני חושב שהתגובה של אדם היא מחיקה מיידית של השירשור זה מחפיר ולדעתי נוראי.

חבל שאתם לא מתקשרים ושואלים/מבקשים.

אנא צור איתי קשר לגבי האירוע, חבל לי שהאירוע שאני כבר חודשיים עובד עליו ילך רק בגלל חוסר תקשורת של הצוות.

פורסם

גלעד

הסברתי לך שהשרשור ירד בצורה זמנית וגם הסברתי לך במדויק את הסיבה בפרטי וראיתי שגם קיבלת את ההודעה שלי על כך - קצת חוצפה שבמקום להגיב לי ולהתדיין על כך בפרטי אתה ישר רץ ויוצא בהאשמות

אף אחד לא מחק לך את השרשור, העברתי אותו לדיון בצוות החטיבה עקב דבר מה שנראה לי אישית שיש לבדוק ברמת הדיון בצוות והוא יוחזר למקומו בקרוב בדיוק כמו שהבטחתי לך בהודעה ששלחתי לך.

מעבר לכך חבל שכל התקשורת שלך עם הצוות נעשית בצורה כזאת על גבי הפורום, זה לא תקין וגם גובל בחוצפה

אם לדבר קצת על העניין עצמו להבנתי אתה עשית טעות בכך שפירסמת את האירוע לפני שכל הקצוות היו סגורים סופית ובכלל זה כמובן קבלת אישור ממנהל החטיבה לאירוע שלפי הפרסום היה אמור להתקיים תחת המטרייה של ואטיל מה שאומר באחריותו וערבותו האישית של מנהל החטיבה גם אם לא ידעת שכך הדבר - זו המשמעות.

לגבי טענתך על קצר בתקשורת בצוות אני חושב שכדאי לחכות עם קביעת מסקנות מעליבות כאלה לפני שמתחקרים ובודקים מה בדיוק היה, עם מי דיברת ועל מה.

בתוך הצוות מתבצעת עבודה מתמדת תוך עדכון שוטף מרמת הרעיון ועד שלב הביצוע ולא נראה לי שכמו שהצוות עובד כיום יכול להיות מצב שנסגר אירוע ויש תאריך מבלי שכל הצוות יודע - אנחנו לא עובדים כך

ולכן חשוב מאד לתחקר ולבדוק איפה זה נתקע, לא יודע עם מי דיברת ועל מה דיברת, הדבר שאני כן יודע זה שאני כמו חברי צוות אחרים ונראה לי גם מנהל החטיבה בעצמו ידענו לראשונה על קיום האירוע או כוונה לקיים דבר כזה בכלל רק ממה שפרסמת בפורום - זה לא תקין.

אני מבין לגמרי את התסכול שלך שמשהו שעבדת עליו כנראה זמן רב עלול לרדת לטמיון,

ברור לגמרי שכוונתך היתה טובה ואף אחד לא מטיל ספק ברצון הטוב לתרום וליזום דברים לטובת כולם.

ייתכן והייתה אי הבנה בשלב זה או אחר של התכנון וזה דבר שעוד ייבדק לעומק ואני בטוח שגם יופקו לקחים

אני רק מציע להרגיע קצת את העצבים ולנסות להבין את המערכת בכללותה על כל המורכבות שלה

ולא ישר לצאת בקריאות האשמות והעלבות כי מזה לא יצא לנו דבר

פורסם

כאחד שבמקרה נכח בדיון הלילה של חברי צוות החטיבה הבכירים,

לגבי מקרה זה, אני יכול לומר לך שתקשורת טובה מזאת לא יכולה להיות, פנים מול פנים.

גם אם הכוונות שלך טובות, הביצוע כושל לחלוטין וזו לא הדרך לארגן ארועים מכל

סוג בשם החטיבה.

הבנתי שתחקור מלא יבוצע מולך בפרטי ולכן אשאיר זאת לאחראים.

