E.Z פורסם אפריל 3, 2010 דיווח פורסם אפריל 3, 2010 אומנם הכנס היה בצפון ולצורך העניין מדובר בשבילי בדילוג של 3 אזורי חיוג אבל נהנתי מהדרך הארוכה בכל דקה תודות למוייש שהצטרף אלי בקוקפיט של האימפרזה, אין ספק היה כיף להריץ ציטוטים ממבצע סבתא ברוח היום :mrgreen: לגבי הכנס כרגיל מאורגן למופת והיה נהדר לפגוש את החברים אבל כמו שאיציק כתב וברוח הדברים אומנם נתתי את הכבוד למרצים אבל לדעתי הפוואנטה של הכנס מתפספסת כאשר מפגש החברים מצומצם ל40 דקות נטו כבר אמרתי זאת לאיציק בפרטי לפני הכנס - וחברים שנשארו להרצאה של כנפי פז ופגשו אותנו בבלאק אמרו אותו הדבר שמדובר בהרצאה שיווקית נטו, אפשר לחסוך זאת מחברי החטיבה שגם ככה תפרו לחברה כמה שעות טיסה טובות מעל מיפרץ חיפה. ההרצאה של פרופ בני לנקוף כמו שהוא אמר מכוונת לקהל פחות "מורעל" אבל הייתה בהחלט נחמדה וחביבה, לגבי ההרצאה של מנהל שדה חיפה - יותר מידי פוליטיקה לעוסה שלדעתי לרוב הנוכחים בעיקר הצעירים לא דיברה חבל שלא התמקדה יותר בהסטוריה ההתפתחותית של השדה. סך הכל כאמור אחלה ארוע והכיף העיקרי לפגוש את החבר'ה בעיקר כמה "עתיקים" שעשו גיחה ואפילו את לוקסנבורג שהצליח להגיע מעכו :mrgreen: תודה רבה למארגנים ולכל מי שתרם וחג שמייח !
Asaf Brietbard פורסם אפריל 3, 2010 דיווח פורסם אפריל 3, 2010 חבר'ה - כל הכבוד לכל מי שלקח חלק, ולכמובן לזוג מנועי טורבו-פרופ צבי רודס ואיציק בקשי - תודה רבה! היה נחמד מאוד לנהוג רק 10 דקות לכנס חטיבה . מסכים לדברי זיירמן לגבי התכנים, אני מקווה לסייע בכנס הבא עם הרצאה בסגנון יותר "פילפלי". היה נחמד מאוד לפגוש שוב או בפעם הראשונה את אנשי החטיבה. תודה! נ.ב. - צוות חטיבה - ח"ח על עמידה ביעד
Ron Peer פורסם אפריל 4, 2010 דיווח פורסם אפריל 4, 2010 שלום לכולם,תודה לכל מי שבא..וכמובן לכל המארגנים צבי רודז על הארגון ולכל שאר החברה. תודה רבה לאירוח של שדה תעופה חיפה. הטיסה בסוף רעיון יפה מאוד, היה כיף לפחות לטוס עם שני חברה במקום לשמוע את קולם ב TS ובקשר של FSINN לטוס איתם ב LIVE. תחושה כידוע שונה לגמרי במציאות מזה של הוירטאולי כמובן גם עם היוק והפדלים של CH ( שלמרות שהעקרון שלהם זהה ) מבנה הפדלים עצמם שונה ללא סנדל שהרגל מתלבשת ישר עליו שלא לדבר על הרגישות החזקה בהרבה מאלו של CH לפחות לפי מה שאני הרגשתי. חחחחח תחושה פשוט בשמיים, להרגיש את ריצת ההמראה, את הסטיק שנדחף קצת מהר מדיי קדימה ומוריד לך את הלב למטה. הנחיתה נראית הרבה יותר מפחידה במציאות. ואווו באמת חוויה אולי אחת הכי מדהימה שהיתה לי בחיים. ועכשיו אני צריך לקשר שמות לפנים, אתה הצעת לי טרמפ לכפר סבא? היי, לא לצערי אני זה שביקשת להצטרף לשלישיה בטיסה ובסוף לא הסתדר.. אני חיפאי במקור כיום ברחובות..אך בקרוב חוזר יותר קרוב למקורות - לקריות :wink:
