Almog Atar פורסם יולי 13, 2004 דיווח פורסם יולי 13, 2004 מחר אתה מתגייס ואני רוצה לאחל לך גיוס קל ונעים אתה באמת איש שעוזר ותודה לך ! על התרומה שלך לVATIL ולEAVA אתה ממש תחסר לי פה ברק! גיוס קל ונעים ונקווה שלא תעלם לנו כמו עומרי :? גיוס קל ברק ! תודה לך ! (אני בלרשום ברכות לא משהו )
ramimz פורסם יולי 13, 2004 דיווח פורסם יולי 13, 2004 אלמוג, אם לא שמת לב כבר יש אשכול ברכות לברק. http://www.vatil.org/vatil/board/viewtopic.php?p=24634 לפי דעתי זה ממש מיותר לפתוח אשכול נוסף.
Oren-ELY3 פורסם יולי 13, 2004 דיווח פורסם יולי 13, 2004 ברק אחי!!!!!!!!! אני אאחל לך שוב, שיהיה לך קיוס קל, אני סומך עליך שתתפוס ג'וב טוב, תודה על כל התרומה העצומה שלך לחטיבה ולאלעל.!!!, אל תשכח לבוא לטוס/לפקח , בהצלחה!! אורן אלקובי.
Oren Geva פורסם יולי 14, 2004 דיווח פורסם יולי 14, 2004 לא רוצה לבאס - הגיוס הוא אף פעם לא קל ובטח שלא נעים! אבל תעביר הכל בסבבה, אל תשכח שאילו השנים הכי פסיכודליות שיהיו לך בחיים - וזו גם חוויה! קח הכל בקלות, אל תתרגש, את תתעצבן ותנסה תמיד לראות את החיובי. כי למרות הכל - יש הרבה חיובי, והרבה דברים שאתה יכול לקחת איתך אחרי הצבא. אתה רק צריך לזכור תמיד לחפש את החיובי והטוב - ויהיה לך טוב. בקיצור, תעשה חיים, ואל תשתה לי שמה חשיש, אתה שומע?! מה זה חיילת? מי זה יוצא עם חיילת?
Barak פורסם יולי 14, 2004 דיווח פורסם יולי 14, 2004 תודה נשמות שלי אני כותב בדיוק מהבקו"מ כמו שאתם רואים :wink: מחר בבוקר מועד ב' באנגלית והמ"פ שלנו ראה בזה סיבה מספיק טובה להעיף אותי הביתה עד ראשון בבוקר ככה שאני איתכם בסבבה לעוד סוף שבוע !!
Amir Paz פורסם יולי 6, 2007 דיווח פורסם יולי 6, 2007 נו טוב, חסכתי בשירשור חדש :mrgreen: זה רק מראה שVATIL קיימת כבר "שנייים"..... ברק! עוד כמה ימים אתה הופך לאזרח! מזל טוב והמון בהצלחה בהמשך! קח את כל המרץ שאגרת במהלך השירות ותפרוק אותו על אירועי קיץ בחטיבה כמו שאתה יודע לעשות מצויין! מזל טוב!! נ.ב תחשבו על זה, כל אלו שבירכו בעבר על הולדת הבן/הבת - אפשר תמיד להקפיץ שירשור בבר מצווה יאללה, כבר 6 שנים מאז שהתחיל לקבל תאוצה העסק... בעשור לחטיבה אני מציע לעשות חד"ב שבועיים...