פורסם

רן,

אני לא יודע על איזה דיון מדובר ומי נכח שם, אני הודעתי על מעשיי לאהרון מבחינתי כאשר הודעתי לאהרון כל צוות החטיבה יודע, אני לא צריך לשלוח ל101 אנשים על האירוע שאני מתכנן, חבל שאף אחד מצוות החטיבה לא מנסה לבוא ולברר ורק באים בטענות.

חבר חטיבה משקיע זמן (ותאמין לי שהזמן שלי קצר), כסף וכד' בשביל שהאירוע יעבוד ולא יהיה פשלות בדרך. חבל שבמקום להגיד יופי ותודה אתם רק יורקים בפנים. אח"כ מתפלאים שאין טיסות ופיקוח.

פורסם
רן,

אני לא יודע על איזה דיון מדובר ומי נכח שם, אני הודעתי על מעשיי לאהרון מבחינתי כאשר הודעתי לאהרון כל צוות החטיבה יודע, אני לא צריך לשלוח ל101 אנשים על האירוע שאני מתכנן, חבל שאף אחד מצוות החטיבה לא מנסה לבוא ולברר ורק באים בטענות.

חבר חטיבה משקיע זמן (ותאמין לי שהזמן שלי קצר), כסף וכד' בשביל שהאירוע יעבוד ולא יהיה פשלות בדרך. חבל שבמקום להגיד יופי ותודה אתם רק יורקים בפנים. אח"כ מתפלאים שאין טיסות ופיקוח.

חלאס נו, אמרו לך שידברו איתך בפרטי אז תתעזר בקצת סבלנות או שתעבור לפרטי.

פורסם
שמע מיקי,

זה שצוות החטיבה לא מעודכן אחד מהשני זה לא אשמתי ולא אשמת שום חבר חטיבה,

זה שהתקשורת בצוות לקויה זה בעיה שלכם שלדעתי צריך לבדוק לפרטים.

אני חושב שהתגובה של אדם היא מחיקה מיידית של השירשור זה מחפיר ולדעתי נוראי.

חבל שאתם לא מתקשרים ושואלים/מבקשים.

אנא צור איתי קשר לגבי האירוע, חבל לי שהאירוע שאני כבר חודשיים עובד עליו ילך רק בגלל חוסר תקשורת של הצוות.

בוקר טוב אח שלי :angel:

פורסם
עידו,

לא עניין שלך, מפריע לך? וואלק תתריע על ההודעה, חלאס!

שחר,

פעם ראשונה שקורה לי. אם זה ככה כדאי לי לשמור על שתיקה ולא לעשות כלום.

תגובה אחרונה לבקשתו של אדם.

אתה חלאס, צריכים להסביר לך עם בדידים שבודקים עניינים? בכח לעשות מהומה?

פורסם

אני נוטה להסכים עם גלעד,

ולהגיד שבאמת השקיעו מאמץ וחשיבה,

ואם רצו לפתוח דיון על זה (ואני לא אומר שלא היה צריך לדבר עם גלעד ו / או יכול להיות שהוא עשה משהו לא בסדר) זה היה צריך לבוא בצורה אחרת באופן פרטי, כפי שהמנהלים אמרו אבל משום מה רק לאחר שהם פתחו את השרשור, בצורה נעימה יותר ובצורה פחות תקיפה כפי שזה קרה.

המשך שבוע נעים,

יוני.

פורסם

אני שמח להודיע לכל מחרבי האירועים שהאירוע בהרצליה בוטל..

תהנו מכל המפגשים ה"מתוכננים" שלכם, אני חושב שזה האירוע האחרון שאני מתכנן..

אם זה היחס פה זה בושה לחטיבה ובושה בפרט למנהל החטיבה על היחס לחברים שמנסים לעבוד ומנסים לארגן.

ולעידו, מה אתה קשור תזכיר לי?

פורסם

רגע, אתה חושב שאם אתה "מודיע" למשהו מהצוות, זהו אתה יכול לעשות מה שבראש שלך ?

