tsh פורסם יולי 12, 2004 דיווח פורסם יולי 12, 2004 אהלן חברה,, אני בא אליכם בשאלה מצחיקה טיפל'ה --> מה נשותכן \ בנות זוגכן חושבות על כל העניין שאנחנו "יושבים מול המחשב" ו"משחקים" במשחק (שחברה שלי אומרת משחק ישר שתי פליקות בפרצוף חח)..בכל מקרה חברה שלי לדוגמא מקבלת את זה יפה! חח מתמודדת אפילו מתעניינת, עשתה איזו טיסה על צסנה אמפיבית משדב דוב, לים ודוך לחיפה
Or Netzer פורסם יולי 12, 2004 דיווח פורסם יולי 12, 2004 ביטלת התרסקות בטיסה שלה ? לא סתם ידידה קרובה שלי צוחקת עליי אבל מבינה שזה מעניין אותי ולא עושה לי מזה סיפור ... אימא שלי.. מבליגה ואבא מתעניין (זה קרוב כמו חברה ואישה לא? )
Itai Ganor פורסם יולי 12, 2004 דיווח פורסם יולי 12, 2004 ההורים שלי מתייחסים לזה בתור תחביב שאני אוהב ואם זה עושה לי טוב אז זה גם יעשה להם טוב זה לא מפריע להם בקיצר. חברים שואלים מה לא נמאס לשבת כמה שעות טובות מול מחשב ולטוס ממקום למקום?
Ido Rosenthal פורסם יולי 12, 2004 דיווח פורסם יולי 12, 2004 חברה שלי כבר לא מסוגלת להירדם בלי רעש של מנועים ברקע.... פעם אחת היא רצתה לעשות איזה טיסה, אז נתתי לה לטוס בצסנה מחיפה לשדה דוב כבר בהסעה שלה למסלול בחיפה הבנתי שזה הולך להיות קשה אבל בסוף היא הגיעה
×�ביר×� פורסם יולי 12, 2004 דיווח פורסם יולי 12, 2004 חברה שלי אוהבת מטוסים ניראה לי יותר ממני , היא לא מבינה היא מתלהבת ממטוסים(במציאות) , יודעת איך קוראים להם והכל אבל היא לא "מהמבינים" נגיד ככה .. והיא תאמת דיי מתעניינת שהיא באה אלי היא לפעמים היא רוצה להטיס , שהיא טסה אצלי בד"כ כמה דקות אחרי ההמראה זה הזדקרות והתרסקות ..
BlackRaven פורסם יולי 12, 2004 דיווח פורסם יולי 12, 2004 ידידה שלי לא מבינה והיא חושבת שזה שטותי : "אני לא מבינה מזה כל כך מעניין אותך, זה סתם שטויות, כל הזמן לטוס ולטוס בלי לקום מהכסא" - מילה במילה...
×œ×™×ž×•× ×™ פורסם יולי 12, 2004 דיווח פורסם יולי 12, 2004 "מה?? יש לך מחברת מלאה בטבלאות של מטוסים?? איזה בן אדם הזוי...."
Ittai Arnon פורסם יולי 12, 2004 דיווח פורסם יולי 12, 2004 אותי עזבו איזה שלוש בנות... סתם... :oops: כנראה שעניין הסימולטור אצלי הוא הרבה לפני שידעתי מהי האהבה... בכל מקרה , בשביל מה יש טייס אוטומטי ?
David Misha פורסם יולי 13, 2004 דיווח פורסם יולי 13, 2004 אז אצל הנשואים זה ככה בערך: אישה היא כמו פלסטלינה...פשוט צריך לדעת איך לעצב את התצורה שנוחה לך וכמובן לה..אם תלוש חזק מידיי ותמתח הפלסטלינה תקרע ואם לא תעיז לעצב אותה תשאר עם גוש ביד. פשוט עושים את הדברים בזהירות בזמן שנוח לשניכם..לא לטוס כשהיא בדיוק צריכה שתתלה כביסה למשל, או לא תטוס כשהיא אומרת "אולי תקדיש קצת זמן למשפחה שלך" !! וצריך לדעת לתמרן ולברוח לה בין הכביסה לכלים והספונג'ה. בגדול זה הכל עיניין של הרגל כמו כל דבר אחר..והכי טוב להציע לה גם עיסוק משלה אם חסר לה...זה הפתרון הכי מוצלח. אישית לגביי..אישתי עזרה לי לצבוע את המצערת
Arie Halperin פורסם יולי 13, 2004 דיווח פורסם יולי 13, 2004 לכל הצעירים - תנצלו את הזמן הרב!!! שיש לכם עכשיו עוד מעט מבחנים בגרויות צבא אשה ילדים וכו............... כמו שאמר דוד אין זמן לנשואים. אנחנו עובדים חוזרים לעיתים מאוחר ואז אין כל כך כח לשבת מול המסך - ויש עוד מחויבויות בבית כך שלטוס אין זמן. ואם כבר יש קצת זמן אז היא "עוד פעם.........." ככה זה ,צריך ללמוד לנתב את הזמן העקר שנהנה כולם אריה
BlackRaven פורסם יולי 13, 2004 דיווח פורסם יולי 13, 2004 אריה אתה חושב שההורים לא יודעים להיות קרציות ? משפטים כמו : "אוווווווו עוד פעם אתה עם המחשב הזה? אולי תפסיק ותעשה משהו עם עצמך?!", "טיסה ברשת? מה זה השטויות האלו, תעשה משהו יותר טוב בזמן שלך!!!["כמו מה? - תוריד את הזבל למשל"], "עוד בסוף יהרסו לך העיניים בגלל המחשב הזה, אולי לך תראה קצת טלוויזיה( :roll: )?" וכאלו אחרים, רצים אצלי בבית נון-סטופ(או שמא זה רק בגלל שאמא שלי פולניה :oops: ?)
