tsh פורסם יולי 15, 2004 דיווח פורסם יולי 15, 2004 אני מכור לפלייט סימולטור עוד מהראשונים שבאו על 5 דיסקטים קטנים, הכי אהבתי את 2002 ושבא 2004 אני ממש ממש מאוכזב ממנו כי לדעתי הוא מלא תקלות והוא מאוד מאוד מואד כבד, אומנם המחשב שלי לא חוד החנית אבל הוא בינוני + אבל מייקרופוטס צריכים לחשוב להתאים את הסימולטור גם למחשבים בעלי ביצועים נמוכים יותר. בכל אופן לא רק זה לדעתי ההתקנה של הסינרי , והכל פשוט יותר כבד ומלא תקלות כמה פעמיםקרה לכם שהסימולטור קרס באמצע, ובכלל בינתים יותר מטוסים שהאהוב עליי ביניהם 767....מתאים אך ורק ל2002 תנו לי דעתם!
Aviv Giladi פורסם יולי 15, 2004 דיווח פורסם יולי 15, 2004 אני משתמש רק ב2002 מ2 סיבות - א' הוא לא כבד בכלל ומבחינת איכות וגרפיקה אני ממש לא רואה את ההבדל בינו לבין 2004, ב' כי הPIC לא עובד ב2004... והIC הוא המטוס האהוב עליי והמטוס הכי טוב שטסתי בו ואני לא אוותר עליו בחיים...
Almog Atar פורסם יולי 15, 2004 דיווח פורסם יולי 15, 2004 אני משתמש בשניהם ב2002 בגלל שהוא לא כבד ובגלל הסיבה העיקרית הPSS744 וגם 777 וגם הPIC ובPMDG אני טס ב2004 וגם טיסות CVFR ב2004 אני מציע שתוסיף לסקר אופציה למי שמשתמש בשניהם כמוני
tsh פורסם יולי 15, 2004 מחבר דיווח פורסם יולי 15, 2004 צודק הייתי מוסיף אבל כבר אי אפשר, בכל מקרה כל מי שמשתמש בשניהם, שיצביע לממשק שהוא עובד איתו יותר
BlackRaven פורסם יולי 15, 2004 דיווח פורסם יולי 15, 2004 FS2004 אמנם לא הציג שינויים כל כך דרסטיים מ-FS2002, מערכת מזג האוויר החדשה מעולה, הרבה יותר מזאת של FS2002, הכפתורים עכשיו לחיצים ב-VC, ה-GPS נראה הרבה יותר נחמד, חבל רק שהריאליזם די קפא... ככה שאין ספק ש-FS2004 יותר טוב מ-2002, אולי לא בצורה הכי משמעותית, אבל בהחלט יותר טוב... ולגבי נושא הכבדות, אי אפשר לצפות מ-MS להשאר מאחור, הטכנולוגיה מתפתחת וכך גם המנועיים הגרפים, אני חושב שאתם צריכים לשדרג את החומרה, מאשר לצפות שמיקרוסופט לא תתקדם בטכנולוגיה, ומה לעשות, לא תמיד אפשר, אז באמת נשארים עם הגירסאות הוקדמות... אני השנה השקעתי 5000 שקל בשביל שאני יקבל ביצועיים טובים בפלייט(וכן אני מתכוון בפלייט בלבד כי זה כל מה שמותקן לי על המחשב[עד שדום 3 יצא כמובן]), ככה זה, ולא נראה לי שזה גם הולך להשתנות... ולמרות כל זאת ה-FS2002 מותקן אצלי מסיבה אחת בלבד : 767PIC, שזה לא משהו שאפשר לוותר עליו .
אורח פורסם יולי 15, 2004 דיווח פורסם יולי 15, 2004 הוספתי לסקר את שניהם. מצטער מאז שעברתי ל FS9 לא מסוגל לראות תמונות של ה FS2002, ניראה על הפנים, בייחוד פני הקרקע והשמייים.
moti פורסם יולי 15, 2004 דיווח פורסם יולי 15, 2004 אני משתמש ב 2004 אבל אהבתי מאוד את ה 2002, הוא היה הרבה פחות כבד מה 2004 אבל עדיין מדויק ומהנה.