קיבלת אישור להרים את המפגש ?

אין לך כניראה שמץ של מושג מה זה להיות חלק מארגון.

אף אחד לא אישר לך שום דבר ולכן לא היתה לך לגיטימציה לפעול בעיניין.

אם היתה פועל בדרך הנכונה, לא רק שהיתה מקבל את ברכת הצוות, היתה מקבל סיוע וכך לא היתה מבזבז זמן וכסף.

אבל כניראה שאתה מאלה שאוהבים ללכת עם הראש בקיר ואחרי זה לבכות (בשיתוף מאוכזבי VATIL).

מילה אחרונה בנושא הכסף.

אם אתה חושב שאתה עושה רושם על משהו, אתה טועה ובענק.

אנשים תורמים לחטיבה מזמנם ומכספם באופן כמעט יום יומי.

אף אחד לא מתהלל אף אחד לא בוכה.

כולם עושים מאהבה לתחביב ולחטיבה.

פורסם

שאלה לי אלייך רן.. אתה יודע את כל פרטי המקרה, אתה שמעת את כל הצדדים?

אני יודע שלא, אז למה אתה מנסה להפיל אותי? העיקר לנסות ולהאשים ולא להגיד יופי של יוזמה וכד'.

מסקנות המקרה כשיהיו מסקנות אתה תדע אותם ותסיק מזה מסקנות. שיהיה לילה טוב.

ד"א שאלה? אתה בצוות החטיבה? אז מה אתה שואל שאלות שצוות החטיבה צריך לשאול?

ולעידו, אם היחס שלי הגע לי אז מה יצאת להגנתי?

פורסם

תקרא שוב מה שכתבתי.

וכניראה שאני כן מעורה בפרטים.

לא צריך להיות חבר צוות בחטיבה כדי ליזום ארועים בחטיבה.

לא צריך להיות חבר צוות כדי שהחטיבה תיהיה חשובה לי ולהיות מעורה במה שקורה בה ואם צריך ליעץ לגורמים השונים.

מעבר לזה שתפקידי הלא רישמי הוא יועץ התקשורת של מנהל החטיבה (תשאל את מויש, הוא יסביר לך).

כמוכן כתבתי לך כדי שתנסה להבין איך עובד ארגון גדול.

תלמד את זה טוב כי שתתחיל לעבוד אפילו במקום עבודה של 10 אנשים, יש דרך לעשות דברים.

דוגמית: כשיש לי יוזמה, אני פונה לצוות, מציע את היוזמה שלי.

מאשרים סבבה ופועל לפי הנחיות הצוות. לא אושר, לא קרה כלום ולרוב

יגיע עם הסבר מתאים.

פורסם

תאמין לי, כולה בן 15 ואני כבר עובד ומרוויח משכורת שהולכת היישר לחשבון הבנק הפרטי שלי.

זה לא שלא היה תאום עם הצוות, התאום היה. לא היה קשר בתוך חלק מן חברי הצוות.

מפה אני לא אחראי כבר ולדעתי אני לא צריך להיות אחראי על התאום בין הגורמים השונים בחטיבה.

פורסם

גלעד

אתה צודק,

בושה למנהל החטיבה שהקדיש אתמול זמן לתחקר ולהבין מה קרה.

בושה למנהל החטיבה שהעז לערוך תחקיר מקיף הערב, ובאותו זמן שאתה משתולל פה הוא יושב ומסכם תחקיר.

תחקיר שאתה לא זכאי לראותו, כל כך רציתי לשתף אותך ולהסביר לך.

אמרתי, ביקשתי והסברתי שנסכם בפרטי.

אדם ביקש גם.

אבל מה, זה באופנה לזרוק בוץ על כל הצוות והחטיבה ( נכון חזקלביץ? )

המקום הזה הוא לא שלי פרטי , לא של אף אחד בצוות.

הוא של כולנו, כולל כולם.

יש פה חבורה של אנשים שלא תורמים מזמנם לחטיבה ויוצאים בטונות של קיטונות השכם וערב.

