Raz Gueta פורסם יולי 14, 2004 דיווח פורסם יולי 14, 2004 הידעת- כל כלי הטייס הצבאיים בישראל (הכשירים לטיסה כמובן) עולים לאויר פעם ביום לפחות!!
Or Netzer פורסם יולי 14, 2004 דיווח פורסם יולי 14, 2004 בולשיט.. אתה יודע כמה עולה להרים F16 לאוויר? שאל את איציק...
moti פורסם יולי 14, 2004 דיווח פורסם יולי 14, 2004 יש חלקים שזמן הטיסה שלהם הוא קצר או ארוך יותר מאחרים לכן אפשר לדעתי להעריך או לעשות ממוצע אבל אני לא חושב שיש מחיר מדויק או קבוע. זאת לפחות דעתי- תקנו אותי אם אני טועה.
hammer פורסם יולי 14, 2004 דיווח פורסם יולי 14, 2004 הידעת-כל כלי הטייס הצבאיים בישראל (הכשירים לטיסה כמובן) עולים לאויר פעם ביום לפחות!! לא רק אפ-16 יש גם 707. רז ניראה לי אתה חולם.
e_dor פורסם יולי 14, 2004 דיווח פורסם יולי 14, 2004 אין שום סיכוי. לא כל יום טסים אפי 15 בכלל (חוץ מסיורי חובה) אז כל כלי טיס ? אין מצב אחי ....
Raz Gueta פורסם יולי 14, 2004 מחבר דיווח פורסם יולי 14, 2004 רשמתי את זה כ"עובדה" לא דיעה... כל מה שאני אומר יש מאוחריו כיסוי מלא!
e_dor פורסם יולי 14, 2004 דיווח פורסם יולי 14, 2004 רשמתי את זה כ"עובדה" לא דיעה...כל מה שאני אומר יש מאוחריו כיסוי מלא! אין שום מצב שבעולם ואני יודע גם כי הייתי לא מעט פעמים בבסיסי ח"א ויש לי כמה חברים טייסים (חברים של אבא אבל אני בקשר טוב איתם).
Or Netzer פורסם יולי 14, 2004 דיווח פורסם יולי 14, 2004 גם ככה קיצצו בתקציב ח"א... פשוט להרים כל יום את כל 500 כלי הטייס שיש ברשות ח"א זה הוצאה עצומה!!!!! ח"א האמריקאי לא עושה את זה ולא יעשה את זה.. (לכן הוא גם זורק מטוסים כל משהו כמו 7 שנות שרות) זה פשוט הוצאה עצומה ... יש מדי פעם אימונים.. יש מטוסי קרב בכוננות הזנקה.. יש מבצעים... יש מסוקים בכוננות ... אבל כל יום להרים את כל המטוסים?!?! זה פשוט לא נכון זה חלום טייס בח"א היה מת לזה.. כל יום לטוס... וחוץ מזה עוד קאצ' פה.. יום שבת לא טסים סתם הלך יום חחחחחחחחחח הטייסת שמוציאה הכי הרבה טיסות זה טייסת הסופה החדשה.. והסופה השניה שתקום. .כדי להתאמן ולהיות מוכרזים כטייסת מבצעית
talkaplan פורסם יולי 15, 2004 דיווח פורסם יולי 15, 2004 הידעת-כל כלי הטייס הצבאיים בישראל (הכשירים לטיסה כמובן) עולים לאויר פעם ביום לפחות!! רז באמת נראה לי שאתה חולם לעלות 707 לאויר זה לא צחוק..............!
Boeing744 פורסם יולי 15, 2004 דיווח פורסם יולי 15, 2004 גבירותי ורבותי, תסלחו לרז, הוא כנראה לא חש בטוב.
Harry Potter פורסם יולי 16, 2004 דיווח פורסם יולי 16, 2004 רז, אני לא יודע מאיפה לקחת את ה"עובדה" הזו. זה פשוט לא נכון ותאמין לי אני יודע על מה אני מדבר.
