orioh פורסם מרץ 23, 2010 דיווח פורסם מרץ 23, 2010 לפני כמה חודשים היה פה שרשור על שיפוץ שהולכים לעשות לאתר.. בנתיים זה נשכח ושום דבר לא זז.. מי שאחראי על זה זוכר?צריך עזרה? חשבתי על זה בגלל שנכנסתי לפורום דרך האתר הראשי..זה נראה נורא שרשום שם על ארועים משנת 2006
Noy Farhi פורסם מרץ 23, 2010 דיווח פורסם מרץ 23, 2010 לפי מה שאני יודע עובדים על זה. (תקנו אותי אם אני טועה)
Gilad Brutman פורסם מרץ 24, 2010 דיווח פורסם מרץ 24, 2010 נוי הכל יהיה מעודכן באתר החדש כולל כל ההורדות הסינרים והדפיות והכל בניצוחו המוצלח של יובל אדם. תוצאות תראו בשבועות הקרובים ויש מה לחכות!
Noy Farhi פורסם מרץ 24, 2010 דיווח פורסם מרץ 24, 2010 נוי הכל יהיה מעודכן באתר החדש כולל כל ההורדות הסינרים והדפיות והכל בניצוחו המוצלח של יובל אדם.תוצאות תראו בשבועות הקרובים ויש מה לחכות! אחלה! תודה רבה!
Izik Bakshi פורסם מרץ 24, 2010 דיווח פורסם מרץ 24, 2010 אכן, האתר החדש צפוי להיות קפיצת מדרגה משמעותית, וכולי תקווה שוא יחזיר את האיזון הנכון בין הפורום לאתר. אין השקעה באתר הנוכחי כי זה ממש מיותר לבזבז עליו זמן, האתר החדש נבנה על מערכת ניהול נתונים אחרת לגמרי.
Adam Waiser פורסם מרץ 24, 2010 דיווח פורסם מרץ 24, 2010 בנתיים זה נשכח ושום דבר לא זז.. תלמד אורי זה שאתה לא רואה את זה זה לא אומר שזה נשכח וששום דבר לא זז מאחורי הקלעים נעשית עבודת נמלים במרץ רב כדי שהאתר החדש יצא לאור בקרוב עשה לי טובה ושקול מילים להבא כי זה לא כל כך פייר כלפי אלו שעומלים על כך תודה מראש
orioh פורסם מרץ 24, 2010 מחבר דיווח פורסם מרץ 24, 2010 השרשור הקודם נשכח בלי שום מילת סיכום על תחילת העבודה. כפועל יוצא, חשבתי שהעבודות הושהו. מצטער אם פגעתי במישהו