על מה? אין פיקוח? תפתחו SI.

במקום לטוס אתם עסוקים במלחמות ואינטריגות.

אתם נהנים ללכלך את המקום שבו אתם נמצאים?

בשביל הרבה חברים VATIL היא בית , ואני לא מבין איך אנשים מוכנים שישפכו להם זבל באמצע הסלון.

אני לא מוכן!

יש גבול לכל תעלול , וגבול לכל חוצפה.

את התחקיר המלא הצוות יקרא בעצמו.( והיה מה לתחקר, וכן למדנו והפקנו לקחים להבא ).

זאת המגמה תמיד , הצוות כולו מתחקר ובודק את עצמו כל הזמן, הלואי שכל אחד ואחד מכם היה בודק את עצמו עשירית מהפעמים ממה שחברי הצוות בודקים לפני שהם לוחצים על לחצן "השלח" .

אתה בחרת להשתלח ללא רסן, זכותך.

שלך בבושת פנים

סתם אחד שאכפת לו.

פורסם

אתה יכול לראות כמה לא אכפת לי בזה שעליתי לפקח, בזה שאני מדריך כל שבוע חניכים שעתידים להיות חלק ממשפחת VATIL, כ"כ לא אכפת לי בזה שאני משקיע זמן ומנסה לגבש את החטיבה שתהיה משפחה אמיתית, וכ"כ לא אכפת לי בגלל שאני מנסה להילחם על האירוע לא?!

אז אולי תנסה להסתכל ולראות מגמה שדי לא במקום (אחמ רן ועידו) שכמו שאתה רואה לא תרמו לשרשור אלא גרמו לי להגיב להם חזרה. אולי זאת תופעה שמבריחה אנשים, אולי זה מה שגורם לאנשים לא לבוא לטוס, אנשים שמתנכלים להם שעונים ללא שום קשר למקרה הודעות שפוגעות ומעליבות ומכניסות הרגשה רעה אל הפורום.

תופעות כאלה לא מפריעות לך מר המנהל, כי חברים טובים אי אפשר להשעות, למרות שההתנהגות שלהם גרועה אפילו יותר מאנשים שכבר השהו אותם, לדוגמאת שחר שעל כמה פיפסים שוחרר לחופשה.

חבל שככה נסגר העניין, הארוע הזה יכל להיות הצלחה, וחבל שעוצרים ככה דברים כאלה, אני מבין את כל העניינים והייתי היום כבר ב2 תחקורים אבל עם קצת נועם ודיבור נעים הכל היה יכול להיפתר.

אני מקווה שמפגשי הILS הבאים (אל תדאגו לא תחת VATIL אם זה מה שמעניין אותכם כל הזמן) יהיו טובים ואני מקווה שנארגן אחד כזה במקום הרצליה.

שיהיה לילה טוב,

גלעד

פורסם

וואו גלעד כמה דברים שנאמרים ללא אחריות, וללא ידיעה

חברים טובים אי אפשר להשעות? שחר שהושעה על פיפסים?

כל כך הרבה מילים חסרות בסיס וניכר מאד שאין לך שום מושג על מה אתה מדבר - אבל העובדות לא יבלבלו אותך לצורך העניין.

מעבר לכך שים לב איך הצלחת בפחות משעתיים לחפור לעצמך בור שגם אם תרצה לא תצליח לצאת ממנו (ואל תאשים את רן ועידו שהם גררו אותך, אתה לעומת זאת נגררת)

בשיחתנו ביקשתי ממך יפה לא להגרר לתגובות האשמות ומריבות בעניין כדי לא להרע את המצב

אני רואה שלא הצלחת להתאפק ואף לא חסכת את שבטך מעל דפי הפורום לא מהצוות ולא ממנהל החטיבה, ועוד עשית את זה בזמן שישבנו וניסינו לתחקר ולבדוק מה היה לא נכון בהתנהלות מולך ובכלל את כל הסיפור לגופו.

