עבור לתוכן
�לעד

סרט עצוב :(

Recommended Posts

פורסם
כן באמת חבל על המטוס, הדבר הזה סתם נכנס ככה בכנף שלו...יכלתי לבנות קוקפיט בבית שלי מהדבר הזה. דקה דומיה לזכר המטוס. :cry: :o

כן גם אני חשבתי על זה!!

באמת היה אפשר לבנות קוקפיט ביתי עם זה...

פורסם

חחחחח מצטער אותי זה הצחיק מטימטום

מה אתם עצובים?!....הגזמתם

נראה כאילו הטרקטור המניאק צובת למטוס בעין והמטוס בוכה כל הדרך

פורסם

נראה כאילו הטרקטור המניאק צובת למטוס בעין והמטוס בוכה כל הדרך

חחחחח נכון! חחח הרסו אותו ביומוהלדת שלי (12.3) :bday:

זה גם נראה כמו הסרטי טבע האלה בנשניונל גיאוגרפיק דוקטור דוליטל במסע הג'ונגל של המתכת

שהטרקטור הרעב הזה אוכל את ה Aerospatiale SE-210 של איר טולוז

וכנראה הטרקטור היה מאוד רעב: http://www.airliners.net/open.file/536180/L/

פורסם

עומרי לא נראה לי שזו טייסת כי לאף טייסת בעולם לא יתנו להטיס 747

ואגב המטוס שרוסק בסרט הזה נהרס לפני 4 חודשים :roll:

פורסם
עומרי לא נראה לי שזו טייסת כי לאף טייסת בעולם לא יתנו להטיס 747

ואגב המטוס שרוסק בסרט הזה נהרס לפני 4 חודשים :roll:

? מה למה שלא יתנו לבנות להנחית 747? ללופטהנזה יש טייסות של 747 פעם שמעתי בסקאנר אחת שמנחיתה את ה747 של לופטהנזה בבן גוריון! ויש עוד כמה טייסות בטוח שמטיסות 747 בודדות הן(הטייסות של לופטהנזה) מטיסות איראבסים כל הסוגים

פורסם

לא שאני נגד שטייסות יטיסו פשוט 747 זה הרבה יותר מסתם עוד מטוס 747 זה עוצמה 747 זה דבר חייתי 747 זה עוד הרבה!!! מטוס שכזה לא קל להטיס וטייסות על 747 זה דבר שנשמע מוזר מאוד

פורסם
אז מה למה שטייסות בנות לא יטיסו? כי רוב הטייסים בעולם הם גברים והם יותר מנוסים? תאמין לי גם הטייסות בעולם מיומנות

לא אמרתי שלא יטיסו פשוט לבנות יותר מתאים להטיס מטוסים כאלה קטנים חמודים כמו איירבס A319 או צוציקים כאלה פשוט 747 לדעתי לא מתאים להטסה של בנות זה הכל

אפילו אני מפחד מלהטיס 747 בסימולטור בעיקר בגלל הנחיתות שלי והנחיתות הכי מוצלחות שהיו לי היו דווקא ב737NG של PMDG כי הוא הכי נוח לשליטה מבחינתי

אבל גם ב777 הולך לי לא רע ובA320

פורסם

זאת היתה בדיחה על התמונה הזאת - אומרים שבנות דופקות את החניה ולא יודעות לנהוג, אז אמרתי "נחתה כמו שצריך - אבל דפקה את החניה" (ואני לא מאמין שאני צריך להסביר לכם את הבדיחות שלי :D )

פורסם

יש באנטרנט עשרות אתרים שמוכרים מטוסים שלמים מפרוק לבניית קוקפיטים..פירוק המטוס הזה הוא 1/1000 ממה שיש בשוק לנושא..אל תהיו עצובים..

תשאלו את רן.

רן.

תתחיל לפזר להם ת'ליניקים שלך לנושא.. :lol::lol:

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...