Izik Bakshi פורסם פברואר 14, 2010 דיווח פורסם פברואר 14, 2010 ערב טוב לכולם. הערב אנחנו בשידור חי מקלגרי קנדה ונארח את אמיר פז בפיקוח משובח מ- 21:00 עד חצות. תישארו איתנו - זה כדאי
moshe elbaz פורסם פברואר 14, 2010 דיווח פורסם פברואר 14, 2010 אלעל 316 נחיתה מקבילה למציאות 2115 מקומי. מקווה לפיקוח בהנמכה
Zeev Bucki פורסם פברואר 14, 2010 דיווח פורסם פברואר 14, 2010 אני מנסה להתחבר דרך FSINN כבר כשעה ולא מצליח.החלפתי סרברים ולא עוזר מישהו יודע מה קורה פה? בוקי זאב:4X-MJB
חן פיירשטיין פורסם פברואר 14, 2010 דיווח פורסם פברואר 14, 2010 אני מנסה להתחבר דרך FSINN כבר כשעה ולא מצליח.החלפתי סרברים ולא עוזר מישהו יודע מה קורה פה?בוקי זאב:4X-MJB ככל הנראה יש בעיית התחברות קשה לרשת VATSIM. כל השרתים עם PING גבוהה מאוד. השרת האוסטרלי אינו מגיב כלל והוסר מרשימות השרתים.
4X-OYK פורסם פברואר 14, 2010 דיווח פורסם פברואר 14, 2010 יש רק 6 שרתים פועלים כרגע מתוך 7 והבעיה היא כלל עולמית ראיתי משתמשים בארה''ב שמתנתקים מהרשת כולל אותי מ ה VRC
Zeev Bucki פורסם פברואר 14, 2010 דיווח פורסם פברואר 14, 2010 תודה חן על האינפורמציה.עדיין אין באפשרותי להתחבר .אבקש את סליחת הפקחים אמיר פז ורן. בוקי זאב:4X-MJB
Ron Peer פורסם פברואר 14, 2010 דיווח פורסם פברואר 14, 2010 אני מנסה להתחבר דרך FSINN כבר כשעה ולא מצליח.החלפתי סרברים ולא עוזר מישהו יודע מה קורה פה?בוקי זאב:4X-MJB ככל הנראה יש בעיית התחברות קשה לרשת VATSIM. כל השרתים עם PING גבוהה מאוד. השרת האוסטרלי אינו מגיב כלל והוסר מרשימות השרתים. חברה...!! חבר הפורום הנכבד שטורח מאוד לתת מענה טכני פתח שרשור מיוחד לבעיות טכניות /תקשורת למה אתם לא כותבים שם.. כבר שבוע שאני מתלונן ואף אחד לא מתייחס ומגיב.. היום רק אחרי ש LLBG_APP החליף שרת ניתן לשמוע אותו!! סוף סוף 5/5
Yarden Gotlib פורסם פברואר 14, 2010 דיווח פורסם פברואר 14, 2010 אה תשמע רון, אני לא יודע מה הייתה הבעיה אצלך, אבל רוב הפקחים יושבים על שרת FINLAND ששומעים בו מצוין. הייתי ממליץ לך לבדוק בעיה אצלך כי גם ביום חמישי האחרון שאמרת שיש בעיה לשמוע את הפקח, אני שמעתי אותו מצוין, אז באמת עצה תנסה לבדוק משהו אצלך.
