Asaf Brietbard פורסם פברואר 11, 2010 דיווח פורסם פברואר 11, 2010 שלום לכולם, כפי שכבר הודענו בצהריים שרת ה TS של IFS קרס זמנית. אנחנו מנסים לפעול לעליתו כבר משעה 1230, אבל עד כה העסק לא זז. לאור זאת, לצערנו הערב: 1. יתבטל מפגש התמיכה הטכנית של נוריאל, אנו נדאג לקיימו במועד המוקדם באפשרי. הודעה נפרדת תשלח בהמשך. 2. תרגול קורס טיסת ראיה מבוטל הערב. 3. שיעור קורס הגדר מכשירים **יתקיים כרגיל**. מאחר ואנחנו טסים הערב, אנו לא נתקשר באמצעות ה TS אלא נטוס עפ"י האמור במערך השיעור. על כל החניכים להתחבר לרשת בשעה 2030, בחניות בבן-גוריון. אנחנו נעביר מספר מסרים על גבי רשת הקשר (בקצרה בכדי לא לתפוס רשת מבצעית) ונעלה לטיסה. מייל מפורט נשלח אליכם לתיבות הדואר. אנו עושים כל שביכולתנו כדי להעלות את השרת מחדש. ברגע שיהיה תקין נעדכן כאן. תודה.
nuriel77 פורסם פברואר 11, 2010 דיווח פורסם פברואר 11, 2010 כמו שאמר אסף, אני בכל זאת אבצע את הפגישה המלאה ב TS של IFS כשהשרת יעלה מחדש תינתן הודעה על כך. מי שרוצה לנסות יכול בכל זאת להתחבר לכתובת: nuriel.selfip.com על פורט: 9987 לרשום כך: nuriel.selfip.com:9987 אני אערוך רק מפגש "מקוצר" וכללי מכיוון שאת הערב כבר פיניתי... להתראות!
Amir Gluzman פורסם פברואר 11, 2010 דיווח פורסם פברואר 11, 2010 כמו שאמר אסף, אני בכל זאת אבצע את הפגישה המלאה ב TS של IFS כשהשרת יעלה מחדש תינתן הודעה על כך.מי שרוצה לנסות יכול בכל זאת להתחבר לכתובת: nuriel.selfip.com על פורט: 9987 לרשום כך: nuriel.selfip.com:9987 אני אערוך רק מפגש "מקוצר" וכללי מכיוון שאת הערב כבר פיניתי... להתראות! תזכורת למי שלא ראה,סתכלו אל הציטוט...
nuriel77 פורסם פברואר 11, 2010 דיווח פורסם פברואר 11, 2010 דחיתי את הפגישה לשעה 20:30 שעון ישראל, בכדי לתת ליותר משתמשים לקרוא שאפשר להגיע לנוסח מקוצר של הפגישה היום ב TS. השרת שלי מהבית ויאפשר כנראה חיבור של עד כ 16 משתמשים. הכתובת רשומה בהודעה למעלה וניתן להתחבר עם TS2. להתראות!
bar levy פורסם פברואר 11, 2010 דיווח פורסם פברואר 11, 2010 אסף שאלה קטנה, יש סיבה למה לא משדרגים לTS3?
nuriel77 פורסם פברואר 11, 2010 דיווח פורסם פברואר 11, 2010 טוב, לא עבד :roll: סגרתי את השרת הזמני... חשבתי שהחיבור יהיה מספיק חזק אך מסתבר שלא. תודה למי שניסה ונקוה לשרת של IFS בקרוב. ערב טוב!
חיים מילרד פורסם פברואר 11, 2010 דיווח פורסם פברואר 11, 2010 גם אני מוותר, לא מצליח להתחבר לרשת , מפסיד את השיעור המעניין, אשמח לעזרה כלשהיא
nuriel77 פורסם פברואר 11, 2010 דיווח פורסם פברואר 11, 2010 גם אני מוותר, לא מצליח להתחבר לרשת , מפסיד את השיעור המעניין, אשמח לעזרה כלשהיא אני לא מבין? מה הקשר ל SQUAKBOX? אתה רצית לשיעור של IFS או לשיעור הטכני? האם ניסית להתחבר לשרת TEAMSPEAK? או שיש לךבעיות חיבור לרשת VATSIM עם ה SB?
חיים מילרד פורסם פברואר 11, 2010 דיווח פורסם פברואר 11, 2010 מדובר בשיעור IFR אין TS ואני לא מצליח להתחבר לרשת לשיעור טיסת מכשירים
nuriel77 פורסם פברואר 11, 2010 דיווח פורסם פברואר 11, 2010 מדובר בשיעור IFR אין TS ואני לא מצליח להתחבר לרשת לשיעור טיסת מכשירים אם אתה לא מצליח להתחבר לרשת ואטסים תפתח הודעה חדשה על כך בפורום הטכני ותפרט את מה שצריך: גרסאות מערכת הפע', FS, מפרט, סוג חיבור (אלחוטי\כבל), ספק וכו'
Asaf Brietbard פורסם פברואר 11, 2010 מחבר דיווח פורסם פברואר 11, 2010 היי חיים, כמו שנוריאל אמר, כדאי שתטפל בבעיה הטכנית של חיבור לרשת (שלא קשורה לבעית הTS). וכמובן, ממליץ מאוד להשלים את השיעור ולנסות לתרגל עצמאית או עם חבר'ה מהקורס.
Izik Bakshi פורסם פברואר 11, 2010 דיווח פורסם פברואר 11, 2010 התייאשתילילה טוב ובהצלחה חיים, לא תהיה בעיה לבצע את הטיסה בתרגול ביום שני עם הפיקוח.