קיצר אתה ילד גדול וכמי שכבר עובד לפרנסתו מגיל 15 אני בטוח שאתה יודע מה זה אחריות ושיש תוצאה לכל מעשה

לא נעלמה מעיני גם כמנהל הפורום המתקפה האישית הבוטה על גבי הפורום כלפי מנהל החטיבה - אדם שמשקיע זמן יקר מאד לטובת החטיבה ובטח שלא מגיעה לו התייחסות שכזו ובטח שלא בפומבי - על כך תקבל ממני הודעה אישית בנפרד.

לא התאפקת וכמו שחששתי גם עשית את המצב ליותר גרוע

ולכן אל תצפה שמכאן אמשיך להלחם בשבילך ולהסביר את עמדתך מעבר למה שכבר עשיתי ואולי לראות איך אפשר בכל זאת עוד להוציא את האירוע אל הפועל, כי פשוט יצא לי החשק לגמרי לאחר שראיתי שאין לך שום רסן ושגם ככה אתה כנראה לא ממש סופר את הצוות -

אני שמח להודיע לכל מחרבי האירועים שהאירוע בהרצליה בוטל..

תהנו מכל המפגשים ה"מתוכננים" שלכם, אני חושב שזה האירוע האחרון שאני מתכנן..

אם זה היחס פה זה בושה לחטיבה ובושה בפרט למנהל החטיבה על היחס לחברים שמנסים לעבוד ומנסים לארגן.

זו פשוט חוצפה וכפיות טובה ממדרגה ראשונה

חבל לי מאד איך כוונה טובה כל כך הפכה לכזו סאגה

ועוד יותר חבל לי שזה הטעם שנשאר לך ולנו בפה מכל הפרשה למרות שממש ניסיתי - לא השארת לי או לך או למיקי יותר מדי מקום לשפר את המצב.

תחשוב על זה

לילה טוב

פורסם

שמע אדם,

אני יודע בדיוק למה שחר הושעה, יצא לי לדבר ולראות הכל, אני רק אומר שאני חושב שיש פה חברים שמתנהגים כמו מנהלים החטיבה למרות שהם לא, עונים בצורה מגעילה ובוטה בלי לדעת את צדדי המקרה, חבל לי שכל פעם כשאנחנו פונים להתלונן כל פעם אומרים לנו שזה בטיפול והאמת שאף אחד לא יודע מה קורה באמת. (תעשה טובה אדם, קח את זה הפעם לתשומת ליבך, דפדף דף אחורה, ותראה את הפירוט למה שאני מסביר)

יש לי כבוד למנהל החטיבה, אני מעריך אותו אך חבל לי שאותו אדם שצריך לעודד אירועים כאלה ישירות פוסל אותם ולא מוכן לתחקר אותם עם מארגן האירוע, או בכלל לנסות להקשיב. אלא ישר לפסול זה דבר שלא קרה בעבר ומוזר שזה קורה עכשיו.

לגבי הוצאת האירוע אל הפועל, בשיחתי עם איציק הרגשתי שהוא מנסה לרמוז לי משהו, כל השיחה דובר על התנהגות וכד', באיזה שהוא שלב הבנתי שהוא מנסה פשוט לבקש ממני "גלעד רד מזה זה לא יצא לפועל" אז קמתי ואמרתי האירוע מבוטל וככה עשיתי. חבל לי שבמקום להגיד לי שמע גלעד אנחנו מבקשים שתבטל את האירוע אתם חייבים לרמוז כל דבר.

לגבי מה שאתה קורה בושה וכפיות טובה, אני אמרתי את מה שחשבתי אחרי עבודה כזאת שהלכה לפח בלי שום סיבה אמיתית מוסברת, שוב אני אומר חבל לי לבטל את האירוע הוא יכל להיות הצלחה גדולה וחבל ההרגשה שאני יוצא הפרשה הזאת היא של בושה ולמה: אני חוזר רגע לשרשור שהתחלתי לפרסם את האירוע, היו תגובות חיוביות ולפתע הגיעה התגובה של מיקי שהיתה: "האירוע לא תחת VATIL וכד'" מה שאני מנסה להגיד שהוא יצא בהצהרות טרם חקר את הדברים, ואם היה חוקר את הדברים היה שם לב שהיה פה נתק בקשר בין 2-3 חברי צוות.

