the pilot פורסם יולי 14, 2004 דיווח פורסם יולי 14, 2004 שלום, אני רוצה לשתף אתכם בעניין הסקאנר שלי... או יותר נכון בתוסף ל-סקאנר שלי.... קניתי אנטנה...העלתי אותה לגג שלי בבניין (8 קומות)לא כולל גג. ואני קולט מתל-אביב(שכונת ל')עד לראש פינה...משדה דב עד ל-קלירנס..חלק וברור או כמו שאומרים 5/5 אני מבקש רק בקשה קטנה.. ב atis של בן גוריון שמעתי את התדרים החדשים של בן גוריון...ידוע לי כל התדרים של השדה. אך שאלתי היא, האם מישהו יכול להביא כמה שיותר תדרים של שדות והכל? (שכתבתי "הכל"התכוונתי לכל השדות ומה שקשור לתעופה,לא השיחות של השכנים שלי :wink: ) אז תודה מראש,
Or Netzer פורסם יולי 14, 2004 דיווח פורסם יולי 14, 2004 אם כבר מדברים אני גם מעוניין באחד.. איזה לקנות? אם איזה פונקציות, מה הכי חשוב שיהיה בו וכמה אני צריך לרפד בבנק בערך?
×�פיק פורסם יולי 14, 2004 דיווח פורסם יולי 14, 2004 יש טבלה שלמה באתר אגודת התעופה של כל התדרים האזרחיים בארץ. בקבצים שימושיים----> קשר ותקשורת. ותמיד כדאי לבדוק שם גם בפמ"ת. ואם כבר מדברים על סקאנרים, גם לי יש סקאנר. אני גר ברמת הגולן, ממש על קצה המצוק (כמובן הצד המערבי) לפי הבנתי כדי לקלוט תחנה טובה צריך קשר עין. (גם אם לא רואים, קשר ישיר בקו אווירי)הבית שלי בן שתי קומות, בלי דברי מפריעים בדרך (בתים וכו') ואני קולט רק פלוטו, ת"א שאותם אני קולט טוב (5\5 ) ואת מגדל ר"פ חלש חלש. למישהו יש הצעה איך להגדיל טווח? יש לציין שיש לי סקאנר טוב, אומנם לא חדש, אבל איכותי מאוד. אפיק.
the pilot פורסם יולי 14, 2004 מחבר דיווח פורסם יולי 14, 2004 אם כבר מדברים אני גם מעוניין באחד..איזה לקנות? אם איזה פונקציות, מה הכי חשוב שיהיה בו וכמה אני צריך לרפד בבנק בערך? תאמת,לי אין סקאנר למרחקים...מה שמיוחד בו זה כמות התדרים שאני יכול לשמוע אם אתה רוצה המלצות ומידע יש הרבה אנשים שמבינים בזה...אני אדבר איתך במסנג'ר ואפנה אותך לכמה וכמה אנשים. יום טוב
the pilot פורסם יולי 14, 2004 מחבר דיווח פורסם יולי 14, 2004 מאיפה אני יכול להשיג סקאנר? כל מיני אתרים....אני לא זוכר את הכתובת..מצטער
Boeing744 פורסם יולי 14, 2004 דיווח פורסם יולי 14, 2004 דוגמא לאתר שאתה יכול למצוא בו סקאנרים הוא: 1) www.marvgolden.com 2) www.thresholdaviation.com מקווה שאני עוזר, יניב נ.ב - תחפש SCANNERS באתרים הללו, זה שם
Or Netzer פורסם יולי 14, 2004 דיווח פורסם יולי 14, 2004 דוגמא לאתר שאתה יכול למצוא בו סקאנרים הוא:1) www.marvgolden.com 2) www.thresholdaviation.com מקווה שאני עוזר, יניב נ.ב - תחפש SCANNERS באתרים הללו, זה שם חיפשתי סקאנר זה לא מוצא אגב זה יעבור את המכס בארץ?
