עבור לתוכן
Asaf Brietbard

אחרי 40 שנה במדבר - קורס טיס בסיסי - פתיחת הרשמה

Recommended Posts

פורסם

שלום לכולם,

כפי שנכתב בעבר בפורום, בית הספר מעוניין לעודד כניסה חלקה ומהירה של טייסים לרשת VATSIM.

מאחר ולאור כמות כוח האדם של בית הספר, לא ניתן לקיים קורס מלא ומקיף לעשרות החניכים הנמצאים ברשימות ההמתנה שלנו, בחרנו (בעידוד ביקורת מצויינת מצד אנשי VATIL - תודה.!) להשקיע בפיתוח קורס מקוצר ומזורז אשר יבנה בסיס ו"תיאבון" לטיסה.

א. הקורס מתבסס על למידה עצמית, וסיוע של מדריכי בית הספר. חניך הנרשם לקורס לא יידרש לעמוד בסטנדרטים של בית הספר מבחינת מבחנים, אך בכדי להפיק את המיטב מהקורס מומלץ לעמוד בתוכנית ההדרכה (אשר תישלח לחניכים). לטעמי האישי, הקורס אינו מתאים למי שאינו מסוגל ללמוד באופן עצמאי (קריאת חומר, "חפירה" באינטרנט וכו').

ב. הקורס יערך במשך 6 שבועות, מפגש שבועי. אין חובת נוכחות.

ג. אין הגבלה על טיסה ברשת משך הקורס הבסיסי. ההיפך - מאחר ולא מבוצעים תרגולים מעשיים עד חלקו השני של הקורס, מומלץ מאוד להתחבר כמה שיותר ולבצע תרגול עצמאי ברשת.

ד. אנו נשתדל לעמוד בקצב ולמנוע רשימת המתנה ארוכה.

ה. הקורס אינו מחליף את קורס רשיון טיס פרטי המלא, ומהווה אלטרנטיבה לחניכים אשר אינם מסוגלים להתאים עצמם למסגרת הרגילה והמלאה של בית הספר. בקורס המלא החומר נלמד בצורה מעמיקה, מורחבת (מעבר לכתוב במדריך) ומבוצע תרגול מודרך של כל נושא ונושא.

עד כאן, ההרשמה באתר בית הספר פתוחה לכל מי שמעוניין. יש לשים לב ולבחור "קורס בסיסי" מרשימת הקורסים.

תודה רבה לכל אנשי בית הספר אשר נתנו מזמנם לפתיחת הקורס, ולאלו שעוד ידריכו בו בעתיד.

בהצלחה!

פורסם

כל הכבוד אסף וצוות IFS

מערכת טובה זו מערכת אשר מסתגלת לתנאי השטח.

נראה שאתם עושים את זה בדרך טובה מאוד!

אני מקווה שהתוכנית הזו תצליח ותניב לנו הרבה תנועה ברשת.

תודה ובהצלחה לכולם!

פורסם

נרשמתי לקורס פרטי, אפשר שתמחקו אותי מהקורס הפרטי ותעבירו אותי עם אותו אות קריאה שלי לקורס הבסיסי והמצויין?

תודה

פורסם

אני אישית מעדיף את ההדרכה הוותיקה והמלאה של ביה"ס,מה גם שבתור מי שנאלץ לעבור בין שני מחזורים אני מעדיף את המצב הזה מאשר ידיעה חלקית בחוקי התעופה...

בכ"מ,בהצלחה לביה"ס בכל מעשיכם,מעריך את השקעתכם בנו החניכים :wink:

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...