אדם, תאמין לי שהיה מקום לשפר את הטעם עם מיקי היה בא בעצמו ומדבר איתי, חבל שהתעסקתם יותר בחקירה מבעזרה להחזרת האירוע.

בכל מקרה אני אשמח לשיחה עם מיקי,

בתודה,

גלעד

פורסם
שמע אדם,

אני יודע בדיוק למה שחר הושעה, יצא לי לדבר ולראות הכל, אני רק אומר שאני חושב שיש פה חברים שמתנהגים כמו מנהלים החטיבה למרות שהם לא, עונים בצורה מגעילה ובוטה בלי לדעת את צדדי המקרה, חבל לי שכל פעם כשאנחנו פונים להתלונן כל פעם אומרים לנו שזה בטיפול והאמת שאף אחד לא יודע מה קורה באמת. (תעשה טובה אדם, קח את זה הפעם לתשומת ליבך, דפדף דף אחורה, ותראה את הפירוט למה שאני מסביר)

יש לי כבוד למנהל החטיבה, אני מעריך אותו אך חבל לי שאותו אדם שצריך לעודד אירועים כאלה ישירות פוסל אותם ולא מוכן לתחקר אותם עם מארגן האירוע, או בכלל לנסות להקשיב. אלא ישר לפסול זה דבר שלא קרה בעבר ומוזר שזה קורה עכשיו.

לגבי הוצאת האירוע אל הפועל, בשיחתי עם איציק הרגשתי שהוא מנסה לרמוז לי משהו, כל השיחה דובר על התנהגות וכד', באיזה שהוא שלב הבנתי שהוא מנסה פשוט לבקש ממני "גלעד רד מזה זה לא יצא לפועל" אז קמתי ואמרתי האירוע מבוטל וככה עשיתי. חבל לי שבמקום להגיד לי שמע גלעד אנחנו מבקשים שתבטל את האירוע אתם חייבים לרמוז כל דבר.

לגבי מה שאתה קורה בושה וכפיות טובה, אני אמרתי את מה שחשבתי אחרי עבודה כזאת שהלכה לפח בלי שום סיבה אמיתית מוסברת, שוב אני אומר חבל לי לבטל את האירוע הוא יכל להיות הצלחה גדולה וחבל ההרגשה שאני יוצא הפרשה הזאת היא של בושה ולמה: אני חוזר רגע לשרשור שהתחלתי לפרסם את האירוע, היו תגובות חיוביות ולפתע הגיעה התגובה של מיקי שהיתה: "האירוע לא תחת VATIL וכד'" מה שאני מנסה להגיד שהוא יצא בהצהרות טרם חקר את הדברים, ואם היה חוקר את הדברים היה שם לב שהיה פה נתק בקשר בין 2-3 חברי צוות.

אדם, תאמין לי שהיה מקום לשפר את הטעם עם מיקי היה בא בעצמו ומדבר איתי, חבל שהתעסקתם יותר בחקירה מבעזרה להחזרת האירוע.

בכל מקרה אני אשמח לשיחה עם מיקי,

בתודה,

גלעד

גלעד, אני מציע שתעצור כאן, אל תכניס לי מילים לפה ודברים שלא אמרתי לך בשיחה.

אני הייתי מאוד ברור איתך בשיחה ולצערי אתה כרגע מסלף את דברי.

מיקי לא ביצע איתך שיחה כי יש לו גם עיסוקים ולא התאפשר לו, בגלל זה אני ניגשתי לבצע איתך את השיחה מתוקף תפקידי כסגן מנהל חטיבה, אני מציע שתעריך זאת.

