Amir Paz פורסם פברואר 12, 2010 דיווח פורסם פברואר 12, 2010 כבר הרבה זמן שחברה שלי מנסה להוכיח שאני טמבל במובן מסויים הערב - היא הוכיחה את טענתה.... (ילדים - הצפייה קשה) http://www.youtube.com/watch?v=XChwIF4Z9Os מנהלים - זה חלק מהדרכת פקחים לכן שמתי את זה בג'נרל :drinking:
bar levy פורסם פברואר 12, 2010 דיווח פורסם פברואר 12, 2010 אמיר בבקשה תגיד לי שזה מבויים :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)
Amir Paz פורסם פברואר 12, 2010 מחבר דיווח פורסם פברואר 12, 2010 אמיר בבקשה תגיד לי שזה מבויים :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) תעשה כמוני תקבל הסמכת קומה תוך שבועיים :drinking:
אורח פורסם פברואר 12, 2010 דיווח פורסם פברואר 12, 2010 מראות קשים ללא ספק. :shock: החדר של אגייר פונה במיוחד עבורך תעשה כמוהו ואתה מקבל הסמכת קומה, במחלקה הסגורה :drinking:
Amir Gluzman פורסם פברואר 12, 2010 דיווח פורסם פברואר 12, 2010 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח,אני לא מפסיק לצחוק!!!
mickey lip פורסם פברואר 12, 2010 דיווח פורסם פברואר 12, 2010 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הרגת אותי אין ספק, אתה מחוק לגמרי אני במקומך לא הייתי חוזר לארץ , כבר בנתבג ממתין לך צוות מיוחד. תודה לאורטל על הסרט, רעיון מבריק.
4X-OYK פורסם פברואר 12, 2010 דיווח פורסם פברואר 12, 2010 חחחחחחחחחח אני לא מפסיק לצחוק למרות שזה מה שאני עושה במקלחת גם רק בלי המצלמה
Ittai Arnon פורסם פברואר 12, 2010 דיווח פורסם פברואר 12, 2010 אכן מראות קשים אנחנו מכירים כבר זמן רב ואתה יודע... אם הייתי מצלם לך יום בחיי היית מבין שכנראה מצבי לא פחות קשה.... מציע לפתוח קבוצת תמיכה: לי קוראים איתי.... אני בן 28 וחצי .... :oops: :oops: :oops:
4X-OYK פורסם פברואר 12, 2010 דיווח פורסם פברואר 12, 2010 אכן מראות קשים אנחנו מכירים כבר זמן רב ואתה יודע... אם הייתי מצלם לך יום בחיי היית מבין שכנראה מצבי לא פחות קשה.... מציע לפתוח קבוצת תמיכה: לי קוראים איתי.... אני בן 28 וחצי .... :oops: :oops: :oops: לי קוראים תומר ויש לי מחלה קשה: אני מדבר במקלחת כאילו שאני פקח/טייס :oops: :oops: :oops: :roll: :roll:
Adam Waiser פורסם פברואר 12, 2010 דיווח פורסם פברואר 12, 2010 נו שמגר מי לא היה משתגע החום היתושים המדבר...
yahavl פורסם פברואר 12, 2010 דיווח פורסם פברואר 12, 2010 אמיר אומרים שתעופה זה כמו חיידק, במקרה שלך זה חיידק טורף עזוב אותך רשיון מסחרי אתה צריך רשיון על איווקס חביבי, single pilot operation certified אני ישאל את אדוורד ברת"א לגבי הדרישות ל ATFCPL בישראל Air Transport Flying & Controlling Pilot License אני חושב שזה 250,000 שעות פלוס כל מה שלמדת בקנדה עוד פעם כדי שיהיה מספיק עבודה למדריכים בארץ... אה וגם 50,000 אלף שקל אגרות
Almog Atar פורסם פברואר 12, 2010 דיווח פורסם פברואר 12, 2010 לצערי אני כבר מכיר את המקרה הזה ואין מה לעשות זה מה יש, אי אפשר לטפל בזה אבל למזלינו הוא ידידותי לסביבה ברוב הזמן. אכן מראות קשים אנחנו מכירים כבר זמן רב ואתה יודע... אם הייתי מצלם לך יום בחיי היית מבין שכנראה מצבי לא פחות קשה.... מציע לפתוח קבוצת תמיכה: לי קוראים איתי.... אני בן 28 וחצי .... :oops: :oops: :oops: אתה גם חולה נפש לא קטן :mrgreen: בכל רגע נתון אתה באוויר..... איפשהו :mrgreen:
Yarden Gotlib פורסם פברואר 12, 2010 דיווח פורסם פברואר 12, 2010 חחחחחחחחחחחחחחחחחחח אמיר באמת שחברה שלך ענקית!!!! אני מוריד בפניה את הכובע =D> =D> =D> הלוואי באמת הייתה לנו כל כך הרבה תנועה בישראל
4X-OYK פורסם פברואר 12, 2010 דיווח פורסם פברואר 12, 2010 חחחחחחחחחחחחחחחחחחח אמיר באמת שחברה שלך ענקית!!!!אני מוריד בפניה את הכובע =D> =D> =D> הלוואי באמת הייתה לנו כל כך הרבה תנועה בישראל בגלל זה הוא מתרגל במקלחת ליום שתיהיה תנועה כזאת בארץ. עכשיו כל הפקחים והטייסים לתרגל נדב''ר במקלחת
Izik Bakshi פורסם פברואר 12, 2010 דיווח פורסם פברואר 12, 2010 מוצג כאן מקרה אחד מתוך רבים, מזל שהוא לא הספיק להכניס את ח"א או את CDL... לפעמים גם קורה לו שהוא לא מצליח לפתור את הסיבוך שהוא יצר לעצמו אז הצפייה באמת קשה. אלבז, זה מזכה אותך ב- 2 נקודות 2:1 לטובתך
Yarden Ben-Dor פורסם פברואר 12, 2010 דיווח פורסם פברואר 12, 2010 אתה פשוט חולה נפש זה מה שאתה! חולה נפש!!! צריך לאשפז אותך בכפייה במוסד סגור! עדיף שיהיה עם 2 מנועים וכנפיים אבל לא להוציא אותך משם עד סוף ימיך!
Yoav Hahamo פורסם פברואר 12, 2010 דיווח פורסם פברואר 12, 2010 לפעמים גם קורה לו שהוא לא מצליח לפתור את הסיבוך שהוא יצר לעצמו אז הצפייה באמת קשה. גדול!!! פשוט גדול!!!! חחחחח אמיר, הרגת אותי :mrgreen: :mrgreen:
אורח Yarden Salvi פורסם פברואר 12, 2010 דיווח פורסם פברואר 12, 2010 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לא יאמן..