עבור לתוכן
Izik Bakshi

VATIL Night show 14/2/10

Recommended Posts

פורסם
אני מנסה להתחבר דרך FSINN כבר כשעה ולא מצליח.החלפתי סרברים ולא עוזר מישהו יודע מה קורה פה?

בוקי זאב:4X-MJB

ככל הנראה יש בעיית התחברות קשה לרשת VATSIM. כל השרתים עם PING גבוהה מאוד.

השרת האוסטרלי אינו מגיב כלל והוסר מרשימות השרתים.

פורסם
אני מנסה להתחבר דרך FSINN כבר כשעה ולא מצליח.החלפתי סרברים ולא עוזר מישהו יודע מה קורה פה?

חברה...!!

חבר הפורום הנכבד שטורח מאוד לתת מענה טכני פתח שרשור מיוחד לבעיות טכניות /תקשורת למה אתם לא כותבים שם..

כבר שבוע שאני מתלונן ואף אחד לא מתייחס ומגיב..

היום רק אחרי ש LLBG_APP החליף שרת ניתן לשמוע אותו!! סוף סוף 5/5

פורסם

אה תשמע רון, אני לא יודע מה הייתה הבעיה אצלך, אבל רוב הפקחים יושבים על שרת FINLAND ששומעים בו מצוין. הייתי ממליץ לך לבדוק בעיה אצלך כי גם ביום חמישי האחרון שאמרת שיש בעיה לשמוע את הפקח, אני שמעתי אותו מצוין, אז באמת עצה תנסה לבדוק משהו אצלך.

פורסם
אה תשמע רון, אני לא יודע מה הייתה הבעיה אצלך, אבל רוב הפקחים יושבים על שרת FINLAND ששומעים בו מצוין. הייתי ממליץ לך לבדוק בעיה אצלך כי גם ביום חמישי האחרון שאמרת שיש בעיה לשמוע את הפקח, אני שמעתי אותו מצוין, אז באמת עצה תנסה לבדוק משהו אצלך.

תודה ירדן :D

פורסם

חברים היה כיף - מחר באותה שעה

אלבז נחיתה יפה בזמן ועל המסלול הנכון...

ואדון ברוך - כל הכבוד על ביצע מרשים של DEENA1C עם מסוק.... :shock:

פורסם
יש רק 6 שרתים פועלים כרגע מתוך 7 והבעיה היא כלל עולמית ראיתי משתמשים בארה''ב שמתנתקים מהרשת כולל אותי מ ה VRC

איך ראית משתמשים מתנתקים מהרשת בארה"ב? היה רשום משהו בפורום של VATSIM?

פורסם

אם תרצו עזרה בקשר לניתוקים, אתם מוזמנים להשתמש בפורום תמיכה טכנית.

כמובן שאתם לא חייבים.

כל טוב,

פורסם

זה היה החלק הקל... החלק הקשה היה להסיע בריחוף מדוייק על הפס הצהוב מהמסלול לגייט D5. זה היה בדיוק כשהתנקנקת אמממ סליחה.. כשהתנתקת. גם שם עמדתי בריחוף 5 דקות בדיוק בגובה של הגייט והנוסעים לא הסכימו לרדת. ביקשו שאני יכבה את הוונטילטור קודם. נו לך תסביר להם...

פורסם

זה היה החלק הקל... החלק הקשה היה להסיע בריחוף מדוייק על הפס הצהוב מהמסלול לגייט D5. זה היה בדיוק כשתהנקנקת אמממ סליחה.. כשהתנתקת. גם שם עמדתי בריחוף 5 דקות בדיוק בגובה של הגייט והנוסעים לא הסכימו לרדת. ביקשו שאני יכבה את הוונטילטור קודם. נו לך תסביר להם...

נו ברוך באמת רואים שאתה לא מכיר את כל התכונות של סינרי ב"ג, אם היית מגיע לD6 היית יכול פשוט לצעוק מהחלון לזיירמן שישים לך שני ג'קים מתחת למגלשיים ונגמר הסיפור

אני מתפלא עליך... :lol:

פורסם

חיילי הצנחנים מודים מכל הלב על הפיקוח הנהדר שאיפשר צניחה ישר דרומית לחופי ראשון והשתלטות מהירה של 120 חוליגנים על מתקני הסופרלנד תוך דקות ספורות .

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...