Or Netzer פורסם יולי 11, 2004 דיווח פורסם יולי 11, 2004 מזל טוב לשאדי והרבה הצלחה.לפי דעתי שאדי, אתה תביא את הבקלאווה והכנאפה, אני וונמרוד נביא חומוס מחומוס סעיד בעכו עם פיתות, ניפגש בחוף הרצליה למפגש הבא אצל שמוליק, כמו שהוא הציע ונעשה חפלה מקובל עלי יש בנצרת מקום שעושים אחלה ממתקים... פצצות של קלוריות :silly: אני יביא פיתות מיפו... ושתיה.. נביא כבש להיות מסמר החפלה... ויאלה בלאגן... לא יודע אם מותר לדבר פה על אלכוהול.. אבל יאלה מי מתנדב להביא? אולי חתן השמחה?
OmriSoudry פורסם יולי 11, 2004 דיווח פורסם יולי 11, 2004 ואני מאשדוד! אני יביא...אממ...מישהו פה אוכל מדוזות? אם כבר מדברים על מפגשים, זה מזכיר לי...למה אין יותר מפגשים? חופש גדול! לפני כמה חודשים כל הזמן היו מפגשים ועכשיו הגיע החופש אז אין?
×�פיק פורסם יולי 11, 2004 דיווח פורסם יולי 11, 2004 ואני מאשדוד! אני יביא...אממ...מישהו פה אוכל מדוזות? אם כבר מדברים על מפגשים, זה מזכיר לי...למה אין יותר מפגשים? חופש גדול! לפני כמה חודשים כל הזמן היו מפגשים ועכשיו הגיע החופש אז אין? כן גם לי מוזכר איזה מפגש... :roll:
Yarden Ben-Dor פורסם יולי 12, 2004 דיווח פורסם יולי 12, 2004 שאדי בהצלחה בתפקידך החדש, שירתת אותנו נאמנה כאן, ואני מקווה באמת כמו שאחרים אמרו לראות פה חטיבות מצריות, ירדניות, ומי יודע, עוד מלא באפריקה, למרות שאיזור זה הוא הכי קשה לפתח בו איזושהי חטיבה מוסדרת כמו כאן ובדרא"פ, אני מאמין שזכותך ובזכות אילן הדבר יהיה אפשרי! תודה רבה!
Shmulik Lin פורסם יולי 12, 2004 דיווח פורסם יולי 12, 2004 שאדי איש יקר אין מתאימים משניכם לתפקידים המון בהצלחה
Izik Bakshi פורסם יולי 15, 2004 דיווח פורסם יולי 15, 2004 מזל טוב איש, כולי מאושר שאתה מצתרף לאילן, אין יותר מתאים ממך. כולי בטוח שתצליח בתפקיד, מזל טוב.