Itai Ganor פורסם יולי 11, 2004 דיווח פורסם יולי 11, 2004 חבר שלח לי את הכתובת לאימאיל בהחלט מרשים! הרגשה של שדה בינלאומי כמו שאני מכיר ממש יפה ! :shock: http://www.hnn.co.il/ShowArticle2.asp?artId=1929 אם לא נכנס לרפרש כמה פעמים עד שיכנס :wink:
alon_a פורסם יולי 11, 2004 דיווח פורסם יולי 11, 2004 ואוו :crazyeyes: ככה תמיד הייתי מדמיין את הנמל תעופה של לוס אנג'לס לא להאמין שיהיה לנו כזה דבר יפה ](*,) בכל מקרה ראיתי גם הרבה תמונות של הטרמינל וזה הולך דבר חייתי ונפרדים מהטרמינל הישן והאהוב :cry: אבל מה לעשות גם ישראל צריכה טרמינל חדיש ומהיפים בעולם (ככה אומרים)
Yehonatan_el פורסם יולי 11, 2004 דיווח פורסם יולי 11, 2004 משהו באזור של הדיוטי פרי שם מזכיר קצת את היטרו בלונדון אבל הוא מדהים ממש יפה
×�ביר×� פורסם יולי 11, 2004 דיווח פורסם יולי 11, 2004 פשוט מדהים ! חח הוא מזכיר המון שדות תעופה שהייתי בהן אפילו את השדה תעופה באנטליה , החלק של הכיכר הזאת שם ממש מזכירה את זה ..
Avi Dudai פורסם יולי 11, 2004 דיווח פורסם יולי 11, 2004 שלום, כן טרמינל חדש. הוא דומה להרבה טרמינלים אחרים ומשוכללים מהעולם. (אגב, הישן נשאר פעיל לא לדאוג) המבדיל אותו מאחרים שהוא: ש ל נ ו ! שהוא נקרא נתב"ג 2000 (ואנחו ב2004 והוא עוד לא פעיל) שהוא במקום ראשון בעולם בפיגור בלוח זמנים. לא יודע אם אחרים בעולם נפתחו כפי שתוכנן אבל אין לי ספק שהוא שיא עולמי. שהפירסומים על מועד הפתיחה מתפרסמים חדשות לבקרים אבל הוא עוד לא נפתח. שעומדים לחגוג במשך 6 חודשים את פתיחתו (ראו רשימה באתר ) שימו לב, מה יש לחגוג? מה בדיוק חוגגים? 4 שנים ויותר איחור? בזבוז נוראי?! שיש בו ליקויים מזוויעים (לפי פרסומים) שהוא תוכנן לפני 10 שנים ובנתיים בעולם למדו הרבה בתחום, אך בשבילנו זה כבר מאוחר ליישם.? ועוד ועוד . במדינה מתוקנת פאשלה כזו לא היו חוגגים! אני לא מתכוון לקלקל לכולנו את החגיגה רק רציתי להעמיד אותה קצת בפרופורציה. סליחה אם קצת גלשתי, אני פשוט מתקשה לחבק את האנשים שאחראים לבושה שכזו. אני כאזרח שאין לו שום קשר אחר לנושא. ובאשר לנו כחובבי הנושא, לנו כן מגיע לחגוג, אנחנו בטוח נחגוג ונהנה אם יבנה סינרי חדש .
Or Netzer פורסם יולי 11, 2004 דיווח פורסם יולי 11, 2004 שלום,כן טרמינל חדש. הוא דומה להרבה טרמינלים אחרים ומשוכללים מהעולם. (אגב, הישן נשאר פעיל לא לדאוג) המבדיל אותו מאחרים שהוא: אנחנו בטוח נחגוג ונהנה אם יבנה סינרי חדש . הקדימו אותך.. הסינרי כבר מזמן בבניה.. רק שהוא יצא בזמן עם הנתב"ג החדש או שלא בזמן