zvi rodes פורסם אפריל 4, 2010 דיווח פורסם אפריל 4, 2010 חבר'ה - כל הכבוד לכל מי שלקח חלק, ולכמובן לזוג מנועי טורבו-פרופ צבי רודס ואיציק בקשי - תודה רבה!היה נחמד מאוד לנהוג רק 10 דקות לכנס חטיבה . מסכים לדברי זיירמן לגבי התכנים, אני מקווה לסייע בכנס הבא עם הרצאה בסגנון יותר "פילפלי". היה נחמד מאוד לפגוש שוב או בפעם הראשונה את אנשי החטיבה. תודה! נ.ב. - צוות חטיבה - ח"ח על עמידה ביעד אסף קודם תודה לך על הפירגון ,רציתי רק להעיר מספר הערות לגבי מטרת הכנס בחיפה,דבר ראשון הכנס בחיפה בא להקל על חברי ואטיל הגרים בצפון ,לדוגמא שרק 10 דקות לקחו לך להגיע לכנס , לזיירמן היתה חוויה של פעם בחיים בכנס הזה עם משה מזרחי , הכנס מחוץ לגבולות המתחם בהרצליה נתן הזדמנות מצויינת לשמה של החטיבה בכך שהגיעו אנשים שלא היה להם מיידע מי אנו ובמה אנו עוסקים,אני בטוח שרן בר לב המדריך הראשי בכנפי פז והמדריך הנוסף שהצטרף אליו יעבירו את התרשמותם לגביי מה שראו , ברדיו חיפה לפי מייטב ידיעתי פורסם על קיום הכנס (בכל אופן מחלקת החדשות שלהם קבלו את הסירטון על החטיבה שתומר חיים עשה) כך שפירסום היה ללא תשלום.חלק מהחברים הגיעו עם חולצות החטיבה ,חלק הופיעו ללא החולצות ( חבל שלא הייתה תצוגה רבה של החברים עם החולצות ,כאן בכנס הייתה הזדמנות להראות הצדקה שאנשים קנו חולצות ) לגבי תכנים,כסטודנט לשעבר בטכניון אתה מכיר את הפרופסורים לא פחות טוב ממני ,פרופ' לנקוף ( חברי הטוב) אישיות מאוד בכירה בעולם המחקר והמדע הסכים לבקשתי לבוא ולהרצות ( ללא תשלום ) למרות היותו בחופשה ,על אופי ההרצאה ניתן בהחלט להגיד "על טעם וריח ניתן להתווכח" יש מי שההרצאה הייתה מאוד מעניינת עבורו ויש מי שלא, אבל אם נסתכל קצת על המטרות לטווח הרחוק גם כאן יכולים אנו לקבל פירסום בקרב הסטודנטים בטכניון ובקהילת המרצים ,מנהל השדה מר יוסי גלסברג אשר מייצג את רשות שדות התעופה יודע היום מי ומה זה ואטיל,לפני שהגעתי אליו לא היה לו מושג מי אנחנו בכלל ,האפשרות שנתן לנו לקיים את הכנסים הבאים אצלו זה לא דבר ברור ומובן מאליו ( גם במקרה זה המקום ניתן ללא עלות כספית ועובדי הנקיון בתום הכנס עבדו וסידרו את המקום ללא עלות כספית ) לא אני בחרתי עבור מנהל השדה את נושא הרצאתו למרות שאותי אישית הרצאתו הייתה מעניינת ( שוב טעם וריח), מצידי אם היה מרצה על הכסאות בטרמינל הייתי אומר תודה רבה כי בעצם המטרה שרצינו