Oren Geva פורסם יולי 15, 2004 דיווח פורסם יולי 15, 2004 גם אני חשבתי שאני אשאר עם 2002 עד שיצאו מטוסים ברמה של PIC או PSS747/777 ל-2004. אבל זה היה עד שעברתי פעם ראשונה בתוך העננים של ה-2004. אתם לא רואים הבדל בגרפיקה? תעשו לי טובה! נכון, FS2004 כבד יותר. מן הסתם ככה זה. יוצא סימולטור חדש והוא מנצל טכנולוגיות חדשות, ומותאם למעבדים חדשים וכרטיסי מסך חדשים. אם הם לא ירימו את הרף, לא יהיה טעם לקנות אותם. לגבי PIC, PSS ודומיהם. אילו מוצרים שמיוצרים ע"י יצרני צד ג', ואם הם לא משכילים להתאים את עצמם במהירות לגירסא החדשה - זו בעיה שלהם (מבחינה כלכלית). PIC אולי שונה מהבחינה הזו שיצרו אותו "סתם" אנשים שאהבו לתרום ורק בחרו במפיץ שיוציא את המוצר לאור, אבל לדעתי העובדה ש PSS לא הוציאו מוצרים מעודכנים היא תעודת עניות לחברה. ועכשיו PMDG הולכים להוציא 747, ול-PSS אין שום דבר בתכנון. אני מסכים עם מי שאין לו מחשב חזק מספיק בשביל להנות באמת מה-2004 שעדיף לטוס על FS2002 בביצועים טובים מאשר להנות מהגרפיקה ב-2004 עם ביצועים בלתי נסבלים. אבל אני לפחות - דבר ראשון שעשיתי אחרי שראיתי את ה-2004 היה לשדרג את כרטיס המסך. אותו דבר קרה לי גם עם 2002 - אז החלפתי את כל המחשב. וגם עם ה-2000. ובטח זה יהיה ככה גם עם FS2006. אין מה לעשות. הסימולטור הוא תוכנה תובענית, והיא תמיד תדרוש את המחשבים החזקים ביותר בזמן היציאה שלה.
NoX פורסם יולי 15, 2004 דיווח פורסם יולי 15, 2004 אורן: אני יודע שזה לא ממש קשור (או שזה כן) מה המפרט שלך? אני חושב שיש לי מפרט דומה לשלך והוא עובד לי בצורה נוראית!
Danm פורסם יולי 15, 2004 דיווח פורסם יולי 15, 2004 יש לי AMD 2500 הכרטיס מסך שלי הוא תותח אם אני זוכר נכון הוא RADEON 9500 או 9700 בכל מקרה אחד משניהם ו הFS2004 זז כמו עגלה (512 זכרון) יעזור בצורה דרסטית להחליף למעבד AMD אחר? למה אם אני הולך על פמנטיום אז זה בערך להחליף את כל המחשב וזה עולה יותר מדי
NoX פורסם יולי 15, 2004 דיווח פורסם יולי 15, 2004 לי יש AMD ATHLON 64 3000 (שלפי דעתי הוא הנקודת תורפה) 1 gb r9800pro
Danm פורסם יולי 15, 2004 דיווח פורסם יולי 15, 2004 לי ישAMD ATHLON 64 3000 (שלפי דעתי הוא הנקודת תורפה) 1 gb r9800pro לא הגיוני שזה לא עובד אצלך טוב לדעתי מעבר ל9500 הכרטיס לא עושה הבדל מה שעושה זה המעבד והזכרון אבל עדיין... מוזר כמו שירדן נוהג לרדת עליי שיש לי מעבד מרוקאי יש משהו בדברים שלו זה באמת מעבד מסריח ממש מאוכזב ועכשיו זה סרטים לחזור לאינטל
the pilot פורסם יולי 15, 2004 דיווח פורסם יולי 15, 2004 אני משתמש רק ב2002 מ2 סיבות - א' הוא לא כבד בכלל ומבחינת איכות וגרפיקה אני ממש לא רואה את ההבדל בינו לבין 2004, ב' כי הPIC לא עובד ב2004... והIC הוא המטוס האהוב עליי והמטוס הכי טוב שטסתי בו ואני לא אוותר עליו בחיים... כל מילה נכונה! רק שאני משתמש גם ב 2004 אבל רק ב offline....