Almog Atar פורסם יולי 6, 2007 מחבר דיווח פורסם יולי 6, 2007 נו טוב, חסכתי בשירשור חדש :mrgreen: זה רק מראה שVATIL קיימת כבר "שנייים"..... ברק! עוד כמה ימים אתה הופך לאזרח! מזל טוב והמון בהצלחה בהמשך! קח את כל המרץ שאגרת במהלך השירות ותפרוק אותו על אירועי קיץ בחטיבה כמו שאתה יודע לעשות מצויין! מזל טוב!! נ.ב תחשבו על זה, כל אלו שבירכו בעבר על הולדת הבן/הבת - אפשר תמיד להקפיץ שירשור בבר מצווה יאללה, כבר 6 שנים מאז שהתחיל לקבל תאוצה העסק... בעשור לחטיבה אני מציע לעשות חד"ב שבועיים... אכן עברו שלוש שנים וזה הזמן שלך ברק לחזור להיות פעיל, ואף יותר ממה שהיית לפני הגיוס. בהצלחה באזרחות !!! דרך אגב אמיר, צריך אותך בשביל חד"ב כזה
Ido Rosenthal פורסם יולי 6, 2007 דיווח פורסם יולי 6, 2007 אמיר שתהיה בריא.... שעה אני שובר את הראש אם ברק מתגייס או משתחרר ואם מתגייס אז איזה ברק זה בכלל :roll: מזל טוב ברק :mrgreen:
אורח פורסם יולי 6, 2007 דיווח פורסם יולי 6, 2007 מזל טוב ברק על האזרחות :mrgreen: ואמיר אני מוכן להקדים לך את הטיסה לטורונוטו, החופש מהצבא ומ VATIL חירפן אותך (לא שהיתה שפוי לפני כן :wink: ).
Moshe Mizrahi פורסם יולי 6, 2007 דיווח פורסם יולי 6, 2007 אמיר שתהיה בריא....שעה אני שובר את הראש אם ברק מתגייס או משתחרר ואם מתגייס אז איזה ברק זה בכלל :roll: מזל טוב ברק :mrgreen: כן גם אני :? טוב אם ברק כזה פנתר בצוות החטיבה כשהוא חייל, אני לא רוצה לחשוב מה הוא הולך להריץ כאן בתור אזרח שיש לו זמן :mrgreen: מזל טוב איש יקר ותודה על השותפות בצוות, עלה והצלח, אנחנו אתך
Izik Bakshi פורסם יולי 6, 2007 דיווח פורסם יולי 6, 2007 ברכותי ברק, מאחל לך המון הצלחה באזרחות. אמיר, אתה פשוט גאון
Amir Paz פורסם יולי 7, 2007 דיווח פורסם יולי 7, 2007 אמיר שתהיה בריא....שעה אני שובר את הראש אם ברק מתגייס או משתחרר ואם מתגייס אז איזה ברק זה בכלל :roll: מזל טוב ברק :mrgreen: כן זה קצת מבלבל עד שאלמוג בא ושינה... אבל זה אדיר לראות שירשור לפני 3 שנים ופתאום הבן אדם משתחרר ואפשר לשתמש באותו שירשור. פשוט מראה כמה זמן החטיבה הזו קיימת זה הכל :wink: ואתמול פתאום אמרתי לעצמי, עוד מעט יהיה אפשר להתחיל לדבר על עשר שנים ל VATIL. טוב נו עוד כמה שנים... אבל זה באופק - לא יאומן!
Shlomlux2 פורסם יולי 7, 2007 דיווח פורסם יולי 7, 2007 המון המון בהצלחה בחפ"שנות הניצחית הבאה עליך לטובה :mrgreen: בקרוב אצל רובנו (אבל מה לעשות עם הקבע???)
Niv Malin פורסם יולי 7, 2007 דיווח פורסם יולי 7, 2007 אמיר שתהיה בריא....שעה אני שובר את הראש אם ברק מתגייס או משתחרר ואם מתגייס אז איזה ברק זה בכלל :roll: מזל טוב ברק :mrgreen: כן זה קצת מבלבל עד שאלמוג בא ושינה... אבל זה אדיר לראות שירשור לפני 3 שנים ופתאום הבן אדם משתחרר ואפשר לשתמש באותו שירשור. פשוט מראה כמה זמן החטיבה הזו קיימת זה הכל :wink: ואתמול פתאום אמרתי לעצמי, עוד מעט יהיה אפשר להתחיל לדבר על עשר שנים ל VATIL. טוב נו עוד כמה שנים... אבל זה באופק - לא יאומן! דוגרי!! אז כמו שאמיר אמר, תפציץ אותנו עם אירועי קיץ, ושיהיה לך הרבה בהצלחה באזרחות!