Or Netzer פורסם יולי 13, 2004 דיווח פורסם יולי 13, 2004 אריה אתה חושב שההורים לא יודעים להיות קרציות ?משפטים כמו : "אוווווווו עוד פעם אתה עם המחשב הזה? אולי תפסיק ותעשה משהו עם עצמך?!", "טיסה ברשת? מה זה השטויות האלו, תעשה משהו יותר טוב בזמן שלך!!!["כמו מה? - תוריד את הזבל למשל"], "עוד בסוף יהרסו לך העיניים בגלל המחשב הזה, אולי לך תראה קצת טלוויזיה( :roll: )?" וכאלו אחרים, רצים אצלי בבית נון-סטופ(או שמא זה רק בגלל שאמא שלי פולניה :oops: ?) אימא פולניה.. כמו אצלי אחי.. אתה לא לבד מה דעתך להקים אחלשלא"פ ארגון חופש לילדים שיש להם אימא פולניה
the pilot פורסם יולי 13, 2004 דיווח פורסם יולי 13, 2004 אני אכתוב כאן באשכול כשהיה קתצ יותר גדול בינתיים,למען עתיד טוב יותר, אני מבקש להתצטרף לאירגון ש אור הקים עכשיו אני לא אפרט בקשר למשפטים של אימי כי אם אני אפרת אז ה....... שרת יפול יום טוב,
Omer k פורסם יולי 13, 2004 דיווח פורסם יולי 13, 2004 אצלי ההורים טובים!!! הם כבר רגילים שאני יושב על המחשב שעות - "בסוף היה לך ראש מורבע" חוץ מזה שלפעמים הם גם עולים לראות איך זה נראה אך גם לי יש אמא פולנייה לכן למפגשים אני צריך לסוע עם מישהו שהיא סומכת עליו = בן משפחה
Almog Atar פורסם יולי 13, 2004 דיווח פורסם יולי 13, 2004 אריה אתה חושב שההורים לא יודעים להיות קרציות ?משפטים כמו : "אוווווווו עוד פעם אתה עם המחשב הזה? אולי תפסיק ותעשה משהו עם עצמך?!", "טיסה ברשת? מה זה השטויות האלו, תעשה משהו יותר טוב בזמן שלך!!!["כמו מה? - תוריד את הזבל למשל"], "עוד בסוף יהרסו לך העיניים בגלל המחשב הזה, אולי לך תראה קצת טלוויזיה( :roll: )?" וכאלו אחרים, רצים אצלי בבית נון-סטופ(או שמא זה רק בגלל שאמא שלי פולניה :oops: ?) בדיוק כמו אצלי אבא שלי מתעניין ואמא שלי משוכנעת שהיא דיילת
Ido Rosenthal פורסם יולי 13, 2004 דיווח פורסם יולי 13, 2004 טוב הראתי לחברה שלי את האשכול הזה והיא אילצה אותי גם לספר לכם שהיא צבעה חלק מהדולפין של חיל האויר שצבעתי... אז הנה כתבתי את זה... עכשיו אתם יודעים את סודות המקצוע שלי :wink:
Itamar Koren פורסם יולי 13, 2004 דיווח פורסם יולי 13, 2004 אצלי זה הולך ככה: כמה ידידות לא אכפת להם (למזלי) אבא לפעמים מתעניין (גם אני הולך איתו לILS12 והוא נהנה מהסורק) ואמא שלי לפעמים שואלת "מה זה לא משעמם לטוס ממקום למקום" ודברים בסגנון :wink:
BlackRaven פורסם יולי 13, 2004 דיווח פורסם יולי 13, 2004 וואי מעודד לדעת שהאמאות הפולניות הן דבר פופלארי פה אור, תרשום אותי לארגון שהקמת
Or Netzer פורסם יולי 13, 2004 דיווח פורסם יולי 13, 2004 וואי מעודד לדעת שהאמאות הפולניות הן דבר פופלארי פה אור, תרשום אותי לארגון שהקמת LOL האתר בקרוב זה לא ארגון.. זה מפלגה אני רץ לכנסת הצביעו אחלשלא"פ ארגון חופש לילדים שיש להם אימא פולניה למען טיסות שקטות ברשת מהבית