Oren Geva פורסם יולי 15, 2004 דיווח פורסם יולי 15, 2004 אורן: אני יודע שזה לא ממש קשור (או שזה כן) מה המפרט שלך?אני חושב שיש לי מפרט דומה לשלך והוא עובד לי בצורה נוראית! פעם אחרונה שאני עונה על זה. אל תשאלו את זה יותר - לא בפרטי, לא במסנג'ר ולא בשום מדיה אחרת. פנטיום 4 2400, 512 מגה זכרון DDR333. כרטיס מסך GF FX 5900 128. וזה יותר ממספיק. לגבי רמת הגרפיקה אצלי כולכם ראיתם בתמונות. הביצועים הם בד"כ מסביב ל 25 FPS ומעלה, עשוי לרדת עד 15 בתנאים מסויימים - עננות כבדה, בשדה מורכב עם הרבה מטוסים מסביב. לא פחות מזה. ועכשיו כמה טיפים. א. אין שום טעם בכרטיס מסך עם יותר מ-128 מגה זכרון בשלב זה. הסימולטור לא משתמש בהם. עדיף לכם לקנות כרטיס ברמה אחת מעל עם 128 מאשר כרטיס עם 256. ב. לא להריץ שום דבר שלא צריך במקביל לסימולטור. תנטרלו את פעולת הסריקה של האנטיוירוס, תעיפו את ה-ICQ, את הביבלון או כל שטות אחרת שמשום מה רצה לכם ברקע גם כשאתם לא משתמשים בה. ג. נהלו קובץ SWAP FILE בגודל קבוע במערכת ההפעלה שלכם (אל תתנו לחלונות לנהל לכם את החיים). הגודל צריך להיות כפול מגודל הזכרון שלכם, והקובץ צריך לשבת במחיצה או אפילו דיסק נפרד ממערכת ההפעלה. ד. ריסטרט לפני הפעלת הסימולטור. ה. דרייברים אחרונים לכרטיס המסך שלכם. אין לכם מושג כמה זה חשוב. ו. תנסו להוריד מתוך הסימולטור את איכות הקול ל-LOW. בהרבה מאוד מקרים זה עוזר. ז. איחוי דיסק (DEFRAG) פעם בשבוע, רצוי עם תוכנה ייעודית לנושא - דיסק קיפר או משהו דומה. אם יש לכם מערכת דומה לשלי ואתם לא מגיעים לביצועים מספקים - תפרמטו את המחשב, ותתקינו הכל מחדש.