OmriSoudry פורסם יולי 16, 2004 דיווח פורסם יולי 16, 2004 הידעתם - ישראל היא המדינה הכי עשירה בעולם, בטוחה בעולם והממשלה הכי יציבה בעולם! באמת! מישהו אמר לי! :?
Izik Bakshi פורסם יולי 16, 2004 דיווח פורסם יולי 16, 2004 רז שלום, יש בידך טעות, פשוט מאוד אין מצב שמטוס שמיש יטוס כל יום. בזה נגמר הדיון שהתדרדר למילים לא מקובלות בפורום!
Ilan Jonas פורסם יולי 16, 2004 דיווח פורסם יולי 16, 2004 ואחרי איתי ואיציק, אני אהיה איש חיל האויר השלישי שאגיד שזה לא נכון. לא ראיתי שום סיבה לריב על זה אבל, ובטח לא עד כדי מחיקת 3 הודעות ועריכה של אחת. אוי ואבוי אם זה מה שיקרה כל פעם שמישהו טועה! בכל אופן, למי שלא מכיר את רז - הוא מחברינו הותיקים, חובב סימולטורים ותיק מספיק ומכיר את הנושא. לא צריך להתייחס אליו כמו אל אדיוט שהופיע פתאום כדי לבלבל למישהו את המוח. הבנאדם אמר משהו שהוא חושב שנכון, לא קרה כלום!
alon_a פורסם יולי 16, 2004 דיווח פורסם יולי 16, 2004 אם כבר מדברים על החיל אויר שלנו אז רציתי לשאול מה האות קריאה של כל מטוס כלומר נניח שיש מטוס F15 והמספר שלו הוא 567 אז מה יהיה האות קריאה שלו בקשר? העדפתי לשאול כאן ולא לפתוח על זה סתם אשכול
Oren Geva פורסם יולי 16, 2004 דיווח פורסם יולי 16, 2004 לא יודע עד כמה אני צודק - אילן או איציק אולי יוכלו לשפוך על הנושא אור אבל: בטיסה בארץ אות הקריאה של מטוס חיה"א יכול להיות כל דבר שאתה רוצה פחות או יותר. אני כבר טסתי כפרפר, עורב, מצפניה וראיתי אחרים טסים כינשוף, נשר, שחף ועוד. בטיסת IFR אל מחוץ לגבולות ישראל תקרא לעצמך IAFxxx או בעברית: "Israeli AIr Force xxx".
alon_a פורסם יולי 16, 2004 דיווח פורסם יולי 16, 2004 לא יודע עד כמה אני צודק - אילן או איציק אולי יוכלו לשפוך על הנושא אור אבל:בטיסה בארץ אות הקריאה של מטוס חיה"א יכול להיות כל דבר שאתה רוצה פחות או יותר. אני כבר טסתי כפרפר, עורב, מצפניה וראיתי אחרים טסים כינשוף, נשר, שחף ועוד. בטיסת IFR אל מחוץ לגבולות ישראל תקרא לעצמך IAFxxx או בעברית: "Israeli AIr Force xxx". אני התכוונתי לגבי אות קריאה באמיתי אני חושב שאני גם הבנתי איך זה עובד נניח יש F15 שהמספר שלו הוא708 והכינוי שלו הוא מרכבת אש אבל הכינוי של כל מטוסי הF15 הרגילים הוא בז אז בקשר הצבאי יקראו לו או מרכבת אש או בז 708 בקשר אזרחי ישראלי יקראו לו חיל אויר 708 ובקשר אזרחי וצבאי זר יקראו לו ISRAEL AIR FORCE 708
Izik Bakshi פורסם יולי 16, 2004 דיווח פורסם יולי 16, 2004 אין קשר למספר הזנב של המטוס לבין הכינוי שלו בקשר, הכינויים משתנים כל טיסה, הטייס מקבל מפקידת המבצעים דף שבו רשומים לו כמה נתונים שאחד מהם זה הכינוי, ובמידה וזה טיסת תובלה צבאית שנמצאת על קשר אזרחי אז הכינוי יהיה אותו כינוי שהטייס קיבל מהמבצעים, לכן תשמעו מדי פעם על פלוטו, בן גוריון או חגב, כינויים כמו "גבר", "הצפה", "קוזברה"....והרשימה הולכת וגודלת
