David Bendavid פורסם פברואר 27, 2010 דיווח פורסם פברואר 27, 2010 תדריך בעמוד השלישי שלום לכולם כפי שכולכם יודעים פסח עומד בפתח וזה אומר בין היתר שהרכבת האווירית לאילת מתחילה. זאת העונה של הצרפתים והאנגלים (בעיקר) לקחת קצת חופש מהחורף שלהם ולהתרענן במזג האוויר האילתי החמים. האירוע הפעם הוא קצת לא שגרתי ויקח אותנו מפריז שארל דה-גול לעובדה ואילת ובין היתר יוציא אותנו קצת מהמסגרת של ב"ג. האירוע יתקיים בתאריך ה13 למרץ כאשר יציאה ראשונה תהיה בשעה 1500 זולו (1700 מקומי שלנו). אז איך זה עובד אתם שואלים ? כמו באירועים קודמים, כל אחד נכנס לאתר שלנו ובוחר את הסלוט המתאים לו מהרשימה שנמצאת בטלוויזיה כאשר חלק מהסלוטים הם לאילת וחלק לעובדה. שימו לב שהסלוטים לאילת מוגבלים אך ורק ל757 ו737 בגלל מגבלות שדה כמובן. אנחנו מצפים לקבל פיקוח בצרפת ולאורך הנתיב וכמובן אצלינו בארץ בגיזרה הדרומית בעיקר , (תכ'לס מתי חציתם פעם אחרונה את SOLIN בגובה 37 אלף ?) תדריך מפורט יותר כולל תוכנית טיסה יפורסם בסמוך לאירוע, כמו שציינתי מערכת ההרשמה זהה לאירועים הקודמים, לאחר הרשמה אתם תקבלו מייל שאותו צריך לאשר על מנת שהסלוט שלכם לא ימחק אוטומטית לאחר כמה שעות. לאור האירועים הקודמים אנחנו מבקשים לא להירשם סתם ובסוף לבטל יום\שעה\דקה לפני מועד ההמראה על מנת למנוע אי נעימות. אתם מוזמנים להיכנס ולהירשם : http://www.elalva.co.il/events פקחים אשר מעוניינים לפקח בארץ מוזמנים לפנות אליי לפרטים נוספים, דרוש פיקוח בעמדות הבאות: תל אביב דרום אילת עובדה לכל בעיה וכד' ניתן לפנות אלינו בדיון פה או בפרטי ומקווים לראות את כולכם באוויר !! חג שמח, צוות אל על וירטואל
David Bendavid פורסם פברואר 27, 2010 מחבר דיווח פורסם פברואר 27, 2010 שימו לב, יש תקלה טכנית עם רשימת המטוסים בסלוטים של עובדה, אנו עובדים על סידור התקלה כרגע. מי שמעוניין לקחת סלוט לעובדה במטוס שלא מופיע, ליצור קשר איתי בהודעה פרטית.
4X-OYK פורסם פברואר 27, 2010 דיווח פורסם פברואר 27, 2010 נרשמתי סלוט של 15:28. האם תהיה אפשרות לטייסי אל על וירטואל לרשום את הטיסה הזאתי כטיסה בחברה?
David Bendavid פורסם פברואר 27, 2010 מחבר דיווח פורסם פברואר 27, 2010 כן. פשוט תדווח את הטיסה כמו כל טיסה.
4X-OYK פורסם פברואר 27, 2010 דיווח פורסם פברואר 27, 2010 אבל הבעיה היא שאין טיסה מ פריז לאילת של אל על.
dash-7 פורסם פברואר 27, 2010 דיווח פורסם פברואר 27, 2010 תתפלא אבל כן. האמת שבסופ"ש האחרון נחתה טיסה ישירה מפריז באילת....738 של אל על.. מחר יש טיסה חזרה לפריז דרך נתב"ג...
Elad Zeierman פורסם פברואר 28, 2010 דיווח פורסם פברואר 28, 2010 טיסה 327 שיוצאת ביום ראשון- באזור 1 בלילה חוזרת לארץ כטיסה 222 ועוברת קבוע בעובדה כנ"ל גם 222 של יימי רביעי בכל מקרה לדעתי עובדה ברחבה האזרחית שלו לא פחות קטן מאילת כדי להכיל ארוע אם משתמשים בצבאית רצוי לפרסם תדריך בהתאם
Shlomlux2 פורסם פברואר 28, 2010 דיווח פורסם פברואר 28, 2010 אבל הבעיה היא שאין טיסה מ פריז לאילת של אל על. ד"א, היום, 28.2, במציאות, יש 2 ישירות לאילת!!! אחת אלעל ואחת סאנדור... למעוניינים- שניהם יחנו ביחד בסביבות 20:00 מקומי. :mrgreen:
Amir Paz פורסם פברואר 28, 2010 דיווח פורסם פברואר 28, 2010 ציפור קטנה לחשה לי ששלומי יהיה על אילת יונש על עובדה וסמי על ACC דרום... הולך להיות מגניב
David Bendavid פורסם פברואר 28, 2010 מחבר דיווח פורסם פברואר 28, 2010 אבל הבעיה היא שאין טיסה מ פריז לאילת של אל על. זה יתווסף בסמוך לתאריך האירוע.