Shadi Abo Ahmad פורסם יולי 14, 2004 דיווח פורסם יולי 14, 2004 הראל, תוכל לפרט יותר מבחינה טכנית? איזה סוג האנטנה? איך ביצעת את החיבור, והאם הסקאנר שלך תומך אנטנה חיצונית או שעשית קצת "אלקטרוניקה" ? אור, היו הרבה דיונים בעבר בקשר לרכישות סקאנרים מחו"ל , מציע לך לחפש "סקאנר" בפורום ולקרוא על זה שם. ובקשר לשכנים, מנסיון שלי עם כמה מהם, לא צריך שום ציוד מיוחד בשביל לשמוע את השיחות שלהם :evil: להיפך, צריך ציוד מיוחד בשביל להשתיק אותם...
Or Netzer פורסם יולי 14, 2004 דיווח פורסם יולי 14, 2004 ובקשר לשכנים, מנסיון שלי עם כמה מהם, לא צריך שום ציוד מיוחד בשביל לשמוע את השיחות שלהם :evil: להיפך, צריך ציוד מיוחד בשביל להשתיק אותם... LOL!!! חחח אצלי רק זקנים יש.. אין להם כוח גם לדבר
Almog Atar פורסם יולי 15, 2004 דיווח פורסם יולי 15, 2004 הראל, תוכל לפרט יותר מבחינה טכנית?איזה סוג האנטנה? איך ביצעת את החיבור, והאם הסקאנר שלך תומך אנטנה חיצונית או שעשית קצת "אלקטרוניקה" ? אור, היו הרבה דיונים בעבר בקשר לרכישות סקאנרים מחו"ל , מציע לך לחפש "סקאנר" בפורום ולקרוא על זה שם. ובקשר לשכנים, מנסיון שלי עם כמה מהם, לא צריך שום ציוד מיוחד בשביל לשמוע את השיחות שלהם :evil: להיפך, צריך ציוד מיוחד בשביל להשתיק אותם... אתה יודע כמה דברים בעזרת הסקאנר שלי גיליתי על השכנים דווקא אצלי מדברים בלי הפסקה אבל אני חייב אנטנה כדי לשמוע את בן גוריון אני מוקף הרים
ramimz פורסם יולי 15, 2004 דיווח פורסם יולי 15, 2004 מוזר, אפילו מוזר ביותר. לדבר על הפרד והחמור ממש אסור כאן ??? למרות שמבחינה חוקית (במדינת ישראל) מותר להשתמש בתוכנה הזאת. אבל על Scanner's כן מותר לדבר למרות שמבחינה חוקית אסור בכלל להחזיק מכשיר כזה כבר קרוב ל- 8 שנים במדינת ישראל. כל סקאנר שנתפס במכס מוחרם מיידית ובעל המכשיר נקנס. נכון שזה קטן וזה נכנס בכיס של החולצה, וככה המוכסים לא רואים. כדאי לקחת את האופציה שאתה עלול להיתפס. יש כאלה שמחברים לזה אוזניות ושומעים תדרי רדיו FM, אז אל תחשבו שהמוכסים הם אנשים טיפשים, כבר היו מיקרים שגם אנשים כאלה נתפסו ונקנסו. לא מצליח להבין איך המנהלים הגיעו לכל החלטה שהגיעו אליה. שורה תחתונה - - כל אחד והמזל שלו.