Almog Atar פורסם יולי 16, 2004 דיווח פורסם יולי 16, 2004 בטיסת IFR אל מחוץ לגבולות ישראל תקרא לעצמך IAFxxx או בעברית: "Israeli AIr Force xxx". משפט הגיוני מאוד אורן
Boeing744 פורסם יולי 16, 2004 דיווח פורסם יולי 16, 2004 ואחרי איתי ואיציק, אני אהיה איש חיל האויר השלישי שאגיד שזה לא נכון. לא ראיתי שום סיבה לריב על זה אבל, ובטח לא עד כדי מחיקת 3 הודעות ועריכה של אחת. אוי ואבוי אם זה מה שיקרה כל פעם שמישהו טועה! בכל אופן, למי שלא מכיר את רז - הוא מחברינו הותיקים, חובב סימולטורים ותיק מספיק ומכיר את הנושא. לא צריך להתייחס אליו כמו אל אדיוט שהופיע פתאום כדי לבלבל למישהו את המוח. הבנאדם אמר משהו שהוא חושב שנכון, לא קרה כלום! קודם כל, גם אם הוא חושב שזה נכון, ונניח לרגע וזה אכן כך, ושהוא קיבל את זה ממקורות מוסמכים, הוא לא חייב לפרסם את זה בפורום הזה, אלא לשמור לעצמו. דבר שני, כשמסבירים לבן אדם מספר אנשים, ועוד אנשים שנמצאים ועובדים או שעבדו בעבר בחה"א שהוא לא צודק , ומסבירים יפה והוא בא ואומר:"רשמתי את זה כ"עובדה" לא דיעה... כל מה שאני אומר יש מאוחריו כיסוי מלא!" במקום להודות בטעותו, אז כנראה שהוא באמת רוצה לבלבל את המוח, וסליחה שאני חוצפן.
Raz Gueta פורסם יולי 17, 2004 מחבר דיווח פורסם יולי 17, 2004 מה זאת אומרת שמסבירים לבן אדם? הנוסח שלך קצת לא מתאים להודעות מסויימות...מסבירים משהו לבן אדם נאמר בד"כ(לא יודע מה אצלך) בד"כ בהודעות מסוג של מישהו עקשן מאוד שמנסה לעשות משהו ומסבירים לו מאה פעם והוא לא מקשיב...אני לא בא להסביר פה כלום...אוקיי העלתי נושא לדיון- לא חשוב התוכן שלו- התפתח דיון מאוד מעניין בנושא...לא כל הודעה שלך צריכה להיות גינוי של הודעה אחרת שלי! אתה יכול להשתתף בדיון וגם לתקוף אותי כחלק מהדיון אבל לא לרדת לרמות של "טימטום" או דברים כאלה, כמו שאתה נוהג לכתוב( אנחנו לא בתכנית פופוליטיקה...)... אז תשתתף בדיון כמו כולם ותהנה ממנו וממש, אבל ממש לא משנה מה נושא או תוכן הדיון!
Raz Gueta פורסם יולי 17, 2004 מחבר דיווח פורסם יולי 17, 2004 סוף סוף אתה מדבר על הנושא ולא על שטויות מסביב... תראה...אני לא משרת בחיל האויר (למזלי!!!)...קיבלתי את העובדה הזאת מנפל טיס שאחרי שנתיים נפל והגיע לקורס שאני הייתי בו. אני לא מנפיץ סתם דברים...זה נאמר גם ממנו בתור עובדה...לא בתור סתם איזו השערה...
Izik Bakshi פורסם יולי 17, 2004 דיווח פורסם יולי 17, 2004 רז ידידי. אותו חבר שאמר לך את העובדה הזאת, לא עובד בטייסות ובדת"קים ולא יודע כמה עבודה משקיע מכונאי כדי להכין מטוס לטיסה, וכמה כסף צריך....בקיצור אותו אחד נקרא "סבון"....הכל בצחוק אחי...מקווה שלא פגעתי..