Ron Peer פורסם פברואר 14, 2010 דיווח פורסם פברואר 14, 2010 אה תשמע רון, אני לא יודע מה הייתה הבעיה אצלך, אבל רוב הפקחים יושבים על שרת FINLAND ששומעים בו מצוין. הייתי ממליץ לך לבדוק בעיה אצלך כי גם ביום חמישי האחרון שאמרת שיש בעיה לשמוע את הפקח, אני שמעתי אותו מצוין, אז באמת עצה תנסה לבדוק משהו אצלך. תודה ירדן
Ron Peer פורסם פברואר 14, 2010 דיווח פורסם פברואר 14, 2010 אכן בהחלט.. אמיר לא יצא לי כמעט לטוס אתך כפקח אבל היית מעולה הנאה צרופה כולל הטיסות המשונות של ברוכי :mrgreen:
Baruch Spiegel פורסם פברואר 14, 2010 דיווח פורסם פברואר 14, 2010 אכן בהחלט..אמיר לא יצא לי כמעט לטוס אתך כפקח אבל היית מעולה זה עוד כלום לעומת הביצועים שלו באמבטיה :mrgreen:
moshe elbaz פורסם פברואר 15, 2010 דיווח פורסם פברואר 15, 2010 מכיוון שלא היתה תנוענ רבה בtma אמיר החליט שלמרות שהיום יום ראשון הוא הולך להתקלח היה אחלה. כיף לחזור לטוס
Amir Paz פורסם פברואר 15, 2010 דיווח פורסם פברואר 15, 2010 חברים היה כיף - מחר באותה שעה אלבז נחיתה יפה בזמן ועל המסלול הנכון... ואדון ברוך - כל הכבוד על ביצע מרשים של DEENA1C עם מסוק.... :shock:
nuriel77 פורסם פברואר 15, 2010 דיווח פורסם פברואר 15, 2010 יש רק 6 שרתים פועלים כרגע מתוך 7 והבעיה היא כלל עולמית ראיתי משתמשים בארה''ב שמתנתקים מהרשת כולל אותי מ ה VRC איך ראית משתמשים מתנתקים מהרשת בארה"ב? היה רשום משהו בפורום של VATSIM?
nuriel77 פורסם פברואר 15, 2010 דיווח פורסם פברואר 15, 2010 אני מנסה להתחבר דרך FSINN כבר כשעה ולא מצליח.החלפתי סרברים ולא עוזר מישהו יודע מה קורה פה?בוקי זאב:4X-MJB ככל הנראה יש בעיית התחברות קשה לרשת VATSIM. כל השרתים עם PING גבוהה מאוד. השרת האוסטרלי אינו מגיב כלל והוסר מרשימות השרתים. אם תרצו עזרה בקשר לניתוקים, אתם מוזמנים להשתמש בפורום תמיכה טכנית. כמובן שאתם לא חייבים. כל טוב,
Baruch Spiegel פורסם פברואר 15, 2010 דיווח פורסם פברואר 15, 2010 ואדון ברוך - כל הכבוד על ביצע מרשים של DEENA1C עם מסוק.... :shock: זה היה החלק הקל... החלק הקשה היה להסיע בריחוף מדוייק על הפס הצהוב מהמסלול לגייט D5. זה היה בדיוק כשהתנקנקת אמממ סליחה.. כשהתנתקת. גם שם עמדתי בריחוף 5 דקות בדיוק בגובה של הגייט והנוסעים לא הסכימו לרדת. ביקשו שאני יכבה את הוונטילטור קודם. נו לך תסביר להם...
Adam Waiser פורסם פברואר 15, 2010 דיווח פורסם פברואר 15, 2010 ואדון ברוך - כל הכבוד על ביצע מרשים של DEENA1C עם מסוק.... :shock: זה היה החלק הקל... החלק הקשה היה להסיע בריחוף מדוייק על הפס הצהוב מהמסלול לגייט D5. זה היה בדיוק כשתהנקנקת אמממ סליחה.. כשהתנתקת. גם שם עמדתי בריחוף 5 דקות בדיוק בגובה של הגייט והנוסעים לא הסכימו לרדת. ביקשו שאני יכבה את הוונטילטור קודם. נו לך תסביר להם... נו ברוך באמת רואים שאתה לא מכיר את כל התכונות של סינרי ב"ג, אם היית מגיע לD6 היית יכול פשוט לצעוק מהחלון לזיירמן שישים לך שני ג'קים מתחת למגלשיים ונגמר הסיפור אני מתפלא עליך...
Idan Traub פורסם פברואר 16, 2010 דיווח פורסם פברואר 16, 2010 חיילי הצנחנים מודים מכל הלב על הפיקוח הנהדר שאיפשר צניחה ישר דרומית לחופי ראשון והשתלטות מהירה של 120 חוליגנים על מתקני הסופרלנד תוך דקות ספורות .