the pilot פורסם יולי 15, 2004 מחבר דיווח פורסם יולי 15, 2004 הראל, תוכל לפרט יותר מבחינה טכנית?איזה סוג האנטנה? איך ביצעת את החיבור, והאם הסקאנר שלך תומך אנטנה חיצונית או שעשית קצת "אלקטרוניקה" ? אור, היו הרבה דיונים בעבר בקשר לרכישות סקאנרים מחו"ל , מציע לך לחפש "סקאנר" בפורום ולקרוא על זה שם. ובקשר לשכנים, מנסיון שלי עם כמה מהם, לא צריך שום ציוד מיוחד בשביל לשמוע את השיחות שלהם :evil: להיפך, צריך ציוד מיוחד בשביל להשתיק אותם... את סוג האנטנה שלי איני יודע,אני יכול לברר,בקשר לחיבור,קניתי חלק שמחבר בין הסקאנר לאנטנה כי אי אפשר לחבר מיידית(במקרה שלי). אני הסתובבתי איזה 5 שעות על הגג שלי כדי לחפש את ה-"נקודה"שבא שומעים הכי הכי טוב. כמובן שמצאתי אחת מעולה,אך היא דיי גלויה לעין..ותאמינו לי השכנים מסוגלים לחקור אותך רצינית!!! המיקום צריך להיות רחוק מכל חפץ מתכת(אנטנה של טלוויזיה וכדומה....)מפני שזה משבש את הקליטה... גם הסיבוב של האנטנה משנה את הקליטה...זה עניין של מילימטרים ויש שינוי גדול.. אני אבדוק את סוג האנטנה...לא לדאוג בברכה,
talkaplan פורסם יולי 15, 2004 דיווח פורסם יולי 15, 2004 דבר ראשון להישתמש בכזה מכשיר שקוראים לו ICOM צריך רישיון טיס דבר שני לא נראה לי שזה כל כך חוקי עם אנשים בלי רישיון טיס ישתמשו כך סתם ויאזינו למטוסים אמיתיים.......
×�פיק פורסם יולי 16, 2004 דיווח פורסם יולי 16, 2004 טל אני לא חושב כמוך. לא רק לאנשים עם רישיון טיס יכולים להחזיק את זה. ואני יייתן דוגמא: אנשים שעברו קורס חובבי רדיו?? הם מסוגלים להחזיק מכשירים הרבה יותר גדולים וחזקים, כולל סקאנרים למיניהם. וזה חוקי.
Yarden Ben-Dor פורסם יולי 16, 2004 דיווח פורסם יולי 16, 2004 בארץ, כל מי שרוצה להחזיק סקאנר, צריך שיהיה לו איזשהו רשיון של האזנה או משהו, אני לא זוכר את השם המדוייק, אבל התנאים הם נוקשים ומחמירים כגון שאתה חייב להאזין לבד ואסור לך להשמיע לאף אחד אחר וכו'... האנשים שיש להם סקאנרים בצורה חוקית בארץ הם כאלה עם רשיון מן הסתם, אני יודע שזה כולל עיתונאים, טייסים, וכו'. אני אישית קניתי סקאנר ברדיו שאק בניו יורק שעלה לי 170$ ולא תפסו אותי... אבל כמו שאמרו פה, כל אחד והמזל שלו
the pilot פורסם יולי 19, 2004 מחבר דיווח פורסם יולי 19, 2004 אני כל סקאנר שקניתי מישהו הביא לי, נניח שמישהו(חבר שלך)בחו"ל,והוא מגיע לארץ,פשוט תבקש ממנו...זאת האפשרות הקלה והבטוחה ביותר.
Noam פורסם יולי 19, 2004 דיווח פורסם יולי 19, 2004 לשאלתך הראל, הקלירנס (כשהוא פעיל) עובד על 118.3, קרקע רגיל, מגדל 132.1 ולפעמים 131.1. כל השאר רגיל.
the pilot פורסם יולי 19, 2004 מחבר דיווח פורסם יולי 19, 2004 לשאלתך הראל, הקלירנס (כשהוא פעיל) עובד על 118.3, קרקע רגיל, מגדל 132.1 ולפעמים 131.1.כל השאר רגיל. תודה על התשובה, אבל לפי ה atis ו-מה ששמעתי, הקלירנס עובד על 129.200 יחד עם הקרקע יום טוב,
Noam פורסם יולי 19, 2004 דיווח פורסם יולי 19, 2004 לשאלתך הראל, הקלירנס (כשהוא פעיל) עובד על 118.3, קרקע רגיל, מגדל 132.1 ולפעמים 131.1.כל השאר רגיל. תודה על התשובה, אבל לפי ה atis ו-מה ששמעתי, הקלירנס עובד על 129.200 יחד עם הקרקע יום טוב, נכון, תלוי מתי - תשמע ATIS עוד שעה מעכשיו ותראה הוא לכוד תשמע ATIS ביום שישי בלילה ותראה שמגדל,קרקע וקלירנס עובדים ביחד על 129.2, כנ"ל יום שבת.