Elad Zeierman פורסם מרץ 19, 2010 דיווח פורסם מרץ 19, 2010 כל הכבוד לאהרון על הארגון וההובלה של הסיור נהנתי לפגוש את החבר'ה שבת שלום
mickey lip פורסם מרץ 19, 2010 דיווח פורסם מרץ 19, 2010 תודה רבה לאהרון דגן על הסיור וההרצאה . החכמנו.
lior kestner פורסם מרץ 19, 2010 דיווח פורסם מרץ 19, 2010 אכן, היה נחמד מאוד להיפגש עם כולם, וכמובן תודה גדולה לאהרון על הסיור המעניין החכמנו באמת.. ששיתוף הפעולה רק יצמח ויגדל כן ירבו כאלה אהרון. וטעימה קטנה לפני שכל הסט יעלה מצטער על הגודל
Moshe Bensal פורסם מרץ 19, 2010 דיווח פורסם מרץ 19, 2010 אכן היה סיור מעניין, הביקור ב-AIRBUS היה אטראקטיבי, והכי כיף לפגוש חברה ותיקים, ולראות איך הם משתנים עם הגיל(הצעירים כמובן). בקיצור, אני מאד נהנתי, ולכן המון תודות לאהרון, לישראייר על האירוח, וכמובן למיקי ליפ על השת"פ, ותודה לליאור על התמונה הקבוצתית המדהימה. אז חברה, שיהיה לכם חג שמח, ולהתראות במפגש הבא.
חן מ פורסם מרץ 19, 2010 דיווח פורסם מרץ 19, 2010 מפגש ראשון שלי שהיתי והיה ממש טוב,מקווה לעוד כאלו מתי יהיה המפגש הבא?חחח רק צריך בפעם הבאה יותר זמן להיות במטוס עצמו...
Noy Farhi פורסם מרץ 19, 2010 דיווח פורסם מרץ 19, 2010 lior kestner כתב: נוי אמרתי שבערב העלה את שאר התמונות D: ליאור לא שמתי לב תודה!
Yarden Ben-Dor פורסם מרץ 19, 2010 דיווח פורסם מרץ 19, 2010 חבר'ה כל הכבוד על הסיור, רק עכשיו רן התקשר אליי כשכולי מעופף בימים האחרונים בגלל איזושהי עבודה שאני חייב להגיש באוני' ושאל אותי למה לא הגעתי.. בד"כ אני לא מחמיץ דברים כאלו בעד אף הון שבעולם, ופעם ראשונה קורה לי דבר כזה שאני שוכח ממשהו כזה.. לכן ראשית אהרון אני חייב לך התנצלות וגם לכל השאר שעסקו במלאכת הארגון! אני מקווה שבסיור הבא אזכה לבוא עם הציוד שלי לצלם וכו.. וכן, אזכה גם לזכור לבוא :S.. שבת שלום לכולם
Arie Halperin פורסם מרץ 19, 2010 דיווח פורסם מרץ 19, 2010 היה מעולה קודם כל תודה לאהרון דגן על המאמצים הרבים.... ואני יודע שזה כרוך בהרבה עבודת הכנה של תיאומים ועל ההרצאה המרתקת שהעביר במקצועיות וברצינות רבה וכמובן לפגוש את כל החברה מחדש זה מהנה מאד תודה תודה
Lufthansa פורסם מרץ 19, 2010 דיווח פורסם מרץ 19, 2010 המון תודה לאהרון ולחברת ישראייר על המאמצים לתיאום הסיור והכניסה, היה אחלה הרצאה,וסיור מעולה! החלטתי מרצוני לשתף כאן תמונות ולא בפורום תמונות בואטיל כדי שיהיה הכל כאן בנושא של הסיור, תהנו. ישראייר: תמונות נוספות שלא קשורות לישראייר בפורום תמונות בואטיל, זהו להיום.
Moshe Bensal פורסם מרץ 20, 2010 דיווח פורסם מרץ 20, 2010 איזה יופי של תמונות, כל הכבוד זיגי, והמון תודה על השיתוף. איז יופי רואים את הפנסים בתמונה עם הכן נסע. מישהו מכיר את שמו ותפקידו של כל פנס?
zvi rodes פורסם מרץ 20, 2010 דיווח פורסם מרץ 20, 2010 חן מ כתב: מפגש ראשון שלי שהיתי והיה ממש טוב,מקווה לעוד כאלומתי יהיה המפגש הבא?חחח רק צריך בפעם הבאה יותר זמן להיות במטוס עצמו... 2.4.2010 בשעה 09:30 שדה תעופה חיפה ,עם חולצות VATIL ,מצב רוח בשמיים ,צר לי שלא השתתפתי בסיור ( מבחנים מועד ב' בטכניון גם בימי שישי :cry: ) תודה לאהרון ולצוות העוזרים.
חן מ פורסם מרץ 20, 2010 דיווח פורסם מרץ 20, 2010 כן לזה אני אגיע מין הסתם,אבל אני מתכוון מתי יהיה עוד סיור כזה בנתב"ג?
AaronDagan פורסם מרץ 21, 2010 דיווח פורסם מרץ 21, 2010 חן מ כתב: כן לזה אני אגיע מין הסתם,אבל אני מתכוון מתי יהיה עוד סיור כזה בנתב"ג? בשאיפה, בעתיד הקרוב.