אנחנו חוקרים ובודקים את המקרה, אך בכל מקרה לא נוכל לאפשר אירוע תחת כנפי VATIL בגלל שאנו לא מוכנים לקחת את האחריות הנדרשת על אירוע כזה בתקופה הזו, הסברתי לך את הסיבות טוב מאוד בשיחה.

פורסם

מהי ה"אחריות הנדרשת תחת כנפי VATIL", ולמה לא ניתן לקחת אותה בתקופה הזו?

אני לא כ"כ מבין (למעט בעיות אגו למינהן) מה קרה כאן. אני מניח שיש עוד הרבה פרטים מאחורי הקלעים, אבל לטובת VATIL ובייחוד העומדים בראשה ויועציהם, השירשור הזה לטעמי מחזיר אותנו אחורה. אני לא חושב שהחטיבה תוכל להתקדם וליזום עם חבל סביב צווארה, וקצת מצחיק אותי שמי שעושה את זה הם בדיוק האנשים שסבלו מזה והתלוננו* על זה בעבר.

מאז ומתמיד היוזמות הגיעו מהשטח, מי שהזיז דברים היו החפ"שים.

תנסו להתרומם קצת מעל האגו ולחשוב טוב האם מה שאתם עושים הוא האינטרס של החטיבה, או אינטרס שלכם (במובנים שונים).

ובלי קשר למה שכתבתי - מיקי- אתה יודע שאני אוהב אותך ומעריך את פועלך, אבל כל תגובה שלך מתחילה ב"אין לי זמן כרגע". מצד שני אנשים שעושים דברים די "חוטפים" לאחרונה (ואני לא מדבר רק על המקרה הזה, שבאמת אני לא מכיר את הפרטים יותר מדי). אז מה קורה פה? אתה לא יכול לתפוס את החבל משתי קצותיו. אין לי ספק שזה תחביב ואתה משקיע בו הרבה, אבל בשיטה המתנהלת היום ישארו שת"פים בלי טייסים ו/או פעילות חטיבתית old fasion. אשמח לפרט אם תרצה.

(*במילה עדינה)

פורסם
מהי ה"אחריות הנדרשת תחת כנפי VATIL", ולמה לא ניתן לקחת אותה בתקופה הזו?

בדיוק אותה אחריות שעמדה אז שעשינו את אותו אירוע בהרצליה ביוזמת דני מנוסיס אם אתה זוכר.

מדובר פה על אירוע בסדר גודל של 50+ אנשים שהולכים לשהות בשדה תעופה פעיל שבו יש סכנה חס וחלילה שמישהו יפגע.

בזמנו וידאתי כל פסיק לאותו אירוע, ונדרשתי גם לבצע ליווי לכל החברים שהסתובבו בשדה, אם חס וחלילה מישהו יפגע, מישהו צריך לתת את הדין על כך, ואני לקחתי על עצמי את זה אז באירוע ורצתי מפינה לפינה.

יש פה אחריות על חיים של אנשים שמסתובבים בשדה תעופה פעיל (שקרו בו תאונות פגיעה ממטוס), ואירוע כזה שפתאום מודיעים על קיומו בלי שההינו מעורבים בהכנות הנדרשות לכך הוא לא משהו שנוכל לקחת עליו אחריות.

הנושא פה אינו אגו, אלה נטו אחריות.

מיקי כתב שיבוצע תחקיר בצוות שיבדוק למה האירוע הזה נודע רק עכשיו לנו (יש לנו מה ללמוד מזה ולתחקר את עצמנו), אך זה לא משנה את העובדה שאנחנו בפרק זמן קצר (התקופה העמוסה עבורנו) לפני האירוע ונדרשים לבצע מלא הכנות (ואתה מכיר את הפרקציוניזם שלי) בבת אחת - ככה לא מעמידים אירוע וככה צוות החטיבה והעומד בראש לא מוכן לקחת אחריות על אנשים שיסתובבו בשדה תעופה פעיל.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...