הושגה , פירסום ומקום לכנסים הבאים. ההרצאה של רן בר לב שוב לדעתי הייתה הרצאה מעניינת והיה גם ברור וטבעי שידבר על פעילות ביה"ס לטיסה כנפי פז ,אולי שאהיה יותר ברור,כל מי לעסק בנושא הכנס עשה זאת בהיתנדבות ,התנדבות למען קהילת אנשים צעירים ובוגרים שעוסקים במישחק ששמו סימולטור ועולם וירטואלי , בטח אנו לא תורמים כלום לא לטכניון ולא לרשות שדות התעופה. אסף,אני תיקווה שבכנס הבא עלינו לטובה נקבל הרצאות ,אולי אפילו ממך, עם סיגנון יותר "פילפלי". דבר אחרון,מפגשים חברתיים מתקיימים בבן גוריון בתחילת מסלול 12 , שם אפשר להגיע תמיד עם טרמוס קפה ועוגה , לשבת ולדבר שעות על תעופה, אך לשם לא ניתן לבקש ממרצים להגיע , כך שקצת יידע לא יזיק לאף אחד, אולי אפילו יתרום.
mickey lip פורסם אפריל 4, 2010 דיווח פורסם אפריל 4, 2010 רבותי, אני מנצל את הבמה הזאת שוב על מנת להודות לצבי , תודה רבה על הזמן , הרצון , וטונות האהבה שאתה שופך על החטיבה הזאת. תודה רבה גם לאיציק שעבד קשה מאוד על הכנס הזה. תודה לכל מי שטרח ועזר , כולל משפחת טראוב. תודה אחרונה, לכם, תודה שבאתם. לגבי התחנים של הכנס, אנו משתדלים לרצות ולהגיע לכולם, אף פעם אין 100 אחוז, ותמיד יהיו כאלה שחלק לא יעניין אותם. אני אישית מאוד נהנתי , במיוחד בהרצאה של פרופ' בני. מספר הערות שלי: 1- לא יתכן שאנשים עומדים בצד כשיש מרצה שמדבר , בושה וחרפה, ההתנהגות הזאת אינה מקובלת כלל וכלל, באתם לכנס, תכבדו את החברים שלכם ואת המרצה, טיפה דרך ארץ. הנושא הזה סגור מבחינתי, לא רוצה לראות את זה בפעם הבאה, זה מבייש את כולנו. 2- כל אותם אלו שנרשמו ולא טרחו להגיע או להגיד שהם לא יכולים להגיע, מספר המקומות לכנס היה מצומצם ( בגלל חוסר בכיסאות ) , תפסתם מקום של מישהו אחר , ולא טרחתם להגיע. כשקנו כיבוד , לקחו גם אתכם בחשבון והתקציב לאירוע נשען גם עליכם. זה נקרא אצלי - זילזול, זילזול בחברים שלכם , וזילזול בחטיבה. נרשמתם? משמע, התחייבתם, המינימום המצופה ממי שלא יכול להגיע זה להודיע על כך. הנושא הזה חוזר על עצמו שוב ושוב גם בהרשמה לסיורים. עלי זה לא מקובל, אני מודיע לכולכם שכל עוד זה תלוי בי, ההשתתפות שלכם בסיורים, מפגשים וכ"ו, היא על בסיס מקום פנוי בלבד. לא מגיע לכם יחס מועדף . מתנצל שאני נשמע " כועס" , אבל אם אני יכול להטריח את עצמי ולהגיע לחיפה מהרצליה כאשר אני יודע שאני עוד צריך לנסוע לערד אחר כך, כל מי שגר באיזור המרכז יכול ( קחו דוגמא ממשה מזרחי שהפך חצי עולם על מנת להגיע , אני מכיר את הסיטואציה הזו שצריך להביא בייביסיטר לילדים) . חג שמח ושוב תודה לכל מי שלקח חלק בכנס.