Or Netzer פורסם יולי 15, 2004 דיווח פורסם יולי 15, 2004 אורן: אני יודע שזה לא ממש קשור (או שזה כן) מה המפרט שלך?אני חושב שיש לי מפרט דומה לשלך והוא עובד לי בצורה נוראית! פעם אחרונה שאני עונה על זה. אל תשאלו את זה יותר - לא בפרטי, לא במסנג'ר ולא בשום מדיה אחרת. פנטיום 4 2400, 512 מגה זכרון DDR333. כרטיס מסך GF FX 5900 128. וזה יותר ממספיק. לגבי רמת הגרפיקה אצלי כולכם ראיתם בתמונות. הביצועים הם בד"כ מסביב ל 25 FPS ומעלה, עשוי לרדת עד 15 בתנאים מסויימים - עננות כבדה, בשדה מורכב עם הרבה מטוסים מסביב. לא פחות מזה. ועכשיו כמה טיפים. א. אין שום טעם בכרטיס מסך עם יותר מ-128 מגה זכרון בשלב זה. הסימולטור לא משתמש בהם. עדיף לכם לקנות כרטיס ברמה אחת מעל עם 128 מאשר כרטיס עם 256. ב. לא להריץ שום דבר שלא צריך במקביל לסימולטור. תנטרלו את פעולת הסריקה של האנטיוירוס, תעיפו את ה-ICQ, את הביבלון או כל שטות אחרת שמשום מה רצה לכם ברקע גם כשאתם לא משתמשים בה. ג. נהלו קובץ SWAP FILE בגודל קבוע במערכת ההפעלה שלכם (אל תתנו לחלונות לנהל לכם את החיים). הגודל צריך להיות כפול מגודל הזכרון שלכם, והקובץ צריך לשבת במחיצה או אפילו דיסק נפרד ממערכת ההפעלה. ד. ריסטרט לפני הפעלת הסימולטור. ה. דרייברים אחרונים לכרטיס המסך שלכם. אין לכם מושג כמה זה חשוב. ו. תנסו להוריד מתוך הסימולטור את איכות הקול ל-LOW. בהרבה מאוד מקרים זה עוזר. ז. איחוי דיסק (DEFRAG) פעם בשבוע, רצוי עם תוכנה ייעודית לנושא - דיסק קיפר או משהו דומה. אם יש לכם מערכת דומה לשלי ואתם לא מגיעים לביצועים מספקים - תפרמטו את המחשב, ותתקינו הכל מחדש. הוא צודק.. עד היום טסתי עם ICQ והכל פתוח... כבר 4 טיסות שאני עושה זה טס חלק לא יאמן.. לפעמים נתקע כשאני מחליף מבטים (נתקע לשניה ורבע) .. אבל עם הכל ICQ וכל הזבל פתוח.. המחשב קורס.... ויש לי כמו אורן רק כרטיס מסך גיפורס 4...
Itay Zecharia פורסם יולי 15, 2004 דיווח פורסם יולי 15, 2004 ועכשיו כמה טיפים.ג. נהלו קובץ SWAP FILE בגודל קבוע במערכת ההפעלה שלכם (אל תתנו לחלונות לנהל לכם את החיים). הגודל צריך להיות כפול מגודל הזכרון שלכם, והקובץ צריך לשבת במחיצה או אפילו דיסק נפרד ממערכת ההפעלה. ד. ריסטרט לפני הפעלת הסימולטור. ה. דרייברים אחרונים לכרטיס המסך שלכם. אין לכם מושג כמה זה חשוב. ו. תנסו להוריד מתוך הסימולטור את איכות הקול ל-LOW. בהרבה מאוד מקרים זה עוזר. ז. איחוי דיסק (DEFRAG) פעם בשבוע, רצוי עם תוכנה ייעודית לנושא - דיסק קיפר או משהו דומה. אז ככה אורן... ג.בקשר לסעיף ג'-אני נתקל במושג SWAP FILE בפעם הראשונה ואשמח אם תוכל לפרט יותר, מהו הקובץ הזה, למה הוא משמש וכיצד ניתן להשתמש בו כראוי. ד.בקשר לריסטרט... לדעתי זה לא נחוץ במעבד של פנטיום 4 למעלה מ-2800. ה. בזה אתה צודק ב-100%, הבעייה של-RADEON אין הרבה ו. אני חושב גם כאן שבמעבד 2800 ומעלה אין צורך בהורדת איכות הקול... תקן אותי אם אני טועה. ז. אין יותר טוב מאיחוי הדיסק (לפעמים יותר טוב מפרמוט), חלקנו עצלנים... (אני ) ואין לנו כוח לחכות כמה שעות לאיחוי מלא... אבל מניסיון זה עובד! אני ממליץ בחום! :wink:
NoX פורסם יולי 16, 2004 דיווח פורסם יולי 16, 2004 פירמטתי ועכשיו אני מקבל קצת יותר fps אני עם הדרייברים הכי עדכניים. אני יעשה defrag. אני באמת יעשה את הדבר שהמלצת עם קובץ ה swap
Oren Geva פורסם יולי 16, 2004 דיווח פורסם יולי 16, 2004 אין שום קשר בין המעבד שלך ושאלה האם כדאי או לא כדאי לעשות ריסטרט ולהוריד את איכות הקול. הסיבה שכדאי לעשות ריסטרט ל קשורה למעבד. היא קשורה לאופן הקלוקל בו מערכת ההפעלה "חלונות" מנהלת את הזכרון. כשאתה יוצא מתוכנה היא בד"כ משאירה שאריות ממנה בזכרון. זכון שבחלונות 2000 ו-XP זה הרבה יותר טוב מאשר בגירסאות הקודמות אבל זה עדיין לא מושלם. כמה שעבדת יותר על המחשב לפני שהפעלת את הסימולטור יש לך יותר שאריות כאלה מה שמשאיר פחות זכרון פנוי בשביל הסימולטור. ריסטר מנקה לך את הזבל הזה. לגבי הורדת איכות הכל זה בדיוק אותו דבר. בהרבה מחשבים היום יש כרטיסי קול אונבורד. הכרטיסים האלה בד"כ מאוד מוזילים לכם את העלות של המחשב כי אתם חוסכים קניה של כרטיס קול אחר. בד"כ הם מוציאים סאונד באיכות לא רעה. אבל מה? הם משתמשים במשאבי המערת. אין להם מעבד קול וזכרון מובנה כמו בכרטיסי קול יקרים יותר אלא הם משתמשי במשאבי המחשב - זכרון וכח עיבוד של המערכת. סאונד באיכות גבוהה משמעותו שהסימולטור מנצל יותר מכח העיבוד שלכם והזכרון בשביל לנהל את הסאונד. אם תורידו איכות הסאונד אתם מפנים זכרון וכח עיבוד לטובת אלמנטים אחרים בסימולטור. והפגיעה באיכות הקול כמעט לא מורגשת (לטעמי). לגבי ה-SWAP FILE הידוע גם בשם VIRTUAL MEMORY - זהו שטח בדיסק שמערכת ההפעלה מנצלת כזכרון נוסף. אתה מגדיר אותו תחת MY COMPUTER - קליק ימני - PROPERTIES ואז AVANCED וזה נמצא תחת PERFORMANCE. אל תשחק איתו לפני שתקרא על זה קצת יותר חומר באינטרנט כי אתה יכול לחרבש לגמרי את הביצועים שלך אם אתה עושה שטויות.
Itay Zecharia פורסם יולי 16, 2004 דיווח פורסם יולי 16, 2004 עדיף שלא אגע בקובץ הזה... קראתי כמה מאמרים בפורום פרש על זה... ואני חושב שאין צורך, לפחות לא אצלי. אבל הריסטרט מאוד חיוני לדבריך, ועל כן כדאי לבצע אותו. תודה אורן
Oren Geva פורסם יולי 16, 2004 דיווח פורסם יולי 16, 2004 שום דבר כאן הוא לא "לדברי". כל אחד שיעשה מה שהוא מבין. ואתה טועה בזה שאתה חושב שעדיף שלא תיגע בו. רק תלמד קודם מה בדיוק אתה הולך לעשות.
Danm פורסם יולי 16, 2004 דיווח פורסם יולי 16, 2004 יש לי כרטיס קול מובנה של NVIDA NFORCE 2 עדיין מומלץ לבטל אותו ולהגדיר את הכרטיס קול המשני שלי שאני משתמש בו בשביל פיקוח? (SB LIVE) זה יעלה פריימים?