Zeev Bucki פורסם פברואר 28, 2010 דיווח פורסם פברואר 28, 2010 שלום חברים! תהנו באירוע לא אוכל להשתתף כי אהיה ממש באילת באמיתי בשבוע נופש. בוקי זאב:4X-MJB
uvdude פורסם מרץ 3, 2010 דיווח פורסם מרץ 3, 2010 יש לי הרגשה שאני הולך להחזיר את הFSX לכשירות לקראת האירוע
nuriel77 פורסם מרץ 3, 2010 דיווח פורסם מרץ 3, 2010 ציפור קטנה לחשה לי ששלומי יהיה על אילתיונש על עובדה וסמי על ACC דרום... הולך להיות מגניב ציפור קטנה גם לחשה שעד האירוע יהיה לשלומי טרמינל חדש לשבת בו :-)
Adam Waiser פורסם מרץ 3, 2010 דיווח פורסם מרץ 3, 2010 ציפור קטנה לחשה לי ששלומי יהיה על אילתיונש על עובדה וסמי על ACC דרום... הולך להיות מגניב ציפור קטנה גם לחשה שעד האירוע יהיה לשלומי טרמינל חדש לשבת בו :-) טואואוב כל הכבוד!!!!
Ofir Lavi פורסם מרץ 3, 2010 דיווח פורסם מרץ 3, 2010 אני לא יכול להכניס את האימייל שלי קשורה ברישום לסלוטים הוא לא נותן לעשות קו תחתון... אז האימייל שלי הוא ofir_lavi0@walla.com ולא כמו שרשום שם ofirlavi0@walla.com
David Bendavid פורסם מרץ 6, 2010 מחבר דיווח פורסם מרץ 6, 2010 שימו לב, עקב הביקוש הרב הוספנו סלוטים נוספים, כך שמי שרצה להרשם ולא יכל - עכשיו יכול
Almog Atar פורסם מרץ 9, 2010 דיווח פורסם מרץ 9, 2010 פורסמו כמה סלוטים נוספים לקראת האירוע, תמשיכו לדפדף הלאה בעמודים. תדריך מפורט לקראת האירוע יפורסם כנראה בשישי כולל רשימה סופית, אנחנו מבקשים מכולם לפנות אלינו במידה והם לא יטוסו, לא נעים להגיע לאירוע ולגלות שאנשים נרשמו "סתם".
David Bendavid פורסם מרץ 9, 2010 מחבר דיווח פורסם מרץ 9, 2010 אני מצטרף לבקשתו של אלמוג ומבקש מכל אחד שלא יוכל להגיע לטיסה - להודיע על כך מראש, שנדע להערך בהתאם. בנוסף, תוקנה הבעיה של לקיחת המטוסים לעובדה וכעת ניתן לקחת את כל סוגי המטוסים ברוב הטיסות לעובדה.
Ofir Lavi פורסם מרץ 9, 2010 דיווח פורסם מרץ 9, 2010 כמו שכבר רשמתי למעלה האפליקצייה הזאת לא נותנת לי לרשום את האימייל שלי כמו שצריך..היא לא מפאשרת לכתוב "_"(קו תחתון) אז האימייל שאיתו נירשמתי הוא ofirlavi0@walla.com במקום ofir_lavi@walla.com ואני רואה שאני עדיין רשום שם בטבלה ומן הסתם לא קיבלתי שום אימייל לאישור,משמע,לא אישרתי את הסלוט,משמעףהוא צריך להימחק אבל אני עדיין רשום מישהו מהצוות יכול לפתור לי את הבעיה?
David Bendavid פורסם מרץ 9, 2010 מחבר דיווח פורסם מרץ 9, 2010 כמו שכבר רשמתי למעלה האפליקצייה הזאת לא נותנת לי לרשום את האימייל שלי כמו שצריך..היא לא מפאשרת לכתוב "_"(קו תחתון)אז האימייל שאיתו נירשמתי הוא ofirlavi0@walla.com במקום ofir_lavi@walla.com ואני רואה שאני עדיין רשום שם בטבלה ומן הסתם לא קיבלתי שום אימייל לאישור,משמע,לא אישרתי את הסלוט,משמעףהוא צריך להימחק אבל אני עדיין רשום מישהו מהצוות יכול לפתור לי את הבעיה? כבר אפשר להרשם. בכל מקרה אני אאשר אותך ידנית הפעם
Ofir Lavi פורסם מרץ 9, 2010 דיווח פורסם מרץ 9, 2010 להיפך...הייתי רוצה שתמחק אותי...אני רוצה לבחור מטוס אחר לטוס בו ואז אם לא יהיה לך קשה תאשר אותי,תודה מראש;-)
David Bendavid פורסם מרץ 10, 2010 מחבר דיווח פורסם מרץ 10, 2010 להיפך...הייתי רוצה שתמחק אותי...אני רוצה לבחור מטוס אחר לטוס בו ואז אם לא יהיה לך קשה תאשר אותי,תודה מראש;-) אוקיי מחקתי לך , תרשם מחדש.