Avi Dudai פורסם יולי 11, 2004 דיווח פורסם יולי 11, 2004 שלום,כן טרמינל חדש. הוא דומה להרבה טרמינלים אחרים ומשוכללים מהעולם. (אגב, הישן נשאר פעיל לא לדאוג) המבדיל אותו מאחרים שהוא: אנחנו בטוח נחגוג ונהנה אם יבנה סינרי חדש . הקדימו אותך.. הסינרי כבר מזמן בבניה.. רק שהוא יצא בזמן עם הנתב"ג החדש או שלא בזמן היי אור, אני יודע. אגב, אהבתי מאוד את התחכום בתשובתך (בזמן עם הנתב"ג החדש או שלא) וחשבתי שהיה אולי עוזר אם המנהלים של נתב"ג 2000 האמיתי היו משתמשים בתוכנה שלך (זו שמראה כי אתה תהיה עוד...ימים בן 16) אולי זה היה קצת מלחיץ אותם. שמת לב שהאחראים על נתב"ג 2000 עושים כל מאמץ לשנות את שמו לטרמינל 3 ! הורג אותם לחגוג את פתיחת הטרמינל תחת השם נתב"ג 2000 בשנת 2004 (לא סופי)
Or Netzer פורסם יולי 11, 2004 דיווח פורסם יולי 11, 2004 שלום,כן טרמינל חדש. הוא דומה להרבה טרמינלים אחרים ומשוכללים מהעולם. (אגב, הישן נשאר פעיל לא לדאוג) המבדיל אותו מאחרים שהוא: אנחנו בטוח נחגוג ונהנה אם יבנה סינרי חדש . הקדימו אותך.. הסינרי כבר מזמן בבניה.. רק שהוא יצא בזמן עם הנתב"ג החדש או שלא בזמן היי אור, אני יודע. אגב, אהבתי מאוד את התחכום בתשובתך (בזמן עם הנתב"ג החדש או שלא) וחשבתי שהיה אולי עוזר אם המנהלים של נתב"ג 2000 האמיתי היו משתמשים בתוכנה שלך (זו שמראה כי אתה תהיה עוד...ימים בן 16) אולי זה היה קצת מלחיץ אותם. שמת לב שהאחראים על נתב"ג 2000 עושים כל מאמץ לשנות את שמו לטרמינל 3 ! הורג אותם לחגוג את פתיחת הטרמינל תחת השם נתב"ג 2000 בשנת 2004 (לא סופי) כמה שאתה צודק
Itai Ganor פורסם יולי 11, 2004 מחבר דיווח פורסם יולי 11, 2004 מהכיכר שם שמחלק אותך לשערים abc מהתקרה שם יש מפל שמטפטף(בכוונה ליופי) לתוך ברכה שבאמצע ממש יפה
×œ×™×ž×•× ×™ פורסם יולי 11, 2004 דיווח פורסם יולי 11, 2004 אמא שלי הייתה שם בביקור מטעם העבודה או משהו, היא אומרת שיש שמה כמה פאקים רציניים ביניהם בתור של העמדות צ'ק-אין שכחו להשאיר רווח לדיילות לעבור אז צריך לטפס מעל המכונות שמסיעות את המזוודות... ועוד כל מיני שטויות אני דווקא אהבתי את האוטובוסים, לטייל בין כל הרחבות ולראות מלא מטוסים אני מקווה בשבילם שהעמדת תצפית תהיה שווה משהו...
Omer k פורסם יולי 11, 2004 דיווח פורסם יולי 11, 2004 אבי, צריך למסגר ולתלול את מה שרשמת אין מילים בפי, יש לך כשרון מדהים
OmriSoudry פורסם יולי 11, 2004 דיווח פורסם יולי 11, 2004 ישראלים טיפוסים...משהו מתפקשש להם אבל לא נעים לא לפתוח אחרי כל כך הרבה זמן אז פותחים אותו עם בעיות...עד שלא יקרה משהו למישהו בגלל הליקויים, לא יעשו שום דבר בנוגע לזה.. :?
moti פורסם יולי 11, 2004 דיווח פורסם יולי 11, 2004 לא הבנתי מה הקשר של הSWISS והאלעל לכתבה...... :wink:
Itai Ganor פורסם יולי 11, 2004 מחבר דיווח פורסם יולי 11, 2004 מישהו ראה את התוכנית של חיים הכט בין כרכור לסינגפור? ראיתם איך השדה תעופה צאנג'י שם נראה כמו גן עדן בריכה כולם ידודתים אין תורים גן עדן לתיירים יוצאים ונכנסים אפילו עשו בריכה! שמשקיפה לשדה במתחם של השדה תעופה מדהים תשוו את זה לבן גוריון :roll: :?
