עבור לתוכן
OmriSoudry

מפגש ILS - התאריך: 12.2 (יום שישי)

Recommended Posts

פורסם

שלום לכולם,

אחרי שסיכמתי את תוצאות השרשור האחרון, הגעתי למסקנה שנערוך 2 מפגשי ILS שונים (כמובן שיהיו בעתיד עוד וכמובן שתרגישו חופשי להגיע גם פה וגם פה!).

התאריך הראשון הוא יום שישי הקרוב (מחרתיים) ה-12.2 משעה 15:00 ועד אור אחרון...

אתם מוזמנים להביא שתיה, אוכל, סקאנרים, מצלמות, כסאות ים נפתחים, שולחנות, שמשיות, גזיה להכנת תה וכל מה שבא לכם! (רב"ש - לא להביא פסנתר בבקשה :D ).

רק תייצגו אותנו בכבוד - תשאירו את המקום נקי אחרי שאתם עוזבים.

מנסיון, אל תתפלאו אם תגיעו ותהיו ראשונים. ככה זה תמיד, האנשים מגיעים לאט לאט.

אני מזמין את כולם לרשום פה מאיפה הם מגיעים, איך הם מגיעים ובאיזה שעות כדי לתאם הגעה וחזרה של חברים.

אישית, אני לא אהיה במפגש הקרוב (אתם מוזמנים להאזין ל-129.05 תל נוף אני אמסור לכם ד"ש חח) כי אני סוגר שבת במגדל.

התאריך הנוסף יהיה ביום שישי הבא (שבוע הבא) ושרשור על כך יפורסם סמוך יותר למועד.

לא לשכוח לצלם תמונות ולשים בפורום!!

תהנו 8)

פורסם
סחטיין, אני ככל הנראה יגיע.

מישהו יודע מתי צפוי עומס נחיתות והמראות באותו יום?

טרמפ :?:

פורסם
סחטיין, אני ככל הנראה יגיע.

מישהו יודע מתי צפוי עומס נחיתות והמראות באותו יום?

ביימי שישי יש עומס של נחיתות בין 13:00 ל 17:00 של כל האלעלים שחוזרים הביתה לשבת ועוד קצת חברות זרות, המראות אין משהו משמעותי רק שימו לב שהנחיתות בשעות בחלק מהזמן על 30

ככל הנראה לא אספיק להגיע לשני המפגשים כיוון שאני במשמרת בשדה בדיוק באותן שעות

פורסם

הגעה בתחבורה ציבורית :

1.מתחנת רכבת מרכז\מסוף 2000\רכבת צפון אוטובוס מספר 59, הוא מגיע בעיקוף דרך ת"א בערך שעה נסיעה.

2.ההגעה מהטרמינל לא מומלצת, אך למי שמגיע יש לקחת קו 5 לצומת אלעל ומשם קו 475 לצומת סביון ומשם הליכה של מס דקות לדרך העצמאות 95 ולעלות על קו 76 למסוף החרושת.

3.בכללי כל אוטובוס שמגיע למסוף החרושת הוא טוב.

הוראות הגעה ממסוף חרושת:

ilswc5.jpg

מתקדמים עד לתחנת סונול והולכים לכיוון בן גוריון, חוצים את הכביש לכיוון בן גוריון, לאחר החצייה אתם תראו שער, כנסו דרכו והמשיכו על הכביש, תעצרו במקום כלשהוא על הכביש וכך תדעו שאתם במקום מפגש פחות או יותר.

פורסם
אין מפה :?: ל-ILS?

הבנתי שאי-אפשר להגיע ברגל לשם,בטח ובטח כשאתה מגיע עם הרכבת.

להגיע עם הרכבת זה סיבוך .

האפשרות היחידה בתחבורה ציבורית ללא החלפת שלושה אוטובוסים זה אוטובוס מרכבת מרכז בתל-אביב שאת המספר שלו אני כבר לא זוכר .

האוטובוס מגיע עד לתחנה המרכזית באזור התעשיה של אור יהודה ומשם זאת הליכה של דקות ספורות עד לILS.

פורסם
אין מפה :?: ל-ILS?

הבנתי שאי-אפשר להגיע ברגל לשם,בטח ובטח כשאתה מגיע עם הרכבת.

להגיע עם הרכבת זה סיבוך .

האפשרות היחידה בתחבורה ציבורית ללא החלפת שלושה אוטובוסים זה אוטובוס מרכבת מרכז בתל-אביב שאת המספר שלו אני כבר לא זוכר .

האוטובוס מגיע עד לתחנה המרכזית באזור התעשיה של אור יהודה ומשם זאת הליכה של דקות ספורות עד לILS.

קו 59 של קווים.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...