Moshico Biller פורסם יולי 11, 2004 דיווח פורסם יולי 11, 2004 לפי דעתי השם טרמינל 3 הוא במידה והטרמינל 1 לא יסגר אבל הוא יסגר בקרוב אז מה שהיו צריכים לעשות פשוט מאד. טרמינל 3 יהיה טרמינל 1 ושיסגרו את טרמינל 2 ואם לדוגמא יש 3 מחלקות כמו ABC אז לא יקרה כלום אם יהיה D בשביל טיסות פנים דווקא אני הייתי מתמש אם C לצ'רטר
e_dor פורסם יולי 11, 2004 דיווח פורסם יולי 11, 2004 לפי דעתי השם טרמינל 3 הוא במידה והטרמינל 1 לא יסגר אבל הוא יסגר בקרוב אז מה שהיו צריכים לעשות פשוט מאד.טרמינל 3 יהיה טרמינל 1 ושיסגרו את טרמינל 2 ואם לדוגמא יש 3 מחלקות כמו ABC אז לא יקרה כלום אם יהיה D בשביל טיסות פנים דווקא אני הייתי מתמש אם C לצ'רטר אה כן, פשוט וקל :roll:
alon_a פורסם יולי 11, 2004 דיווח פורסם יולי 11, 2004 מישהו ראה את התוכנית של חיים הכט בין כרכור לסינגפור? ראיתם איך השדה תעופה צאנג'י שם נראה כמו גן עדן בריכה כולם ידודתים אין תורים גן עדן לתיירים יוצאים ונכנסים אפילו עשו בריכה! שמשקיפה לשדה במתחם של השדה תעופה מדהים תשוו את זה לבן גוריון :roll: :? כן ראיתי... איזה כיף זה פשוט לבוא לשחות בבריכה שחם ולראות מטוסים באמת דבר טוב וחיים הכט אמר גם משהו על סינגפור איירלינס שהם החברה מספר 1 וכול המתחרות הודו בזה והוא אמר שאלעל רק החברה מספר 2 למרות שהיא יכולה להיות מספר 1
Avi Dudai פורסם יולי 11, 2004 דיווח פורסם יולי 11, 2004 לא הבנתי מה הקשר של הSWISS והאלעל לכתבה...... :wink: מוטי היי, גם אני לא הבנתי מה אתה לא מבין. תפרט.
Itai Ganor פורסם יולי 11, 2004 מחבר דיווח פורסם יולי 11, 2004 הצלם סיים לצלם בטח בטרמינל החדש ובטח הלך לצלם קצת ברחבות זהו חח מה אתם עושים ענין
e_dor פורסם יולי 11, 2004 דיווח פורסם יולי 11, 2004 מישהו ראה את התוכנית של חיים הכט בין כרכור לסינגפור? ראיתם איך השדה תעופה צאנג'י שם נראה כמו גן עדן בריכה כולם ידודתים אין תורים גן עדן לתיירים יוצאים ונכנסים אפילו עשו בריכה! שמשקיפה לשדה במתחם של השדה תעופה מדהים תשוו את זה לבן גוריון :roll: :? כן ראיתי... איזה כיף זה פשוט לבוא לשחות בבריכה שחם ולראות מטוסים באמת דבר טוב וחיים הכט אמר גם משהו על סינגפור איירלינס שהם החברה מספר 1 וכול המתחרות הודו בזה והוא אמר שאלעל רק החברה מספר 2 למרות שהיא יכולה להיות מספר 1 הוא אמר את זה כדי לא להעליב אבל אם היית שם לב הוא אמר את זה בנימה צינית מעט. הוא התכוון להגיד שאנחנו לא כאלה גדולים ובטח שבטח לא ביחס אליהם. לאלעל יש הרבה טעויות עסקיות שבהן ישראייר וארקיע עולות עליה בצורה הכי טובה שיש, אבל כעת - כשהאחים ששולטים בארקיע השתלטו על אלעל, הכל יהיה טוב יותר לאט לאט.
Moshico Biller פורסם יולי 11, 2004 דיווח פורסם יולי 11, 2004 יש לי שאלה שלא קשורה לנושא אבל אולי בעצם כן ואני יכתוב פה כי אני לא יפתח אשכול במיוחד לזה. 1. איך סדר המקומות ב a320 וב a321. תודה רבה!
×œ×™×ž×•× ×™ פורסם יולי 12, 2004 דיווח פורסם יולי 12, 2004 יש לי שאלה שלא קשורה לנושא אבל אולי בעצם כן ואני יכתוב פה כי אני לא יפתח אשכול במיוחד לזה.1. איך סדר המקומות ב a320 וב a321. תודה רבה! אני לא מבין איך שאלה כזאת יכולה להיות לא קשורה? זה בערך הדבר הבא שרציתי לשאול לגבי טרמינל 3! בכל מקרה זה 3-3 בשניהם
Itai Ganor פורסם יולי 12, 2004 מחבר דיווח פורסם יולי 12, 2004 יש לי שאלה שלא קשורה לנושא אבל אולי בעצם כן ואני יכתוב פה כי אני לא יפתח אשכול במיוחד לזה.1. איך סדר המקומות ב a320 וב a321. תודה רבה! אני לא מבין איך שאלה כזאת יכולה להיות לא קשורה? זה בערך הדבר הבא שרציתי לשאול לגבי טרמינל 3! בכל מקרה זה 3-3 בשניהם זה היה מצחיק
Moshico Biller פורסם יולי 12, 2004 דיווח פורסם יולי 12, 2004 quote] אני לא מבין איך שאלה כזאת יכולה להיות לא קשורה? זה בערך הדבר הבא שרציתי לשאול לגבי טרמינל 3! בכל מקרה זה 3-3 בשניהם אם תקרא טוב תבין למה היא לא קשורה! כי כתבתי שהיא לא קשורה אז מה מתחילים לקרוא מהאמצע? :roll: תודה על התשובה